Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Τρέλα με τα άγρια ζώα

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 10/10/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! "Οι περιπέτειες των ζώων ναυτικών" έλαβαν τέλος σε εμένα!!:) Απέκτησα τους συγγενείς του αστακού (στάβλο), το εργαστήριο του κροκόδειλου (οδοντόβουρτσες) και της σαλαμάνδρας (συλλέκτες ηλιακής ενέργειας)!!:D Μόνο την ομάδα σύννεφων δεν απέκτησα,:( αλλά δεν πειράζει.:p Ήταν ένα ωραίο δρώμενο προσωπικά για εμένα, αλλά θα ήταν ακόμα ωραιότερο αν έδινε έστω και ένα στάβλο για το κάθε εργαστήριο (λίμνη κροκόδειλου,φωλιά σαλαμάνδρας).8) Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στο φαρμεράμα που μετά από ένα χρόνο έβαλε ξανά σε δρώμενο τα αμφίβια με τα σήματα τους!!;) Καλή συνέχεια!!:)

Τελευταία επεξεργασία: 13/10/17
    Αρέσει σε Megas_kokoriko, mmixail, beroniki555 και 7 σε άλλους.
  2. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλησπέρα!
    Μόλις μπήκαν τα γεννητούρια, τελείωσα το δρώμενο.
    Έκανα μια μικρή οικονομία στις σούπερ τροφές και κατάφερα να μην μου περισσέψουν σήματα..
    Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε jimthrilosgate7, everme, mmixail και 12 σε άλλους.
  3. beroniki555

beroniki555 Τακτικός στο φόρουμ

Ευχαριστώ πολύ φαρμεράμα!!! Με 4 απλές μελισσούλες κέρδισα τη μέλισσα μοντέλο!!! Πρώτη φορά μου συμβαίνει!!! Εσάς σας έχει συμβεί ποτε;; Αχ είμαι πολύ χαρούμενη!!!!:D:D:D[​IMG]

Αρέσει σε everme, monolith2, mmixail και 15 σε άλλους.
  4. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Μας τελείωσαν κι εμάς τα ''Άγρια Ζώα''.

Καλό Σαββατοκύριακο.

Αρέσει σε jimthrilosgate7, everme, monolith2 και 13 σε άλλους.
  5. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο, κλείδωσα την φασολιά και τώρα και απο τα 3 θέλω τα κόκκκινα εργαστήρια.
    Καλή συνέχεια σε όλους.8)

Αρέσει σε gtrullis, everme, takis.00 και 12 σε άλλους.
  6. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τελος και αυτο

Αρέσει σε gtrullis, everme, Gulit1 και 10 σε άλλους.
  7. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

Καλημέρα και καλό Σ/Κ!!! Τέλος και για μένα αυτό το δρώμενο.Ευχαριστώ πολύ τους γείτονες για τα δωράκια τους (πολύτιμες οι σ.τ. τους).[​IMG] Καλή επιτυχία σε όσους συνεχίζουν!

Αρέσει σε everme, Gulit1, takis.00 και 9 σε άλλους.
  8. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα ειπα να μην συμετεχω αλλα δεν αντεξα και πηρα μερος και παω για την φασολια καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε Megas_kokoriko, sofiapao76, nota.dim1802 και 7 σε άλλους.
  9. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλησπέρα. Ευχαριστίες για όλα τα παιδιά που μας δίνουν οδηγίες και ιδέες και μας βοηθάνε να τελειώσουμε τα δρώμενα.
    Με τα γεννητούρια το τέλειωσα κι εγώ. Αγόρασα κι ένα πακέτο σούπερ τροφών να αναπληρώσω αυτές που ξόδεψα.
    Ευκολάκι μου φάνηκε, ενώ έχω και κροκόδειλους κλπ. Πράγματι είναι πρόβλημα για όσους δεν έχουν τα ζώα που θέλουν τα εργαστήρια. Η συμβουλή μου πάντως είναι να τα πάρετε τα εργαστήρια έστω και αν τα αφήσετε στα υπάρχοντα για λίγο μέχρι να βρείτε τους στάβλους που είναι προαπαιτούμενα. Και γενικά μην αφήνετε κανένα δρώμενο. Το φαρμεράμα είναι δομημένο έτσι ώστε ακόμη και αν κάτι δεν χρειάζεται σήμερα θα χρειαστεί στο μέλλον...
    Ευχαριστώ Φαρμεράμα.

Αρέσει σε Megas_kokoriko, mmixail, gtrullis και 4 σε άλλους.
  10. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Η τρέλα των άγριων ζώων έφτασε στο τέλος της, τα έστειλα να ηρεμήσουν και να απολαύσουν τις διακοπές τους. Καλή συνέχεια σε όσους το προσπαθούν ακόμη. Δύσκολο δρώμενο και απαιτητικό. Αν και στην αρχή είπα δε θα ασχοληθώ, στην πορεία το μετάνιωσα, και έτσι κλείδωσα την φασολιά και όλα τα υπόλοιπα. Σχεδόν από την πρώτη μέρα το είχα τελειώσει αλλά περίμενα τα γεννητούρια για να μπορέσω να το ολοκληρώσω.
    Καλή συνέχεια και στους υπόλοιπους;)

Αρέσει σε Coinhunter01, mmixail, gtrullis και 9 σε άλλους.
  11. powerranger91

powerranger91 Κόμης

καλησπερα. απ ο,τι βλεπω ποτε δεν αντεχεις να απεχεις και παντα συμμετεχεις.αφου το εχεις και το κατεχεις.ενδοιασμους γιατι εχεις;να σαι καλα και να προσεχεις!(οχι δε θα πω αλλα συνθετα του <<εχω>>). :p

Αρέσει σε 2014chr, mmixail, jimixatz και 9 σε άλλους.
  12. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Τελικά με την βοήθεια μερικών σούπερ τροφών από τις αποστολές της λαχαναγοράς και των γεννητουριών πήρα την ομάδα σύννεφων!!:D Με 300 πε/τπε ανα κάθε εκτροφή για 5 ώρες αξίζουν λίγο τον κόπο προσωπικά για εμένα.:) Σχετικά με τις οδοντόβουρτσες ζώων μόνο οι οδοντόκρεμες ζώων λείπουν ακόμα,ώστε να χρησιμοποιούνται πολλές φορές από τα ζωάκια!!:pxD Καλή συνέχεια!!:);)

Τελευταία επεξεργασία: 15/10/17
    Αρέσει σε mmixail, gtrullis, jimixatz και 5 σε άλλους.
  13. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Μουσική αν θες σου εχω έτοιμη για τον στίχο που μόλις έβγαλες, να σαι καλά ρε Δημήτρη που μας φτιάχνεις τη διάθεση;)

Αρέσει σε mmixail, everme, powerranger91 και 2 σε άλλους.
  14. everme

everme Ενεργός συντάκτης

εγω ελεγα να φτασω εως εδω (οπου ειμαι ακομα) κ να σταματησω,[​IMG]
    αλλα μετα σκεφτηκα να παω αλλο ενα βημα σε ολα κ να παρω κ την φασολια, οχι επειδη θεωρω οτι αξιζει τον κοπο, αλλα επειδη μ αρεσουν τα διακοσμητικα κ εχω καποια ζωα εκτροφης που μου εμειναν απο τα γεννητουρια κ με μερικες ακομα εκτροφες (σε 1 ωρα θα τις δω) θα συμπληρωσω την αξια σε 120000 που χρειαζεται κ επισης θα παρω πισω κ καποιες απο τις σ.τ. που θα ξοδεψω.... ακομα με τις επιπλεον εκτροφες π περιμενω θα βαλω κ οσες χρειαζονται ακομα για το τελευταιο βημα, γιατι κριμα ειναι να χασω μερικες χρυσες μπανανες τις οποιες κ χρειαζομαι απαραιτητως!!! σχολιαζοντας τωρα τα δωρα του δρωμενου (για μενα ειναι 3 προς το παρον
    αχρηστοι σταυλοι), καθως ουτε τον αστακο να ταισω μπορω κ δν εχω ουτε σαλαμανδρες (οι οποιες χαθηκαν μετα την 1η τους εμφανιση σε προηγουμενο δρωμενο) ουτε κροκοδειλους...:oops: κ αγροτοπουλα καλο θα ηταν οτι μπορουμε να το παιρνουμε γιατι ποτε δν ξερουμε ποτε κ που θα χρειαστει ;)καλη συνεχεια σε ολους κ καλα γεννητουρια :)

Αρέσει σε Megas_kokoriko, mmixail, gtrullis και 7 σε άλλους.
  15. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα αν και αρχικα δεν ηθελα να συμετεχω σε αυτο το δρωμενο τελικα πηρα μερος και καταφερα και πηρα την φασολια δεν ειναι κακη θα ελεγα οτι παρεις καλο ειναι καλη συνεχεια σε ολους.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.