Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Τσίρκο του Farmerama

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 17/7/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Τσίρκο του Farmerama
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Τσίρκο-του-farmerama.24294/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Τσίρκο-του-farmerama.24294/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους mmixail και vagelis1968.
  2. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλησπέρα.
    Με ζώα εκτροφής ή απλά ζώα αξίας 2.220.000 ΧΤ και 1.150 γιρλάντες τσίρκου (αναδυόμενο από όλες τις εκτάσεις) παίρνει κάποιος τη μαγική φασολιά. Με επιπλέον ζώα ή ζώα εκτροφής αξίας 2.900.000 ΧΤ και 900 γιρλάντες τσίρκου παίρνει κάποιος όλα τα δώρα του δρώμενου (λιμνούλα χταποδιού, στάβλο ελαφοκάνθαρου, χρυσές μπανάνες, επιπλέον διακοσμητικά κλπ).
    Καλή επιτυχία σε όλους.

Τελευταία επεξεργασία: 17/7/18
    Αρέσει σε ioanna6929, paiktis199, poi94 και 23 σε άλλους.
  3. alexmasou

alexmasou Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Αν δεν κάνω λάθος για την φασολιά χρειάζονται 2.220.000 ΧΤ :)

Αρέσει σε mmixail, ioanna6929, yelander10 και 10 σε άλλους.
  4. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Έχεις δίκαιο. Μου "ξέφυγαν" 300.000 ΧΤ. Απόκλιση ούτε 15%. Μικρό το κακό για τόσα που ζητάει το δρώμενο. ;)

Αρέσει σε mmixail, ioanna6929, yelander10 και 10 σε άλλους.
  5. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σας.
    Λόγω αποσίας δεν θα παίξω κανονικά και σας παρακαλώ μη μου στέλνετε αναδυόμενα μέχρι την άλλη Πέμπτη. Ευχαριστώ.

Αρέσει σε mmixail, vagelis1968, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  6. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!! Το τσίρκο της φάρμας έρχεται για μερικές ωραίες παραστάσεις μαζί με τα ζώα του!:) Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που χρειάζεται;:eek: Δεν ξέρω αν και το βλέπω πάρα πολύ απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Μου θυμίζει λίγο το παλιό δρώμενο εκτροφής "Αναμνήσεις από την αρχή" (εκτροφή αρκούδων). Καλή τύχη στις εργασίες του τσίρκου όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 17/7/18
    Αρέσει σε mmixail, xristos-ale3andros, aposperitis1 και 8 σε άλλους.
  7. *illustrator*

*illustrator* Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα σας,δεν θα μπορέσω να λάβω μέρος στο δρώμενο,γιατί δεν έχω τα απαιτούμενα ζώα και ζώα εκτροφής της αναφερομένης αξίας σε ΧΤ.
    Εύχομαι σε όλους/ες που θα λάβουν μέρος στο δρώμενο καλή επιτυχία :inlove:

Αρέσει σε mmixail, 66romanou, xristos-ale3andros και 7 σε άλλους.
  8. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα,

χάρη στις αρκετές τροφές που είχα και στο γεγονός ότι ήθελα και χρειάζομαι κάποια ζωάκια εκτροφής των δύο τελευταίων γενιών, έκανα αρκετές εκτροφές με αποτέλεσμα να βγάλω σχετικά γρήγορα το δρώμενο μέχρι το σημείο της σειράς της μαγικής φασολιάς....

Από εδώ και πέρα, δεν πιστεύω ότι αξίζει να συνεχίσει κανείς... η αναλογία πιστεύω πως είναι ασύμφορη.

Βέβαια ο καθένας από εσάς έχει την δική του άποψη και μπορεί να παίζει με διαφορετικό τρόπο το κάθε δρώμενο.

Καλή συνέχεια σε όλους...

Αρέσει σε mmixail, 66romanou, xristos-ale3andros και 14 σε άλλους.
  9. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!! "Οι παραστάσεις του τσίρκου της φάρμας" έλαβαν τέλος και σε μένα από τις 16:00!!:D Γνώρισα τα ζώα καλλιτέχνες του τσίρκου (αρκούδα κλόουν με μονόκυκλο ποδήλατο, γιγάντιο πάντα με τραμπολίνο και χήνα Ίνγκριντ με τσεκούρια σε τεντωμένο σχοινί) και πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς!:) Νόμιζα πως θα ήταν πιο δύσκολο το δρώμενο στη συλλογή γιρλάντων τσίρκου, αλλά τελικά έκανα λάθος. Από γύρους έκανα μόνο τους δύο, γιατί οι υπόλοιπες αμοιβές δεν με ενδιέφεραν. Αν έδινε ένα μαντρί αγριόγιδου ίσως θα συνέχιζα. Τα συγχαρητήρια μου στο παιχνίδι που σε μερικά δρώμενα όπως αυτό εμφανίζει αντικείμενα με ζώα εκτροφής!:):inlove: Καλή συνέχεια, καλό απόγευμα και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν!!;)

Αρέσει σε mmixail, nickoikono11, Nantia123 και 10 σε άλλους.
  10. .pinelopi1983.

.pinelopi1983. Νέος ειδικός

τελος κι εγω εκανα και τους τρεις γυρους

Αρέσει σε mmixail, nickoikono11, xristos-ale3andros και 8 σε άλλους.
  11. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

καλησπερα σας. μπραβο σε οσους το τελειωσαν! εγω δεν το αρχισα καν ακομα. τα ζωα εκτροφης τα εχω αλλα οι γιρλαντες βλεπω πως δεν ερχονται ευκολα. θα δω πώς θα παει και αυριο και μετα θα αποφασισω τι θα κανω γιατι πιστευω πως ειναι κριμα να δωσω τοσα βαρια ζωα εκτροφης που εχω και να μην ερχονται οι γιρλαντες
    δινει πολυ δυνατη φασολια ομως!!!

Αρέσει σε mmixail, nickoikono11, 66romanou και 4 σε άλλους.
  12. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Ήρθε ένα τσίρκο από μακρυά
    στην πόλη την δικιά μας,
    με καλλιτέχνες χίλιους δυό,
    να ''γιάνουν'' την καρδιά μας.

Πολλά τα νούμερα,σωρό,
    και τέλεια τα δώρα,
    παρέδωσε τα όλα εσύ,
    συνέχισε,προχώρα.

Θα πάρεις δώρο φασολιά,
    μπανάνες και φλουράκια,
    πόντους,διακοσμητικά,
    σπέσιαλ αστεράκια.

Ζώα αν έχεις άφθονα,
    γεμάτη αποθήκη,
    σούπερ τροφές,πολύχρωμα,
    προχώρα,θα πετύχει.

Στήθηκαν όλες οι σκηνές,
    κι οι θεατές φωνάζουν,
    το τσίρκο ''μας τελείωσε'',
    κι όλοι διασκεδάζουν.

Αρέσει σε mmixail, nickoikono11, *As* και 19 σε άλλους.
  13. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Κάνε εκτροφές.5 γιρλάντες παίρνεις από κάθε εκτροφή.

Αρέσει σε mmixail, White-Farmer, 66romanou και 7 σε άλλους.
  14. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλό βράδυ κλείδωσα την φασολιά, έκανα μέχρι στιγμής τους δυο γύρους θα δω για τον τρίτο.
    Καλή συνέχεια σ' όλους.o_O:sleepy:

Αρέσει σε mmixail, nickoikono11, traxhla και 12 σε άλλους.
  15. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, τέλος και για μένα, η φασολιά κλείδωσε έκανα όλους τους γύρους και το δρώμενο τελείωσε. Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους. Βλέπω τα γειτονάκια μου σκίζουν, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε φίλους και γείτονες για τα δωράκια τους. Πάμε στο επόμενο τώρα

Αρέσει σε Gulit1, mmixail, nickoikono11 και 11 σε άλλους.
  16. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος με την φασολια οτι παρουμε τωρα.

Αρέσει σε Gulit1, mmixail, skareleni και 5 σε άλλους.
  17. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

Καλησπέρα, η φασολιά πάρθηκε χωρίς εκτροφές και χωρίς φυσικά να παραδώσω και κανένα ζωάκι εκτροφής από την αποθήκη μου (ασύμφορα τα άτιμα) ... όταν έρθουν και τα υπόλοιπα αναδυόμενα λογικά το δρώμενο θα ολοκληρωθεί. Οσοι δεν έχετε σούπερ τροφές και ζωάκια εκτροφής στις αποθήκες σας μην τα παρατάτε, κυνηγήστε τα αναδυόμενα και ψάξτε στη λαική τα ζωάκια που συμφέρουν περισσότερο για παράδοση. Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε Gulit1, mmixail, nickoikono11 και 5 σε άλλους.
  18. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλησπερα συναγροτες.εχω φτασει στο επιπεδο 16 του δρωμενου,καταναλωνοντας ολες τις τροφες μου(και ηταν παρα πολλες)στα γεννητουρια,και ολα τα ζωα εκτροφης που ειχα(κι αυτα μεγαλης αξιας),καθως και οτι αλλα ζωα ειχα στην αποθηκη μου.στερεψα τελειως.καμμια ιδεα εχει κανεις για το πως να συνεχισω;;καμμια συμβουλη;;χρειαζομαι τους σταυλους του τελευταιου επιπεδου.εχει κανεις σας να προτεινει κατι που δεν το εχω σκεφτει;;

Αρέσει στον/ην mmixail.
  19. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Εάν βρισκόμουν στη θέση που είσαι θα πέταγα 100 σταύλους με φώκιες στο νησί. Τόσες πρέπει να βγαίνουν περίπου.
    Θα φρόντιζα να έχω πάντα φαί να τις ταίσω και θα έβαζα γλαστρούλες του έρωτα και μπαλίτσες τυριού μαζί με οποιαδήποτε φασολιά που μειώνει το χρόνο σε σταύλους πρίν το τάισμα.
    Με αξία ζώων 448.700χτ στο μάζεμα, όλο και κάτι θα γινόταν.
    Βέβαια δεν ξέρω σε τι επίπεδο είσαι και τι δυνατότητες έχεις.
    .............
    Παίζουν και η λύγκα, ο κοκκινολαίμης και το γιάκ στη φάρμα με σχετικά καλή αξία αλλά μετά θα έπρεπε να παρατήσω το παράλληλο εβέντ με τα φυτέματα.

Τελευταία επεξεργασία: 19/7/18
    Αρέσει σε Gulit1, mmixail, *As* και 4 σε άλλους.
  20. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

δεν εχεις αδικο.θα ηταν καλη ιδεα αυτη.δεν εχω βεβαια τοσες φωκιες.οσο για τα υπολοιπα ζωα που αναφερεις τα εχω ηδη βαλει σε εφαρμογη.ευχαριστω παντως για τις πολυτιμες συμβουλες.

Αρέσει στον/ην mmixail.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.