Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Υποδεχθείτε την άνοιξη

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 21/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ

ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ Ενεργός συντάκτης

κανενα φιλτρο...παλι το χερι στη τσεπη θα βαλω!!!!!!

2. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα αγαπητη μου συναγροτες και αγαπητες μου συναγροτισσες νομιζω εφτασε η ωρα να κανουμε εναν απολογισμο ολοι μας τη κερδισαμε και τη χασαμε απο αυτο το δρωμενο. εγω αυριο το πρωι τελειωνω το δρωμενο σχεδον οριακα πολυ κοντα στον εκπνεομενο χρονο. εας ξεκινησουμε τη κερδισα μια φασολια πολυ καλη και μερικα αλλα καλουτσικα δωρα τα περισσοτερα δωρα ανουσια και τη αλλο να πο ηταν ανωφελα π.ε. και χ.τ. τη εχασα αυτο δεν θα το πω θα το αφησω στην φαντασια του καθενος γειατη ο καθενας ανεξαρτητα απο των αλλο εχασε φιαφορετικα πραγματα καλο βραδυ σε ολους.

Αρέσει σε dionisakis57, NOTHS58, dora196501 και 2 σε άλλους.
  3. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Λοιπόν φασολιά και εγώ ΟΚ. Τα υπόλοιπα κόλλησα στα αναδυόμενα 60+6γλάστρες και δεν πιστεύω να το ξεπεράσω. Έχω παρατηρήσει ότι από την ώρα που έβαλα "ζωντανό θρύλο" και έχω +24% σε κάθε χωράφι προλαβαίνω να ολοκληρώσω τα αναδυόμενα, ενώ παλιά πολλές φορές δεν τα κατάφερνα. Οπότε συμβουλεύω και στους νεώτερους να διαθέσουν τα αστεράκια τους προς το "ζωντανό θρύλο" και μετά για τα υπόλοιπα !!!

Αρέσει σε dionisakis57, NOTHS58, -lousi-leon2001 και 6 σε άλλους.
  4. everme

everme Ενεργός συντάκτης

αυτα τα αναδυόμενα νικουν και το πιο αργο πλασμα ολου του πλανητη... :mad:καμια ελπιδα :cry:

Αρέσει σε dionisakis57, NOTHS58, Menie70 και 5 σε άλλους.
  5. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Κλαιω, και εγω εκει... Αλλα και να περασω αυτα(που θα τα περασω σε λιγο) δεν εχει καποιο δωρο, αφου ξαναζηταει πολλα αναδυομενα...

Αρέσει σε TANGRA, everme, dionisakis57 και 3 σε άλλους.
  6. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελος με την φασολια και βαδιζω προς το τελος ολου του ιβεντ αν και το βλεπω λιγο δυσκολο να συμβει αυτο!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε everme, dionisakis57, takis.00 και 5 σε άλλους.
  7. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους, πολύ δύσκολο το εβεντ,χωρίς ζωντανό θρύλο κτλ δεν βγαίνουν τα αναδυόμενα,πρέπει να περιμένεις μέχρι το τέλος του δρώμενου κι αν τα καταφέρεις,πάντως είναι πολύ πολύπλοκο το όλο εγχείρημα, τα δώρα είναι καταπληκτικά και πρέπει να τα πάρουν όλοι. ευτυχώς όμως εμείς οι παλιοί παίχτες έχουμε την εμπειρία,την σοφία και τα προτερήματα να τελειώνουμε τα εβεντ. προσωπικά τέλειωσα το δρώμενο,αλλά εάν δεν είχα τα παραπάνω θα ήταν πολύ απίθανο να τα καταφέρω. όσοι μπορείτε προσπαθήστε να πάρετε όλα τα δώρα γιατί αξίζουν και μην τα παρατάτε,να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε Gulit1, jimixatz, everme και 13 σε άλλους.
  8. Menie70

Menie70 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα παιδιά. Ένα ακόμα αγχωτικό δρώμενο. Τις τελευταίες ημέρες, τα αναδυόμενα τα βλέπαμε με το .... κυάλι. Αφού κλείδωσα την φασολιά πριν από δύο ημέρες, είπα να τελειώσω τα βήματα για να πάρω τα δωράκια. Αμ ... δεεεεε. Κυνηγάω τα αναδυόμενα, αλλά είναι καλά ... κρυμμένα τα άτιμα. Και αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζει τον κόπο η όλη προσπάθεια. Και επειδή για δεύτερη συνεχόμενη φορά πιέστηκα με το θέμα των αναδυόμενων, παρακαλώ πολύ ας μας ενημερώσουν για το δρώμενο της Πρωταπριλιάς. Αν εξακολουθεί η ίδια κατάσταση, τουλάχιστον να μας το πουν να μην μπούμε καν στην διαδικασία. Είπαμε .... μπήκαμε στο παιχνίδι για να χαλαρώσουμε. Δεν μπήκαμε για να μας ανεβαίνει η ... πίεση.

Αρέσει σε kolokythopitas, Megas_kokoriko, TANGRA και 15 σε άλλους.
  9. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Πρώτη φορά που φύτεψα τόσα πολλά εξευγενισμένα (τριαντάφυλλο και γαρύφαλλο) για να μπορέσω να βγάλω τα αναδυόμενα. Ας ευχηθούμε και ας ελπίσουμε η εταιρία να εκλογικεύσει τη ροή των αναδυομένων... Παίζουμε για να ευχαριστηθούμε, όχι για να έχουμε άλλη μια πηγή άγχους... Ναι, το τέλειωσα όλο το δρώμενο, αλλά με άγχος...

Αρέσει σε kolokythopitas, Megas_kokoriko, georgia469 και 10 σε άλλους.
  10. giwrg

giwrg Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα σας!!! Τελευταία μέρα σήμερα..Όντως πολύ αγχωτικό αυτό το event και είχε εν μέρει καλά δωράκια αλλά και εγώ, όπως πολλοί άλλοι, τα φίλτρα με το ζόρι τα μάζευα. Δεν εμφανίζονταν εύκολα πλέον! Βέβαια έφτασα μέχρι τα έπαθλα που είχα βάλει σκοπό, γιατί για να ολοκληρώσω όλη τη μπάρα ήταν λίγο ζόρικο. Καλή συνέχεια, λοιπόν και στους υπόλοιπους :)

Αρέσει σε kolokythopitas, Megas_kokoriko, skareleni και 4 σε άλλους.
  11. *ΜΑΜΑ*

*ΜΑΜΑ* Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

12. dionisakis57

dionisakis57 Ανερχόμενος συντάκτης

καλα θα κανεις να μη βαλεις γιατι εκει αποσκοπουν , μαλλον καλυτερα να το βλέπουμε σαν ψυχαγωγια παρα να θελουμε στο φιναλε ψυχαναλυση ! νασαι καλα

και γιατι αγχωνεσαι παιχνιδι είναι

Συγχώνευση δημοσιεύσεων

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 28/3/17
    Αρέσει σε kolokythopitas, Megas_kokoriko, maria_palou και 4 σε άλλους.
  13. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλημέρα. Μετά κόπων και βασάνων πρόλαβα να πάρω τη φασολιά. Και σταματάω εδώ το δρώμενο.
    Καλή επιτυχία σε όσους ακόμα το παλεύουν.

Αρέσει σε kolokythopitas, kikijimy, Megas_kokoriko και 10 σε άλλους.
  14. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

[​IMG] Ευτυχώς πρόλαβα να πάρω την φασολιά πάλι στο παρά πέντε.και φυσικά σταματάω εδώ.Ευχαριστώ για άλλη μία φορά φίλους και γείτονες που επιστράτευσαν όλα τους τα μέσα για να μου στείλουν αναδυόμενα.Να είστε όλοι καλά!!!Πολύ ψυχοφθόρο ιβέντ.Φιλτρα με το σταγονόμετρο. Υ.Γ. Menie70(post 108 ) Οσο για την ενημέρωση για το δρώμενο της Πρωταπριλιάς,αν δλδ θα επικρατεί η ίδια κατάσταση με τα αναδυόμενα,....ό,τι κι αν μας πουν ...ψέματα θα είναι!!!;)xD

Αρέσει σε kolokythopitas, kikijimy, Megas_kokoriko και 11 σε άλλους.
  15. dimitriskiouranis

dimitriskiouranis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα και από εμένα. Πρόλαβα τα σύννεφα τελείσα με τη μια αποστολή αλλά για να καταφέρω να κάνω και τις 2 αποστολές ...αδύνατο. Να σας ρωτήσω αυτός ο ζωντανός θρύλος τι είναι και που βρίσκεται; Σε τι βοηθάει;;; Ευχαριστώ.

Αρέσει σε kolokythopitas, Megas_kokoriko, maria_palou και 2 σε άλλους.
  16. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σου! Πήγαινε στο Βοήθεια για αρχάριους, πάτησέ το και έχει ήδη απάντηση γι` αυτό που ρωτάς! Ζωντανός θρύλος.

Αρέσει σε kolokythopitas, heavymetal7, mmixail και 2 σε άλλους.
  17. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα ουφ επιτελους οριακα τελειωσα και εγω το δρωμενω καλο τελος σε οσους και οσες προσπαθουν ακομα και αλλο τετοιο δρωμενω με 1074 αναδυομενα απο τρεις εκτασεις μακαρι να μην ξαναερθει ποτε ξανα να ειστε ολοι καλα.

18. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

[​IMG] και γω με τη σειρά μου ευχαριστώ τους γείτονες και τους φίλους. Και στα δικά σας...

Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, kikijimy και 5 σε άλλους.
  19. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

με την μεγαλη βοηθεια και των φιλων μου η παρασταση ελαβε τελος στο παρα ενα. ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  20. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Εγω ολοκληρωσα την δεξια λιστα και την αριστερη την αφησα στο 49. Αιχρο δρωμενο, απαισια δωρα και κανενας λογος υπαρξης
    Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις, τα δωρα ειναι αισχρα για αυτα που ζηταει, και τα "καλα" δωρα χρειαζονται χρηματα. Συνεπως απλα δεν αξιζει αυτο το δρωμενο. Απορω γιατι πληρωνουν καποιοι για ενα παιχνιδι που τους αγνοει

Αρέσει στους kolokythopitas και Megas_kokoriko.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.