Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Υποδεχθείτε την άνοιξη

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 21/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. dora196501

dora196501 Ανερχόμενος συντάκτης

Είμαι από τους πρώτους παίχτες του παιχνιδιού και με εξαίρεση κάποιες φορές που αγόρασα φιορίνια γιατί είχα ξεμείνει, δεν έκανα χρήση ευρώ για να τελειώσω δρώμενο, τον τελευταίο καιρό όμως έπεσα στην παγίδα να βάλω βαθιά το χέρι στην τσέπη γιατί δεν έβγαιναν με τίποτα τα αναδυόμενα και τα φυτά χωρίς σούπερ λίπασμα (και έχω 23% ζωντανό θρύλο).
    Νομίζω ότι με αυτού του είδους τα δρώμενα χάνουμε χρόνο, ύπνο, και τελευταία αρκετά χρήματα και από δωράκια σχεδόν τίποτα δίνουν όλο τα ίδια και τα ίδια, τα παλιά δέντρα και ζώα και άμα θέλεις από τα νέα σε κάνουν να τα αγοράσεις. Αυτός είναι ο σκοπός της Γερμανικής εταιρίας, μας έκαναν να κάνουμε μεγάλες φάρμες τις κάναμε δικές μας, κομμάτι της ζωής μας και τώρα βάζει δρώμενα το ένα πίσω από το άλλο, απαιτητικά σε ευρώ και υλικά, για να αδειάζουν οι φάρμες μας, γιατί ήρθε η ώρα να βγάλει πολλά λεφτά πατώντας πάνω στην ψυχολογία μας στο να λυπηθούμε να κλείσουμε τις μεγάλες με κόπο φάρμες μας!!! Αν συνεχίσει όμως έτσι σίγουρα τουλάχιστον στην Ελλάδα θα αρχίσει να χάνει, τουλάχιστον εγώ θα προσπαθήσω να μην τελειώσω ξανα δρώμενο με ευρώ θα διαλέξω την ζωή μου και τον ύπνο μου από το να τελειώσω ενα δρώμενο με μηδενικές απολαβές!!!
    Για την ιστορία την φασολιά την πήρα οριακά και με αγορά τελευταία στιγμής μπουκάλια.........

Αρέσει σε koyrsaros, kolokythopitas, skareleni και 5 σε άλλους.
  2. martha72

martha72 Ενεργός συντάκτης

αγαπητη dora χρειαζεται να χανουμε τον υπνο μας ουτε και να αγχωνομαστε ειναι απλα ενα παιχνιδι και φυσικα ενοειται οτι δεν μας υποχρεωνει κανεις να βαλουμε το χερι στη τσεπη αρκετα το βαζουμε για ολα τα αλλα δε θα το βαζουμε και για εικονικες αγορες

Αρέσει σε kolokythopitas, Megas_kokoriko, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  3. JimiHendrix98

JimiHendrix98 Αρχάριος στο φόρουμ

Ευχαριστώ πολύ

Αρέσει στους kolokythopitas και -lousi-leon2001.
  4. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.