Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το μυστήριο των βοτάνων

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 7/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. fanitsa1

fanitsa1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλα ειναι και μεσημερι χτυπαει και ο ηλιος ζαλιστικα τελικα σε μεγαλο η σε μικρο χωραφι να βαλω?

Αρέσει στους xristos-ale3andros, kolokythopitas και NOTHS58.
  2. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Δεν ισχύει το-1 σε αυτό το εβέντ γιατί αυτά που θερίζεις δε μπορείς να τα ξαναφυτέψεις.
    Σπόρους παίρνεις μόνο απο το φορητό θερμοκήπιο.

Εγω θα βάλω σε μεγάλα αν και δε βιάζομαι να φυτέψω.
    Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη.

Αρέσει σε kolokythopitas, maria071966, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  3. -fasolaki-

-fasolaki- Ενεργός συντάκτης

Καλησπέρα!Και εγώ μεγάλα θα χρησιμοποιήσω, πιστεύω πως τα φυτά θα βγουν σχετικά εύκολα. Για τα αναδυόμενα δεν είμαι σίγουρη γι αυτό έβαλα στάβλους σε δύο χωράφια και μερικά επιπλέον δέντρα.:)

Αρέσει στους xristos-ale3andros και kolokythopitas.
  4. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα,

έχοντας ολοκληρώσει 7 παιχνίδια πρέπει να ομολογήσω ότι τελικά απλά είναι λίγο πολύπλοκο αλλά τελικά εύκολο. Η φύτευση θα πρότεινα να γίνετε σε μεγάλα χωράφια καθώς το αποτέλεσμα σαφώς και είναι πολύ πιο καλό και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα θερισμένα για μεταφύτευση.

Επίσης, πάνω που πίστευα ότι θα βρίσκω τον θησαυρό με 6 - 8 κινήσεις, τελικά κατάφερα και τον βρήκα με δύο...

Καλή συνέχεια σε όλους.​

Αρέσει σε Gulit1, xristos-ale3andros, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  5. vickymou

vickymou Κόμης

φιλε μου lazos και συναγροτες τιποτε τελικα δεν ειναι δυσκολο.Εγω στην αρχη διαβαζοντας τις σ.ε. επαθα βερτικο, μετα αποφασισα να κανω θερμοκηπια και να ψαχνω κασες με θησαυρο,τα αλλα ολα εγιναν μονα τους.Τελικα πολυ απλο ειναι απλα εχει πολυ φασαρια να υπολογισουμε ποσα φυτα θελουμε Το αστειο ειναι να δω καποιον να πουλαει στη λαικη φυτα!!!!!!!!!!!Αλλα πες μου που μπορω να βρω την αναρτηση σου με το γραφειο και την τουαλετα,θελω να την δω

Τελευταία επεξεργασία: 8/8/18
    Αρέσει σε xristos-ale3andros, kolokythopitas, 66romanou και 3 σε άλλους.
  6. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

To να υπολογισουμε πόσα φυτά θέλουμε, δε μου λέει και πολλά, γιατί απλά, δε μπορούμε να υπολογίσουμε πόσες μέρες θα μας πάρει να τα μαζέψουμε, μιας και η τύχη παίζει δυστυχώς για μας τους άτυχους, μεγάλο ρόλο. Στη φάρμα μου τα 3 πρώτα, μου έδωσαν απο 6 κασόνια, και το κάθε κασόνι απο 1 σπόρο. Και τα επόμενα λίγο παραπάνω. Κάποιος φίλος 2 φορές με την πρώτη το θησαυρό. Σε δική μου μικρή φάρμα, με το πρώτο, 8 κασόνια, σύνολο 18 σπόρους. Έτσι είναι τα παιχνίδια στρατηγικής; Πρέπει πάλι να ξηλωθούμε απο λιπάσματα κάθε είδους, και σ. τροφές και να μας φάει [ λέμε τώρα,] το άγχος αν πάρουμε καμιά αναβάθμιση

Τελευταία επεξεργασία: 8/8/18
    Αρέσει σε Gulit1, xristos-ale3andros, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  7. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

καλησπερα καλοι μου ανθρωποι......συναγροτες μου!!
    αρτι αφιχθεισα απο διακοπες, μπαινοντας μεσα.... εναν ντουβρουτζα τον επαθα....
    διαβαζοντας ξανα και ξανα τις σ.ε και με την πολυτιμη πολυτιμοτερη ever βοηθεια των παιδιων, που εκατσαν και ασχοληθηκαν και με απολυτη σαφηνεια μας μετεδωσαν τα φωτα τους γι αλλη μια φορα, εκαναν το event να μην φαινεται τελικα και τοσο δυσκολο!! ;)Σε συνδυασμο δε, με τις θελκτικοτατες σειρες φασολιων, το ολο εγχειρημα μου φαινεται παραπανω απο ελκυστικο!! ενα τεραστιο ευχαριστω στους:evieva,xristos-ale3andros,dalaveria,gr,ΔΙΑΚΟΣ,lagoudaki,liontaraki_κι αν ξεχασα καποιον συγνωμη!
    καλη επιτυχια σε ολους οσοι προσπαθησουν!!!

Αρέσει σε xristos-ale3andros, kolokythopitas, aspa.k και 9 σε άλλους.
  8. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

η τύχη μου και εμένα νομίζω έχει πάει διακοπές( μιας και εγώ δεν πήγα ακόμα) γιατί βλέπω ότι πάω πολύ αργά αλλά καθόλου σταθερά :cry:
    Βάζω τσαντι και όλα τα λιπάσματα κτλ και βλέπω ότι δίνει πιο πολλά ...τελικά ισχύει η τσάμπα τα βάζω γιατί δεν κατάλαβα αυτά που γράφετε για μεγάλα χωράφια κτλ
    Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς αλλά όχι πάντα και εγώ είμαι μια από αυτούς τελικά :oops:(τους όχι πάντα)

Αρέσει σε xristos-ale3andros, kolokythopitas, nota.dim1802 και 2 σε άλλους.
  9. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα,

αυτό πιστεύω θα το δεις μετά που θα ολοκληρώσουν οι πρώτοι παίκτες το δρώμενο, οπότε και θα διαθέτουν - αν φυσικά συνεχίσουν να σπέρνουν τους σπόρους - τα θερισμένα φυτά.

Εγώ το έγραψα με την λογική ότι έχω τοποθετήσει σε πολλές εκτάσεις εργαστήρια και δέντρα αλλά και επειδή οι σπόροι που παίρνω φυτεύονται αμέσως, δεν τους κρατάω με αποτέλεσμα να είναι σχετικά λίγοι. Τώρα... άν έχεις πολλούς σπόρους και λίγες εκτάσεις, συμφέρει να αλλάξεις σε μικρά χωράφια.

Σου ζητώ συγνώμη εάν η ανάρτηση / αναφορά μου σου στοίχισε σε φυτά ή οτιδήποτε άλλο.

Καλή συνέχεια

Τελευταία επεξεργασία: 9/8/18
    Αρέσει σε xristos-ale3andros, kolokythopitas, nota.dim1802 και 2 σε άλλους.
  10. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Σε όσους το φοβήθηκαν και δεν άρχισαν το event, να πω ξεκινήστε το σας φτάνουν οι 4 μέρες που μένουν ακόμη για το τέλος.
    Μέσα σε 2 ημέρες πήρα ήδη τις 2 φασολιές;)

Αρέσει σε xaris68, skareleni, dafro123 και 8 σε άλλους.
  11. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

εγω εχω 18 ολοκληρωμενα στην αριστερη στηλη :oops:
    και 18/75 στη δεξια στηλη :(

Αρέσει σε Gulit1, xristos-ale3andros, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  12. KATINOULA

KATINOULA Ανερχόμενος συντάκτης

Για σου μας δινεις κουραγιο συχνα, αλλα δεν μας λες τον τροπο που τελειωνεις τοσο γρηγορα

13. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

δυστυχώς και εγω δεν παω πολύ καλά, εχω φτασει στα 26 ολοκληρωμένα παιχνίδια και στην 35η εργασια. Αν δεν μπουν συντομα φυτα στην λαική δεν θα καταφερω να παρω την τριτη φασολιά.

Αρέσει σε Gulit1, xristos-ale3andros, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  14. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Έχω κάνει όλα όσα γράφτηκαν στην πρώτη σελίδα και φρόντιζα να παίρνω πάντα 8 σεντούκια.
    Αφού είχα παίξει μερικά θερμοκήπια με ενημέρωσε ένας καλός μου γείτονας ότι αν δεν το βρίσκεις και με την δεύτερη φορά, πάτα το Χ επάνω δεξιά και ξαναπαίξε στο χάρτη, δεν χάνεται το θερμοκήπιο.
    Έτσι δοκιμάζοντας ξανά και ξανά κλείνοντας το από το Χ , πετύχαινα πάντα τα 8 σεντούκια.
    :)

Τελευταία επεξεργασία: 10/8/18
    Αρέσει σε Megas_kokoriko, Mahi_tr, billgab και 30 σε άλλους.
  15. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

απιστευτο , μολις το εκανα , ετσι ακριβως γινεται , ξεκινησα να παιρνω και εγω 8 σεντουκια

Αρέσει σε Mahi_tr, aposperitis1, xristos-ale3andros και 5 σε άλλους.
  16. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Αν θεωρηθεί bug και αλλάξει αυτό το μπες βγες για να πετύχεις το 8, τότε σίγουρα δεν προλαβαίνω μέχρι το τέλος.
    Αν θεωρήσω οτι θα παίρνω 8 κουτάκια κάθε φορά και έναν μ.ο. 3 σπόρους από κάθε κουτί, και να πετύχω τέλεια των αριθμών των συνολικών σπόρων που θέλω, και να χρησιμοποιώ τσατνι,λίπασμα ζωζως, τότε θέλω ακόμα 32 θερμοκήπια.
    Για έναν σκουριασμένο παίχτη σαν εμένα το ιβεντ φαίνεται λίγο δύσκολο γιατί ακόμα ψάχνομαι με το τι θα πάρω περισσότερα αναδυόμενα.
    Η λαϊκή μου είναι αρκετά άδεια για να ελπίζω σε αγορές των φυτών.
    Τις σειρές σύννεφων προσωπικά τις βρίσκω τέλειες.

Αρέσει σε aposperitis1, xristos-ale3andros, nota.dim1802 και 2 σε άλλους.
  17. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Kαλημερα!!!:)
    Το θεμα ειναι τα βοηθηματα που εχεις για να μπορεις να παιξεις...... εχουμε [3,5]μερες
    Εγω θα το επαιζα με σταβλους που παιρνουμε και τα δυο αναδυομενα,[​IMG]οπως βλεπεις με ισαριθμη ποσοτητα και αυτα τα αναδυομενα ειναι απο μια περιοχη
    θα χρησιμοποιουσα βιοτεχνικα [μπαλιτσα τυριου και γλαστρουλα του ερωτα] με 16ωρους σταβλους σ,τ και νερο
    πηγαινουν κατω απο 5ωρες οπου και απο τις 3περιοχες παιρνεις πανω 110αναδυομενα

Τελευταία επεξεργασία: 11/8/18
    Αρέσει σε bmanolos, aposperitis1, Gulit1 και 10 σε άλλους.
  18. KATINOULA

KATINOULA Ανερχόμενος συντάκτης

Ευχαριστω πολυ καλη μου ,θα το δοκιμασω παντα διαβαζω, αλλα αυτο δεν το ειδα πουθενα .Ευχαριστω και παλι.

Αρέσει στους aposperitis1 και xristos-ale3andros.
  19. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημερα σε ολους...Αυτο που ειδα,πριν λιγο στη λαικη,με τα φυτα του εβεντ δεν το εχω ξαναδει,στα 8 χρονια που παιζω το παιχνιδι...Καποιος,σιγα μην προλαβεις να δεις ποιος ειναι,εβγαλε,σε καθε φυτο 100,δεκα φορες το καθενα...Μιλαμε για χιλιαδες φυτα...Προλαβα και πηρα,πατωντας τα μεσαια 100,δυο φορες,συνολο 200...Σε ελαχιστα δευτερολεπτα,κατω απο 5,εφευγαν ολα...Και το εκανε 3 φορες...Δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο,ποτε....

Αρέσει σε bmanolos, aposperitis1, xristos-ale3andros και 4 σε άλλους.
  20. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

...Οταν, πολύ παλιά, οι μέγιστες τιμές στη λαική ήταν προκαθορισμένες τα 5 δευτερόλεπτα για τα αυγά ήταν πολύς χρόνος.
    Ηθελε μέθοδο και υπομονή για να καταφέρεις να ψωνίσεις.
    ........
    Και τώρα στο εβέντ..
    Μέχρι σήμερα το πρωί μάζευα αναδυόμενα και έφτιαχνα φορητά θερμοκήπια.
    Είχα παίξει και 7 παιχνίδια.
    Το πρωί έβαλα όσους σπόρους είχα σε μεγάλα χωράφια και στους τρείς χώρους της βασικής φάρμας.
    Οταν ήταν σχεδόν έτοιμοι έπαιξα τα υπόλοιπα 53 παιχνίδια.
    Στόχευα κυρίως στις 3 με 4 κινήσεις και τα 6 κιβώτια γιατί τα 8 κιβώτια ήθελαν συνέχεια να ακυρώνεις την προσπάθεια και να ξαναδοκιμάζεις. Εγω ήθελα να κάνω γρήγορα για να εκμεταλλευτώ τα μπόνους των φυτών εβέντ.

Με όλα τα μπόνους ενεργά στα φυτά εβέντ είχα 16 φυτά σε μεγάλο χωράφι. (5 +2(τσάτνι) +1 +2 +3 +3)
    Πήρα και +1 σε φυτά στο απλό ροδάνι και έγιναν 17.

Επαιξα με νερό, λίπασμα και σ.λίπασμα με λευκή αγνότητα, στόλεν και τον καστανούλη.
    Παρόλο που έκανα λάθος στον υπολογισμό που μου στοίχισε μισή ώρα πρόλαβα και τελείωσα όλα τα φυτά σε λιγότερο απο 4 ώρες.

Τώρα έβαλα οτι σπόρους απέμειναν σε άνετα και σε απλά χωράφια, κυρίως για τους π.ε.
    Τα 8ωρα μπόνους των φυτών εβέντ θα ισχύουν ακόμη οταν θα είναι έτοιμα... αν είμαι σπίτι εκείνη την ώρα.

Αρέσει σε skareleni, bmanolos, -lousi-leon2001 και 12 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.