Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Τρέλα με τα άγρια ζώα

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 10/10/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας, για το δρώμενο
    Τρέλα με τα άγρια ζώα

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Τρέλα-Με-Τα-Άγρια-Ζώα.22130/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Τρέλα-με-τα-άγρια-ζώα.22125/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. powerranger91

powerranger91 Κόμης

καλημερα!
    τα ζωα αγριεψαν παλι και θελουν αναπαραγωγη.
    για τη φασολια θα χρειαστουμε:
    265.000 αξια ζωων η ζωων εκτροφης σε αρθροποδα,ερπετα κι αμφιβια.
    35 σηματα αρθροποδων
    35 σηματα ερπετων
    45 σηματα αμφιβιων
    δηλαδη 230 σουπερ τροφες(πολυ καλα νομιζω)
    για την ολοκληρωση του δρωμενου θα χρειαστουμε:
    265.000 αξια ζωων η ζωων εκτροφης σε αρθροποδα,ερπετα κι αμφιβια.
    65 σηματα αρθροποδων
    65 σηματα ερπετων
    80 σηματα αμφιβιων
    δηλαδη 420 σουπερ τροφες
    τα ζωα που μπαινουν σε εκτροφεια απο αυτα που ζηταει το δρωμενο ειναι η μελισσα(αυτη δινει σηματα αρθροποδων),ο χαμαιλεοντας(αυτος δινει σηματα ερπετων) κι ο βατραχος(αυτος δινει σηματα αμφιβιων).
    καλες εκτροφες!!! :inlove:

υ.γ.1 το μονο που θα ηθελα ειναι να εδινε κανα σταβλο κροκοδειλου για οποιον δεν εχει.
    υ.γ.2 το δρωμενο μας δινει 50 σουπερ τροφες!!!
    υ.γ.3 για οποιον ασχοληθει με το δρωμενο <<γιορτη πυγολαμπιδων>>, να πω οτι
    εκτος των αλλων μας δινει και 5 σηματα αμφιβιων,οποτε θα εξοικονομησουμε 20 βατραχους και 10 σουπερ τροφες κανοντας λιγοτερες εκτροφες. ;)

Τελευταία επεξεργασία: 10/10/17
    Αρέσει σε mmixail, billgab, TINA280766 και 36 σε άλλους.
  3. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Καλα το τι γελιο εχω κανει για αυτο που θα παραγει ο ιδιος ο κροκοδειλος...xD
    Σας παρακαλω να δωσετε Συγχαρητηρια σε εκεινον που το σκεφτηκε και για το γελιο που μου χαρισε!!
    Ο κροκοδειλος θα φτιαχνει οδοντοβουρτσες για πιο υγιεινα δοντακια για καλυτερο φαγοποτιxDxD
    Πολυ πετυχημενο!!
    Καλη επιτυχια σε ολους!!!:)

Τελευταία επεξεργασία: 11/10/17
    Αρέσει σε mmixail, TINA280766, psipsi1978 και 31 σε άλλους.
  4. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλό μεσημέρι στην παρέα, σίγουρα θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα, τρια δρώμενα στην σειρά, με το ένα να φτάνει αύριο στο τέλος του. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ, ή να τρελαθώ, γιατί δύσκολα είναι ολα. Είτε το ενα, είτε το άλλο, η υπομονή σίγουρα θα μας χρειαστεί. Πραγματικά δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ και με τα δυο. Δημήτρη μου σ ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σου, σε κάθε δρώμενο. Καλή μας επιτυχία και υπομονή μας, γιατί θα την χρειαστούμε.
    Χάρις μου έχεις πολύ πλάκα. Μπράβο η αλήθεια είναι οτι αυτό δεν το πρόσεξα, να σαι καλάxD

Αρέσει σε mmixail, RARANIARO, kolokythopitas και 13 σε άλλους.
  5. toylaaaaa

toylaaaaa Εξαιρετικό ταλέντο

γεια σας ...αυτο με το εργαστηριο κροκοδειλου μου φαινεται μεγαλο λαθος απο την στιγμη που οι περισσοτεροι δεν εχουν την φωλια(σταυλο) του για να παραξουν το ζωο μια κ ειναι πολυ νεο ζωο....τελος παντων οτι δινουν περνουμε κ κανουμε υπομονη να βρουμε κροκοδειλους!
    επισης γελασα αρκετα με την τροφη του αστακου ...που χρειαζεται μπαμια ....μα μπαμια ο αστακος? αντε τωρα να βρουμε μπαμιες!

Αρέσει σε Menie70, mmixail, TINA280766 και 22 σε άλλους.
  6. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα φορτηγό πλοίο εμπορευμάτων με το μοναδικό του μέλος,ένα ναύτη κροκόδειλο. Ο κροκόδειλος κάθε φορά που ταξίδευε, αισθανόταν μοναξιά."Μακάρι να είχα μερικούς φίλους" μονολογούσε τις νύχτες των ταξιδιών του.Μια μέρα καθώς έφευγε από το λιμάνι, το οποίο σταματούσε,για να παραδώσει τα εμπορεύματα του από άλλες χώρες,συμβαίνει κάτι παράξενο. Ο ναυτικός προσπάθησε να τακτοποιήσει τα κιβώτια των εμπορίων και τι να δει; Ένας λαθρεπιβάτης.Μία ώρα μετά αφού δόθηκαν οι κατάλληλες εξηγήσεις, ακολούθησαν τα εξής γεγονότα.Ο κροκόδειλος μαθαίνοντας ότι ο λαθρεπιβάτης ήταν μία σαλαμάνδρα, η οποία ήθελε να βρει τη τύχη της κάπου αλλού και ζητώντας του συγγνώμη μετανιωμένη,της πρότεινε αν θέλει να μείνει στο πλοίο του και να του κάνει λίγη παρέα. Η σαλαμάνδρα δέχτηκε και ύστερα από λίγο καιρό έγινε η καλύτερη βοηθός και φίλη του κροκόδειλου. Μια νύχτα όμως όπως ταξίδευαν, ξέσπασε μια καταιγίδα και το πλοίο βυθίστηκε. Οι ναυτικοί αφού ήξεραν από κολύμπι, έφτασαν στο πιο κοντινό μέρος. Εκεί βρήκαν ένα τροπικό νησί και γνώρισαν έναν κάτοικο της παραλίας, τον αστακό.Ο αστακός αρχικά φοβήθηκε και σήκωσε τις δαγκάνες του, έτοιμος να τους επιτεθεί μην τυχόν και τον φάνε.Οι δυο ναυτικοί τον διαβεβαίωσαν πως δεν πρόκειται να γίνει αυτό.Με την πάροδο των καιρών τα τρία ζώα αφού έγιναν καλοί φίλοι, ήρθε η στιγμή να φύγουν από το νησί.Έτσι οι τρεις φίλοι κατάφεραν μετά από πολλές προσπάθειες να φτιάξουν μια σχεδία και να φύγουν από από αυτό το μέρος.Λίγο καιρό αργότερα ο κροκόδειλος, η σαλαμάνδρα και ο αστακός μέσα μια γυάλα,(γιατί χρειαζόταν να είναι μέσα στο νερό πού και πού),δημιούργησαν διαφορές ομάδες καθαρισμού και προστασίας των θαλασσών και απέκτησαν ένα νέο πλοίο για τη μεταφορά των νέων εμπορευμάτων τους .Επισκέπτονταν αρκετές φορές αυτό το νησί, κάνοντας μερικές φορές και πικνίκ προσέχοντας για τη μη ύπαρξη σκουπιδιών . Έτσι ο κροκόδειλος συγκινημένος με τους νέους του φίλους έζησε καλά και εμείς καλύτερα.

Αρέσει σε everme, mmixail, graganta και 18 σε άλλους.
  7. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

πρέπει πλέον να αποδεχτούμε ότι το δρώμενο άγρια ζωα με λίγη ή περισσότερη τρέλα ήρθε για να μείνει. Δεν μου αρέσουν τα δρώμενα που ζητούν εκατοντάδες σούπερ τροφών για να ολοκληρωθούν, αν και αυτή την φορά εχω αρκετές, κάτι η καλή μας βασίλισσα του καρναβαλιού κάτι η οικονομία που έκανα σε συνδυασμό με τα προηγούμενα δρώμενα, οι τροφές δεν θα είναι πρόβλημα. Το κακό σε αυτό το δρώμενο είναι ότι θα έχουμε από ένα μόνο ζώο σε κάθε κατηγορία για εκτροφή.
    Το άλλο πρόβλημα που εχω είναι ότι σε αυτό το δρώμενο δίνεται εργαστήριο σαλαμάνδρας, ενώ εγώ δεν εχω σαλαμάνδρα. Το χαριτωμένο αυτό ζωάκι είχε δοθεί πριν από ένα χρόνο ακριβώς σε προηγούμενο δρώμενο άγρια ζώα και από τότε δεν ξαναεμφανίστηκε. Εύχομαι σε κάποιο επόμενο δρώμενο να το θυμηθούν και αυτό, αλλιώς το εργαστήριο θα μείνει άχρηστο στην μπάρα.

Αρέσει σε everme, TINA280766, LILA413 και 11 σε άλλους.
  8. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

.....
    Τι παραμυθας!!!!!!!!Φοβερο παραμυθι!!!!!Να το κανεις επαγγελμα σαν τον Τριβιζα.

Αρέσει σε mmixail, TINA280766, ikariaf και 8 σε άλλους.
  9. teo82

teo82 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ευχομαι στους μυστηριωδες σταβλους να δωσει κροκοδειλο και σαλαμανδρα..γιατι πολλοι παιχτες θα εχουν κλειστα τα εργαστηρια τους λογω ελλειψη ζωων.

Αρέσει σε everme, mmixail, ioanna6929 και 4 σε άλλους.
  10. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

για αλλη μια φορα ενα ιβεντ το οποιο ζηταει πολλες σ-τ και οι ανταμοιβες πολυ μικρες καλη συνεχεια στους συμετεχοντες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε mmixail, nota.dim1802, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  11. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!:cry: Τις μικρές και ελάχιστες ιστορίες μου τις γράφω για δύο λόγους: 1) για να βλέπει και κάτι διαφορετικό το μάτι μας στις συζητήσεις των δρώμενων και 2) για να δείξω την αγάπη μου στο φαρμεραμα, ακόμα και αν αυτό με την πάροδο των καιρών γίνεται όλο και πιο απαιτητικό.:) Καλή συνέχεια dinaspyro!!;)

Αρέσει σε everme, mmixail, TINA280766 και 11 σε άλλους.
  12. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα σε όλους!
    Συνήθως παίζω μέχρι τέλους αυτά τα δρώμενα -φροντίζω να έχω σούπερ τροφές κάνοντας οικονομία, αλλά έχω αγοράσει και κάποιες φορές πακέτα τροφών. Θα παίξω και σε αυτό μέχρι τέλους, για τη φασολιά και τους πολύχρωμους στάβλους.

Εγώ έχω τον κόκκινο στάβλο της σαλαμάνδρας από το προηγούμενο δρώμενο και έχω παράγει γύρω στις 300 σαλαμάνδρες. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο κόκκινος στάβλος δίνει 2 σαλαμάνδρες κάθε 14 ώρες (χωρίς νερό) ενώ το εργαστήριο ζητάει 2 κάθε 6,5 ώρες. Άρα οι σαλαμάνδρες θα αρχίσουν να ελαττώνονται σταδιακά. Και αν όλοι οι αγρότες βάλλουν τα εργαστήρια, τότε θα υπάρξει μεγάλη έλλειψη. Πιστεύω πως πρέπει να το εξετάσει η εταιρεία και ή να αλλάξει τους χρόνους, ή σύντομα να μας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε 1-2 ακόμη στάβλους σαλαμάνδρας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε mmixail, kitsena, LILA413 και 13 σε άλλους.
  13. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Μετά από απουσία 15 ημερών λόγο μετακόμισης (οπότε και έλλειψη σύνδεσης) χαίρομαι που μπαίνω σήμερα με φουλ πρόγραμμα - πράγμα το οποίο πλέον πρέπει να αποδεχτούμε.

Σχετικά με τις σούπερ τροφές που ζητάει για το πρώτο τουλάχιστον σκέλος δεν μπορώ και ούτε και θέλω να παραπονεθώ καθώς υπήρξαν στο παρελθόν παρόμοια δρώμενα που ζητούσαν παραπάνω. Το γεγονός ότι το άλλο δρώμενο δίνει 10 σούπερ τροφές - 5 σήματα αμφίβιων και 20 βατράχους μετράει στο υπέρ.

Αυτό που εδώ και πάρα πολύ καιρό με προβληματίζει με το παιχνίδι, είναι ότι οι προγραμματιστές του μου δείχνουν ότι έχει κορεστεί πλέον. Όλη την ώρα νέοι στάβλοι και εργαστήρια για τα οποία στην ουσία δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης. Τα προϊόντα αυτών μένουν στην αποθήκη για να τα θυμηθούν κάποια στιγμή - όπως αυτή - σε κάποιο δρώμενο και να χρησιμοποιηθούν προκαλώντας την όποια θετική ή αρνητική αντίδραση των παικτών. Καλά θα ήταν να βρεθούν περισσότερες και πιο τακτικές λύσεις για όλα αυτά που μας προσθέτουν τα τελευταία δύο χρόνια.

Σχετικά και πάλι με το δρώμενο... φοβερό και με πολύ όμορφα γραφικά, όσο για τον εμπνευστή των προϊόντων και την αντιστοίχισή τους τα ζώα... φοβερός και με πετυχημένη δόση χιούμορ. xDxD

Καλή συνέχεια σε όλους...

Βέβαια εννοείται ότι θα περιμένω τα γεννητούρια!!! ;)

Τελευταία επεξεργασία: 11/10/17
    Αρέσει σε everme, mmixail, TINA280766 και 8 σε άλλους.
  14. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

ειχα 140 τροφες και πηρα την οδοντοβουρτσα και τον αστακο. απλα μενει να δω αν αξιζει να παρω την ηλιακη ενεργεια η οχι γιατι δεν εχω το σταυλο

Αρέσει σε mmixail, ioanna6929, skareleni και 5 σε άλλους.
  15. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Και δεν τον παίρνεις; Είδες τι πάθαμε με τα αρωματικά κεριά....

Αρέσει σε mmixail, powerranger91, kat77 και 5 σε άλλους.
  16. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

μαζι σου αλλα χωρις τον σταυλο μου ειναι αχρηστος. θα μου πεις μελλοντικα μπορει να τον πετυχω πουθενα δεν ξερεις. πηρα και τον αστακο αλλα δεν εχω ξεκλειδωσει το φυτο που θελει για τη τροφη του χχαχα

Αρέσει σε everme, mmixail, TINA280766 και 5 σε άλλους.
  17. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Αφού είχες μόλις 140 σούπερ τροφές γιατί δεν περίμενες να βγάλουν το δρώμενο γεννητούρια με τι σέσουλα ώστε να έχεις ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα με περισσότερα ζώα ή ζώα εκτροφής;

Σε κάθε δρώμενο που έχει σχέση με εκτροφές βάζουν τουλάχιστον μία φορά (συνήθως δύο - μία φορά για μία ημέρα και μετά για το σαββατοκύριακο) και το δρώμενο γεννητούρια με τι σέσουλα.

Αρέσει σε mmixail, ioanna6929, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  18. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Καλο μεσημερι σε ολους εχω να πω ότι απ ολες τις σειρες στη φασολια αυτή είναι η πιο φτωχη για να μην πω αχρηστη δεν δινει τιποτα από π.ε τ.π.ε
    ασε που τα αρωματα τα εχουμε και από δεντρα και από κουτια τι να πω για τα εργαστηρια τρια αχρηστα στον παγκο όπως τοσα αλλα οι σταβλοι το ιδιο κανε κατι καλη μου εταιρια βαρεθήκαμε πια βαλε καμια καινουρια συνταγή για τα επαγκελματα βαλε να δινει κανα φασουλοφλουρι καμια σ.τροφη δε νομιζω ότι δεν μπορεις.

Αρέσει σε everme, mmixail, TINA280766 και 8 σε άλλους.
  19. vickymou

vickymou Κόμης

το ιδιο σκεφτομουν και γω αλλα καλη μας εταιρεια βαλτε αποστολες με ολα τα καινουργια ζωα να εχουμε καποιο λογο να ταπαρουμε(αγορασουμε) αλλιως γιατι να παλευουμε με τα δρωμενα?

Αρέσει σε everme, mmixail, FARMER.GP και 6 σε άλλους.
  20. farmer_babis

farmer_babis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Έχω μία απορία. Γιατί δέν έβαλαν και την Πανσέληνο τώρα, μαζί με όλα τα άλλα δρώμενα??
    Ψιλοκαθόμαστε με τα δρώμενα που τρέχουν!!!!! :p

Αρέσει σε mmixail, .mairi., maria_palou και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.