Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Υπέροχη Φάρμα Ευεξίας "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 9/7/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια Χαραντάν αγρότες και αγρότισσες

Εδώ μπορείτε να συζητάτε για το δρώμενο:

" Υπέροχη Φάρμα Ευεξίας "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Υπέροχη-Φάρμα-Ευεξίας.39312/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Υπέροχη-Φάρμα-Ευεξίας.39311/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!

Η Ομάδα του FARMERAMA

2. renalian

renalian Προχωρημένος

πως μπορω να δωσω τη βανιλια;μονο σοκολατα δειχνει,δεν βλεπω καποιο αλλο ζωακι

Αρέσει σε skias10, maria_palou, soyla74 και 2 σε άλλους.
  3. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπέρα σήμερα δίνεις σοκολάτα αύριο βανίλια αλλάζει μέρα παρά μέρα

Αρέσει σε skias10, maria_palou, soyla74 και 4 σε άλλους.
  4. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Καλημερα σε ολα τα παιδια!!!!!

Λοιπον το δρωμενο κατα τη γνωμη μου ειναι ευκολοτερο να ολοκληρωθει παιζοντας με ενα ροφημα, σοκολατα (γατος) η βανιλια(προβατο)!
    Διαλεγουμε με ποιο απο τα δυο ζωακια θελουμε να παιξουμε, δηλ. με αστερονομισματα (γατος) ή γραναζονονισματα(προβατο)! (βλεπουμε απο το καταστημα τι μας αρεσει να αγορασουμε και επιλεγουμε αντιστοιχα)!

Α) Γατος(βγαινει μερα παρα μερα)
    12.204 μπαρα ενεργειας
    678 ποτηρια
    452 σοκολατα
    Παιρνουμε με την ολοκληρωση 25 αστερονομισματα χωρις το ταισμα!

Β) Προβατο (βγαινει μερα παρα μερα και κανει 2 βηματα)
    12.312 μπαρα ενεργειας
    684 ποτηρια
    342 βανιλια
    Παιρνουμε με την ολοκληρωση 25 γραναζονομισματα χωρις το ταισμα!

Φυτευουμε για μπαρες ενεργειας ΜΟΝΟ στη βασικη εκταση (δεν δινει αναδυομενα)
    Φυτευουμε ΜΟΝΟ στο αγριο λειβαδι πολυωρο φυτο για να παιρνουμε αναδυομενα-ποτηρια!!

Εγω προσωπικα μαζευω σοκολατα γιατι θελω να παρω το διακοσμητικο "κυριος της φαρμας" που δινει μπονους στα αντικειμενα!
    Μολις μαζεψω τα απαιτουμενα φυτα, θα ταισω τον γατο!
    Την τελευταια μερα θα εμφανιστουν και τα δυο ζωακια μαζι!!

Καλη συνεχεια σε ολους μας!!!

Αρέσει σε ste007, mariobross2000, pigara και 16 σε άλλους.
  5. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα σε όλους.. nickoikono11 να σαι καλά, ετοιμαζόμουν να κάνω τους υπολογισμούς και ήδη με ειχε πιάσει πονοκέφαλος.. εν μέρη έχεις δίκιο για την τακτική, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν οτι τα δωράκια του κάθε χαρακτήρα είναι διαφορετικά και εξίσου ενδιαφέροντα.. πχ η γάτα έχει σεντούκια η προβατούλα έχει κουπόνια.. εγω θα παίξω και με τα δυο ζωάκια και ότι κερδίσω καλώς να έρθουν.. ήδη έχω βάλει δύο μπόνους απο την αποθήκη 100% (στο ροδάνι πάτωσα) και με άνετα χωράφια,σ λίπασμα, ζωζω κλπ θα μαζεύω για 30 ώρες (όσο διαρκούν τα μπόνους) φυτά και αναδυόμενα.. μαζεύω κάθε φορά 2080 φυτά οπότε μέχρι αύριο θα τα έχω μαζέψει και μετά θα αρχίσω να ταΐζω και τα δύο.. ωραία τα δωράκια στο κατάστημα με τα αστερονομίσματα, σχεδόν αδιάφορα αυτά με τα γραναζονομίσματα αν εξαιρέσουμε τα φαρμερομπονους (για μένα πάντα).. η φασολιά μέτρια... καλή διασκέδαση

Αρέσει σε mariobross2000, pigara, maria_palou και 7 σε άλλους.
  6. icons1

icons1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα, επειδή η βασίλισσα του καρναβαλιού δεν μου έδωσε ούτε ένα μυστηριώδες τελευταίας γενιάς ούτε και μούντζακ, θα παίξω με το πρόβατο μπας και το πετύχω και, μετά τα 50 γραναζονομίσματα για να πάρω το καφάσι και το διακοσμητικό, θα μετατρέπω τα όποια γραναζονομίσματα σε αστερονομίσματα για να πάρω τα μυστηριώδη και το άλλο διακοσμητικό από το κατάστημα. Αν στο μεταξύ εμφανιστεί μούντζακ #ποτέ# θα γυρίσω στο γατί. Καλή συνέχεια!

Αρέσει σε skias10, mariobross2000, Marinaloren και 8 σε άλλους.
  7. ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ

ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ Προχωρημένος

Ποτηρια με το σταγονομετρο.....εχουμε χρονο ακομα βεβαια...αλλα θα δουμε......

8. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους:D!Τελος με το ιβέντ!!Περίμενα τον γάτο να τον ταισω σοκολάτες!!
    Η φασολιά πολύ καλή γιατι πέρα οτι δίνει 65% κάθε 22 ώρες,δίνει και +1 στα αλλα φυτά,δύο ώρες θα μου πείς μόνο που σημαίνει ένα μάζεμα...άλλα κάτι είναι και αυτο!!Τωρα αυτο που σκεφτομαι είναι αν θα την χρησιμοποιησω την φασολια η θα απλώσω τα 4 διακοσμητικα που πηρα στα χωραφια μου για να πέρνω τα μπόνους που δίνουν...δεν ξέρω το σκέφτομαι ακόμη!!
    Παρόλο που επαιξα μόνο με τον γάτο αυτά που ήθελα τα πήρα απο το κατάστημα...γιατι τα αστερονομίσματα δίνουν καιιι γραναζονομισματα και το αντίθετο οποτε..
    Καλή συνέχεια και επιτυχια σε όλους!!Ευχαριστουμε τα παιδια για τους υπολογισμους τους και την κατάθεση της αποψης τους πάνω στην διαξαγωγη του ιβέντ!!!:D

Αρέσει σε skias10, jimixatz, ΝΕΦΕΛΗ9 και 11 σε άλλους.
  9. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Τελος και για μενα το δρωμενο! Ενεργοποιησα τη φασολια, αγοραζοντας ξανα και τα 2 διακοσμητικα ταιζοντας τον γατο ! Τωρα θα ταισω και λιγο το προβατακι για να παρω κι αλλα πραγματα απο το καταστημα!!!
    Καλη συνεχεια!!!!!!

Αρέσει σε skias10, Marinaloren, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  10. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα και καλές βουτιές στους τυχερούς.. ενα απο τα καλύτερα δρώμενα των τελευταίων ετών ,οσο αφορά τα δωράκια απο τα ταΐσματα.. πραγματικά τα μυστηριώδη αλλά και τα κουπόνια είναι απο τα καλύτερα δώρα που έχουμε κερδίσει..προς το παρόν αγόρασα απο το κατάστημα όλα τα μυστηριώδη, τα διακοσμητικά, τα φαρμερομπόνους και θα πάρω και οτι άλλο προκύψει.. ταΐζω ως επι το πλείστον τον γατούλη, ειδικά τώρα που έχω ολοκληρώσει το δρώμενο.. θα παίξω όμως και με το πρόβατο για τους στάβλους και τα κουπόνια.. γενικά συνεχίζω μέχρι την τελευταία μέρα... μπράβο στην εταιρία για το όμορφο δρώμενο..

Αρέσει σε skias10, Marinaloren, Hecuba και 4 σε άλλους.
  11. Hecuba

Hecuba Προχωρημένος

Καλήμέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα. Τέλος το δρώμενο ,έπαιξα με τον γατούλη που ήταν απλόχερος μαζί μου, πέρα απο τα χτ και τους μπόνους εμπειρίας μου έδωσε συνολικά 11 κουτιά ενισχύσεων συν τα άλλα δωράκια .
    Συνεχίζω να φυτεύω μήπως ταίσω και το προβατάκι ,μην μείνει παραπονούμενο. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους.

Αρέσει σε skias10, nickoikono11, mariobross2000 και 4 σε άλλους.
  12. mariobross2000

mariobross2000 Προχωρημένος

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και από εμένα, τέλος και εγώ με το δρώμενο και συνεχίζω για να μαζέψω όσα δωράκια μπορώ!
    Καλή συνέχεια σε όλους!

Αρέσει σε skias10, nickoikono11, Marinaloren και 3 σε άλλους.
  13. skgskg

skgskg Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα τέλος και εγώ με το δρώμενο. Συνεχίζω να φυτεύω για να παίζω και να κερδίζω και άλλα δώρα.

Αρέσει σε skias10, Marinaloren, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  14. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημερα
    Τελος το δρωμενο και συνεχιζω.....

Αρέσει σε Marinaloren, toylaaaaa, pigara και 3 σε άλλους.
  15. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.