Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το μυστήριο των βοτάνων 2

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 20/2/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

πήρα την φασολιά επιτέλους .. το πήγα και λίγο παρακάτω .. έσπρωξα και λίγα φυτά που είχαν μείνει με τιμή 1 το ενα χαχαχα ετσι για να βοηθήσω όποιον μπορούσα και ειμαι ευχαριστημενη . αλλά μου βγήκε η ψυχή απο την αγωνια . θα παθουμε εμφραγματα στο τελος χαχα .. ευχαριστώ τα φιλαράκια που βοήθησαν...

Αρέσει σε ioanna6929, jimthrilosgate7, jiorgos και 9 σε άλλους.
  2. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα στην αγροτοπαρέα , εγώ έφτασα 61 στην αριστερή μπάρα και 70 στην δεξιά.
    Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά φίλους και γείτονες για την βοήθεια.

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, jimthrilosgate7 και 8 σε άλλους.
  3. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότες και αγρότισσες!

Τέλος και για μένα το δρώμενο!
    Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες για τους υπολογισμούς που μας κάνουν κάθε φορά!

Η αριστερή μπάρα δεν είχε κάτι που να με ενδιαφέρει, οπότε σταμάτησα στο 73 και πολύ το πήγα.
    Τη δεξιά την ήθελα μέχρι το τέλος γιατί με ενδιαφέρουν πολύ τα μπόνους, τα μαζεύω για ώρα ανάγκης:p
    Κράτησα και ένα φ. θερμοκήπιο για ενθύμιο στη φωτογραφία, αφού αύριο θα μετατραπεί σε ΧΤ και ΠΕ.:p

Θα τα ξανά πω, πολύ δύσκολο δρώμενο για τα μικρά επίπεδα, ας το προσέξει λίγο η εταιρία.xD
    Καλή συνέχεια!

Αρέσει σε LILA413, ioanna6929, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.