Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Το φαινόμενο των μούρων"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 3/7/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Aγαπητη
    1. SYLVART τα αναδυομενα το ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι ειναι θεμα κανουλας ποσο θα την εχει ανοιξει καθε φορα η καλη μας εταιρια γιατι αλοιμονο τοτε αν ειναι να περιμενουν τα μικρα επιπεδα να φτασουν στο τετραφυλλο τριφυλλι για να παρουν μερος στα ιβεντ
    2. παντα φιλικα

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Megas_kokoriko Οι συντονιστές είναι φιλικοί. Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι θα μείνουν άπραγοι όταν προσβάλλονται συμπαίκτες και οτι θα κρύβονται πίσω από την "φιλικότητα" .
    Είναι υποχρέωση τους να επεμβαίνουν όταν υπάρχουν σχόλια που μπορεί να προσβάλουν συμπαίκτες ή τους κάνουν να νοιώθουν άβολα.

smaro94

Τα αναδυόμενα το ξέρουμε οτι είναι ανάλογα της διάρκειας του φυτού/στάβλου ή δέντρου που χρησιμοποιείται. Επίσης φιλικά να σου πω οτι υπάρχουν και δέντρα 24ωρα από το 7ο επίπεδο καθώς και τα φυτά δρώμενου που είναι πολύωρα και δίνουν αναδυόμενα Οπότε φιλικά πάντα θα σου πω οτι κάνεις μεγάλο λάθος.
    Επίσης πάλι φιλικά θα σου πω οτι μονίμως προσπαθείς να απογοητεύσεις νέους παίκτες να πάρουν μέρος στα δρώμενα. Τέτοια σχόλια πλέον θα διαγράφονται γιατί όλοι οι παίκτες μας έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε δρώμενα ανεξάρτητα τι πιστεύεις εσύ.

Αρέσει στους poi94, martha72, IRENE26 και σε ακόμα ένα άτομο.
  3. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους,αγαπητέ *illustrator* θα σου πρότεινα αν μπορείς να πάρεις την φασολιά ,που θα έχεις για πάντα στον λογαριασμό σου!!!εργαλεία θα βρεις πολλά στο παιχνίδι αρκεί να έχεις υπομονή. τώρα στο ζουμί ωραία η φασολιά για μένα .θα ήθελα όμως να μας πει κάποιος εάν γίνετε,που πάει ο αλτρουισμός και ο εθελοντισμός, μέσα στο παιχνίδι. αντί να πούμε ευχαριστώ σε όσους μας βοηθάνε,συμπαίχτες,συντονιστές κτλ,εμείς λέμε να πεθαίνει η κατσίκα του γείτονα!!!τι να πω δεν ξέρω...ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους σπάνε το μυαλό τους για να μας βοηθήσουν. να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε nickoikono11, mmixail, vickymou και 21 σε άλλους.
  4. annasykourio

annasykourio Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα σε όλους, έχω μια απορία σχετικά με το δρώμενο που αν είναι ασχετη με τη συζυτηση ας την σβήσει κάποιος συντονιστής....αφου τα διακοσμητικά μιλουν για ζομπι θαμνους και νυχτερίδες γιατι δεν μας δίνεται η δυνατότα να τα τοποθετήσουμε και στην στοιχειωμένη επαυλη έτσι ώστε όσοι έχουν παραπονο για τη φασολιά να μπορούν να αξιοποιήσουν τα διακοσμητικά. εγώ προσωπικα δεν θα την προσπαθήσω μόνο μέχρι τις μπανάνες θα πάω.....αλλα το λιβαδι μου και το νησι των πειρατων ειναι γεματο και θα μου μεινουν τα διακοσμητικα στην αποθηκη...κριμα δεν ειναι ;)καλή επιτυχία σε όλους!!

Αρέσει σε mmixail, aposperitis1, maria_palou και 4 σε άλλους.
  5. *illustrator*

*illustrator* Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα,σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.Το προσπαθώ,αν και ακόμα δεν έχω καταφέρει να ανοίξω την μαγική φασολιά.
    Λαμβάνω μέρος στα δρώμενα και είμαι ευχαριστημένη με ότι μπορώ να αποκτήσω,ανεξαιρέτως αν δεν καταφέρω να τα ολοκληρώσω.
    Έχοντας υπομονή προσδοκώ τα καλύτερα.Και πάλι σ'ευχαριστώ θερμά,να είσαι καλά
    :)

Αρέσει σε nickoikono11, mmixail, aposperitis1 και 6 σε άλλους.
  6. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Σούπερ τροφές,λιπάσματα,
    θα πάρεις αν φυτέψεις,
    το μούρο αυτό το σφαιρικό,
    πολλούς καρπούς θα δρέψεις.

Θα παραμείνει στα φυτά,
    της Φάρμας τα ''διακόσια'',
    κι όσο περνάει ο καιρός,
    θα γίνουν άλλα τόσα.

Για μένα ''πρώτη'' φασολιά,
    και πήρα κι αστεράκια,
    μπανάνες,φασουλοφλουριά,
    και πόντους,και δωράκια.

Νέε Αγρότη μάζευε,
    όλες τις φασολίτσες,
    στο μέλλον θα σου χρειαστούν,
    και θα σου δώσουν λύσεις.

Αρέσει σε nickoikono11, mmixail, takis.00 και 20 σε άλλους.
  7. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!!!Το δρώμενο είναι πανεύκολο και για τα πιο μικρά επίπεδα θερώ...η φασολιά μας ναι συμφωνώ θα θέλαμε να μας δώσει 1.000.000 αλλά στο επόμενοxDΩς προς τα δώρα όμως τι να λέμε,το καλαθάκι μας γέμισε ...σε μια-δυο πενιές(μπουζουκτσού) τελειώνει κι αυτό!καλή συνέχεια!

Αρέσει σε nickoikono11, takis.00, aposperitis1 και 10 σε άλλους.
  8. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

SYLVART θα πάρω την ευκαιρία να προχωρήσω λίγο πιο πολύ αυτό που αναφέρεις, στο οποίο συμφωνώ απόλυτα.
    Για το συγκεκριμένο φυτό αν κάποιος βάλει και τους δύο εξευγενισμούς "πρώιμο" και την "αγάπη νερού", τα δύο βιοτεχνικά που αναφέρεις πιο πάνω σύν τη φασολιά και νερό, τότε το κόκκινο βατόμουρο είναι έτοιμο σε κάτι λιγότερο απο 8 ώρες.
    Με λίπασμα πάει 7 ώρες και δέκα λεπτά περίπου.
    Δηλαδή φυτεύεις κόκκινο βατόμουρο 17.48 ωρών το βράδυ και το πρωί είναι έτοιμο... μαζί με τα αναδυόμενα που συνοδεύουν το πολύωρο φυτό.
    Καθόλου άσχημο συν το γεγονός οτι η φασολιά είναι έτοιμη κάθε 23 ώρες, δηλαδή κάθε μέρα.
    Αυτά τα αναφέρω, όντος σχεδόν εκτός θέματος του εβέντ, γιατί πολλές φορές τα οφέλη απο διάφορες λειτουργίες και φασολιές δεν είναι πάντα εμφανή με την πρώτη ματιά.
    Στο συγκεκριμένο εβέντ τα οφέλη της φασολιάς, απο τη μείωση χρόνου ωρίμανσης σε φυτά, είναι πιο σημαντικά απο τους π.ε.... για όποιον θέλει να τα χρησιμοποιήσει φυσικά.
    Σε προσωπικό επίπεδο, οτιδήποτε προσφέρει μείωση χρόνου το θέλω και αν μπορώ το παίρνω.

Λίγο εχει αρχίσει να με ενοχλεί που έχουμε μειώσεις χρόνου μόνο σε συγκεκριμένα φυτά αντί κατηγοριών φυτών που είχαμε μέχρι τώρα, κυρίως γιατί η φασολιά κινδυνεύει να γίνει λαβύρινθος. Σε λίγο θα χρειαζόμαστε εγχειρίδιο χρήσης για να θυμόμαστε τι έχουμε και τι ταιριάζει με τι.

Αρέσει σε nickoikono11, vickymou, graganta και 14 σε άλλους.
  9. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

Τέλος και για εμένα σε ένα ωραίο δρώμενο ,εύκολο και ξεκούραστο .Οτι πρέπει για καλοκαιράκι!!Καλή συνέχεια για όσους το συνεχίζουν.;)

Αρέσει σε mmixail, nickoikono11, vickymou και 13 σε άλλους.
  10. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τελος με την φασολια

Αρέσει σε mmixail, nickoikono11, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  11. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η "συλλογή μούρων και άλλων φρούτων" για τις νέες μελέτες του Τσίγκφριντ μόλις τώρα έλαβε τέλος και σε μένα!!:) Απέκτησα τους φίλους του αλχημιστή (πρόβατο κανονικό-ζόμπι με θάμνο μούρων, χάμστερ-νυχτερίδα και Άκη με χυμό μούρων) και την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς. Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 8/7/18
    Αρέσει σε mmixail, nickoikono11, kolokythopitas και 11 σε άλλους.
  12. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα τέλειωσα και εγώ το δρώμενο καλή συνέχεια σε όσους το παλεύουν ακόμη.
    Ευχαριστώ πολύ φίλους και γείτονες για την βοήθεια.:oops:o_O8);)

Αρέσει σε mmixail, nickoikono11, kolokythopitas και 12 σε άλλους.
  13. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Τελος και για μενα το δρωμενο! Εχω μαζεψει και 7.000 φυτα επιπλεον αφου θα μας χρειαστουν αργοτερα σε αποστολες! Επισης οπως αναφεραν και αλλοι προλαλισαντες, οσον αφορα τη φασολια ..."μαζευε και ας ειν' και ρωγες".

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, soyla74 και 7 σε άλλους.
  14. tilis03

tilis03 Ενεργός συντάκτης

Τελος και για εμενα το δρωμενο.Αρκετα ευκολο στα αναδυομενα και στα φυτα.Ευχαριστω τους γειτονες μου για τα δωρα τους.[​IMG]

Αρέσει σε mmixail, μαμαβικη, nickoikono11 και 8 σε άλλους.
  15. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.