Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το μυστήριο των βοτάνων 2

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 20/2/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Αυτο το δρωμενο βρε παιδια, πως μ αρεσει δεν λεγεται..:Dενδιαφερον φαινεται (το θυμαμαι απο πιο παλια) και το πιο καλο ειναι οτι δεν θα χαλασουμε τα χωραφακια μας και θα μπορουμε παραλληλα ν ασχοληθουμε, με την καθημερινοτητα της φαρμας μας.. :pΕπειδη εχουμε την επιλογη αναδυομενων , γυαλι η κολλα, ας μου πουν οι καλοι μου γειτονες:music: τι προτιμουν να τους στελνω για καθημερινο δωρακι.. Η βοηθεια του ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και των υπολοιπων συναγροτων , αξια ανεκτιμητη.. :inlove:Ενα μεγαλο ευχαριστω λοιπον, κι απο μενα.. καλη μας αρχη..

Αρέσει σε kikijimy, kolokythopitas, GEPPO1 και 8 σε άλλους.
  2. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

Ψυχραιμία φίλοι μου !!! Μην αγχώνεστε !!
    Το δρώμενο αυτό είναι εύκολο αλλά θέλει τρόπο , όχι κόπο και μέσα.
    Ο τρόπος είναι ο εξής ...
    Θα μαζεύετε αναδυόμενα (από φυτά και δέντρα) και θα φτιάχνεται φορητά θερμοκήπια αλλά δεν θα παίζετε το μίνι παιχνίδι.
    Όταν μαζέψετε εκεί γύρω στα 100 τότε θα ξεκινήσετε να παίζετε
    Ο λόγος είναι ο εξής... Παίζοντας τα παιχνίδια θα αποκτάτε μπόνους +1 , +2 και + 3 στα φυτά του δρώμενου
    Με αυτά τα μπόνους θα μαζεύετε τα φυτά σας . Το μπόνους φτάνει τα +13 φυτά και +4 που πέρναμε = 17 φυτά
    Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε όλο με μιά φυτεψιά ή σπασμένο με τα μισά παιχνίδια , 50 περίπου
    Το πρόβλημα είναι τα σεντούκια που περιέχουν τυχαία 1 - 3 - 5 σποράκια και το ποσοστό επιτυχίας μας στο μίνι παιχνίδι
    Αν πάρουμε ως μέσο όρο τα 3 σποράκια ανά σεντούκι θα χρειαστούμε περίπου από 70 σεντούκια από το καθένα φυτό
    (το 70 σεντούκια ως σενάριο να φυτέψουμε μια φορά με + 17 φυτά . Αλλιώς θα χρειαστούμε άλλα τόσα με σπασμένο το +17)
    Και αν υποθέσουμε πως θα βρίσκουμε στόχο από 3-6 κινήσεις θα πάρουμε περίπου 500 σεντούκια ολοκληρώνοντας τα 100
    Τώρα θα μου πείτε πως θα βγαίνουν τα αναδυόμενα ... Αυτό μένει να το δούμε
    Τι να κάνουμε φίλοι μου ... αυτό ίσως θα είναι το μόνο δύσκολο . Αλλά στις 6 μέρες που διαρκεί όλο και κάτι θα καταφέρετε αρκεί να έχετε κάνει εξευγενισμούς και να έχετε δεντράκια.
    Προσωπικά θα μαζεύω 2-3 μέρες αναδυόμενα, θα τα φτιάχνω θερμοκήπια (7+30' παρακαλώ στο μύλο) και μετά θα δω πια μέρα θα έχω το χρόνο να παίξω τα μίνι παιχνίδια και να πλακώσω το φύτεμα... Και ίσως τελικά βγάλουμε και "μεροκάματο" από τη λαϊκή!!!
    Καλή επιτυχία σε όλους !!!

Αρέσει σε elena05091975, icons1, yelander10 και 48 σε άλλους.
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Ωραια η αναλυση σου αγαπητε συναγροτη. Μια διευκρινηση μονο, μικρα χωραφια η μεγαλα;

Αρέσει σε kolokythopitas, nickoikono11, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  4. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Εγω νομιζω μικρα.....

Αφου εκανες που εκανες το καλο βαλε και τις ποσοτητες μεχρι τις φασολιες για μας που δεν παμε μεχρι τελος

Αρέσει σε nana, kolokythopitas, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  5. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

μονο που το διαβασα ζαλιστικα !!
    ευχαριστω δεν θα παρω !!χαλασαμε τα σουπερ λιπασματα και οτι αλλο στο προηγουμενο και δεν το τελειωσαμε πολλοι απο μας !!:cry:οποτε οχι σε αλλο ενα δρωμενο που μας θελει καρφωμενους στην οθονη !!-.-

Αρέσει σε mcfarmer, kikijimy, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  6. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα και απο μενα ...διαβαζω τα σχολια σας και σκεφτομαι ποσες φορες διαμαρτυρομαστε (πολλες ) και ποσες φορες εισακουστηκαμε (καμια)......πραγματι εχουν γινει πολυ κουραστικα τα δρωμενα και υπαρχει μια πολυπλοκοτητα τελευταια ανευ ουσια κατ εμε .....αφου στο τελος σπερνουμε ,θεριζουμε γιατι ολο αυτο γινεται τοοοοσο μπερδεμενο?? ...προσπαθουν εκει στην εταιρια ο ενας να ξεπερασει σε εφευρετικοτητα τον αλλον και την πληρωνουν οι παικτες ?-.-
    τελος παντων οπως και να εχει το πιο σιγουρο ειναι να μην παιξω (κουραστικοβαρεθηκα) ...οχι γιατι δεν μπορω ειμαι πλεον 201 επιπεδο με χιλαδες σ.λ και αν θελω μπορω να το τερματισω το δρωμενο ....ομως δεν θελω !!;)

Αρέσει σε kikijimy, kalliopipali, jiorgos και 10 σε άλλους.
  7. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

Δημήτρη... είναι ολοφάνερο πως με μπόνους π.χ. 8 -9 ή 10 φυτά , μίνι χωράφια θα βάλεις
    Απ' τη μιά θα έχεις 44 μεγάλα κι απ΄την άλλη 202 , πολλαπλασίασε τα με το μπόνους και θα δεις...
    Εγώ σκέφτομαι να το βγάλω με μια σπορά , 202 χωράφια Χ 17 φυτά = 3434 φυτά ενώ απαιτούνται 3100
    Θα έχω χρόνο να ξαναφυτέψω με μπόνους και τα παραπανίσια φυτά θα πάνε στη λαϊκή.

Μαρία... δε χρειάζονται λιπάσματα ούτε χρόνος , με 2 μαζέματα τη μέρα θα παίζεις .
    Πρωί βράδυ θα μαζεύεις χωράφια και δέντρα για αναδυόμενα . Θα κάνεις 3-4 μέρες να βγάλεις τα αναδυόμενα με 6-8 μαζέματα
    Να μη παρεξηγηθούν τα λόγια μου για εξευγενισμό που ανέφερα , εννοούσα εξευγενισμένο φυτό δίχως σ.λ. μόνο με νεράκι και κοπριά.
    Γαρύφαλλο ή τριαντάφυλλο κτλ για τα μικρομεσαία επίπεδα , βαλεριάνα και χρυσάνθεμο για τα μεγαλύτερα δίχως σ.λ. για να μαζεύεται σε λιγότερο από 12 ώρες για 2 μαζέματα με παράλληλο μάζεμα δέντρων ΧΧΛ.

Αρέσει σε dinaspyro, olga-tse62, ioanna6929 και 15 σε άλλους.
  8. polyp

polyp Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Όλα καλά κι όλα ωραία.Μπορεί όμως κάποιος να μου πει πού θα φυτεύουμε τα βότανα γιατί δεν το βλέπω στις ΣΕ.Ή μήπως θ'αρχίσουμε να παίζουμε πάλι τον παπά με απαγορεύσεις σχολίων¨???

9. skgskg

skgskg Κόμης

Πώς είναι καλύτερα να οργανώσουμε τις εκτάσεις; Σε μία έκταση πχ βασική φάρμα θα βάλετε δέντρα και στις άλλες δύο εκτάσεις χωράφια; Αξίζει να βάλουμε και στάβλους ή όχι καλύτερα λέτε με τα δέντρα;

10. poi94

poi94 Ανερχόμενος συντάκτης

Παίζω παίζω πάντα παίζω
    όλα τα event τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω
    ευχαριστούμε τους φίλους για τις συμβουλές
    Μπορούμε να βάλουμε λίπαπασμα ζωζώς και τσάτνι για να χρησιμοποιήσουμε μικρά χωράφια;

Αρέσει σε vagelis1968, CAT_erina, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  11. 66romanou

66romanou Προχωρημένος

Καλημέρα σε όλους!
    Αν έχω κάνει κάποιο λάθος να με διορθώσουν οι "μαθηματικοί" της παρέας. Μόνο για τις φασολιές, θέλουμε :
    Αριστερή φασολιά : 576 (16 Χ 36 ) βάζα κόλλας και 468 (13 Χ 36) σπασμένα γυαλιά, για να μπορέσουμε να παίξουμε τα απαιτούμενα 36 παιχνίδια με 1 θερμοκήπιο τη φορά.
    Δεξιά φασολιά : 1315 μούρα νερού, 1380 ρόδα κοιλάδας και 1300 αγκαθωτά μανιτάρια.
    Καλή επιτυχία σε όλους !
    Σωστά τα παράπονα όλων, επίσης.

Αρέσει σε kalliopipali, ioanna6929, vagelis1968 και 10 σε άλλους.
  12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Καλημερα συναγροτες-ισσες. Μια και αρκετοι θα πανε μονο για τις φασολιες ας δουμε τι λιγοτερο χρειαζεται:
    Για την φασολια 1 στην αριστερη στηλη
    βαζο με κολλα 576, σπασμενο γυαλι 468, για τα 36 παιχνιδια.
    Για τη φασολια 2 στη δεξια στηλη
    μουρα 1380, ροδο 1380, μανιταρι 1225, μεχρι το βημα 50.
    Μεχρι εκει θα εχετε ψαροτρομαρες, λουλουδοκλεφτη, σακουλι διχως πατο απο 2 φορες.
    αγναντευε, παρεμποδιση στην επιστημη απο 1 φορα. Αυτα τα 2 εμφανιζονται παλι στο βημα 65 και 72 αντιστοιχα, μετα τη φασολια 2.
    Πιατευω να σας καλυψα. Καλο δρωμενο να εχετε.

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, ioanna6929 και 8 σε άλλους.
  13. 66romanou

66romanou Προχωρημένος

Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνουν οι παρατηρήσεις και τα ερωτήματα για τη λειτουργία του "χ πάνω δεξιά";

Αρέσει στους RARANIARO, GEPPO1 και kolokythopitas.
  14. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

καλημερα. οταν ξεκινησεις το μινι παιχνιδι και δεις οτι δεν βρισκεις το θησαυρο με 2-4 πατηματα, πατας το Χ βγαινεις απο το παιχνιδι και ξαναμπαινεις, παιζωντας το απο την αρχη.

15. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

καλημερα. διαβασε προσεκτικα το post του dalaveria και θα καταλαβεις. Το φυτεμα των βοτανων θα γινει στο τελος ολα μαζι, οχι οτι σπορους μαζευεις να τους φυτευεις. Και στις 3 περιοχες της βασικης φαρμας.

16. 66romanou

66romanou Προχωρημένος

Ευχαριστώ πολύ!

17. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους.dalaveria.gr φιλαράκι είσαι όλα τα λεφτά,που το σκέφτηκες αυτό<<βρε>>γίγαντα!!!ευχαριστώ πολύ πολύ,πιστεύω πως και άλλοι παίχτες θα σε συγχαρούν. τελικά είμαστε πολυμήχανοι εμείς οι Έλληνες ...βρίσκουμε για τα πάντα,μια λύση. να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε υγεία.

Αρέσει σε kikijimy, ioanna6929, vagelis1968 και 10 σε άλλους.
  18. *illustrator*

*illustrator* Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα σας,
    επειδή δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το παρών δρώμενο,ούτε και με αυτά που έπονται,θέλω να σας ευχηθώ [​IMG]
    διασκεδαστικό [​IMG]και ίσως του χρόνου τον [​IMG]σας δω ξανά.
    Μέχρι τότε να είστε καλά και να περνάτε υπέροχα [​IMG]

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, kikijimy και 10 σε άλλους.
  19. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

το παιχνίδι ξεκίνησε.. ειναι απο τα αγαπημένα μου.. με στάβλους στο ξέφωτο.. δενδρα παντου τα στάνταρ μου που δεν τα βγάζω ποτέ.. στις άκριες των χωραφιών.. και φυτά πολύωρα για αρχή.. μόλις μαζεψω αρκετους σπόρους θα αρχίσω το φύτεμα με μικρά χωράφια και τσάντι οποσδήποτε και ισως και σ λιπασμα της ζωζως αναλόγως τις ανάγκες.. τους στάβλους στο ξέφωτο και τα δενδράκια θα τα κρατήσω μέχρι το τέλος.. καλή επιτυχία σε όλους
    τελικά έβαλα στάβλους και στο άγριο λιβάδι.. και κράτησα για φύτεμα μόνο το βασικό χωράφι... από τους στάβλους παίρνουμε και τα δύο αναδυώμενα.. βοήθησα λίγο την κατάσταση με βιοτεχνικά για πιο γρήγορο αποτέλεσμα στους στάβλους (μπαλίτσες τυριού και λικέρ αυγου και μπόνους απο την φασολιά) και κράτησα μόνο την βασική φάρμα για φύτεμα σπόρων.. με μικρά χωράφια και τσάντι.. άρχισα να φυτεύω και προχωράω σταδιακά φυτεύω προς τον παρών όλους τους σπόρους που παίρνω απο τα θερμοκήπια..

Τελευταία επεξεργασία: 22/2/19
    Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, kikijimy και 9 σε άλλους.
  20. steliosgrevena

steliosgrevena Νέος ειδικός

Τα μαγικά δέντρα θα δίνουν Σπασμένο γυαλί κατά την διάρκεια του Event στη δικια μου φαρμα παντως οχι...

Αρέσει στους kolokythopitas, GEPPO1 και vagelis1968.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.