Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Φαρμοκύπελλο"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 13/6/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Ειναι απαραδεκτο!!!φυτευω πικροδαφνη,ποτιζω βαζω λιπασμα,το ελεγχω 2 φορες για σιγουρια και στο τελος βρισκω τα μισα χωραφια χωρις νερο και τα αλλα χωρις λιπασμα.Δεν γινεται σε καθε σπορα αλλα απο την αρχη του δρωμενου εχω προβλημα.Στην αρχη βρηκα τα χωραφια χωρις φυτα ενω σιγουρα ειχα φυτεψει.Στις αλλες εκτασεις ειναι ενταξει.Εχει καποιος αλλος προβλημα ;

Αρέσει σε antonispap, aposperitis1, vickymou και 4 σε άλλους.
  2. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

ναι σε μενα αλλα δεν με σκαει φυτευω μονο για τους π.ε και εσυ δεν θα βρεις ακρη

3. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Επειδή έπαθα και εγώ το ίδιο,βρέθηκα χωρίς φυτά,τώρα κάνω ανανέωση μόλις μαζέψω και μετά που θα φυτέψω. Και δεν έχω εκπλήξεις.

Αρέσει σε aposperitis1, -lousi-leon2001, LILA413 και 4 σε άλλους.
  4. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Το είχα γράψει παλιότερα αρκετές φορές, αλλά θα το ξαναγράψω και για τους νέους παίκτες. Υπάρχει μεγάλη (πολλή μεγάλη) πιθανότητα η τελευταία κίνηση σας στο παιχνίδι να μην καταγραφεί εάν αμέσως μετά "βγείτε", κλείσετε την φάρμα. πχ ποτίζω και κλείνω την σελίδα της φάρμας, φυτεύω και βγαίνω από το παιχνίδι. Τότε υπάρχει πιθανότητα όταν ξαναμπείτε να μην βρείτε φυτεμένα, ποτισμένα κλπ.
    Εγώ μερικές φορές έτσι έχω διορθώσει λάθος μου (προσοχή δεν πιάνει πάντα) τι εννοώ, έβαλα κατα λάθος σ.λίπασμα σε μικρά χωραφάκια το κατάλαβα αμέσως και έκανα ανανέωση και "ακυρώθηκε"(να το πω έτσι) η εντολή και βρήκα τα χωραφάκια μου σκέτα χωρίς σ.λίπασμα.
    Εν κατακλείδι, αρκεί μια βόλτα σε ένα άλλο μέρος της φάρμας ώστε να καταγραφεί η τελευταία μας κίνηση (φύτεμα, ποτισμα κλπ) και μετά να κλείσουμε την φάρμα.

Όσον αφορά το event, μακράν το πιο βαρετό και δεν λέω τίποτα άλλο 8)

Αρέσει σε xaris68, jiorgos, yelander10 και 16 σε άλλους.
  5. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Δε διαφωνώ. Πάντα τα δρώμενα της ειδικής έκτασης είναι βαρετά και καταναλώνουν πολύ χρόνο.
    Από την άλλη μεριά, δίνουν την ευκαιρία σε νέους παίκτες -ακόμα και μονοψήφιων επιπέδων- να τελειώσουν ένα δρώμενο και να πάρουν μερικά ωραία διακοσμητικά και τη φασολιά. Προσπαθούν με τους ίδιους όρους με όλους μας. Ίσως αυτό σκέφτεται και η εταιρεία και βάζει τα δρώμενα αυτά. Αν έχεις κερδίσει 2-3 φασολιές, παρακινείσαι να συνεχίσεις το παιχνίδι και να προσπαθήσεις να ανοίξεις τη φασολιά κλπ.
    Εγώ δεν βαρυγκωμώ, εξάλλου δεν καταλαμβάνει ζωτικό χώρο από τη φάρμα και μας δίνει την ευκαιρία να βάλουμε ότι θέλουμε στα υπόλοιπα χωράφια μας!

Αρέσει σε xaris68, graganta, xristos-ale3andros και 13 σε άλλους.
  6. vickymou

vickymou Κόμης

τι γινεται αγροτοπουλα?αναδυομενα γιοκ!!!!!!!!!!!καθε 3 σπορες δινει απο 1 Δοκιμασα μικρα,μεσαια ,μεγαλα χωραφια και παντου το ιδιο,γι'αυτο μη ξεγελιεστε εκανα ολες τις δοκιμες,και με την ευκαιρια το επομενο δρωμενο αν δε κανω λαθος,λεω αν.....ειναι στο νησι

Αρέσει στους xristos-ale3andros, maria_palou και soyla74.
  7. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Nai, κι εμένα μου έδινε δύο στα μεγάλα και 3 στα μικρά και τώρα έγινε 1!!

Αρέσει στους xristos-ale3andros, vickymou και soyla74.
  8. annagiannis

annagiannis Ανερχόμενος

Άμα δίνει και ένα καλά είναι.....μπορεί να μην δώσει και Κανένα!!!!!!!! Δυο μαζέματα κανένα αναδυόμενο..... τέλος πάντων έχω 1078 φυτά και 85 αναδυόμενα ......καλά τα πάω πιστεύω!!!!!!

Αρέσει σε xaris68, xristos-ale3andros, CAT_erina και 2 σε άλλους.
  9. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

670 φυτα 54 αναδ... έλειπα στο μέτωπο-.-....

Αρέσει σε xaris68, maria071966, xristos-ale3andros και 9 σε άλλους.
  10. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Καλημέρα! Το θέμα με τα αναδυόμενα δεν έχει λογική... Σε εμένα έχει τύχει(σε μεγάλα χωράφια) δυο διαδοχικά μαζέματα κανένα αναδυόμενο:(, τρίτο μάζεμα 4 αναδυόμενα.

Αρέσει σε graganta, xristos-ale3andros, soyla74 και 3 σε άλλους.
  11. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι!!!!!!!!!!!!
    νομιζω οτι ειναι το πιο βαρετο ιβεντ ever!!!ειχαμε και αλλα στην ειδική έκταση αλλα αυτο πια..........!!!
    ολο φυτευω και ολο στα ιδια ειμαι!!ο αριθμος των φυτών ανεβαινει βασανιστικά αργά!μην αναφέρω τα αναδυομενα!!! 1-2 το πολυ! μην παίρνουμε και θαρρος!!!!

Αρέσει σε icons1, graganta, xristos-ale3andros και 8 σε άλλους.
  12. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

καλημέρα συνάδελφοι αγρότες.παραθέτω κάτι δικά μου στοιχεία και υπολογισμούς στο δρώμενο πιστεύοντας ότι θα σας βοηθείσει στην συνέχεια για την ολοκλήρωση στου δρώμενου!μέχρι τώρα εχω μαζέψει 1236 πικροδάφνες καθαρά απο τα χωράφια δεν υπολογίζω τις 175 απο την αποστολή φαρμοκύπελο 1 και 104 αναδυώμενα με τον ζωντανό θρύλλο στο 30%!σ.σ μαζευώ ασταμάτητα όλο το 24ωρο με ξυπνητήρι δίπλα μου.με αυτόν τον ρυθμό μέχρι το τέλος του δρώμενου θα έχω μαζέψει απο τα χωράφια 14400 πικροδάφνες και 1200 αναδυώμενα περίπου! με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνετε το δρώμενο!τώρα κάντε και σεις τον λογαριασμό σας με τον χρόνο που θα διαθέσετε και αποφασίστε πως θα κινηθείτε στην συνέχεια! καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όσους επιχειρήσουν να το ολοκληρώσουν!

13. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

καλημερα!!!με ξυπνητηρι;;;;;:eek:χαρας το κουραγιο σου!!!!!!!!!!!!!!προσωπικα συμφωνω με την βιβι.2003!!!!!βαριεμαι βαριεμαι βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kitsena, graganta, xristos-ale3andros και 8 σε άλλους.
  14. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Εγω απ όλα αυτά καταλαβα ότι ο ηρεμος υπνος δεν σου είναι απαραίτητος.

Αρέσει σε graganta, Megas_kokoriko, xristos-ale3andros και 3 σε άλλους.
  15. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Προσωπικά το ξυπνητήρι το έχω για άλλες χρήσεις.:p
    Τέλως πάντον, η πρώτη εβδομάδα είναι αααααργή.
    Με κάθε μάζεμα παίρνουμε 28 φυτά
    Τη δεύτερη εβδομάδα θα παίρνουμε 56, την τρίτη εβδομάδα θα παίρνουμε 84 και μετά έχουμε 10 μέρες με 112 φυτά στο μάζεμα.
    Με τέσσερα μαζέματα την ημέρα θα καλυφθούν τα φυτά για τη φασολιά και με ενα καλό περιθώριο ασφαλείας.
    Με περισσότερα μαζέματα θα μπορούμε να πάμε και για μπάνια.
    Οτι βγεί παραπάνω μπορούμε να το παίξουμε στα πέναλτι... όσοι αντέξουμε

Αρέσει σε xaris68, LILA413, skareleni και 9 σε άλλους.
  16. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Προσωπικα, θα μαζεψω σιγα-σιγα τις 6.750 πικροδαφνες και τα 300 αναδυομενα για να φτιαξω τις σημαιες και να παρω τη φασολια! Ολα τα αλλα δεν με ενδιαφερουν! Αγχωθηκα με τις πανελληνιες που εδινε ο γιος μου και περιμενουμε πως και πως τα αποτελεσματα δεν θα αγχωθω τωρα και για ενα μηνα και με το παιχνιδι!!!!!! Καλη συνεχεια σε ολους!!

Αρέσει σε xaris68, Gulit1, georgeoikonom2332000 και 22 σε άλλους.
  17. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Βρε παιδιά ... έχει καταλάβει κανένας τις στο καλό τη βάλανε αυτή τη δεύτερη αποστολή;;;; Αντί να σου δίνει πικροδάφνες σου ζητάει να δώσεις!!!!! είναι δυνατόν;;; με το ζόρι έχω μαζέψει 450 πικροδάφνες και αναρωτιέμαι αν θα προλάβω να βγάλω τις σημαίες. Για πέναλτυ και τέτοιες χαρές ούτε λόγος. Και η αποστολή μας ζητάει να δώσουμε κιόλας. Τι να πω... θα λαλήσω πάλι...

Αρέσει σε gsiomos, Gulit1, maria071966 και 10 σε άλλους.
  18. thunderroad1

thunderroad1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

τα ιδια ακριβως κι εγω..καλη επιτυχια στα παιδια μας...αναδυυομενα καθολου κι εγω...

Αρέσει στους LILA413, nickoikono11 και soyla74.
  19. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

χαχαχα γελάω με τα χάλια μας και με αυτά που διαβάζω ..
    στο τζίμι σκουλήκι η συναγρότισα lagoudaki στο ποστ 6 λέει οτι είναι καλό να τελειώνουμε ολα τα δρώμενα..συμφωνώ καλό είναι και της αποστολές λέω εγώ αλλά πως??μήπως σαν πολύ καλή παίκτρια θα μπορούσε να μας πει πως να τελειώσουμε και το φαρμακύπελλο ??

20. lagoudaki

lagoudaki Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα
    Για να ολοκληρώσεις ένα δρώμενο χρειάζονται 2 πράγματα. Η κοινή λογική και η στρατηγική.
    Αν δεν έχεις κάτι από τα δύο , χρειάζεσαι μόνο χρήματα που αντικαθιστούν και τα δύο.
    Η κοινή λογική λέει οτι κρατάμε τα φυτά και τα αναδυόμενα και δεν φτιάχνουμε χρώματα οπαδών ακόμα.
    Επίσης η κοινή λογική λέει οτι έχουμε ήδη ολοκληρώσει την 1η αποστολή που ζητούσε προϊόντα φάρμας και έδινε φυτά και αναδυόμενα.
    Έχουμε χρησιμοποιήσει τα χρώματα οπαδών από τις αμοιβές τις 1ης αποστολής και έχουμε πάρει μόνο τα φυτά από το ποδοσφαιρικό κατάστημα ενώ έχουμε φυλάξει τα υπόλοιπα αστερονομίσματα για να πάρουμε σήμερα τα φυτά από την 2η καρτέλα.

Η στρατηγική μου είναι οτι δεν θα συμμετέχω στην 2η αποστολή ακόμα. Θα δω τι θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας πως θα είναι τα αναδυόμενα μου με την εισαγωγή της 2ης έκτασης και αν έχω την δυνατότητα θα κάνω μονο τις ασημένιες και ολόκληρο το τελευταίο βήμα γιτί θέλω το δέντρο.

Αλλά θα ήθελα να ακούσω και την δική σου τακτική και λογική...

Αρέσει σε xaris68, kitsena, skareleni και 12 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.