Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το μυστήριο των βοτάνων 3

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 12/6/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Νομίζω ότι ήταν σαφές το χιούμορ μου... Μιας και ανησύχησες, ούτε εγώ έπεσα κάτω από τα 7 σεντούκια, τις περισσότερες φορές πήγαινα για τα 9. Προφανώς και το έκανα επίτηδες αυτό με τα κουτάκια και προφανώς πάτησα το Χ. Άλλωστε δεν θα τελείωνα το δρώμενο τόσο νωρίς χωρίς να χρησιμοποιήσω το Χ..
    Καλή συνέχεια :music:

Αρέσει σε Erukat, sofiapao76, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 5 σε άλλους.
  2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!! Από το "μυστήριο των βοτάνων 3" έφτασα στις 57 ολοκληρωμένες εργασίες την αριστερή μπάρα και στις 46 τη δεξιά μπάρα. :) Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το δρώμενο, γιατί τώρα με τη δουλειά δεν προλαβαίνω.-.- Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια σε όσους-ες το έφτασαν μέχρι τέλους!!;)

Αρέσει σε Dr.Kelly, Gulit1, xristos-ale3andros και 2 σε άλλους.
  3. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα στην αγροτοπαρέα στην αριστερή μπάρα έφτασα στα 96 και την δεξιά μπάρα την ολοκλήρωσα όλη.
    Ευχαριστώ πολύ φίλους και γείτονες για την βοήθεια με τα αναδυόμενα.:inlove::D

Αρέσει σε FARMER.GP, sofiapao76, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 4 σε άλλους.
  4. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Kαλησπερα κι απο μενα.. Ολοκληρωσα την δεξια στηλη και στην αριστερη, εφτασα μεχρι την 84η εργασια..:D
    Οτι φυτα πηρα απο τα τελευταια θερισματα, τα εριχνα λιγα λιγα στην λαικη , με σχεδον μηδενικη τιμη..
    Ελπιζω να προλαβανε να τα αγορασουν ,οσοι συναγροτες δεν μπορεσαν να το τελειωσουν αλλιως..:)
    Κριμα που τα μπονους δεν μπορεσαμε να τα αποθηκευσουμε ..
    Ο απολογιστος λοιπον ειναι ,δυο φασολιες ,αρκετα φιορινια και φασουλοφλουρια ,κουπονια και αλλα ωραια δωρακια..
    Θελω να ευχαριστησω τους καλους μου φιλους και γειτονες για την βοηθεια τους..:inlove:

Αρέσει σε FARMER.GP, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, αμφιθεα και 2 σε άλλους.
  5. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.