Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το μυστήριο των βοτάνων 3

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 12/6/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Το μυστήριο των βοτάνων 3
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Το-μυστήριο-των-βοτάνων-3.26721/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Το-μυστήριο-των-βοτάνων-3.26720/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση
    Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην aggellll.
  2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Οι αλχημιστές του φαρμεράμα έρχονται με μια νέα περιπέτεια!:) Αυτή τη φορά να μελετήσουν ξανά διάφορα βότανα. Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που εμφανίζονται;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω πάρα πολύ απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη στη νέα περιπέτεια των δύο αλχημιστών όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Αρέσει σε xristos-ale3andros, aggellll, kostas.k1970 και 6 σε άλλους.
  3. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Τα θέματα Φυσικής τις πανελλαδικές σήμερα ήταν πιο εύκολα από το δρώμενο...o_O

Αρέσει σε kat77, xristos-ale3andros, olga-tse62 και 20 σε άλλους.
  4. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα σας! Γνωστό δρώμενο από τις προηγούμενες φορές. :D
    Ετοιμάζουμε τις φάρμες μας με στάβλους (που δίνουν και βάζα και γυαλιά), δέντρα (για γυαλιά) και πολύωρα φυτά (για βάζα). Φτιάχνουμε φορητά θερμοκήπια και παίζουμε το μίνι παιχνίδι. Για άλλη μια φορά ευελπιστώ να λειτουργεί το Χ για να μπορούμε να ξαναπροσπαθήσουμε να βρούμε τον θησαυρό στις 1-4 προσπάθειες (ανάλογα τον χρόνο που έχει ο καθένας να ασχοληθεί). Καλή τύχη στο άνοιγμα σεντουκιών! Φυτεύουμε τους σπόρους που θα μας δώσουν τα σεντούκια αλλά αυτά που θα θερίσουμε τα δίνουμε στην δεξιά λίστα και δεν ξαναφυτεύονται.

Για τα 100 παιχνίδια (θερμοκήπια) της αριστερής λίστας χρειαζόμαστε 1.200 βάζα και 1.000 γυαλιά.
    Για τη δεξιά λίστα χρειαζόμαστε 3.100 μούρα του νερού, 3.080 ρόδα της κοιλάδας και 3.130 αγκαθωτά μανιτάρια (αν τα υπολόγισα σωστά γιατί πόνεσαν τα μάτια μου :p).

Καλύτερα είναι να παίξουμε μαζεμένα θερμοκήπια για να μαζευτούν αρκετοί σπόροι αφενός, και αφετέρου, γιατί κερδίζουμε μπόνους στα έσοδα των φυτών δρώμενου. Οπότε καλό είναι να συνδυαστούν κάπως έτσι.

Καλή επιτυχία σε όσους ασχοληθούν!!! :music:

Αρέσει σε Gulit1, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, jimthrilosgate7 και 19 σε άλλους.
  5. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

για αλλη μια φορα αυτο το μυστήριο παιχνιδι χαχαχ...δύο κόλπα που πρεπει να θυμόμαστε... το χ για να ξανααρχίζουμε το παιχνιδι.. και να μην βιαστούμε να φυτέψουμε... φτιάξτε θερμοκήπια αρκετα , παίξτε τα μίνι παιχνίδια όλα μαζι τουλαχιστον μέχρι το πρώτο μπόνους.. και ενεργοποιηστε το πρώτο μπόνους πρίν απο το πρώτο μάζεμα ... αν έχετε φτιάξει αρκετά θερμοκήπια μπορείτε στο δεύτερο μάζεμα να ενεργοποιήστε και το δεύτερο μπονους ταυτόχρονα.. ... δεν ειναι δυσκολο το παιχνιδι,, θελει τακτική,,, οι φασολιες δεν μου λενε και κατι το φοβερο.. όμως τα δωρα απο την δεξια στήλη ειναι αρκετα καλά...καλή επιτυχια σε όλους..

Τελευταία επεξεργασία: 13/6/19
    Αρέσει σε -sia1971-, xristos-ale3andros, aggellll και 10 σε άλλους.
  6. Ginisgamer12

Ginisgamer12 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα και από μένα. Καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν.

Τελευταία επεξεργασία: 12/6/19
    Αρέσει σε -sia1971-, nickoikono11, xristos-ale3andros και 3 σε άλλους.
  7. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Το διακοσμητικό Άγρυπνο βότανο είναι επίσης στην δεξιά στήλη, στο 45 βήμα, πριν τη σειρά συννέφων.

Αρέσει σε -sia1971-, nickoikono11, xristos-ale3andros και 3 σε άλλους.
  8. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Έρχεται ζεστό τριήμερο αργίας οπότε οι περισσότεροι θα λείπουμε, εγω προσωπικά ΔΕΝ θα ασχοληθώ καθόλου με το δρώμενο καθότι θα λείπω, καλή επιτυχία σε όσους ασχοληθούν, παρακαλώ τα γειτονάκια και φίλους να ΜΗΝ στέλνουν δωράκια, διότι δε θα αξιοποιηθούν. Καλά να περάσετε όσοι φύγετε, αλλά όμορφα να περάσετε και όσοι μείνετε;)

Αρέσει σε -sia1971-, jiorgos, xristos-ale3andros και 7 σε άλλους.
  9. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Kαλησπερα σε ολους.. Γνωριμο και αγαπημενο μου δρωμενο απο παλια..
    Πολυ καλα δωρακια, πολλα φιορινια και περισσοτερα φασουλοφλουρια μεταξυ αλλων..
    Η φασολιτσα μετρια, αλλα οτι μπαινει στις φαρμες μας ,καλο ειναι και αξιοποιησιμο..Θα συμφωνησω με τα παραπανω που
    εγραψαν οι φιλοι μας, μαζευουμε θερμοκηπια, και παιζουμε μεχρι να φτασουμε στα μπονους ..Εκει αρχιζουμε τα πολλα σπερνοθερισματα..
    Καλη επιτυχια σε οσους το ξεκινησουν..

Αρέσει σε αμφιθεα, -sia1971-, maria071966 και 11 σε άλλους.
  10. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους τους σκληρά εργαζόμενους αγρότες! Δεν θα ασχοληθώ με το δρώμενο, με κούρασε το προηγούμενο. 'και επειδή έρχεται ωραίο τριήμερο που θα το κάνω τετραήμερο, θα προτιμήσω το μπάνιο και το ψάρεμα στο χωριό από τα αμέτρητα κλικ. Οι αγαπημένοι μου γείτονες ας στείλουν αλλού τα δωράκια τους. Εγώ θα τους στέλνω όσο μπορώ.

Αρέσει σε αμφιθεα, -sia1971-, jiorgos και 8 σε άλλους.
  11. Μπάρμπα-Βασίλης

Μπάρμπα-Βασίλης Ενεργός συντάκτης

Καλημερα. Επειδη κουραστηκα απο τα απανωτα δρωμενα, δεν θα παρω μερος στο συγκεκριμενο , γιαυτο οι γειτονες ασ στελνουν τα δωρακια τους σε αλλους που τα χρειαζονται περισσοτερο.Καλη συνεχεια σε ολους σας.

Αρέσει σε αμφιθεα, -sia1971-, xristos-ale3andros και 3 σε άλλους.
  12. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα επειδή ο μύλος ειναι κατειλημένος με τροφές για τα ζωάκια για να έχω απόθεμα τον ιούλιο δεν θα συμετάσχω καν άσε που και η μία φασολιά και η άλλη είναι ψιλοαδιάφορες ιδικά η δεύτερη καλή επιτυχία σε όσους συμετάσχουν
    Γιαυτό γείτονες και φίλοι να στέλνουν τα δωράκια σε άλλους που μπορεί να τα χρειάζονται περισότερο

Αρέσει σε αμφιθεα, -sia1971-, nickoikono11 και 4 σε άλλους.
  13. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα σε ολη την αγροτοπαρεα. Θα ηθελα να σας πω λιγο την τακτικη μου γι'αυτο το δρωμενο και ισως σας βοηθησω λιγο. 1ον... Παιζω το μινι παιχνιδι σε 2 κινησεις για το σεντουκι, ισως ειναι λιγο χρονοβορο αλλα μου δινει το απολυτο- 9 σεντουκια σπορων. Εχω παιξει 7 παιχνιδια με 63 σεντουκια, τα οποια ειχαν 40,35,36 σπορους με τη σειρα χρονου. 2ον...Εχω σταματησει στο 7 λογω του οτι το επομενο εχει μπονους +1 στα φυτα, οποτε θα ξαναπαιξω αργοτερα. Βεβαια φτιαχνω τα θερμοκηπια. 3ον...Οταν ερθει η ωρα της σπορας θα βαλω μονο μικρα χωραφια με ολα τα ενισχυτικα και πριν θερισω θα παιξω το ογδοο για το μπονους, που λογικα θα κρατησει για 2-3 θερισματα αναλογα τι θα σπειρω. Αυτο σημαινει 7+1 φυτα / χωραφακι. 4ον...Την σπορα θα την ξεκινησω αφου παρω αρκετη ποσοτητα απο τα αναδυωμενα και ειδικα το γυαλι που θυμαμαι μας ειχε ταλαιπωρησει στο προηγουμενο δρωμενο... 5ον Για τωρα εχω ξεκινησει με σταβλους σε 2 περιοχες και πολυωρο φυτο στην τριτη. Βασικη προυποθεση η υπαρξη βοηθων. Αυτα για τωρα, θα δω πως παει και αναλογα θα προχωρησω. Καλη τυχη σε ολους-ες.

Τελευταία επεξεργασία: 13/6/19
    Αρέσει σε aggellll, Dr.Kelly, αμφιθεα και 8 σε άλλους.
  14. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Χωρίς τα μπόνους φυτών του εβέντ, με μικρά χωράφια θα πάρεις 7 φυτά χρησιμοποιόντας τσάτνι και λίπασμα της Ζωζός.
    10 φυτά ανα χωράφι θα πάρεις απο κανονικό 2χ2 χωράφι με τσάτνι και λίπασμα της Ζωζός.

Αρέσει σε aggellll, Dr.Kelly, -sia1971- και 9 σε άλλους.
  15. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Εχεις δικιο, μπερδεψα τα μικρα με τα μεγαλα.

Αρέσει σε aggellll, -sia1971-, xristos-ale3andros και 2 σε άλλους.
  16. zaimispant

zaimispant Μαθητευόμενος στο φόρουμ

δηλαδη να μην φυτεψω καθολου θα φυτα του event μεχρι να παρω το μπονους ?
    να μην πολλαπλασιασω λιγο τους σπορους για να εχω να φυτεχω παντου?

Τελευταία επεξεργασία: 14/6/19
  17. xristos-ale3andros

Σε αυτό το εβέντ τα φυτά που θερίζονται δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σπόροι για να τους ξαναφυτέψεις.
    Δεν υπάρχει πολλαπλασιασμός σπόρων.
    Τα θερισμένα φυτά χρησιμεύουν μόνο για να τα παραδώσεις στην αποστολή ή για να τα βάλεις στη λαική.

Ο μόνος τρόπος να πάρεις σπόρους είναι μέσω του μίνι παιχνιδιού.
    Είναι προτιμότερο να μαζευτούν αρκετοί σπόροι για να μπορέσεις να φυτεύεις και να θερίζεις με τα μπόνους συγκομιδής φυτών εβέντ.

Αρέσει σε aggellll, Dr.Kelly, -sia1971- και 6 σε άλλους.
  18. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

δεν πολλαπλασιαζονται οι σπόροι,,δεν ξαναφυτευονται.. οτι πάρεις θα τα παραδώσεις για την δεξια στήλη.. συνεπως μην βιαστεις να θερίσεις... φυτεψε πολλά .. αλλα μάζεψε τα οταν ενεργοποιησεις τα μπονους...
    για να καταλαβεις στο σκεπτικο... παίζουμε τα παιχνίδια του θερμοκηπιου.. φυτευουμε τους σπόρους .. αλλα δεν θερίζουμε αν δεν ενεργοποιησουμε τα μπόνους. φυσικα αν θες θεριζεις οποτε θες..αλλά δεν θα εκμεταλευτεις τα +μπόνους της αριστερης στήλης.

Αρέσει σε aggellll, Dr.Kelly, αμφιθεα και 7 σε άλλους.
  19. zaimispant

zaimispant Μαθητευόμενος στο φόρουμ

οκ δεν το ειχα καταλαβει :oops: ευχαριστω παιδια !!!
    για τα φυτεματα μετα εννοειτε μικρα χωραφια οπως παντα ετσι ?

Αρέσει σε aggellll, αμφιθεα, -sia1971- και 2 σε άλλους.
  20. xristos-ale3andros

Για εμένα υπάρχουν δύο τρόποι για να εκμεταλλευτώ τα μπόνους .. και δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποιόν θα χρησιμοποιήσω.

Ο ενας είναι να ξεκινήσω να παίζω τα θερμοκήπια με 4 κινήσεις (για πιο γρήγορα) και να βάζω τα φυτά σε μεγάλα χωράφια με σ.λίπασμα, στόλεν, λευκή αγνότητα, λίπασμα και νερό.
    Ετσι θα εκμεταλλευτώ οτι το μεγάλο χωράφι δίνει 3 φυτά παραπάνω ανα σπόρο αλλά θα ξοδέψω αρκετά σ.λιπάσματα.
    Θα αρχίσω να θερίζω και να ξαναφυτεύω μετά το παιχνίδι 47 με +6 μπόνους στα φυτά.
    Με αυτό τον τρόπο θα περισσέψουν και αρκετά φυτά για πώληση στη λαική.

Ο άλλος είναι να ξεκινήσω με τον ίδιο τρόπο και να τα βάζω σε μικρά χωράφια με νερό και λίπασμα.
    Θα χρειαστούν περισσότεροι σπόροι αλλά δε θα ξοδέψω σ.λιπάσματα.
    Θα αρχίσω να θερίζω και να ξαναφυτεύω πάλι μετά το παιχνίδι 47, ίσως και πιο πέρα.
    Με αυτό τον τρόπο θα περισσέψουν κάποια φυτά αλλα οχι τόσα όσο με τα μεγάλα χωράφια.

Το σίγουρο είναι οτι θα ξεκινήσω να παίζω και να σπερνοθερίζω οταν θα έχω φτιάξει τα 100 θερμοκήπια.
    Θα ρίξω και μερικές γύρες στο ροδάνι μήπως ξεφύγει λίγο απο τις απίστευτες τσιγκουνιές του και βοηθήσει λίγο την κατάσταση.

Αρέσει σε Gulit1, aggellll, Dr.Kelly και 9 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.