Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Φίλτρο της μάγισσας

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 16/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

το καλυτερο το επαθα εγω φυτευα λαθος φυτο για να φτασω τα 16500 φυτα και τωεα αντε παλι απο την αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε nickoikono11, yelander10, -lousi-leon2001 και 2 σε άλλους.
  2. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα

Με βάση ότι για κάθε παίκτη οι συνδυασμοί είναι μοναδικοί και διαφορετικοί και για να λάβουμε την επιπλέον αμοιβή, σας παραθέτω τους 120 συνδυασμούς για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

1Μπλέ Πράσινο Μώβ Κόκκινο41Πράσινο Κόκκινο Κίτρινο Μπλέ81Κόκκινο Πράσινο Μώβ Μπλέ
    2Μπλέ Πράσινο Μώβ Κίτρινο42Πράσινο Κόκκινο Κίτρινο Μώβ82Κόκκινο Πράσινο Μώβ Κίτρινο
    3Μπλέ Πράσινο Κόκκινο Μώβ43Πράσινο Κίτρινο Μπλέ Μώβ83Κόκκινο Πράσινο Κίτρινο Μπλέ
    4Μπλέ Πράσινο Κόκκινο Κίτρινο44Πράσινο Κίτρινο Μπλέ Κόκκινο84Κόκκινο Πράσινο Κίτρινο Μώβ
    5Μπλέ Πράσινο Κίτρινο Μώβ45Πράσινο Κίτρινο Μώβ Μπλέ85Κόκκινο Μώβ Μπλέ Πράσινο
    6Μπλέ Πράσινο Κίτρινο Κόκκινο46Πράσινο Κίτρινο Μώβ Κόκκινο86Κόκκινο Μώβ Μπλέ Κίτρινο
    7Μπλέ Μώβ Πράσινο Κόκκινο47Πράσινο Κίτρινο Κόκκινο Μπλέ87Κόκκινο Μώβ Πράσινο Μπλέ
    8Μπλέ Μώβ Πράσινο Κίτρινο48Πράσινο Κίτρινο Κόκκινο Μώβ88Κόκκινο Μώβ Πράσινο Κίτρινο
    9Μπλέ Μώβ Κόκκινο Πράσινο49Μώβ Μπλέ Πράσινο Κόκκινο89Κόκκινο Μώβ Κίτρινο Μπλέ
    10Μπλέ Μώβ Κόκκινο Κίτρινο50Μώβ Μπλέ Πράσινο Κίτρινο90Κόκκινο Μώβ Κίτρινο Πράσινο
    11Μπλέ Μώβ Κίτρινο Πράσινο51Μώβ Μπλέ Κόκκινο Πράσινο91Κόκκινο Κίτρινο Μπλέ Πράσινο
    12Μπλέ Μώβ Κίτρινο Κόκκινο52Μώβ Μπλέ Κόκκινο Κίτρινο92Κόκκινο Κίτρινο Μπλέ Μώβ
    13Μπλέ Κόκκινο Πράσινο Μώβ53Μώβ Μπλέ Κίτρινο Πράσινο93Κόκκινο Κίτρινο Πράσινο Μπλέ
    14Μπλέ Κόκκινο Πράσινο Κίτρινο54Μώβ Μπλέ Κίτρινο Κόκκινο94Κόκκινο Κίτρινο Πράσινο Μώβ
    15Μπλέ Κόκκινο Μώβ Πράσινο55Μώβ Πράσινο Μπλέ Κόκκινο95Κόκκινο Κίτρινο Μώβ Μπλέ
    16Μπλέ Κόκκινο Μώβ Κίτρινο56Μώβ Πράσινο Μπλέ Κίτρινο96Κόκκινο Κίτρινο Μώβ Πράσινο
    17Μπλέ Κόκκινο Κίτρινο Πράσινο57Μώβ Πράσινο Κόκκινο Μπλέ97Κίτρινο Μπλέ Πράσινο Μώβ
    18Μπλέ Κόκκινο Κίτρινο Μώβ58Μώβ Πράσινο Κόκκινο Κίτρινο98Κίτρινο Μπλέ Πράσινο Κόκκινο
    19Μπλέ Κίτρινο Πράσινο Μώβ59Μώβ Πράσινο Κίτρινο Μπλέ99Κίτρινο Μπλέ Μώβ Πράσινο
    20Μπλέ Κίτρινο Πράσινο Κόκκινο60Μώβ Πράσινο Κίτρινο Κόκκινο100Κίτρινο Μπλέ Μώβ Κόκκινο
    21Μπλέ Κίτρινο Μώβ Πράσινο61Μώβ Κόκκινο Μπλέ Πράσινο101Κίτρινο Μπλέ Κόκκινο Πράσινο
    22Μπλέ Κίτρινο Μώβ Κόκκινο62Μώβ Κόκκινο Μπλέ Κίτρινο102Κίτρινο Μπλέ Κόκκινο Μώβ
    23Μπλέ Κίτρινο Κόκκινο Πράσινο63Μώβ Κόκκινο Πράσινο Μπλέ103Κίτρινο Πράσινο Μπλέ Μώβ
    24Μπλέ Κίτρινο Κόκκινο Μώβ64Μώβ Κόκκινο Πράσινο Κίτρινο104Κίτρινο Πράσινο Μπλέ Κόκκινο
    25Πράσινο Μπλέ Μώβ Κόκκινο65Μώβ Κόκκινο Κίτρινο Μπλέ105Κίτρινο Πράσινο Μώβ Μπλέ
    26Πράσινο Μπλέ Μώβ Κίτρινο66Μώβ Κόκκινο Κίτρινο Πράσινο106Κίτρινο Πράσινο Μώβ Κόκκινο
    27Πράσινο Μπλέ Κόκκινο Μώβ67Μώβ Κίτρινο Μπλέ Πράσινο107Κίτρινο Πράσινο Κόκκινο Μπλέ
    28Πράσινο Μπλέ Κόκκινο Κίτρινο68Μώβ Κίτρινο Μπλέ Κόκκινο108Κίτρινο Πράσινο Κόκκινο Μώβ
    29Πράσινο Μπλέ Κίτρινο Μώβ69Μώβ Κίτρινο Πράσινο Μπλέ109Κίτρινο Μώβ Μπλέ Πράσινο
    30Πράσινο Μπλέ Κίτρινο Κόκκινο70Μώβ Κίτρινο Πράσινο Κόκκινο110Κίτρινο Μώβ Μπλέ Κόκκινο
    31Πράσινο Μώβ Μπλέ Κόκκινο71Μώβ Κίτρινο Κόκκινο Μπλέ111Κίτρινο Μώβ Πράσινο Μπλέ
    32Πράσινο Μώβ Μπλέ Κίτρινο72Μώβ Κίτρινο Κόκκινο Πράσινο112Κίτρινο Μώβ Πράσινο Κόκκινο
    33Πράσινο Μώβ Κόκκινο Μπλέ73Κόκκινο Μπλέ Πράσινο Μώβ113Κίτρινο Μώβ Κόκκινο Μπλέ
    34Πράσινο Μώβ Κόκκινο Κίτρινο74Κόκκινο Μπλέ Πράσινο Κίτρινο114Κίτρινο Μώβ Κόκκινο Πράσινο
    35Πράσινο Μώβ Κίτρινο Μπλέ75Κόκκινο Μπλέ Μώβ Πράσινο115Κίτρινο Κόκκινο Μπλέ Πράσινο
    36Πράσινο Μώβ Κίτρινο Κόκκινο76Κόκκινο Μπλέ Μώβ Κίτρινο116Κίτρινο Κόκκινο Μπλέ Μώβ
    37Πράσινο Κόκκινο Μπλέ Μώβ77Κόκκινο Μπλέ Κίτρινο Πράσινο117Κίτρινο Κόκκινο Πράσινο Μπλέ
    38Πράσινο Κόκκινο Μπλέ Κίτρινο78Κόκκινο Μπλέ Κίτρινο Μώβ118Κίτρινο Κόκκινο Πράσινο Μώβ
    39Πράσινο Κόκκινο Μώβ Μπλέ79Κόκκινο Πράσινο Μπλέ Μώβ119Κίτρινο Κόκκινο Μώβ Μπλέ
    40Πράσινο Κόκκινο Μώβ Κίτρινο80Κόκκινο Πράσινο Μπλέ Κίτρινο120Κίτρινο Κόκκινο Μώβ Πράσινο

.

Αρέσει σε nota.dim1802, nickoikono11, kakosgr και 24 σε άλλους.
  3. panta2005

panta2005 Ενεργός συντάκτης

Είμαι στο 13 αλλά τα αναδυόμενα με το σταγονόμετρο πέφτουν.

Αρέσει στους FARMER.GP και xristos-ale3andros.
  4. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημερα...Πολλα μπραβο στη Χαρα που μας ειπε για το ερωτηματικο,πανω απο το βιβλιο...Χωρις αυτο,πραγματι,θα επρεπε να κανουμε τους συνδυασμους του συναγροτη κουρσαρου...Με αυτο ομως σωθηκαμε,χωρις να σπαμε το μυαλο μας...

Αρέσει σε bmanolos, LILA413, empotonaki και 2 σε άλλους.
  5. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

το πρωι πηρα τη φασολια. ευχαριστω πολυ τη φιλη μου (ξερει αυτη :inlove:) για την πολυτιμη βοηθεια της! καλη επιτυχια σε ολους

Αρέσει σε nota.dim1802, kakosgr, gtrullis και 4 σε άλλους.
  6. jimisraf1

Για οσους δεν καταλαβαν και με ρωτανε για το ερωτηματικο,πανω απο το βιβλιο...Παταμε στην τυχη την συνταγη...Αν βγει ερωτηματικο,ειναι νεα συνταγη...Αν δεν βγει,παταμε απο πανω,αυτο που εχει μεινει,σε ολες τις θεσεις,μεχρι να βγει το ερωτηματικο...Και παλι χιλια μπραβο στην snorkel,για την πολυτιμη βοηθεια της...

Αρέσει σε nickoikono11, nota.dim1802, nana και 3 σε άλλους.
  7. alexbas

alexbas Αναλυτής του παιχνιδιού

καλημερα στο φιλο κ σε ολους,,,απλα μια παρατηρηση-απορια
    γιατι θα επρεπε να μπερδευτω κ να χασω 2 φορες το εξτρα δωρο κ να το δω κ γι αυτο να ανοιξω το θεμα οπου η εν λογω συντονιστρια εδωσε, εκ των υστερων, την απαντηση?
    φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που την επαθα....
    μηπως θα επρεπε μια τετοια σημαντικη πληροφορια ν αποτελει μερος των σ.ε.
    κ μια δευτερη παρατηρηση-προταση... πιστευω ειναι πιο καλα να προχωραμε με μια σειρα παρα στην τυχη να ψαχνουμε το ? ειδικα οσο προχωρανε οι προσπαθειες κ οι νεεοι συνδιασμοι θα λιγοστευουν....
    καλη σας συνεχεια.....

Αρέσει σε nickoikono11, ΔΙΑΚΟΣ, icons1 και 3 σε άλλους.
  8. jimisraf1

Καλο μεσημερι,φιλε,alexbas...Κατα τη γνωμη μου και χωρις να θελω να κανω τον συνηγορο κανενος,νομιζω οτι κι εμεις,πρεπει να ψαχτουμε λιγο...Βλεπουμε ενα ερωτηματικο...Τι ρολο παιζει??Δεν ειναι δυνατον.απο την αρχη,να σου πουνε κοιτα το ερωτηματικο...Και παλι καλα που απαντησε η Χαρα και μας εσωσε,χαρις σ εσενα...Και κατα τη γνωμη μου,καλυτερα ψαχνε στην τυχη το ερωτηματικο...Θα ησυχασει το κεφαλι σου...χαχα.. Καλη συνεχεια φιλε κι οταν κατι ειναι καλο,για βοηθεια μας,απο τους συντονιστες,ας μην το κραζουμε...Φιλικα...

Αρέσει στους nickoikono11, kat77, bmanolos και σε ακόμα ένα άτομο.
  9. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Προσωπικά προτιμώ να ακολουθώ μια σειρά, μου έρχεται πιο εύκολο.
    Πρίν πατήσω τη συνταγή πάντα κοιτάω και τη μαγισσούλα για να σιγουρευτώ οτι δεν έκανα λάθος.
    Επίσης καταγράφω τα δώρα που παίρνω, κυρίως για να ξέρω τι δώρα απομένουν στη λίστα με τους συνδιασμούς.

Πιστεύω οτι αν σε κάποια στιγμή δω οτι οι συνδιασμοί που δεν έχω πετύχει δε με ενδιαφέρουν τόσο πολύ, τότε θα αρχίσω να επαναλάμβάνω τις γνωστές συνταγές για τις φερμόνες, τα τούβλα, τα ξύλα ή τα καρφιά.
    "Γνωστές" με την έννοια οτι θα είναι γνωστές σε κάποια στιγμή.
    Φυσικά χρειάζεται δουλειά ακόμη για να φτάσω μέχρι αυτό το σημείο αλλά σιγά σιγά :sleepy: θα φτάσω...

Υπάρχει ενα ζόρι με τα αναδυόμενα αλλά αντιμετωπίζεται, κυρίως με υπομονη.

Αρέσει σε FARMER.GP, nickoikono11, nota.dim1802 και 2 σε άλλους.
  10. alexbas

σε αυτο που λες να ψαχνουμε μονοι μας ειμαι απολυτα συμφωνος κ το κανω οσο μπορω αλλα σκεψου οτι δεν ειμαστε ολοι το ιδιο...ισως υπαρχουν καποιοι που δεν θελουν καποιοι που δεν μπορουν η δεν προλαβαινουν να το ψαχνουν καθε φορα ... γι αυτο κ για λογους ισονομιας θα ηταν προτιμοτερο τοσο σημαντικες πληροφοριες να μας δινονται μεσω των σ.ε κ οχι σαν απαντηση σε θεμα που τυχον ανοιγει καποιος παιχτης,,,,
    στο κατω κατω της γραφης δες ποσοι εχουν διαβασει το εν προκειμενω θεμα μου (120) κ ποσοι τις σ.ε. του δρωμενου (2311).... υπαρχει συγκριση?
    παντα φιλικα....

Αρέσει στους graganta, koyrsaros, LILA413 και σε ακόμα ένα άτομο.
  11. jimisraf1

Σε αυτο που διαφωνω,ειναι οταν οι συντονιστριες και συγκεκριμενα η Χαρα,μας δινουν τη λυση,στο δρωμενο κι εμεις,αντι για ευχαριστω.κραζουμε,το θεωρω απαραδεκτο...Και επαναλαμβανω...Αν δεν μας ελεγε για το ερωτηματικο,εγω προσωπικα,θα κρατουσα σημειωσεις,με καθε συνδυασμο...Σε τελικη θα μου εβγαινε η πιστη...Τελος παντων...Καλη συνεχεια φιλε και καλο μεσημερι σε ολους....

Αρέσει σε kat77, nana, 2014chr και 2 σε άλλους.
  12. alexbas

οσον αφορα τις σημειωσεις δεν χρειαζονται γιατι υπαρχει το πινακακι....
    κ ενα τιπ που δεν εχει αναφερθει απο αλλον ειναι οτι στο πινακακι αναφερονται τ αποτελεσματα με σειρα (αν βαλετε σε καθε χρωμα το νουμερο που αντιστοιχει στη σειρα που εμφανιζεται μπλε το 1 κοκκινο το 2 πρασινο το 3 μωβ το 4 κ κιτρινο το 5 θα το δειτε ευκολα) ...
    οσον αφορα για τη λυση που εδωσε η gtl νομιζω οτι απλα εκανε τη δουλεια της που ετσι κ αλλιως οπως κ η ιδια εχει πολλακις πει ειναι κατι που το κανει εθελοντικα.
    απλα κατα τη γνωμη μου το εκανε καθυστερημενα κ με λαθος τροπο η αν θες σε λαθος μερος. το σωστο για μενα θα ηταν να συμπεριληφθει αυτη η αρκετα σημαντικη πληροφορια εξ αρχης στις σ.ε. κ οχι εκ των υστερων σε μια απλη ερωτηση παιχτη.
    αυτη ειναι η αιτια που διαμαρτυρομαι κ οχι το οτι απαντηθηκε η ερωτηση μου οκ?
    παντα φιλικα κ σταματαω εδω γιατι θ αρχισουν οι ποινες....
    καλη σου/σας συνεχεια

Αρέσει στους koyrsaros, LILA413 και _Lisy_.
  13. jimisraf1

Δεν συμφωνω,αλλα το σταματαω κι εγω εδω...Καλο μεσημερι σε ολους....

14. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

[​IMG][​IMG]
    Καλο μεσημερι
    εγω εχω κανει μεχρι τωρα 65 συνταγες ολες διαφορετικες και εχω ακομη τοσες που μπορουμε ωστε να παρουμε ολα τα εξτρα δωρα το θεμα ειναι να εχουμε τα υλικα!

Τελευταία επεξεργασία: 20/10/18
    Αρέσει σε graganta, nota.dim1802, gtrullis και 8 σε άλλους.
  15. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

πηρα και τον μαθητη της ίνγκριντ και συνεχιζω για ο,τι αλλο :). βοήθησε πολυ το κολπακι με το ερωτηματικο! καλη επιτυχια σε ολους!

Αρέσει σε nota.dim1802, bmanolos, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  16. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος με την φασολια αλλα 17 και τελος

Αρέσει σε takis.00, xristos-ale3andros, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  17. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλό βράδυ σ' όλους, κλείδωσα την φασολιά , έφτασα στα 44 άλλα 16 για να πάρω τον μαθητή της Ίνγκριντ.
    Καλή συνέχεια σ' όλους και ευχαριστώ πολύ φίλους και γείτονες για την βοήθεια.o_O:sleepy:

Αρέσει σε FARMER.GP, traxhla, graganta και 5 σε άλλους.
  18. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Ήρθε ιβέντ Πανσέληνου,
    κι η Κίτι η γατούλα,
    ετοίμασε την χύτρα της,
    και βγάζει φίλτρα απ' ούλα.

Κίτι Κατάμπρα είναι αυτή,
    και έχει χίλια δώρα,
    διάλεξε εσύ συνδιασμό,
    στο άγνωστο προχώρα.

Με Θειαφοσάσουλο,
    και λίγο Δαγκαρίνι,
    φάχνε Βάμμα συνέχεια,
    και δώρο δεν θα μείνει.

Θέλει κι αναδυόμενα,
    δώδεκα Αποστακτήρες,
    μα είν' τα δώρα πλούσια,
    έχεις πολλές ελπίδες.

Κοίταξε μόνο μια φορά
    τι φίλτρο θα διαλέξεις,
    δεν παίρνεις δώρο δεύτερο,
    το ίδιο αν επιλέξεις.

Με τριανταενιά φορές,
    και μία στο καπάκι,
    παίρνεις εσύ την φασολιά,
    που 'χεις τόσο μεράκι.

Κι αν συνεχίσεις τα φυτά,
    ακόμα να φυτεύεις,
    της Ίγκριντ παίρνεις Μαθητή,
    να έχεις να χαζεύεις.

Αρέσει σε FARMER.GP, .mairi., nota.dim1802 και 15 σε άλλους.
  19. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα παρεούλα, καλή μας εβδομάδα, επιτέλους κλείδωσε η φασολιά και συνεχίζω για ότι το καλύτερο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε γείτονες και φίλους για την βοήθειά τους με τα δωράκια, καλή μας συνέχεια και επιτυχία;)

Αρέσει σε takis.00, Gulit1, zendaya_13 και 3 σε άλλους.
  20. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα. Που πατάμε για να μας το βγάλει αυτό;

Αρέσει στον/ην nota.dim1802.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.