Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Υποδεχθείτε την άνοιξη

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 21/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Άλλο ένα κλαδί για την φασολιά μου.

Πάμε για τα επόμενα δωράκια τώρα.Εύχομαι γρήγορα και στα δικά σας.
    Καλό ξημέρωμα σε όλους,και χρόνια πολλά,για την αυριανή ημέρα.

Αρέσει σε everme, takis.00, ath και 13 σε άλλους.
  2. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Καλημερα παιδια..Το δρωμενο ειναι σχετικα ευκολο και τα ποσοστα αναδυομενων και φυτων προσιτα για ολους;)!Θα σας παρακαλουσα να μην αναγραφετε λοιπον, λανθασμενους υπολογισμους για να μην υπαρξουν μπερδεματα και περιπλοκες8)...Αυτο το 7.800 κοντεψε να με στειλει μια ωρα αρχιτεραxD.
    Προσεχετε σας παρακαλω εμενα ενταξει... το αντεξε η καρδουλα μου:wuerg: αλλα εχουμε και ανθρωπους με πιεση εδωo_O...

Τελευταία επεξεργασία: 25/3/17
    Αρέσει σε everme, takis.00, Menie70 και 11 σε άλλους.
  3. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

από την πρώτη ανάρτηση του lazos95 :
    Καλησπέρα.

Χωρίς πολλά πολλά, θα χρειαστούμε:
    5.900+600 για τις γλάστρες φυτού= 6.500 Ανοιξιάτικα κρίνα (φυτό δρώμενου).
    4.800+1.200 για τις γλάστρες φυτού= 6.000 Ροζ κρόκους (φυτό δρώμενου).
    274+800 για τις γλάστρες φυτού= 1.074 Φίλτρα για βλαστάρια (αναδυόμενα δρώμενου).
    40 Γλάστρες φυτού (προϊόν μύλου).
    37 Άνθη κερασιάς (από συγκομιδές κερασιάς).
    32 Άνθη μηλιάς (από συγκομιδές μηλιάς).

Δεν τελειώνει εδώ, γιατί ζητάει επιπλέον 600 μαρούλια, 300 ορχιδέες, 250 καρότα, 200 ντομάτες, 200 φράουλες, 200 ραβέντι, 200 αγγούρια, 200 μαρακούγιες, 200 μενεξέδες, 150 λαγοκέρασα, 150 ζέρμπερες, 30 μήλα, 30 κεράσια, 20 δαμάσκηνα, 15 μπανάνες, 15 αχλάδια και τέλος 6 γάλατα αγελάδας.

Αρέσει σε Louisa, sofiapao76, nota.dim1802 και 9 σε άλλους.
  4. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Δύσκολα μου φαίνονται και μένα τα αναδυόμενα. Από τις 144 ώρες έχουν περάσει οι 69 και μένουν 75 και έχω 637/1074 αναδυόμενα. Οπότε το δρώμενο μάλλον θα βγει, αλλά δύσκολα...
    Η γνώμη μου είναι ότι σπέρνοντας φυτά δρώμενου στο 50% των επιτρεπόμενων εκτάσεων (με το υπόλοιπο 50% να έχει δένδρα και στάβλους) τα αναδυόμενα θα έπρεπε να βγαίνουν στο 60% του χρόνου του δρώμενου για τον μέσο παίκτη και όλο το δρώμενο να τελειώνει για όλους τους παίκτες...

Αρέσει σε Menie70, sofiapao76, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  5. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα εχω 575 αναδυομενα οπως λεει παραπανο ο συναγροτης νοτης το δρωμενο μαλλον θα βγει αλλα δυσκολα και ρωταω μηπως θα επρεπε να αυξηθει ο αριθμος των αναδυομενων.

Αρέσει σε kolokythopitas, everme, NOTHS58 και 5 σε άλλους.
  6. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα παρεούλα, χρόνια πολλά για την ημέρα, για τους φίλους μας που γιορτάζουν. Τα αναδυόμενα φιαλίδια δυστυχώς έρχονται με το σταγονόμετρο:mad:. Κατα τα αλλα το δρώμενο είναι αρκετά δύσκολο σε οποιο επίπεδο του παιχνιδιού βρίσκεσαι... υπομονή μας εύχομαι και καλή μας συνέχεια

Αρέσει σε everme, kolokythopitas, NOTHS58 και 9 σε άλλους.
  7. luis_fernando!!

luis_fernando!! Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Δυσκολο για μενα το δρωμενο, ειμαι μικρο επιπεδο. εχω μαζεψει 342 αναδυομενα ως τωρα. αλλα τα φυτα του δρωμενου δεν δινουν πολλα.

Αρέσει σε kolokythopitas, NOTHS58, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  8. mmixail

Καλησπερα εγω ειμαι επιπεδο 93 και εφτασα τα 636 αναδυομενα και σκεφτομαι καθως η εναπομειναντες ωρες ειναι 66,50 θα τα καταφερω η δεν θα τα καταφερω απαραδεκτο γεια ολους μας καλη συνεχεια.

Αρέσει σε everme, kolokythopitas, NOTHS58 και 4 σε άλλους.
  9. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και μη. Τέλος και αυτό το event, μπήκανε και στην φασολιά και πάμε για τα έξτρα δωράκια. Καλή συνέχεια σε όλους.
    [​IMG] [​IMG]

Αρέσει σε psipsi1978, takis.00, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  10. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Απο τους σταβλους πηρα το 4ο αξολοτλ και ακομα δεν εχω ξεκλειδωσει αυτα που χρειαζονται για τροφη αξολοτλ :ρ

Αρέσει σε everme, Menie70, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  11. -voula63-

-voula63- Νέος ειδικός

παιδια απο το ξεφωτο του δασους με φυτο του δρωμενου το ανοιξιατικο κρινο μονο 3 φιλτρα??????ελεος πια πως θα τελειωσει το εβεντ????????με αυτο τον ρυθμο τα αναδυομενα μεχρι το πασχα πιστευω να τα μαζεψω αλλιως παει στραφι και αυτο το δρωμενο.

Αρέσει σε everme, Menie70, graganta και 5 σε άλλους.
  12. mmixail

Καλημερα πιστευω πως τα αναδυομενα αντι να αυξηθουν μειωθηκαν ακομα περισσοτερο οπως ελεγε και καποιος συναγροτης φωνη βοωντως εν τη ερημω τη πρεπει να κανουμε γεια να αυηξηθουν λιγο τα αναδυομενα.

Αρέσει σε everme, Gulit1, Menie70 και 4 σε άλλους.
  13. picantinio2012

picantinio2012 Προχωρημένος

ανεπιτρεπτα λιγα τα αναδυομενα, κακως ξεκίνησα το ιβεντ, επρεπε πρωτα να μαζευω τα αναδυομενα και στο τελος να κανω ή να μην κανω το ιβεντ...

Αρέσει σε everme, Menie70, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  14. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Σχεδόν πάντα αυτό κάνω, εκτός αν το δρώμενο επιτάσσει διαφορετικά. Σε αυτό αφού μάζεψα τα 800 που χρειάζονται για το μύλο, έδωσα να γίνονται οι γλάστρες φυτού και περιμένω να αναδυθούν και τα άλλα 274 ώστε να κάνω το δρώμενο με τη μία.

Αρέσει σε everme, sofiapao76, heavymetal7 και 8 σε άλλους.
  15. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τελος με την φασολια εμειναν 27 εργασιες απο την δευτερη λιστα και τελος

Αρέσει σε everme, sofiapao76, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  16. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλη την αγροτοπαρέα, το δρώμενο τέλος για μένα, εύχομαι και στα δικά σας.
    Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους γείτονες και φίλους μου, για την βοήθειά τους:inlove:

Αρέσει σε everme, sofiapao76, ath και 6 σε άλλους.
  17. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Οποιοι δεν εχετε πολλα αναδυομενα ξεκινηστε απο την δεξια λιστα, συμφερει περισσοτερο και θα παρετε πιο ευκολα την φασολια. Και εχει και τις μπανανες

Αρέσει σε ESABA, kolokythopitas, NOTHS58 και 7 σε άλλους.
  18. Menie70

Menie70 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλό μεσημέρι σε όλους. Προσθέτω και εγώ την φωνή μου με την φωνή των παραπάνω συμπαικτών μου. Τα αναδυόμενα ΔΕΝ εμφανίζονται όπως θα έπρεπε. Το είπα από το πρώτο μάζεμα που έκανα, με γαρύφαλλο σε όλες τις εκτάσεις, και πήρα ΜΟΝΟ 150 αναδυόμενα. Αυτό θα πρέπει να το κοιτάξει η εταιρεία. Μπήκαμε στο παιχνίδι για να χαλαρώσουμε. Δεν μπήκαμε να αγχωθούμε περισσότερο. Μας φτάνουν αυτά που περνάμε στην πραγματική ζωή. Και επι τη ευκαιρία που διάβασα για την φασολιά των "κάστανων", (που ούτε εγώ την έχω), να πω οτι και για αυτό θα πρέπει να κάνει κάτι η εταιρεία. Είναι κάποιες γραμμές σύννεφων που δεν έχουμε, είτε γιατί ήμασταν τότε μικρό επίπεδο και δεν τα καταφέραμε, είτε γιατί τις έβαλαν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού που λείπαμε σε διακοπές. Μήπως θα έπρεπε λοιπόν να τις ξαναβάλουν κάποια στιγμή, και όχι βέβαια κάποιο καλοκαίρι, για να τις συμπληρώσουμε και εμείς που δεν τις έχουμε ?? Και φυσικά δεν λέω να τις βάλουν να τις αγοράσουμε με φιορίνια, γιατί αυτό θα είναι άδικο για εμάς. Οι πρώτοι που τις πήραν, δεν νομίζω να τις αγόρασαν. Γιατί θα πρέπει, για να τις αποκτήσουμε, να το κάνουμε εμείς ??

Αρέσει σε jimixatz, TANGRA, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  19. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Στέργιο εμένα μου φάνηκε πιο εύκολη η αριστερή λίστα και γι αυτό σημάδεψα εκεί... άσε που έχει και τα ροζ γατάκια που είναι πρόκληση...

Αρέσει σε jimixatz, kolokythopitas, NOTHS58 και 2 σε άλλους.
  20. mmixail

Kαλημερα αλλο τετοιο ιβεν μακαρι να μην ξαναερθει που να ζηταει 1074 αναδυομενα και καθε μερα που περναει αντι να τα αυξανουν τα μειωνουν τα αναδυομενα εμεις που ειμαστε σε μεγαλα επιπεδα εχουμε καποιες ελπιδες να τελειωσουμε το ιβεντ αυτοι που ειναι σε μικρα επιπεδα δεν ξερω τη ελπιδες εχουν να τελειωσουν το ιβεντ.

Αρέσει σε jimixatz, kolokythopitas, NOTHS58 και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.