Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Υποδεχθείτε την άνοιξη

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 21/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kaltsula

kaltsula Ανερχόμενος συντάκτης

καλησπερα. ειμαι 99 επιπεδο.παλια παικτρια. και εγω που ειχα παντου δεντρα καπου τοσα πηρα. εχει ανεβει ο βαθμος δυσκολιας στα δρωμενα. παλιοτερα τελειωνες το δρωμενο στις 5 μερες και σου μενανε και τα αναδυωμενα των δυο τελευταιων ημερων.χωρις εξευγενισμους και σουπερ λιπασματα. τωρα σε ολα τα δρωμενα λεω θα το τελειωσω δεν θα το τελειωσω; αγχος συνεχεια. δεν εχω προβλημα με τα φυτα των δρωμενων.αυτα μαζευονται.στα αναδυωμενα κολλαω. στα δυο τελευταια δρωμενα εχω χαλασει πανω απο 5000 σουπερ λιπασματα. ας ειναι καλα τα τζαμποδεντρα. σε αυτο την φασολια την εχω παρει. αλλα δεν το εχω τελειωσει.στην πρωτη λιστα ειμαι στο 62 και στην δευτερη στο 75.και τα φυτα του δρωμενου δεν δινουν πολλα αναδυωμενα.με το εφταωρο σε καθε εκταση παιρνω απο 20 μεχρι 25.

Αρέσει σε dionisakis57, kolokythopitas, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  2. Menie70

Menie70 Ανερχόμενος συντάκτης

Και εγώ παλαιά παίκτρια είμαι. Έχω μπει στο παιχνίδι από το Φθινόπωρο του 2010 και είμαι 95 επίπεδο. Για να δυσκολευόμαστε εμείς, σκέψου τι γίνεται στα πιο μικρά επίπεδα. Και θυμάμαι πολύ καλά πόσο δύσκολο ήταν τότε. Αυτό, κατά την γνώμη μου, δεν είναι σωστό. Θα έπρεπε να είχε βρεθεί μία "μέση λύση", να είναι ευχαριστημένοι όλοι οι παίκτες.

Αρέσει σε dionisakis57, toylaaaaa, yelander10 και 5 σε άλλους.
  3. ΓΙΑΝΝΑ16

ΓΙΑΝΝΑ16 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

δεν νομιζω να προλάβω ετσι οπως ερχονται τα αναδυομενα καλη επιτυχια σε ολους-.-

Αρέσει σε yelander10, kolokythopitas, tzounior και 2 σε άλλους.
  4. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα συναγροτησα του 99 επιπεδου παρατηρησα οτι στην αρχη των ιβεντ δινει καλουτσικα εως αρκετα αναδυομενα οσο προχωρανε τα ιβεντ κλεινουν την στροφιγγα και δινουν λιγοτερα αναδυομενα καπου το βρισκω λογικο η εταιρεια πρεπει να βγαλει καποια κερδη αλλα αν σε καθε ιβεντ πρεπει να ξοδευουμε 2500 σ.λ. τοτε δε παμε καλλα εγω εφτασα τα 730 αναδυομενα ξοδευοντας στην αρχη 200 σ.λ. περιπου ο καθενας ειναι δικαιωμα του πραττει οπως νομιζει εγω δεν θα ξοδευα τοσο πολυ σ.λ. γεια ενα ιβεντ ας μας πουνε και η αλοι παικτες ποσο σ.λ. ξοδεψανε.

Αρέσει στους kolokythopitas, kaltsula και tzounior.
  5. -voula63-

-voula63- Νέος ειδικός

εγω που πηρα 3σε μια εκταση τι να πω???παλι καλα παιρνεις επιπεδο 96 παρακαλω

6. kaltsula

kaltsula Ανερχόμενος συντάκτης

για να ειναι ευχαριστημενοι οι παικτες πρεπει να εμφανιζονται τα αναδυομενα οπως εμφανιζονταν ενα χρονο πριν. ετσι οι καινουριοι παικτες θα τελειωναν τα δρωμενα με καποια δυσκολια και οι παλιοι με αρκετη ευκολια. θα τα τελειωναν ολοι. τωρα για να τα εχουν δυσκολεψει τοσο δεν ηταν ευχαριστημενη η εταιρεια. οποτε τα δυσκολεψαν για να πουλησουν καλαθια. ευχαριστημενη εταιρεια δυσαρεστημενοι παικτες. και οι δυο ευχαριστημενοι δεν γινεται.

Αρέσει στους takis.00, kolokythopitas και mmixail.
  7. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

Δεν θα προλάβω ούτε και εγώ...Σε μεγάλα χωράφια έβαλα τριαντάφυλλα εξ/να και μου έδωσε 18-20....Έβαλα το ίδιο σε άνετα χωράφια με σλ κτλ και πήρα το ίδιο....Ότι και να κάνω τα ίδια βγάζει....Θέλω αλλά 370 μέχρι την Τρίτη και δεν νομίζω με δύο μαζεματα την ημέρα να τα μαζεψω:cry:

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  8. Menie70

Menie70 Ανερχόμενος συντάκτης

Και αυτό που λες, σωστό είναι. Όμως, μην ξεχνάμε οτι, δυσαρεστημένοι παίκτες είναι "μη" παίκτες. (Εγκαταλείπουν το παιχνίδι). Και "μη" παίκτες, είναι "μη" ... πελάτες. Μήπως θα πρέπει να το δει και έτσι η εταιρεία ??

Αρέσει σε graganta, toylaaaaa, .[agrotis]. και 6 σε άλλους.
  9. picantinio2012

picantinio2012 Προχωρημένος

τελικα, ουτε γατουλα, ουτε μπανανες, παιζει η φασολια.. θα το σκεφτω σοβαρα να συμμετασχω ξανα... πολυ ψυχοφθόρο καταντησε το παιχνιδι..

Αρέσει σε dionisakis57, graganta, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  10. mmixail

Καλησπερα 18-20 πηρες απο ολλες της εκτασεις η απο μια οπος και να εχει ειναι πολυ λιγα οπος λεει και ο λαος καθε περισυ και καλυτερα.

11. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

Από κάθε εκταση με τριαντάφυλλα γιατί με τα ίδια χωράφια αλλά με φυτό δρομενουεπερνα από 8-13o_O

12. TANGRA

TANGRA Μαθητευόμενος στο φόρουμ

avto me ta filtra einai psilo periergo,to proi apo kate mia apo tis 3 ektaseis pira apo 15 filtra,tora ksana apo tis 3 ektaseis apo 3 filtra,mou den einai periergo pou exo stin kate mia diaforwtika pragmata alla dinoun ta idia filtra?

13. pepi1973

pepi1973 Προχωρημένος

καλησπερα τη φασολια την κλειδωσα συνεχιζω χαλαρα και οτι γινει δεν θα πεσω και του θανατα για να χαλαρωνω παιζω οχι να τσιτωνω εχω πραγματα να με κανουν χαλια στην καθημερινοτητα μου καλο βραδυ

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, yelander10 και 6 σε άλλους.
  14. mmixail

Καλησπερα πηρα την φασολια και συνεχυζω και οτι γινει ως εδω αγχωθηκα πολυ απο εδω και περα χαλαρα παιχνιδη ειναι καλο βραδυ σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, yelander10 και 4 σε άλλους.
  15. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Πήρα και τα υπόλοιπα δωράκια,οπότε Τέλος.

Καλή συνέχεια σε όλους,και καλή εβδομάδα.

Αρέσει σε kolokythopitas, everme, takis.00 και 14 σε άλλους.
  16. ΓΙΑΝΝΑ16

ΓΙΑΝΝΑ16 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Αρέσει σε jimixatz, kolokythopitas, maria_palou και 6 σε άλλους.
  17. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Τέλος και αυτό. Καλή συνέχεια σε όσους ακόμα το προσπαθούν.

Αυτά περίσσεψαν [​IMG] άρα χρειάστηκαν 6400 ? o_O

Αρέσει σε jimixatz, kolokythopitas, takis.00 και 8 σε άλλους.
  18. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα, το πρωί κλείδωσα την φασολιά και έχω τελειώσει την λίστα 1 και θέλω άλλες 27 τρέχουσες εργασίες απο την λίστα 2.
    Καλή συνέχεια σε όσους δεν έχουν πάρει την φασολιά. Ευχαριστώ πολύ τους γείτονές μου για την βοήθεια.:mad::oops:;)

Αρέσει σε jimixatz, kolokythopitas, everme και 10 σε άλλους.
  19. daskalos31

daskalos31 Νέος ειδικός

καλησπέρα σε όλους
    το τελείωσα και εγω

Αρέσει σε jimixatz, kolokythopitas, everme και 7 σε άλλους.
  20. sara1059

sara1059 Ανερχόμενος συντάκτης

εγω σταματησα γιατι τα φιλτρα ερχονται με ρυθμους πιο αργους και απο χελωνας

Αρέσει σε jimixatz, sofiapao76, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.