Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το μυστήριο των βοτάνων

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 7/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

Graganta παρόλο που δεν χρησιμοποίησα σούπερ τροφές στους στάβλους παρά μόνο φασολιές και βιοτεχνικά λόγω της μεγάλης μείωσης χρόνου σε αυτούς ξήλωσα ακόμη και τα αναβαθμισμένα δεντροκομεία μου καθώς οι στάβλοι μου έδιναν πολύ περισσότερα γυαλιά ανά ώρα και μόνο ... πέρα από τα βάζα που έδιναν, θα προτιμούσα να ξοδέψω σούπερ τροφή παρά να ψεκάσω δέντρα λοιπόν. Η λαική θέλει λίγη υπομονή και τύχη για να βρεις καλές ποσότητες, αν οι τιμές αυξάνονται προσφορές υπάρχουν.
    xristos-ale3andros ευχαριστώ για τους υπολογισμούς σου ... αν θέλει πάνω από 1 λεπτό το κάθε θερμοκήπιο θα προτιμήσω να μην κυνηγήσω το 1-2 και εγώ, σκοπός είναι το παιχνίδι να είναι ευχάριστο.

Αρέσει σε aposperitis1, nota.dim1802, xristos-ale3andros και 2 σε άλλους.
  2. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Δέντρα είχα περισσότερο στις άκρες αντί για χωραφακια, αλλα΄και μεσα καποια, επειδη σκέφτηκα ότι απο κάθε σταυλο που πιανει χωρο οσο 4 δεντρα μπορω να παρω μεχρι 1 γυαλι, ενω απο 4 δεντρα, υπηρχε η ελπιδα για κατι παραπανω. Όντως όμως δεν ηταν πολυ αποδοτικα. Τη σ, τροφή τη θεωρώ πολυτιμότερη απο τα τσουβαλακια που εχω και 1 τζαμποδεντρο να παραγει. Πάντως έχεις δίκιο. Οι σταύλοι είναι πιο γενναιοδωροι και απο τα δέντρα και απο τα χωραφια
    Η λαική θέλει ακομα πολυ υπομονή, και δυστυχως δεν την εχω. Όσο προχωρανε οι μερες πάντως, πιστευω θα υπαρχουν αρκετες προσφορες για όλους και μαλλον οι περισσοτεροι, τουλαχιστον απο 1 επιπεδο και μετά θα τελειώσουν το ιβέντ, ή τουλαχιστον θα προχωρησουν αρκετά, αναλογα και με το χρονο που διαθετει ο καθένας, εκτος των άλλων. Είναι ενα πολυ ενδιαφερον, πρωτοτυπο και πολυ αποδοτικό ιβέντ, αλλα πολλοι λώγω διακοπων θα το χασουν
    ste007, μάλλον θέλεις να πεις όσο το δυνατόν περισσότερα αναδυόμενα!

Τελευταία επεξεργασία: 12/8/18
    Αρέσει σε xaris68, Gulit1, soyla74 και 8 σε άλλους.
  3. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Οι προσφορές στη λαική θα αρχίσουν να εμφανίζονται πιο συχνά όσο εκλογικεύονται οι τιμές πώλησης.
    Τώρα το κίνητρο του κέρδους σε χτ είναι σχεδόν ανύπαρκτο.
    Χτές η μέγιστη τιμή στο αγκαθωτό μανιτάρι ήταν πιο κάτω απο 100χτ, λιγότερο απο το απλό λίπασμα και περίπου όσο στοιχίζει ενα καρότο.
    Σήμερα είναι στα 200χτ.
    Αύριο θα δούμε..

Αρέσει σε soyla74, aposperitis1, skareleni και 4 σε άλλους.
  4. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

λιγότερα εννοούσα αλλά το διατύπωσα και λάθος. Ήθελα όσο το δυνατόν λιγότερα θερμοκήπια, οπότε και λιγότερα αναδυόμενα,αλλά να πάρω και τις 3 φασολιές γιατί δεν μου φτάνει ο χρόνος. Προφανώς προσπαθώ να βγάζω κάθε μέρα περισσότερα αναδυόμενα ώστε να φτάσω τον στόχο μου, απλά βρήκα την δυνατότερη αποδοτική λύση για να προλάβω κιόλας. ελπίζω :p

Στην δικιά μου λαϊκή χθες έτυχε ένας να πουλήσει 5 από το κάθε φυτό, πρόλαβα μόνο μια 5άδα, και αυτό ήταν. Δεν ξαναείδα κάποιον να πουλάει.

5. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Έχεις δίκιο.Αλλά δεν υπάρχει μόνο το κίνητρο του κέρδους. Υπάρχει και το κίνητρο και της αλληλοβοήθειας. Εγώ πάντως επειδή ζω την ανυπομονησία να τελειώσω το ιβέντ, πούλησα τα 100 ρόδα που τελικά μου περίσευαν με 200χτ το 1, αν και σκέφτηκα ότι μπορεί να φτάσουν και 2000, οπότε θα χάσω περίπου 200000. Αλλά προτίμησα να βοηθήσω κάποιους να τελειωσουν λίγο νωρίτερα. Εξάλλου λεφτά υπάρχουν!:D

Αρέσει σε Gulit1, vickymou, GEPPO1 και 10 σε άλλους.
  6. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

αρχίζω και εκνευρίζομαι πάρα πολύ με το παιχνίδι
    ποτέ δεν μου άρεσαν τα παιχνίδια της "τύχης"
    ``Δεν Είμαι Τυχερή Στα Παιχνιδιαααααα λεμε
    Τα αναδυόμενα υπερβολικά στο ενα καθόλου στο άλλο
    Πώς θα φτιάξω θερμοκηπια?
    Η λαϊκή μου νεκρή.... τίποτα δεν βγάζουν θέλω ρόδα μόνο και κάθομαι και καραδοκω μπας και πετύχω κανένα
    αλλά δεν πουλιέται τίποτα
    Λέτε να μην έχω τίποτα καλύτερο να κάνω ? Νομίζω ότι η εταιρία θα με διαβάζει και θα γελάνε κοροϊδεύοντας (το χω κάνει εικόνα λέμε ):cry:

Αρέσει σε kolokythopitas, pipi_3, bmanolos και 9 σε άλλους.
  7. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,τόση στρατηγική ,τόση εμπειρία,τόσα κι άλλα τόσα , λες και το ήξερα το συνεχίζω να μαζεύω καλού κακού, μολις τωρα περνώ και την άλλη φασολιά και τέλος. ότι περισσέψει θα το δώσω στην λαϊκή,υπάρχει ακόμη χρόνος για όσους συνεχίζουν οι φασολιές είναι εξαιρετικές,ειδικά τα δώρα που δίνουν. όσοι δεν έχουν καστανούλη,το γαρίφαλο εξευγενισμένο και με όλες τις θέσεις ανοιχτές,-10% από τις ασημένιες θέσεις στα βιοτεχνικά το γαρίφαλο θέλει 40 λεπτά για να γίνει σε απλά χωράφια με σ.λ. λίπασμα και νερό,για τα τζάμια βάζουμε στάβλους με βιοτεχνικά -15% συν όσοι έχουν φασολιές και εάν υπάρχει δυνατότητα σ. τροφές μειώνουν στο μισό κάθε παράγωγη στους στάβλους,από το εβεντ υπάρχουν πολλά +2,+3,κτλ προσωπικά μετά το 30ο θερμοκήπιο τα έκανα όλα μαζί και τα {+} συμψηφίστικαν. βέβαια υπάρχουν και τα πακέτα αγοράς που βοηθούν, όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα ας το πράξουν,ξανά λέω οι φασολιές αξίζουν(το παιχνίδι από μόνο του δίνει πολλές σ. τροφές και πολύ σ. λίπασμα αρκεί να ψάξει κάνεις)και κάτι ακόμη +1 παραγωγή έχει και το ροδανι λύσεις υπάρχουν άντε βιαστείτε:).να είστε όλοι πάντα καλά και κάλο 15 Αύγουστο!!! Υ.Γ. :τα βιοτεχνικά πρέπει να εναλλάσσονται επειγόντως και να μην τα λυπάστε ο στόχος μετράει...τελος!!!

Αρέσει σε xaris68, pipi_3, bmanolos και 9 σε άλλους.
  8. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Εγω δεν εχω πετυχει τιποτα στην αγορα.
    Μόλις πετυχα 2 σπορους απο τον Κυριο Κολοκυθόπιτα !! Ευχαριστω !! Μου εφτιαξες τη διαθεση !!

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, bmanolos και 3 σε άλλους.
  9. -fasolaki-

-fasolaki- Ενεργός συντάκτης

Η λαϊκή θέλει πολύ υπομονή... εγώ πρόλαβα μερικά μόνο όταν έδιναν 4-5 προσφορές μαζί.Όταν είναι μια ούτε να την δεις προλαβαίνειςo_O

Αρέσει σε sofiapao76, kolokythopitas, bmanolos και 3 σε άλλους.
  10. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

καλησπερα! τελος και για μενα αυτο το δρωμενο! μου στοιχισε λιγο ακριβα αλλα οι φασολιες αξιζουν!λεγοντας ακριβα εννοω σε σλζ και σλ συν τα βιοτεχνικα!
    μου περισεψαν και μερικες εκατονταδες φυτα τα οποια θα πανε στη λαικη για να βοηθειθουν και αλλοι συναγροτες! η τακτικη μου ηταν 53 θερμοκηπια να τα παιξω ολα μαζι στοχευοντας απο 6-8 μπαουλα σε καθε θερμοκηπιο με το συστημα του Χ μετα απο 4 γυρους! δεν θεωρω οτι με δυσκολεψε ιδιεταιρα οπως το προηγουμενο της πανσεληνου!ευχομαι σε ολους να το συνεχισετε και να μην απογοητευοσαστε με τα δρωμενα! ολα εχουν τον τροπο τους και την στρατηγικη τους ναολοκληρωνονται!
    καλη συνεχεια σε ολους και καλη επιτυχια!

Αρέσει σε sofiapao76, kolokythopitas, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  11. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

δυστυχως μια απο τα ιδια :oops: σκετη απογοητευση ....δεν εδωσα προσοχη στην αρχη και εχασα-ανοιξα ασκοπα μπαουλα με αποτελεσμα να εχω κολλησει ασκημα ...οσο για την αγορα μην σχολιασω καλυτερα γιατι θα μου σβησουν το ποστ >:(>:( ....εχω την εντυπωση πως με κοροιδευουν !!!...δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν φυτα στις αλλες λαικες εκτος απο την δικη μου ....και εγω απο ροδα ξεμεινα :cry:

Αρέσει σε kitsena, sofiapao76, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  12. megami

megami Προχωρημένος

και στην δικια μου λαικη δεν υπαρχει τιποτα μια απορια οταν φτασουμε στο60 σεντουκι και παρουμε το μπονους τον +3 φυτα οταν περασει η ωρα μετα αμα ανοιξουμε και αλλα μπαουλα δεν ξαναπαιρνουμε το μπονους?

Αρέσει στους kolokythopitas, aposperitis1 και xristos-ale3andros.
  13. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Οχι. Μέχρι το σεντούκι 60 δίνει δώρα.
    Μετά το 60 παίζεις μόνο για σπόρους.

Αρέσει σε kitsena, kolokythopitas, nota.dim1802 και 3 σε άλλους.
  14. megami

megami Προχωρημένος

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση οποτε οτι μπονους πηραμε πηραμε

15. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα σε μια ωρα τελειωνω το δρωμενο. να εχετε το νου σας στην λαικη εχω περισευμα απο σπορους,

Αρέσει σε sofiapao76, kolokythopitas, xristos-ale3andros και 4 σε άλλους.
  16. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Ένα κόλπο για την λαϊκή είναι το εξής.
    Εφόσον δεν υπάρχουν προσφορές πατάτε σε διπλανό φυτό πχ το μαρούλι και προχωράτε σε αυτό που θέλετε
    Εφόσον είσαστε μέσα πάτε στο κουμπί Λήγει που είναι κοντύτερα στην αγορά και το πατάτε συνεχείς ανανεώσεις.

Έτσι όταν εμφανιστεί προσφορά είσαστε κοντά και έχετε πιθανότητα να προλάβετε ;)

Αρέσει σε xaris68, sofiapao76, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  17. panos601

σε 3 λεπτα απο τωρα ξεκιναω να δινω λαικη... ελπιζω να πηρατε κατι

Αρέσει σε xristos-ale3andros, kolokythopitas, bmanolos και 4 σε άλλους.
  18. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια λαϊκή ........οι λαϊκές είναι πάρα πολλές οπότε αν δεν είμαστε στην ίδια δε μπορώ να δω τις παραγγελίες σου για αυτό σε μερικές έχει αποθέματα ενός σε άλλες όχι ......

Αρέσει σε xristos-ale3andros, kolokythopitas, nota.dim1802 και 2 σε άλλους.
  19. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλησπέρα σε όλους.. μου λείψατε για τέσσερα χρόνια.. στο θέμα μας τώρα.. λέω να παίξω τα τελευταία 7 μίνι game όλα μαζί.. μπορεί κάποιος να μου πει αν τα μπόνους λειτουργησουν αθροιστικά ως προς την ποσότητα??? δηλαδή +2 +3 +3 σημαίνει ότι θα πάρω σύνολο +8???

20. panos601

ναι αθροιστικα ειναι, αλλα εχουν αλλους χρονους

Αρέσει στους kolokythopitas, xristos-ale3andros και GEPPO1.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.