Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το παιχνίδι του γέρο-Ναυτικού

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 28/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

εγω παντως παιζω με το φοντο. υπαρχουν 8. θαλασσι,μπλε,μωβ,κοκκινο,κιτρινο,πρασινο,ασπρο,ροζ. σημειωνω τι ερχεται σε 1 χαρτι και τελειωνω γρηγορα περνοντας 35+7 αστερονομισματα

Αρέσει σε kolokythopitas, takis.00, skias10 και 8 σε άλλους.
  2. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Ήρθε ένας γέρος ναυτικός,
    μ' ένα παλιό παιχνίδι,
    για να το παίξουμε μαζί,
    μα εμείς,το ξέρουμε ήδη.

Ήθελε να ταιριάξουμε,
    ψάρια και αστερίες,
    μα και κοράλλια κόκκινα,
    χτένια στις παραλίες.

Αν ήσουνα πολύ καλός,
    και έφτιαχνες δυάδες,
    δυο-δυο τα ταίρια ταίριαζες,
    σού 'κανε τεμενάδες.

Σού 'δινε δώρο κέρματα,
    να πας στο μαγαζί του,
    και ψώνισε όσο μπορείς,
    κι όσο τραβάει η ψυχή σου.

Στο τέλος και μια φασολιά,
    θα πάρεις έξτρα δώρο,
    για άλλα διακοσμητικά,
    δεν έχεις εσύ χώρο.

Ας είν' καλά τα σύννεφα,
    που όλα εκεί τα βάζεις,
    πόντους εκατομμύρια,
    κάθε ημέρα βγάζεις.

Αρέσει σε annagiannis, poi94, kolokythopitas και 20 σε άλλους.
  3. lostris51

lostris51 Ανερχόμενος συντάκτης

δηλαδη δεν χρειαζεται να αγορασουμε τα διακοσμητικα απο το μαγαζι γιατι μας τα δινει η μπαρα προόδου? αυτη απορια την ειχα !! σε ευχαριστω πολυ!!

Αρέσει σε kolokythopitas, aposperitis1, White-Farmer και 5 σε άλλους.
  4. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα σε όλους!
    Τελείωσα το δρώμενο από χθες το απόγευμα -αφού φύτεψα το προηγούμενο βράδυ ορτανσία για αναδυόμενα και κάτι αποστολές που θέλω να ολοκληρώσω. Θα συνεχίσω λίγο ακόμα για να πάρω και άλλα δώρα από το κατάστημα και ίσως μια ακόμα σειρά διακοσμητικών...
    Εκεί που θέλω να σταθώ είναι το παιχνίδι μνήμης. Διαβάζω παραπάνω για σημειώματα με τις θέσεις, για φωτογραφίες με το κινητό (σε άλλα δρώμενα) κλπ. Είναι παιχνίδι μνήμης. Οπότε προσπαθήστε να θυμηθείτε τι βγαίνει και μη σημειώνεται. Απολαύστε το παιχνίδι! Το πολύ πολύ να γίνουν 1-2 λάθη και να πάρουμε ένα αστερονόμισμα λιγότερο. Τα πολλά τα δίνει η ολοκλήρωση του παιχνιδιού.
    Αν εμείς καταργούμε το παιχνίδι και το κάνουμε αγχωτικό -μην τυχόν και χάσουμε μια προσπάθεια- τότε πως να περιμένουμε από την εταιρεία να πάει πιο χαλαρά;
    Διασκεδάστε λοιπόν! το δρώμενο είναι εύκολο, τα αναδυόμενα έρχονται με καλούς ρυθμούς (ακόμα και με το φυτό δρώμενου από όλες τις εκτάσεις έχουμε πάνω από 50 αναδυόμενα) και έχουμε ακόμα τρεις ολόκληρες μέρες!
    Καλή επιτυχία σε όσους συνεχίζουν!

Αρέσει σε Megas_kokoriko, Gulit1, poi94 και 12 σε άλλους.
  5. afro1231

afro1231 Μόνιμος στο φόρουμ

Τι πιστεύετε, με τα νομίσματα που περισσεύουν αξίζει να πάρω την αναβάθμιση εργοστασίου (δεν έχω καταλάβει τι προσφέρει και πως μπορώ να την τοποθετήσω) ή να πάω στα κλασικά λιπάσματα;;;

6. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Μάζεψα τα απαιτούμενα για να πάρω τη φασολιά και άρχισα να παίζω το μίνι παιχνίδι, το οποίο αποδείχθηκε για μένα πολύ βαρετό.
    Καθώς δεν έχω καθόλου τύχη αρχίζω και ανοίγω τις κάρτες σημειώνοντας τι βρίσκω στην κάθε μία -βαρετό και αρκετά χρονοβόρο. Ακόμη και όταν μείνουν μόνο δύο κάρτες κλειστές το παιχνίδι απαιτεί να τις ανοίξουμε και αυτές αν και είναι βέβαιο ότι είναι όμοιες.
    Δύσκολο βλέπω να πάρω και τις αναβαθμίσεις του εργοστασίου...

Νάντια μου, λες "Οπότε προσπαθήστε να θυμηθείτε τι βγαίνει ". Δυστυχώς υπάρχουμε κι εμείς που λόγω ηλικίας δεν θυμόμαστε την κάθε κάρτα πάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Συνεπώς σημειώνω...

Αρέσει σε kolokythopitas, 2014chr, Nantia123 και 7 σε άλλους.
  7. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Νομίζω ότι αξίζει να πάρεις και τις 3 αναβαθμίσεις του εργοστασίου. Το εργοστάσιο είναι διακοσμητικό με πολλούς ΠΕ και δίνει επίσης γύρους στο ροδάνι και -σε μεγαλύτερες αναβαθμίσεις- επιπλέον ΠΕ στις συγκομιδές. Μπορείς να βρεις τα πάντα στις λεπτομερείς ΣΕ αλλά και σε ερωτήματα πολλών αγροτών στη βοήθεια.

Αρέσει σε Coinhunter01, kolokythopitas, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  8. mayromatis

mayromatis Ανερχόμενος συντάκτης

να τα βγάζετε φωτογραφίες να μην τα ξεχνάτε

Αρέσει στους kolokythopitas, xristos-ale3andros και beroniki555.
  9. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα. Κι εγώ σε μικρότερη ηλικία έχω ήδη σοβαρά προβλήματα μνήμης. Όχι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά γενικά στην καθημερινότητά μου. Ειδικά αν έχω πολλές υποχρεώσεις πάντα ξεχνάω κάτι.

Σημειώνω κι εγώ τις κάρτες που ανοίγω γιατί τις ξεχνάω ακριβώς εκείνη τη στιγμή ή μπερδεύω τις θέσεις τους. Μπράβο σε όποιον τα θυμάται.
    Καλή συνέχεια. :music:

Αρέσει σε NOTHS58, Megas_kokoriko, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  10. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

εγω κλασικα μολυβι και χαρτι !!!! αλλα παραπανω απο 42 αστερονομισματα δεν εω καταφερει να παρω !!!!

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, aposperitis1 και 3 σε άλλους.
  11. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Απο 35 παιχνίδια πήρα:
    2 φορές 45,
    32 φορές 42 και
    μια φορά 41 αστερονόμίσματα
    Για να πετύχεις τα 45 αστερονομίσματα πρέπει να ταιριάξεις τουλάχιστον δύο μαντεψιές με την πρώτη.
    Νομίζω οτι είναι θετικό που το μίνι παιχνίδι δίνει αρκετά στάνταρ νομίσματα και μετά αφήνει μεγάλο περιθώριο για ατυχίες ή λάθη χωρίς να έχει μεγάλες διακυμάνσεις στις αμοιβές.
    Μου φαίνεται πιο ξεκούραστο και διασκεδαστικό έτσι.

Αρέσει σε maria071966, FARMER.GP, xaxare70 και 12 σε άλλους.
  12. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Πιθανόν να είμαι μεγαλύτερη! Είμαι >50, μη σε ξεγελά η εικόνα μου. Αλλά τη μνήμη πρέπει να την εξασκείς. Η εξάσκηση ελαττώνει και τις πιθανότητες για Alzheimer!
    Πάντως ότι μπορεί κανείς. Απλώς αν δε σημειώνεις γίνεται και πιο διασκεδαστικό!

Αρέσει σε farmerwoman12, NOTHS58, xaxare70 και 11 σε άλλους.
  13. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα και καλό μήνα για προχθές!! "Το παιχνίδι καρτών του θαλασσόλυκου θείου Μπάρνεϊ" μόλις τώρα έλαβε τέλος και σε μένα!!:D Γνώρισα τους φίλους του (γάτα με ψάρι, μαϊμού με δελφίνι και ενυδρείο ψαριών) και πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς.:) Έφτασα στα 30 παιχνίδια. Από το κατάστημα αγόρασα σούπερ τροφές, χρυσές μπανάνες, φασουλοφλουριά, αναβαθμίσεις εργοστασίου, μυστηριώδεις σταβλάρχες και τσάτνι καρότου μήλου. Μου θύμισε λίγο μια σειρά κινουμένων σχεδίων "Ποπάϋ", στην οποία ένας ναύτης τρώγοντας σπανάκι μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Αρέσει σε Gulit1, xristos-ale3andros, White-Farmer και 3 σε άλλους.
  14. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

60 και μισό. Και τη μνήμη την εξασκούσα, αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο...

Αρέσει σε 2014chr, Megas_kokoriko, skareleni και 5 σε άλλους.
  15. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελος με κανα 45αρια παιχνιδια!!!!!!!!!!

Αρέσει σε Gulit1, xristos-ale3andros, skareleni και 2 σε άλλους.
  16. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότες και αγρότισσες!

Τέλος και από μένα το δρώμενο, πέτυχα 3 φορές το 45, με 73 προσπάθειες και με 3.037 Αστερονομίσματα, τα σήκωσα όλα.
    τα διακοσμητικά, παιχνιδιάρικη ψιψίνα, υποθαλάσσια πινακίδα τα πείρα από 2 και το δόλιο δελφίνι 3 φορές.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ωραίο δρώμενο με καλά δωράκια!
    Καλή συνέχεια σε όλους!

Αρέσει σε Gulit1, CAT_erina, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  17. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλό βράδυ ,την φασολιά την είχα κλειδώσει απο το Σάββατο έκανα 40 προσπάθειες πήρα το διακοσμητικό Υποθαλάσσια πινακίδα
    ξανά, απο τα διάφορα δεν πήρα περίπου τα 50 τούρμπο λιπάσματα της Ζωζώς, τα 30 περίπου σούπερ λιπάσματα της Ζωζώς και τα
    σαπουνόδεντρα.o_O:sleepy:

Αρέσει σε FARMER.GP, sofiapao76, Coinhunter01 και 4 σε άλλους.
  18. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
    Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.