Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Υποδεχθείτε την άνοιξη

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 21/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σας! Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον lazos95! Να είσαι καλά!!!

Αρέσει σε yelander10, βιβη.2003, Menie70 και 13 σε άλλους.
  2. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα.
    Αν κάθε μηλιά και κερασιά δώσει από 1 άνθος σε κάθε μάζεμα, θα μαζευτούν σχετικά γρήγορα τα άνθη, οπότε μετά θα βγάλω τις μηλιές και τις κερασιές που έχω βάλει από χτες και θα βάλω χωράφια. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα αναδυθούν τα 1.074 Φίλτρα για βλαστάρια. Αν ο ρυθμός ανάδυσης είναι καλός, αξίζει τον κόπο να παίξω.
    Και φυσικά ευχαριστώ κι εγώ τον Λάζο

Τελευταία επεξεργασία: 22/3/17
    Αρέσει σε βιβη.2003, everme, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  3. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα οπως παντα θα παιξει ρολο η συχνοτητα των αναδυομενων η ημερες ειναι αρκετες βεβαια θελει πολυ δουλεια εγω ακομα το σκεφτομαι δεν σας κρυβο πως το μονο που μου αρεσε ειναι η φασολια τιποτα αλλο και σκεφτομαι αν αξιζει ο κοπος γεια μια φασολια και ειμαι αναμεσα σε δυο σκεψεις πρωτη σκεψη αν αξιζει ο κοπος γεια τη φασολια δευτερη σκεψη ειναι οτι σε αυτην τη ζωη τιποτα δεν μας χαριζεται το κερδιζουμε δουλευοντας και εγω ειμαι απο τους ανθρωπους που οταν ξεκιναω κατι θελω να το τελειωνω υπαρχει και κατι τριτο προεκυψε καθως εγραφα το μυνημα απο αυριο ξεκιναω δουλεια και δεν ξερω αν θα μπορεσω να ανταπεξερθω στης υποχρεωσεις της φαρμας τελος παντων ειδομεν θα δουμε καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε βιβη.2003, jimixatz, Menie70 και 6 σε άλλους.
  4. pap100

pap100 Τακτικός στο φόρουμ

Φασολιες μαζευετε κι ας ειναι και..........ρογες.Καλησπερα φαρμεροπουλα.

Αρέσει σε βιβη.2003, Megas_kokoriko, sofiapao76 και 6 σε άλλους.
  5. enjoyin

enjoyin Ανερχόμενος συντάκτης

Υπάρχει πρόβλημα με το event και δεν ξεκίνησε ακόμα?

Αρέσει στους jimixatz, kolokythopitas και mmixail.
  6. Menie70

Menie70 Ανερχόμενος συντάκτης

Εγώ λέω να είμαστε ψύχραιμοι για να δούμε την εξέλιξη του ιβέντ και μετά, εδώ είμαστε. ;)Σε πρώτη "ανάγνωση" το βλέπω ... "τσιγκούνικο". :( Περιμένω και την αυριανή και τότε θα έχω άποψη. Αρχικά, να μας ευχηθώ καλή επιτυχία. Ας ξεκινήσουμε την προσπάθεια. Πάντως, θα ήθελα να πω από τώρα, οτι, μαζεύοντας τις 3 φάρμες μου, με μικρά χωράφια και με γαρύφαλλο, μάζεψα ΜΟΝΟ 150 αναδυόμενα. Μου φαίνονται πολύ λίγα. Θα δω στην συνέχεια ...

Αρέσει σε βιβη.2003, jimixatz, yelander10 και 8 σε άλλους.
  7. mmixail

Καλησπερα ειπα να ξεκινησω χωρις αγχος και οπου παει αν προλαβω να το τελειωσω λογο δουλειας χτες εσπειρα ζαχαροτευλο πηρα 134 αναδυωμενα ετσι και ετσι μου φαινονται οπως λεει και ο παραπανω να ειμαστε ψυχραιμοι για να δουμε την εξελιξη του ιβεντ και μετα βλεπουμε καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε βιβη.2003, jimixatz, maria_palou και 2 σε άλλους.
  8. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

ολο γκρινια στην αρχη και στο τελος εχουμε τελειωσει οι περισσοτεροι και ολα καλα .αντε να δουμε τι θα γινει και παλι!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε monolith2, billgab, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  9. mmixail

Καλησπερα αγαπητοι μου συναγροτες και αγαπητες μου συναγροτησες ειχα σκεφτει να μην το ξεκινησω καν αυτο το ιβεντ αλλα η αγαπη γεια το παιχνιδι νικησε τη σκεψη αλλα υπαρχει αγαπη και γεια την φασολια η οποια δινει πολυ καλους π.ε. τα υπολοιπα δωρα μου ειναι καπως αδιαφορα τα αναδυομενα ερχονται με σχετικα καλους ρυθμους εγω εφτασα τα 207 λιγο δουλεια θελει και ολοι θα τα καταφερουμε καλο σας βραδυ.

Αρέσει σε monolith2, kolokythopitas, βιβη.2003 και 2 σε άλλους.
  10. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Χωρίς 5-6 εγκεφαλικά,δεν βλέπω να βγαίνουν τα αναδυόμενα. Χθες πήρα από τον κρόκο 13 από την κάθε έκταση.
    Σήμερα 5 και από τις 3 εκτάσεις. Αυτοί που πατάνε τα κουμπιά,μια μέση λύση δεν μπορούν να βρούνε;
    Γιατί είναι και δύο τα φυτά και δεν βγαίνουν εύκολα.Ειδικά το 5ωρο,ώστε να βάλουμε πολύωρα για αναδυόμενα.

Αρέσει σε everme, zananna, kitsena και 8 σε άλλους.
  11. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Στις ΣΕ λέει:
    "Ανάμεσα στις 2 λίστες, υπάρχει η μπάρα προόδου του δρώμενου.
    Η μπάρα αυτή μετράει τις ολοκληρωμένες εργασίες και των 2 λιστών.
    Μόλις ολοκληρωθεί το απαιτούμενο ποσό ολοκληρωμένων εργασιών θα λαμβάνεις επιπλέον δώρα."

Και στην μπάρα δείχνει μέχρι 120. Αν αυτό σημαίνει ότι κάποιος θέλει μόνο τη φασολιά, μπορεί να κάνει μόνο τις 120 από τις 150 και τότε το δρώμενο γίνεται λίγο πιο εύκολο γι αυτόν.
    Μέχρις στιγμής έχω μαζέψει 176 αναδυόμενα φίλτρα (αλλά και με χρήση ΣΛ) κι έτσι δεν μου φαίνονται και πολλά...

Αρέσει σε sofiapao76, heavymetal7, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  12. mmixail

Καλησπερα συναγροτη εγω εφτασα τα 246 αναδυομενα χωρις σ.λ. εχω και ζωντανο θρυλο σε κανα διωρο θα κανο συγκομιδη πιστυω να παρο καμια 140 με 150 το βλεπω πολυ ευκολο το ιβεντ λιγο δουλεια θελει πιστευω η παρισσοτερη ειναι ευχαριστημενοι γεια αυτο δεν παραπονιεται κανενας καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει στους pap100, jimixatz και kolokythopitas.
  13. -VASSO13-

-VASSO13- Αρχάριος στο φόρουμ

μετα από 8 ωρες μαζεψα τη σοδια με 330 κρινα και πηρα 1 αναδυομενο

Αρέσει σε kolokythopitas, *ΜΑΜΑ*, kitsena και 4 σε άλλους.
  14. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Θα αστειεύεσαι ...ήμαρτον!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, LILA413, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  15. Menie70

Menie70 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα σε όλους. Τελικά δεν είναι και πολύ δύσκολο το ιβέντ. Έφτασα ήδη κοντά στην μέση της κεντρικής μπάρας. Η εμφάνιση των αναδυόμενων ας πούμε οτι είναι ικανοποιητική. Θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη πάντως. "Τρελές" απαιτήσεις δεν έχει. Ίσως γι' αυτό και οι αμοιβές είναι τόσο μικρές. Και αυτές θα μπορούσαν να ήταν καλύτερες. Γενικά, ενώ ο σχεδιασμός του ιβέντ μου αρέσει σαν ιδέα, βρίσκω οτι δεν μου ..."κεντρίζει" το ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί να οφείλεται βέβαια στις "πενιχρές" αμοιβές. Δεν υπάρχει μέσα σε αυτές κάτι που να με παρακινεί να το αποκτήσω. Εκτός από την γραμμή της φασολιάς ... αλλά και πάλι, και να μην την είχα δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν δίνει και κάτι "σπάνιο". Τέλος πάντων ... συνεχίζω και όπου με βγάλει. :)

Αρέσει σε sofiapao76, kolokythopitas, -lousi-leon2001 και 4 σε άλλους.
  16. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Επειδή αυτό που αναφέρεις είναι όντως αξιοπερίεργο, μπορείς να μας δώσεις το ID σου να γίνει έλεγχος στο λογαριασμό σου?

Αρέσει στους sofiapao76 και kolokythopitas.
  17. mmixail

νομιζω μειωθηκε ο αριθμος των αναδυομενων ειχα βαλει κριθαρι το πρωι και πηρα 96 αναδυομενα ενω με το ζαχαροτευλο πηρα 134 αναδυομενα εσεις τη παρατηρησατε.

Αρέσει στους Gulit1, jimixatz και kolokythopitas.
  18. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Απλά τυχαίνει.....
    Δεν έχω παρατηρήσει να παίζει κάτι τέτοιο.
    Απο το ένα χωράφι μαζεύεις 16 και στο διπλανό μαζεύεις 8.
    Τι αλλάζει σε ενα λεπτό? Μόνο η τύχη σου.

Αρέσει σε mmixail, Gulit1, kitsena και 5 σε άλλους.
  19. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Καλά βαδίζει μπορώ να πω μέχρι στιγμής. :)

Μεγάλο φυτό από δω και πέρα για τ΄ αναδυόμενα, αν και σκεφτόμουν να βάλω παντού δέντρα. :eek:

Αρέσει σε mmixail, Gulit1, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  20. Louisa

Louisa Κόμης

Μάλλον μεγάλο φυτό να βάλεις γιατί εκτός από τα πλεονεκτήματα του εξευγενισμού, το νερό και το λίπασμα για τη μείωση του χρόνου, έχει +100% ΠΕ 24-26/3/2017

Αρέσει σε mmixail, melita, LILA413 και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.