Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Υπέροχα λουλούδια

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 27/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. haochi

haochi Νέος ειδικός

Καλό μεσημέρι, πράγματι οι σακούλες κρύβονται και οι σπόροι δημιουργούν βουναλάκια.... υπομονή και επιμονή!

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, -sia1971- και 3 σε άλλους.
  2. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα εας ελπισουμε οτι ολο ειναι ενα πρωταπριλιατικο αστειο τιποτα αλο δεν μπορω να φανταστω αν δεν ειναι αστειο τοτε τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα πυστευω πως η εταιρεια θα χασει πολους πελατες

Αρέσει σε ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, kolokythopitas, maria_palou και 7 σε άλλους.
  3. billgab

billgab Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα !! να είστε όλοι καλά γιατί με τις πληροφορίες που δίνετε μπορούμε να δούμε πως θα πορευτούμε καλύτερα ! Επειδή έμειναν λίγες μέρες και ήταν έτοιμη η φασολιά, είπα να τον κλείσω με εξευγενισμό.... μόνο έτσι νομίζω ότι μπορεί να τελειώσει... ξόδεψα βέβαια πολλές σούπερ τροφές αλλά χαλάλι ! Παρατήρησα ότι όταν κάνουμε τους συνδυασμούς στο χέρι του αρκούδου βγάζει στο ερωτηματικό το δώρο που θα δώσει αν ο συνδυασμός που δίνεις έχει ξαναπαιχτεί. Αν όχι, βγάζει ερωτηματικό. Έτσι σε μένα με κίτρινο, κόκκινο, ροζ και μπλε, δίνει συνέχεια 20 αστερονομίσματα. Ελπίζω να βοήθησα και γω λίγο!! Ετσι πήρα τη ζέβρα και όλα τα κουπόνια βοηθούς και με έμειναν 885 σακούλες και 23 σπόροι...

Τελευταία επεξεργασία: 31/3/19
    Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, LILA413 και 4 σε άλλους.
  4. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Καλά μιλάμε και με δέντρα μια από τα ίδια, οι σπόροι ανεβαίνουν και οι σακούλες άφαντες. Τι κάνω λάθος η γυναίκα, πείτε μου ? :(

Αν μπορούσα να αντάλλαζα τους σπόρους με τις σακούλες να παίξω τουλάχιστον τα παιχνίδια...
    Την φασολιά την ξέγραψα και είναι κρίμα γιατί φαίνεται πως θα φτάσω στην πηγή και δεν θα πιω νερό.

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, SYLVART και 9 σε άλλους.
  5. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

τα ιδια κι εγω,
    μια αλλη με το ιδιο φυτο , εγω πηρα 38 σπορους και εκεινη 9
    γινεται;;;
    Ενα ειναι σιγουρο οτι αυτο το δρωμενο μαλλον σχεδιαστηκε πολυ προχειρα :mad:

Αρέσει στους kolokythopitas, -sia1971- και Marinaloren.
  6. sgr5081

sgr5081 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

1 περιοχή με δέντρα (90% χωρίς αναβαθμίσεις)
    1 περιοχή με στάβλους (80% πορτοκαλί, κόκκινοι)
    1 περιοχή με μικρά χωράφια
    η αναλογία σε σπόρους- σακούλες νομίζω πως από 3 προς 1 μεγαλώνει σε 3.50 3.75.....
    μόνο που μου λείπουν σακούλες .....
    νομίζω πως θα βρω άκρη με τον εξής τρόπο
    ανταλλάσσω pc που δίνει σπόρους με pc laptop tamblet που δίνει σακούλες......
    επιστροφή με το τέλος του δρώμενου παραλαβή επιστροφή με δικιά μου ευθύνη
    εντός νομού Αττικής αν είναι δυνατόν
    καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους/όλες

Αρέσει σε traxhla, _vicky_74, kolokythopitas και 12 σε άλλους.
  7. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Τιποτα τιποτα ο ανεμος φταιει γιατι ολες τις σακουλες απο εσας τις εχει φερει σε μενα και τα σπορια μου σε σας[​IMG]

Αρέσει σε vagelis1968, xaris68, kolokythopitas και 16 σε άλλους.
  8. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

Νόμιζα ημουν μόνο εγώ που είμαι χωρίς σακούλες αλλά βλέπω είναι γενικό το κακό ....η εταιρεία βάλθηκε κάνει οικονομία στις σακούλες λόγο οικολογίας αν κ χάρτινες......
    Είμαι ακόμα στα μισά χλομό να φτάσω τις εξήντα και θα είναι η τρίτη φασόλια που δεν θα έχω αλλά οκ δεν ήρθε κ το τέλος xD

Αρέσει σε vagelis1968, xaris68, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  9. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Τα υπέροχα λουλούδια τείνουν να γίνουν εφιαλτικά, σακούλες πουθενά... Ας ήταν ένα δρώμενο χωρίς να είναι ψυχοβγαλτικό, ας ήταν όμως... Απελπίστηκα!!!!!!!!! Άλλο ένα δρώμενο που φασολιά γιοκ... >:(

Αρέσει σε vagelis1968, xaris68, kolokythopitas και 12 σε άλλους.
  10. tolisskorpios

tolisskorpios Μαθητευόμενος στο φόρουμ

5 μερουλες αν έπαιρνε παραταση μπορει να το τελειωνα και εγω !!!
    εχω 2 σακουλες να βαλω μεσα 442 σπορια ( δεν χωρανε )
    με το ζορι αν θα φτασω το 40 :(
    1η φορα ειχα τετοια αποτυχια !!!!!!!!

Αρέσει σε thena, kolokythopitas, nota.dim1802 και 3 σε άλλους.
  11. vickymou

vickymou Κόμης

απ' οτι βλεπω χλομο για φασολια,τι πολυωρα φυτα,τι 20ωρα δενδρ,τι μεγαλους σταυλους τιποτα!!!!!!!!!!!οι σακουλες λιγες!!!!!!!!!!!melita δεν εκανες τιποτα εσυ,εμεις ολοι κανουμε....παιζουμε φαρμα με αγωνια,ζορι,απελπισια θαρεις και καναμε ταμα να ζοριζομαστε εθελοντικα

Αρέσει σε traxhla, vagelis1968, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  12. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Εχω σπορια ...ποιος βαζει τις σακουλες;

Αρέσει σε -sia1971-, rixainrempite, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  13. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Εγω..εγω.... εδω οι καλες σακουλες !!!! Εξοπλιζω σουπερ μαρκετ με την ποσοτητα που εχω. Σπορια παιδια κανεις εχει;;;
    Καλο μηνα σε ολους..:)

Αρέσει σε -sia1971-, rixainrempite, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  14. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Επιασε βροχη...... επιασε μπορα στη φαρμα και οι χαρτινες σακουλες εκμηδενιστηκαν τελειως. "Τις παρεσυρε το ρεμαααα....... φιλοι μου κι αν ειναι ψεμααααα, καιγομαι γι'αυτες και λειωνωωωωω , τι να σας πωωωωωω,,,,,, Με τραβουν τα βηματα τους, η κακουργα η ομορφια τους και αν δε τις συμμαζεψωωωωω ... θα τρελλαθω....." Χαχαχαχααααα!!!!!!! Καλο μηνα σε ολους!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία: 1/4/19
    Αρέσει σε traxhla, takis.00, -sia1971- και 15 σε άλλους.
  15. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα και καλο μηνα, Στο επομενο μαζεμα θα εχω πανω απο 1.000 σπορια. Επειγοντως ενα εκτακτο παρε-δωσε μονο για σακουλοσπορια. :) :) :) :)

Αρέσει σε traxhla, -sia1971-, rixainrempite και 10 σε άλλους.
  16. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama GR

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Πω πω εχετε γεμισει σπορια και σακουλες
    κλεινουμε μεχρι να καθαρισετε

Αρέσει σε ioanna6929, *mava*, -sia1971- και 8 σε άλλους.
  17. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama GR

Καθαρισατε...
    Ανοιγουμε και σας περιμενουμε, τα παπουτσια απ΄ οξω

Αρέσει σε ioanna6929, *mava*, -sia1971- και 9 σε άλλους.
  18. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Δεν καθαρισαμε...πετάααααμε...βουρρρρρρρρρρρρρρρ
    Και τα παπουτσια μου πετάααααω ...:D

Αρέσει σε traxhla, ioanna6929, -sia1971- και 12 σε άλλους.
  19. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα και καλό μήνα!!!όσο και να φανεί παράξενο πήρα την φασολιά και δεν είναι αστείο λόγο ημέρας...απλά μια <<φίλη>> με ξαναθύμισε μερικές καλές συμβουλές,που είχα ξεχάσει,και δεν τις είχα εφαρμόσει στη φάρμα μου και μόλις το έκανα ορίστε η φασολιά,ορίστε τα κουπόνια,ορίστε οι στάβλοι και με μια μέρα ακόμη μπορεί να πάρω κάτι ακόμη,έτσι πληροφοριακά πήγα με εξευγενισμένο γαρίφαλο,λίπασμα απλό και νερό και τα βιοτεχνικά που κάνουν μειώσεις 10% για λουλούδια και ότι άλλο έχει σχέση με λουλούδια χαχαχα,έκανα και μερικές εκτροφές,αλλά στο τέλος έβαλα μπόλικο σούπερ λίπασμα μαζί με στολέν,αγνότητα και καστανουλη και να τα υπόλοιπα αναδυόμενα τώρα έχω περίσσευμα σακούλες. μόλις πήρα ένα συνδυασμό με λουλούδια που έδινε αστερονομισματα δεν τον άλλαξα ποτέ!!!αργά άλλα σταθερά έπαιρνα 20 αστερονομισματα σε κάθε παιχνίδι,έτσι πήρα αυτά που
    πήρα ήθελε και λίγο στρατηγική και όλα πήγαν καλά:inlove:.ελπίζω να τα καταφέρουν όσοι προσπαθούν ακόμη.να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε υγεία:).

Αρέσει σε billgab, traxhla, Dr.Kelly και 14 σε άλλους.
  20. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Και δεν το έλεγες βρε γειτόνισσα να σου στέλνω από αυτά ?

Αρέσει στους ioanna6929, -sia1971- και kolokythopitas.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.