Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το παιχνίδι του γέρο-Ναυτικού

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 28/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Το παιχνίδι του γέρο-Ναυτικού
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Το-παιχνίδι-του-γέρο-Ναυτικού.24614/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Το-παιχνίδι-του-γέρο-Ναυτικού.24613/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους kolokythopitas, mmixail και NOTHS58.
  2. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλησπέρα.
    Για την απόκτηση της φασολιάς και των διακοσμητικών αυτής θα χρειαστούμε συνολικά (για 29 παιχνίδια μιας και μας χαρίζεται μία τράπουλα):
    Τραπουλοτρίφυλλο = 14.500
    Ζελατίνα = 1.015
    Οι τράπουλες παράγονται στο μύλο. Καλλιεργούμε και συλλέγουμε αναδυόμενα από την βασική φάρμα, το άγριο λιβάδι και το ξέφωτο του δάσους.
    Με επιπλέον τράπουλες μαζεύουμε επιπλέον αστερονομίσματα για αγορές από το κατάστημα του δρώμενου.

Κλασικό δρώμενο και ευκολάκι φαίνεται.
    Καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν.

Αρέσει σε poi94, vagelis1968, kolokythopitas και 33 σε άλλους.
  3. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα σε ολους/ολες!!!! Η μερα ξεκινησε τελεια αφου ο γιος μου περασε στη σχολη του πολυτεχνειου που ηθελε και στην Αθηνα! Ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα για ολα τα παιδια των πανελληνιων!!!! Και τωρα στα δικα μας...... Για να παρουμε τη φασολια θα χρειαστουμε (30-1=29): 14500 φυτα και 1015 αναδυομενα!!!! Οσα περισσοτερα φυτα καλλιεργησουμε τοσο καλυτερα διοτι θα παρουμε και περισσοτερα αστερονομισματα-δωρα απο το μαγαζοραμα! Καλη προσπαθεια σε ολους μας!!!!! ....... με προλαβε ο kakosgr και γραψαμε τα ιδια!!(χαχαχααα)...

Αρέσει σε poi94, vagelis1968, kolokythopitas και 51 σε άλλους.
  4. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

ο πιο ασφαλής τρόπος να κερδίσεις το παιχνίδι με τα χαρτιά είναι να βλέπεις 2 2 τις κάρτες να τις σημειώνεις και μετά να ταιριάξεις τα ζευγάρια. Αυτό θέλει 8 κινήσεις για να τα δεις όλα και άλλες 8 για να τα ταιριάξεις. Άρα 16 κινήσεις* με μπόνους νομίσματα 7+35 ανά παιχνίδι οπότε 42*30=1260 νομίσματα για την ολοκλήρωση του δρώμενου.
    ένα μικρό update: αν θες να πάρεις οτιδήποτε έχει το μαγαζί αν τα υπολόγισα σωστά χρειαζόμαστε 55* παιχνίδια άρα 27500 φυτό και 1925 αναδυόμενα το οποίο δεν νομίζω να είναι εφικτό, για εμένα τουλάχιστον.

*Τελικά θα χρειαστούν λιγότερο από 16 κινήσεις, μιας και βλέποντας τα σχεδία/σχήματα μπορείς να 'κλείνεις' τις δυάδες πριν δεις και τα 16 φύλλα. Οπότε οι υπολογισμοί μου είναι λάθος και έπρεπε να περιμένω καμιά ώρα πριν ανεβάσω την ανάρτηση :p υπολόγισα περίπου 12 κινήσεις(μπορεί να τύχει και σε λιγότερο) οπότε 7 μπόνους νομίσματα.

Τελευταία επεξεργασία: 28/8/18
    Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, mmixail και 12 σε άλλους.
  5. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Ο θείος της Αννούλας της αρκούδας, ο γέρο-ναυτικός Μπάρνεϊ έρχεται για μερικά παιχνίδια μνήμης με κάρτες!!:) Θα καταφέρουμε να νικήσουμε στο ίδιο του το παιχνίδι;:eek: Δεν ξέρω, αλλά από ό,τι βλέπω φαίνεται απαιτητικό και δύσκολο. Μου θυμίζει λίγο το παλιό δρώμενο "Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου 2018". Καλή τύχη στο νέο δρώμενο μνήμης με το νέο ήρωα του φαρμεράμα όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, mmixail και 7 σε άλλους.
  6. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

Γεια σας.Να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα.Οταν θα ανοιγουμε τισ καρτες και θα βλεπουμε τι εχουν μετα που θα ανοιγουμε τισ επομενς δεν θα αλλαζουν θεση οι καρτες που εχουμε δει σωστα?Θελω να πω δηλαδη οτι θα ειναι στην ιδια θεση το αντικειμενο που θα εχουμε ηδη δει>??

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, NOTHS58 και 2 σε άλλους.
  7. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Οταν ανοίξεις τις κάρτες και δεν κάνουν ξευγάρι ξανακλείνουν αλλά δεν αλλάζουν θέση.
    Θα είναι στην ίδια θέση που τις έχεις δεί όταν τις ξαναγυρίσεις.
    ste007 αν θυμάμαι καλά θέλουμε συνήθως 12 ή 13 κινήσεις, λιγότερες αν μας έρθουν καλά οι μαντεψιές.

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, mmixail και 6 σε άλλους.
  8. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

σ ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση .

9. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

Μπραβο στο παληκαρι σου να το χαιροσαστε Υγεια και ευτυχια ευχομαι ,και ο δρομος του να ειναι γεματος επιτυχιες Ευχαριστουμε για την βοηθεια του δρωμενου!

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, stef10 και 7 σε άλλους.
  10. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Αν συμβεί το ίδιο με το 'μυστήριο των βοτάνων' δηλαδή να μπορείς να βγεις και να ξαναμπείς στο παιχνίδι με τις κάρτες ίσως καταφέρουμε και τα 10 μπόνους νομίσματα.
    Θα δούμε αύριο με σιγουριά τι ισχύει.

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, xristos-ale3andros και 5 σε άλλους.
  11. nickoikono11

Nana, Σ'ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου!!!

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, nana και 6 σε άλλους.
  12. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

καλησπερα σας. μαζεψα τη φαρμα μου μολις τωρα. ειχα παντου δυνατους σταβλους, δυνατα δεντρα, δυνατα εργαστηρια και σε μισο χωραφι φυτεμενο 19ωρο κυνόροδο. το αποτελεσμα; μονο 172 αναδυομενα :oops:! πώς θα βγει ετσι το δρωμενο; nickoikono11 συγχαρητηρια για το παλικαρι σου! να ειναι γερός και τυχερός σε ο,τι κανει

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, stef10 και 7 σε άλλους.
  13. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Τι σημαίνει δυνατοί σταύλοι,δυνατά εργαστήρια και δυνατά δέντρα;; Αν είχες αδύνατα χωράφια μικρά με Βρίζα ας πούμε θα έπαιρνες 270 αναδυόμενα

Αρέσει σε kolokythopitas, stef10, maria22 και 4 σε άλλους.
  14. White-Farmer

empotonaki εννοω XXL δεντρα, σταβλους και εργαστηρια ροζ, κοκκινα πορτοκαλι και 19ωρο κυνόροδο. βριζα δεν εχω. σε ποιο επιπεδο ειναι και με ποσες ωρες ωριμανσης;

Αρέσει στους kolokythopitas, nickoikono11 και mmixail.
  15. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Τα xxl δέντρα δεν δίνουν πολλά αναδυόμενα. Μικρά χωράφια με το πιο μεγάλο φυτό που έχεις.Τα τζαμπόδεντρα και τους αποθηκευτικούς χώρους. Αυτά δίνουν πολλά αναδυόμενα. Τη Βρίζα θα την πάρεις νομίζω στο 103 επίπεδο.Και το κυνόροδο μια χαρά είναι.

Αρέσει σε kolokythopitas, kitsena, nickoikono11 και 5 σε άλλους.
  16. White-Farmer

empotonaki ευχαριστω πολυ! και τζαμπόδεντρα ειχα φυσικα οπως και παρα πολλα 20ωρα δεντρα! βριζα δεν εχω γιατι ειμαι επιπεδο 101. ομως τελικα πρεπει να τελειωνουμε γρηγορα με τα φυτα για να μαζεψουμε μετα αναδυομενα απο δεντρα σταβλους εργαστηρια και το μεγαλυτερο φυτο μας

17. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα εγω με γογγυλι πηρα 258 αναδυομενα καλα ειναι νομιζω ευκολα θα ειναι τα πραγματα ολοι θα παρουμε την φασολια υπομονη αρχη ειναι ακομα.

Αρέσει σε kolokythopitas, xristos-ale3andros, nickoikono11 και 7 σε άλλους.
  18. nickoikono11

White-Farmer ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!

Αρέσει σε kolokythopitas, stef10, maria22 και 4 σε άλλους.
  19. White-Farmer

τέλος! ομως αγορασα καλάθι + ζελατινες απο το καταστημα και σε μικρα χωραφακια παντου με τσατνι σουπερ λιπασμα και ζωζώ και 100% παραγωγη απο το ροδανι, τελειωσα με τα φυτα χθες το απογευμα αργα κι εχω και πολλα περισσευμα. σημερα με λιγες καλες μαντεψιές τελειωσα. καλη επιτυχια παιδια!

edit: εκανα και μια βλακεια σημερα απο τη βιασυνη μου. ξοδεψα τοσα αστερονομισματα για να αγορασω τα διακοσμητικα της φασολιας επειδη δεν ειχα προσεξει πως υπαρχει αριστερα μπάρα προόδου! η βιασυνη/απροσεξια/βλακεια σε ολο της το μεγαλείο! το γραφω εδω για να μην την πατησει κι αλλος...

Αρέσει σε FARMER.GP, vagelis1968, maria071966 και 13 σε άλλους.
  20. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες! μεχρι τωρα μια χαρα προχωραει.... βατο αρκετα φαινεται! συγχαρητηρια για τον γιο σου! παντα επιτυχιες!

Αρέσει σε vagelis1968, nickoikono11, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.