Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το-μυρμηγκομονοπάτι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 8/1/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Το μυρμηγκομονοπάτι

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Το-μυρμηγκομονοπάτι.25606/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Το-μυρμηγκομονοπάτι.25604/
    Μπορείτε να διαβάσετε για την βοηθητική αποστολή εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Μπερδεμένα-μυρμήγκια.25605/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Ο Τσίγκφριντ έρχεται με μια νέα περιπέτεια. Αυτή τη φορά για να μας δείξει τον τρόπο ζωής των μυρμηγκιών.:) Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που χρειάζονται;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω πολύ απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη με το νέο δρώμενο με τα μυρμήγκια όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

3. vickymou

vickymou Κόμης

hello!!!!!!!!!!!αγροτοπουλα, λυπαμαι γιατι για πρωτη φορα δεν θα ασχοληθω με δρωμενο,Νομιζω!!!!!!!!!!!οτι τα αναδυομενα θα ειναι παλι με το σταγονομετρο(αν κρινω απο την τιμη τους)και η φασολια για μενα λιγη.Ομως αξιζει το διακοσμητικο τησ αποστολης ειναι πολυ ωραιο και θα το παρω σιγουρα.Καλη προσπαθεια σε ολους

Αρέσει σε kolokythopitas, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, vagelis1968 και 6 σε άλλους.
  4. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Να μη ξεχνάμε και τις δύο αναβαθμίσεις εργοστασίου...

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, nota.dim1802 και 9 σε άλλους.
  5. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

καλημέρα σας. και αυτο το δρώμενο άγευστο άοσμο και ανούσιο οπως ολα τα τελευταία κατα την προσωπικη μου αποψη παντα. μόνο οι 2 αναβαθμίσεις εργοστασίου αξιζουν αλλα τα άλλα επιμερους δωρακια οπως και η φασολιά πολύ "λίγα". βέβαια εννοείται πως ο καθένας εχει την αποψη του για το καθε δρωμενο και επιλέγει τι θέλει και τι όχι. εντωμεταξύ πάλι αυτό το νέο φρούτο "οχι σ. λίπασμα, οχι ζωζώ, όχι βιοτεχνικά"! δεν θα παρω μερος. τα καλα μου γειτονακια ας στελνουν τα μυρμήγκια-δωράκια σε αλλους. καλή σας επιτυχία

Αρέσει σε kolokythopitas, nickoikono11, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 7 σε άλλους.
  6. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημερα παιδια.. νομιζω απο τα πιο αχαρα δρωμενα.. αν δεν εχω κατι καλυτερο να κάνω θα παίξω

Αρέσει σε GaTe987, kolokythopitas, nota.dim1802 και 7 σε άλλους.
  7. vickymou

vickymou Κόμης

τωρα που το λες δεν εχεις και αδικο,βοηθους εχω,θα σπερνω θα μαζευω και οτι βγει,δεν καιγομαι κιολας

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, nota.dim1802 και 7 σε άλλους.
  8. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Για μετρήστε ξανά από την αρχή τις αναβαθμίσεις.
    Είναι τρεις και όχι δύο.

Αρέσει σε Dr.Kelly, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, sofiapao76 και 11 σε άλλους.
  9. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα παιδια και απο μενα! Και για μενα το δρωμενο δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει, αλλα θα το προσπαθησω μεχρι τελους, διοτι οι αναβαθμισεις τους εργοστασιου ειναι τρεις (2 στην αριστερη και δεξια μπαρα, και 1 στην οριζοντια μπαρα), δινει και 5 φιορινια (φασουλι το φασουλι ... γεμιζει το σακουλι), βρισκομαι σε υψηλο επιπεδο (414) στο Βahamarama, οποτε οι ποντοι για μενα ειναι πολλοι αρα προσπαθω και για τη φασολια, βρισκεται το δρωμενο στην ειδικη εκταση οποτε δεν με επηρεαζει να φυτευω στη βασικη μου εκταση, εβαλα και δεντρακια στις εκτασεις του Bahamarama για να μαζεψω τα κλαδια, και για ολους αυτους τους λογους θα προσπαθησω να το τελειωσω. Τωρα οσοι θελoυν να ασχοληθουν, θα πρεπει να μαζεψουν 3.180 βρυα και 405 μυρμηγκια για τη φασολια! Οσοι θελουν να ασχοληθουν και με το βοηθητικο δρωμενο θα πρεπει να μαζεψουν 200 (επιπλεον) βρυα, 10 (επιπλεον) μυρμηγκια και 780 κλαδια απο την εκταση του Bahamarama. Επισης παντα ξερουμε οτι στην ειδικη εκταση δεν χρησιμοποιουμε σουπερ λιπασμα, ζωζω και βιοτεχνικα προιοντα, γιαυτο δεν πρεπει να δισανασχετουμε!!!! Καλη επιτυχια και προσπαθεια σε οσους το επιχειρησουν!

Τελευταία επεξεργασία: 9/1/19
    Αρέσει σε billgab, Jimaras~for~ever!!!, maria22 και 31 σε άλλους.
  10. Boy_salonica88

Boy_salonica88 Ανερχόμενος συντάκτης

δεν ξερω αν εγινε και σε αλλους αλλα εγω μπηκα 3 και κατι και τα χωραφια υπηρχαν απο την προηγουμενη φορα υποθετω,εσπειρα τους 10 σπορους στο κεντρο,εβαλα νερο,λιπασμα και μετα απο καμια ωρα περιπου που ξανα μπηκα υπηρχαν κατι διαδρομοι στην μεση με αποτελεσμα να εξαφανιστουν τα χωραφια εκει και να υπαρχουν 5 σποροι αφυτευτοι..................οκ.......

Αρέσει σε kalliopipali, Mahi_tr, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  11. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

και εγω οταν εσβυσα τα μικρα χωραφια και εβαλα μεγαλα εμφανιστηκαν οι διαδρομοι.. προσοχη λιγο σ αυτο.. λογικα δεν μπορουμε να φυτεψουμε πανω στους διαδρομους... αααα η βοηθητικη αποστολη ειναι ολα τα λεφτα.. να μην σας πω πιο καλη και απο το κυριως δρωμενο...
    ευχαριστούμε για τους υπολογισμους nickokono11

Αρέσει σε Dr.Kelly, vickymou, nota.dim1802 και 10 σε άλλους.
  12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα συναγροτες-ισσες. Φυτεψα τα 10 φυτα και φυσικα θα παρω 40. Εχω φτιαξει 31 μεγαλα, 7 μεσαια και 17 μικρα χωραφια. Νομιζω πως ειναι το καλυτερο δυνατον. Αν υπαρχει καλυτερος συνδυασμος διορθωστε με. Αυτα λοιπον δινουν καθαρα 155 φυτα σε καθε μαζεμα. Εχω αφαιρεσει τα 55 για σπορο. Οποτε χρειαζονται περιπου 20-23 μαζεματα για το πληθος των φυτων. Το ρυθμο των αναδυωμενων να δουμε που θα κυμανθει. Καλη τυχη σε ολους-ες σε ενα ενδιαφερον δρωμενο (για μενα). Πρωτο μαζεμα 10 χωραφια, 6 μυρμηγκακια.

Αρέσει σε billgab, vickymou, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  13. nickoikono11

Και εγω εχασα τρια χωραφια!!!!!!

Αρέσει σε Jimaras~for~ever!!!, maria22, georgeoikonom2332000 και 4 σε άλλους.
  14. hp70

hp70 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα, μια διόρθωση να κάνω....τα μικρά χωράφια βγαίνουν 20 όχι 17.

Αρέσει στους vickymou, kolokythopitas και GEPPO1.
  15. nickoikono11

Αγαπητε ΔΗΜΗΤΡΗ22 τα χωραφια ειναι : 31 μεγαλα, 9 μεσαια και 16 μικρα!!!! Αυτος ειναι ο συνδιασμός!
    Επισης ειτε σε μεγαλα χωραφια φυτεψουμε ειτε σε μικρα την ιδια ποσοτητα θα παρουμε!!!!!

Αρέσει σε Dr.Kelly, Jimaras~for~ever!!!, maria22 και 10 σε άλλους.
  16. vickymou

vickymou Κόμης

μολις πηρα την μυρμηγκοφωλια!!!!!!!!!!ζητω!!!!!!!!!!!με ενα προχειρο υπολογισμο χρειαζονται αλλες 6 μερες με 4 μαζεματα την ημερα

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, nickoikono11 και 6 σε άλλους.
  17. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους,το πως αξιολογεί ο κάθε παίχτης ένα δρώμενο αυτό άφορα αυτόν και μόνο αυτόν...για παράδειγμα έμενα με αρέσει πάρα πολύ!!!μόνο που δίνει φιορίνια με φτάνει και με περισσεύει,αφήστε τα υπόλοιπα δωράκια. προσωπικά θα βάλω τα δυνατά μου για να το τελειώσω,να είστε όλοι καλά στην υγεία σας και να μην τα παρατάτε.

Αρέσει σε kitsena, vickymou, Gulit1 και 20 σε άλλους.
  18. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα! Κι εγώ απέκτησα ένα ρόδο της ερήμου που δεν είχα!!! Από τη δεξιά μπάρα! Τραλαλα, τραλαλα....

Αρέσει σε kitsena, vickymou, Gulit1 και 14 σε άλλους.
  19. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα σε όλους!
    Το δρώμενο αυτό -όπως και όλα όσα γίνονται στην ειδική έκταση- είναι σχεδιασμένο να βγαίνει απ' όλους τους παίκτες.
    Δεν υπάρχουν βιοτεχνικά, οπότε η παραγωγή είναι η ίδια για όλους. Δεν ξέρω (-ουμε) καν αν ισχύουν οι βοήθειες για τα αναδυόμενα ή είναι και αυτά τα ίδια. Οπότε θέλει απλώς υπομονή και επιμονή και θα βγει από όλους. Το πρόβλημα είναι μόνο για όσους δεν έχουν χρόνο...
    Η μόνη διαφορά είναι τα αναδυόμενα από τα δένδρα. Εκεί θα υπάρχουν σαφώς μεγάλες διαφορές, αλλά οι μέρες είναι πολλές και εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
    Καλή επιτυχία σε όλους!

ΥΓ. Αξίζει ούτως η άλλως η καλλιέργεια στην ειδική έκταση -ακόμα και να μην φτάνει ο χρόνος για ολοκλήρωση του δρώμενου. Το φυτό δίνει πολλούς ΠΕ, ειδικά για τους νέους παίκτες.

Αρέσει σε Dr.Kelly, vickymou, Gulit1 και 17 σε άλλους.
  20. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Καλημέρα!! Ξέρει κάποιος αν με όλα τα χωράφια μικρά έχουμε περισσότερα αναδυόμενα;

Αρέσει σε vickymou, GEPPO1, vagelis1968 και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.