Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το νέο σπίτι του Μπόρις

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 26/6/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Σηκωστε μανικια φιλοι μου, και ξεκιναμε..
    Αρχιζει η σκληρη δουλεια.. Σπερνοθερισματα, βοηθους και ξενυχτια..
    Αir Condition στο φουλ, παγωμενοι χυμοι και νερα και καθομαστε αναπαυστικα μπροστα στον υπολογιστη μας..
    Καλη αρχη σε ολους μας..:D

Αρέσει σε -sia1971-, nana, αμφιθεα και 6 σε άλλους.
  2. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Σα πολύ γρήγορα να τελειώνει αυτό το δρώμενο....ελπίζω να μη μας έχεις καμιά έκπληξη για το τέλος....
    Τη φωτογραφία της Hazel την κράτησα ως ντοκουμέντο...

Αρέσει σε Coinhunter01, -sia1971-, μαμαβικη και 4 σε άλλους.
  3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημερούδια βρε καλώς το παιδί μας το καλό, σα να βγαίνουμε εκτός θέματος ή μου φαίνεται!!!! Έχει ζέστη και δε πρόκειται να σκάσουμε κιόλας για τα αγάλματα σου, ορίστε μας.....:p

Αρέσει σε nota.dim1802, -sia1971-, μαμαβικη και 6 σε άλλους.
  4. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα σκληρά δοκιμαζόμενοι αγρότες
    δεν σου φαινεται καθόλου καλή μου φίλη...
    ο τύπος θέλει να μας βγάλει εκτός θέματος, να φάμε κάρτα , να μην τελειώσουμε τα αγάλματα του ,να μας μπαστακωθεί εδώ όλο το καλοκαίρι... επειδή εμείς όμως είμαστε παλιές καραβάνες δεν μασάμε απο τέτοια.. στο τέλος κάθε εξυπνάδας που γράφουμε(γιατί μόνο εξυπνάδες γράφουμε χαχα) θα πετάμε και μια κουβέντα για το δρώμενο χαχαχα
    επι της παρούσης λοιπον... επειδη οι ράβδοι χρυσού απαιτούν πολλά φυτά..προσωπικά προτιμώ το ασήμι και τον χαλκό... βέβαια η πορεία θα εξαρτηθεί από την ροή των αναδυόμενων,, αλλά προς το παρών το παιχνίδι κυλάει ομαλά... βέβαια στο νησί έχω φουλ στάβλους αλλά και φυτά και δένδρα..και ποντάρω στο να παίρνω αρκετά αναδυόμενα απο εκει... πριν μαζέψτε τα φυτά σας κάντε μερικές προσπάθειες στο ροδάνι μήπως φανείτε τυχεροί.. όμορφη μέρα σε όλους

Αρέσει σε nota.dim1802, skareleni, kitsena και 10 σε άλλους.
  5. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλημερα στην παρεουλα!!!
    ε και μια καλημερα και στον -Borsty- οσο τον φιλοξενουμε θα του λεμε εμεις :p
    ενα ακομη , να θυμησω σε οσους δεν εχουν αρκετα φυτα απ τα ζητουμενα, ειδικα τα μικρα επιπεδα, μη ξεχνατε και τις αγορες απ το κοκκινο καλαθακι καθως και τη σπηλια του πειρατη, δινει καμια φορα μεγαλη ποσοτητα φυτων σε τιμες που δεν βρισκονται στη λαικη.
    Ενα δρωμενο που χρειαζεται κι αυτο σκληρη δουλεια για να βγουν τα φυτα του!
    ..και το ροδανι, πολυ σωστα GEPPO, ισως μας βοηθησει, αλλωστε υπαρχει και το καινουργιο τζακ ποτ ;)

Αρέσει σε nota.dim1802, -sia1971-, μαμαβικη και 6 σε άλλους.
  6. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα στα φιλαράκια μου!!!
    Σνόρκελλλλ καφέ για όλους κερνάω εγώ πληρώνει η GaTe987
    Θαμπελίνααα άναψε κλιματιστικό για να μη ζεσταίνονται τα φιλαράκια μου
    Κίρκηηηη ξεκίνα να γυαλίζεις τα αγάλματα
    Χέιζελ τα κουβαδάκια σου και στην παραλία και πάρε μαζί σου και το γιουνικορν
    Άντε να μπει μια σειρά εδώ μέσα να τελειώνει επιτέλους το σπίτι μου.

Αρέσει σε nota.dim1802, *mava*, katina514 και 4 σε άλλους.
  7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα σε ολη την παρεα. Καλημερα και στο μοντελο μας...!!!! Καλα μιλαμε στα 2 πρωτα αγαλματα ετοιμος για σουμο εισαι... :D :D :D Για κοψε λιγο το φαι... και μετα αναρωτιομαστε γιατι θελουν τοσα φυτα τα αγαλματα...!!! Με 6 στρεμματα κορμαρα λογικο ειναι...!!! Και εχεις και την απαιτηση να ειναι και χρυσα...αμ δε μη φας...!!!

Αρέσει σε nota.dim1802, -sia1971-, μαμαβικη και 5 σε άλλους.
  8. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

Βρε βρε βρεεεεεε.... Κοίτα ποίος ήρθε !!! Ο Borsty η γατούλα....
    Γιατί γατούλα ???
    Γιατί οι κακές γλώσσες έτσι λένε έγινες τελευταία ...Έγινες ΓΑΤΑΚΙ !!!
    Κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες για σένα ... άλλες λέγανε ότι σε επισκέφθηκε ο χοντρός Mike που του χρώσταγες "κάτι ψιλά" κι από τότε δεν σε ξαναείδε κανείς... άλλες φήμες λέγανε πως πήγες κατά Βραζιλία μεριά για να κάνεις κάτι "αλλαγές" στο προσωπάκι σου γιατί το κατεδάφισε ο τεράστιος Jimmy , ο ιπποπόταμος . (του χρώσταγες κι αυτουνού)
    Και δε σου κρύβω πως κι εγώ βρήκα μπελά από σένα ...
    Πήρα κάτι ανώνυμα τηλεφωνήματα που μου έλεγαν πως αν σου ξαναπροσφέρω χρήματα (θα θυμάσαι το ένα δις που σου έδινα ) θα γράφω το όνομα μου με το αριστερό μου χέρι... Αν δε το γνωρίζεις , είμαι δεξιόχειρας ... !!!
    Κι αφού δεν περνά η μπογιά σου στην πιάτσα των κακών ήρθες εδώ για να κάνεις μια νέα αρχή στην κάκιστη καριέρα σου ...
    Να μας βάλεις "ζόρικο" ιβεντ ... Να απειλείς εμάς και τις συντονίστριες ... Να παρεμβαίνεις με αγριάδες και ζοριλίκια...
    Κι όλ αυτά για να αποκαταστήσεις το όνομα σου..
    Λοιπόν φιλαράκι... Το ιβέντ είναι ευκολάκι και οι απειλές σου δε μας αγγίζουν .
    Νιαούριζε όσο θέλεις. Σε ξέρουμε πιά !!!

Αρέσει σε nota.dim1802, Nantia123, kitsena και 11 σε άλλους.
  9. -Borsty-

Βρε, βρε, βρε.... κοίτα ποιος ήρθε!!! Ο φιλαρας μου ο dalaveria.gr! Είναι δυνατόν να μη σε θυμάμαι; Πως νομίζεις έφτιαξα τη νέα μου σπιταρόνα; που βρήκα τα χρυσάφια και τα ασήμια; Απο το ένα δις που πήρα απο σένα, λύτρα να ελευθερώσω τις αγαπημένες σας :wuerg:συντονίστριες!!! Και φυσικά σας έστρωσα όλους στη δουλειά να μου φτιάξετε τα αγάλματα... γατακια!!!! 8)
    Ααααα και που είστε.... όχι εξυπνάδες σε μένα, μη πατήσω το dropitem Κουμπί και κοπούν τα αναδυόμενα μαχαίρι! Μπουαχα αχα! xD Και μέτα έλα να μου πεις αν το ιβεντ θα είναι ευκολάκι! Μπουαχα χα!

Αρέσει σε skareleni, maria071966, kitsena και 7 σε άλλους.
  10. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Κι απο που κι ως που να πληρωσει,ρε κουβαρντα η GaTe987???

Αρέσει σε μαμαβικη, αμφιθεα, GaTe987 και 4 σε άλλους.
  11. -Borsty-

Ψήνεσαι να πλερώσεις εσύ φιλαράκο; Αυτήν βρήκα ξύπνια το πρωί και ακόμα να κεράσει καφέδες :mad: Θα την τακτοποιήσω αργότερα.

Αρέσει σε -sia1971-, αμφιθεα, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  12. katerina14450

katerina14450 Επαγγελματίας του φόρουμ

Το καλεμι εχει γινει ενα με το χερι μας .Μα και εσυ θελεις τρια αγαλματα με διαφορετικο μεταλλο καλοκαιριατικα.Πιστευω να ειναι κομπλε η σπιταρωνα σου απο διακοσμηση εε??Βαρυ και ανθυγιεινο ενσημο θα σου ζητησουμε...:D

Αρέσει σε *As*, -sia1971-, μαμαβικη και 3 σε άλλους.
  13. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Εγώ λεω να μη φτιαξουμε κανενα άγαλμα...μπορει να του αρέσουν και να ζητάει κι άλλα.Δεν έχω σκοπο να λιώσω στον υπολογιστή.Πάω για μπανιο...Borsty..καφέ παρακαλώ.μετριο με γάλα και πάγο πολυ!!!!!

Αρέσει σε nota.dim1802, -sia1971-, maria_palou και 10 σε άλλους.
  14. GaTe987

-Borsty- είσαι και τσιγκούνης.. χμ, να σε πλερώσουμε εναν καφέ.... όσο για τα αγαλματάκια σου, να τα βάλεις στο σαλόνι σου να τα βλέπεις μόνος σου, εμείς σε παρατάμε και πάμε παραλία..... Τσίουυυυυυυ:p

Αρέσει σε nota.dim1802, maria071966, -sia1971- και 6 σε άλλους.
  15. -Borsty-

Νιάου ο ένας.....

Τσίου η άλλη.... Απο γουρουνόπουλο, με κάνατε γατόπουλο!
    Πάντως καλή εισ΄ισι! Πας οικειοθελώς, αυτοβούλως και αβιάστως στη παραλία με τους καρχαρίες! xD
    Μη καθησυχάζεσαι, το νου σου! εγώ βρίσκομαι παντού!

Αρέσει σε *mava*, -sia1971-, αμφιθεα και 3 σε άλλους.
  16. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Κυριε Borsty να μας συγχωρει η αφεντια σου, αλλα αρκετα δουλεψαμε για σημερα. Εχω κατι μπυρονια που περιμενουν με τα παρελκομενα μεζεδακια, παραλια μερια..ξερεις εσυ....!!!! Αν με πετυχεις κερναω μπυριτσα extra-special παγωμενη....!!!! αντε καλο βραδυ.

Αρέσει σε nota.dim1802, -sia1971-, xristos-ale3andros και 6 σε άλλους.
  17. GaTe987

Μπρεεε που λένε και στο χωριό μας, τι μας λες!!!! έλα βρε θα σε κεράσω καφέ, μπύρα ότι γουστάρεις κι αγαπάς, και ένα κουβά λάσπη για να κυλιέσαι καθότι γουρουνάκι... χιχιχιχιχι:p

Αρέσει σε -sia1971-, xristos-ale3andros, αμφιθεα και 4 σε άλλους.
  18. -sia1971-

-sia1971- Γνώστης του φόρουμ

Παρόλο που το ξεκίνησα αργούτσικα, το δρώμενο βγαίνει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) σχετικά καλά. Ωραία δώρα , μου αρέσει και η φασολιά και μου αρέσει και ο Borsty. Δίνει άλλη νότα εδώ μέσα.

Αρέσει σε *mava*, xristos-ale3andros, αμφιθεα και 3 σε άλλους.
  19. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

καλημερα σε ολους ,βατο δρωμενο μεχρι στιγμης ....εχω φτασει στο 8 ....οι ραβδοι λιγο ειναι ενα ζορι ...οπως ειπωθηκε παραπανω μην ξεχνατε το ροδανι !!! πριν ξεκινησω σημερα πετυχα μετα απο πολυ καιρο το 100% για 24 ωρες ........
    και μια ερωτηση .....ειναι πολυ νωρις για γουρουνοπουλο στην σουβλα?? .....απο ποσοτητα φτανει για ολους ...τα εχει τα κιλακια του 8)8)

Αρέσει σε nota.dim1802, Gulit1, -sia1971- και 9 σε άλλους.
  20. -Borsty-

Καλημερίζω τους απανταχού ταλαιπωρους αγρότες που πασχίζουν να μου φτιάξουν τα αγάλματα... Πολύ αργείτε >:(
    Μόνο μια νότα;;;; ολόκληρη παρτιτούρα έφερα, δεν την βλέπεις;;;

Καθόλου νωρίς, το βάζεις πρωί πρωί στη φωτιά για να είναι έτοιμο το μεσημέρι. Δηλαδή θα φάμε καλά σήμερα! Γιαμ γιαμ... Το φτωχό το γουρουνοπουλο τι το περιμένει... Ευτυχώς εγώ, γατοπουλο γαρ, δεν κινδυνεύω! Μπουαχα χα!

Αρέσει σε *mava*, -sia1971-, toylaaaaa και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.