Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Υποδεχθείτε την άνοιξη

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 20/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kokoritsa

kokoritsa Ανερχόμενος συντάκτης

Αγαπητέ μου,το γήρας ουκ έρχεται μόνον.Άμα πας να κοιταχτείς πες μου να πάω κι εγώ!Μερικές φορές φωνάζουνε άντρας και παιδί και τους απαντώ να περιμένουν γιατί παίζω δοκιμασία με χρόνο!:p

Αρέσει σε ολγα1112, Megas_kokoriko, elena94 και 15 σε άλλους.
  2. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

κλαίω και εγω 37 αρχιζω να βαζω και το γιο μου στο παιχνιδι... προς το παρων του βαζω και παιζει τους γυρους στο ροδανι!!! και ολο μπανανες μου βγαζει χαχααχαχ παντως καποτε και εμεις οταν ειμασταν μικρο λεβελ δεν βγαζαμε ιβεντ. με τον καιρο υπομονη.
    επισης και εγω δεν ειχα ξεκλειδωσει σαγιοτ που ζηταει στο 68. αλλα με τις μπανανες απο αυτο το ιβεντ το ξεκλειδωσα και παω για το λιονταρι.

Αρέσει σε skareleni, ολγα1112, Megas_kokoriko και 9 σε άλλους.
  3. xarast1971

xarast1971 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Κόλησα στο στήθος αγελάδας. Σε αποκλείουν από την απόκτηση του λιονταριού και από την φασολιά με αυτό τον τρόπο.

4. effiepanoulis

effiepanoulis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Α,εγω την εχω βρει καλα!Βαζω τις εγγονες μου και φυτευουν και μαζευουν καρπους (το χαμαλικι δηλαδη)και το κανουν ολο χαρα γιατι εγω στο μεταξυ τους ετοιμαζω λιχουδιες.Ετσι οπως παει,με βλεπω συντομα να ανεβαινω λεβελ και να βγαζω κανενα δρωμενο στο μελλον.

Αρέσει σε hacker-3, ολγα1112, Megas_kokoriko και 9 σε άλλους.
  5. vickymou

vickymou Κόμης

καλησπερα παιδια,ειμαι φαρμα 97 και νησι 334 εχω ανοιξειολα τα αγαλματα του νησιου εδω και πολυ καιρο και απορω πως παιχτες σε μεγαλητερα επιπεδα ζοριζονται.Το δρωμενο το τελειωσα χωρις σ.λ,φιορινια,καλαθια κ.λ.π.Μηπως?λεω μηπως τα παραλετε?η σας αρεσει να γκρινιαζετε?σε μικρα επιπεδα δεν εβγαινε τοεβεντ,και γω μεχρι το 90 δυσκολα τελειωνα και αρκετα καθολου,αλλα ετσι ειναι το παιγνιδι θελει τροπο και οχι κοπο και προσπαθηστε να εχεται εξυπνες στρατηγικες.Δεν κανω την εξυπνη(ειμαι)αλλα οταν εβλεπα οτι δεν μπορω να κανω κατι φυτευα,τελειωνα αποστολες με μπανανες κ.λ.π.

Αρέσει σε gtrullis, hacker-3, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  6. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Ειχα κ εγω αυτο το προβλημα κ εκανα αμεση ολοκληρωση με 5 φιορινια. Δες αν σου εχουν μεινει αποστολες που να δινουν φιορινια.

Αρέσει σε toylaaaaa, maria_palou, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  7. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

kαλησπέρα, επειδή γίνεται πολύς λόγος για τις χρ. μπανάνες θα ήθελα να σας θυμίσω ότι μπορείτε να αποκτήσετε μπανάνες με φασουλοφλουρια στο μαγαζοραμα. ;)

Αρέσει σε maria_palou, -lousi-leon2001, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  8. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Πήρα και εγώ το σαλιγκάρι. Για την άλλη στήλη ούτε λόγος. Ζητάει πολλά που δεν τα έχω ξεκλειδώσει.

Αρέσει σε gtrullis, Gulit1, maria_palou και 4 σε άλλους.
  9. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

φρενιτιδα για λιονταρι-σαλιγκαρι... εγω να υπενθυμισω οτι οσοι τα επιθυμουν διακαως, υπαρχει κι η αποστολη στη λαχαναγορα "γλυκα γραμματα"! παρεμπιπτοντως αυξηθηκε η ροη ή μου φανηκε? 4 βηματα ακομα για την ολοκληρωση του δρωμενου... μ αρεσει που δεν κρατιομουν να γυρισω απο τη δουλεια για να "χαλαρωσω" με τη φαρμα μου κι η αγωνια εχει χτυπησει κοκκινο:p

Αρέσει σε kat77, sofiapao76, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  10. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Χα, χα! Να είσαι καλά!!! Γελάω μόνη μου μπροστά στον υπολογιστή.... Κι εγώ το σαλιγκάρι πήρα μόνο. Δεν άνοιξα το στήθος της αγελάδας και δεν θα δώσω φιορίνια γι` αυτό. Το λιονταράκι θα το πάρουμε από την αποστολή ''γλυκά γράμματα''... κάποτε. Καλή συνέχεια!

Αρέσει σε gtrullis, kat77, toylaaaaa και 8 σε άλλους.
  11. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλησπέρα και καλή βδομάδα.
    Δεν το πίστευα, αλλά τελικά κατάφερα να τελειώσω όλες τις εργασίες. Ευχαριστώ όλους τους συναγρότες που με δώρα και συμβουλές βοήθησαν.
    Να ευχαριστήσω επίσης και το Φαρμεράμα.

Αρέσει σε gtrullis, sofiapao76, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  12. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, καλή μας εβδομάδα, και χρόνια πολλά χθες για την ημέρα του Ευαγγελισμού. Γειτονάκι μου χρόνια σου πολλά και απο δω... (monolith):inlove: Τέλος το δρώμενο επιτέλους, και στα δικά σας εύχομαι σύντομα. Να υποδεχθούμε όλοι μαζί παρέα την Άνοιξη, που παρεπιπτώντος αργεί να ρθει..... Απο βροχή και σκόνη πήξαμε.:p.. Ενα τεράστιο ευχαριστώ σε φίλους και γείτονες για την πολύτιμη βοήθειά τους με τα αναδυόμενα
    Καλή συνέχεια σε όλους

Αρέσει σε gtrullis, kat77, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  13. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

Να εισαι καλαααα εκλαψα απο το γελιο!!!!!!!!! ...για ενα σαλιγκαρι ετσι??!!!! χαχαχα

αυτο το ιβεντ λιγο με ταλαιπωρησε...ειχα καποιες υποχρεωσεις και δεν προλαβαινα τους χρονους του ,αργουσα να θερισω ,παιδευτηκα με τα αναδυομενα ...ειπα καποια στιγμη να τα παρατησω μια και ειχα και τους δυο σταβλους αλλα τελικα κουτσα κουτσα παει και αυτο τελειωσε....:oops:

βασικα το θεμα μου ειναι οτι ενω θελω τα ιβεντ γιατι διαφορετικα βαριεμαι θα προτιμουσα να ειχαν μια αποσταση μεταξυ τους καποιες ημερες ....δεν ξερω αν ταλαιπωρηθηκα απο αυτο το συγκεκριμενο ή γενικα νιωθω ταλαιπωρημενη που ερχονται το ενα πισω απ τ αλλο .....
    πανω που εβαλα εργαστηρια και δεντρα τωρα να μαζεψω τιποτα ,τσουπ το πασχαλινο δρωμενο ....:sleepy:

Αρέσει σε gtrullis, kat77, maria_palou και 8 σε άλλους.
  14. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελος και για μενα καλη συνεχεια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε gtrullis, kat77, maria_palou και 6 σε άλλους.
  15. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

καλημερα! χθες το βραδυ τελικα τελειωσα και εγω και πηρα και τους 2 καλη συνεχεια οσους παλευουν ακομα. οτι παρετε παιδια μην τρελενεστε. και εμεις καποτε ετσι ειμασταν με το ζορι να βγει το ιβεντ και καμια φορα δεν εβγαινε κι ολας. υπομονη.
    Καλημερα γειτονακι gate987

Αρέσει σε gtrullis, kat77, Gulit1 και 7 σε άλλους.
  16. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα λιγα αναδυομενα θελω ακομα και παιρνω την περιοχη λιονταριου σχεδον τα καταφερα και να μην παρο το λιονταρι δεν με πειραζη και πολυ καταφερα τα περισσοτερα δωρα να τα παρω εχασα και 2 σπορες με πηρε ο υπνος τη να κανουμε αν δεν της εχανα θα ειχα τελειωσει ανετα το εβεν τελικα δεν ηταν και τοσο δυσκολο για τα μεγαλα επιπεδα ευκολο θυμαμαι οταν ημουν σε μικρο επιπεδο δεν μπορουσα να τελειωσω σχεδον κανενα εβεν εκανα υπομονη ανεβηκα στα επιπεδα τελειωσα και τον θρυλο και τα πραγματα εγιναν ευκολα απο εδω και περα θελει δουλεια τιποτα δεν μας χαριζεται και οσο για τα απανοτα εβεν ενταξει και εγω θα ηθελα λιγο ξεκουραση και να ασχοληθω με παλιοτερα εβεν και να γεμισω της αποθηκες μου. καλη συνεχεια και καλο τελος σε ολους και ολες.

Αρέσει σε hacker-3, gtrullis, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  17. KostasKontogia

KostasKontogia Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα σε όλους !! Δεν το περίμενα να ολοκληρώσω την γραμμή φασολιάς και να πάρω και τον στάβλο με το σαλιγκάρι. Για 4-5 βήματα χάνω τον στάβλο του λιονταριού αλλά δεν πειράζει... τον δίνει και μια νέα αποστολή στο τρίτο βήμα της. Δεν γνώριζα ότι το κόστος εξαγοράς του "Στήθους αγελάδας" θα ήταν 5 φιορίνια. Ζητώ συγγνώμη γιατί έβλεπα 102 και 200+ και νόμιζα πως ήταν τόσα και εκεί. Όταν έφτασα τότε είδα πόσα ήθελε. Καλή συνέχεια σε όλους και σας παρακαλώ μια τελευταία χάρη.... φυσήξτε όλοι μαζί μήπως και φύγει αυτή η καταραμένη σκόνη από πάνω μας, δεν υποφέρεται άλλο.

Αρέσει σε gtrullis, Megas_kokoriko, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  18. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Η "Γιορτή για την υποδοχή της Άνοιξης με τους Τσίγκφριντ και Άκη" μόλις τώρα έλαβε τέλος και σε μένα!!:D Τα ζώα της φάρμας χόρεψαν, φύτεψαν διάφορα λουλούδια και το διασκέδασαν!!:music::p Έφτασα τον Τσίγκφριντ μέχρι τις 52 εργασίες και τον Άκη μέχρι τις 75.:) Πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς και την περιοχή λιονταριού έχοντας άλλη μία από πριν. Τα σαλιγκάρια τα είχα και αυτά. Οι ανταμοιβές του συγκεκριμένου δρώμενου πολύ καλές!! Το μόνο αρνητικό που υπήρξε, φάνηκε στο ότι ζητούσε κάποια τροπικά φυτά και καρπούς δέντρων, τα οποία οι περισσότεροι-ες δεν τα έχουν ξεκλειδωμένα.:( Εγώ προσωπικά έχω ξεκλειδώσει τα περισσότερα. Καλό θα ήταν κατά γνώμη μου κάποια δρώμενα με τέτοιες απαιτήσεις, να αναφέρονται σε υψηλότερα επίπεδα και όχι σε όλα ανεξαιρέτα.:sleepy: Καλή συνέχεια σε όλους-ες και με το καλό να έρθει η Άνοιξη και σε εμάς με καλό καιρό!!;)

Αρέσει σε mmixail, gtrullis, nota.dim1802 και 2 σε άλλους.
  19. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα! Τι λέει ο λαός μας; Καλύτερα να τρως μεγάλες μπουκιές, παρά να λες μεγάλα λόγια; Έτσι ακριβώς, γιατί τελικά, τα έδωσα τα 5 φιορίνια και πήρα τη φασολιά.... Το ''όνειρο'' ν` αποκτήσω τη συνταγή του τσάτνι καρότου μήλου, όλο και απομακρύνεται....

Αρέσει σε gtrullis, Megas_kokoriko, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  20. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα στην αγροτοπαρέα το δρώμενο το τελείωσα χθες το βράδυ πήρα το σαλιγκάρι (τον Γκάρι) και το λιοντάρι.
    Ευχαριστώ πολύ τους γείτονές μου και φίλους για την βοήθεια .:D

Αρέσει σε nota.dim1802, gtrullis, traxhla και 7 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.