Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το μέγα τυρομυστήριο

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 16/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΣτελλαΛ

ΣτελλαΛ Ανερχόμενος συντάκτης

και γω με τους αγανακτισμενους!!! η αποστολη δεν ολοκληρωθει
    περίσσευμα 1400 σκονες και σκονη γιναν οι φακοι!!

Αρέσει σε ESABA, Gulit1, p.tosh και 6 σε άλλους.
  2. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας:)
    Αυτό δεν ήταν το μέγα τυρομυστήριο,αλλά τo μεγάλο τσιμπολόγημα , ενα απολαυστικό και διασκεδαστικό δρώμενο,με καινοτόμο μηχανισμό και πρωτοποριακή αντίληψη που προσφέρει δυνατότητες και ευκαιρίες που δεν ειναι εμφανείς σε ολο το εύρος τους με την πρώτη ματιά ,αλλά τις ανακαλύπτουμε στην πορεία ,οπου ο στρατηγικός σχεδιασμός ,ο καθορισμός στόχων ,η διαδρομή που ακολουθήσαμε για την επίτευξή τους ,η οργάνωση ,κι η διαχείρηση του χρόνου έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο.
    Θα κρατήσω ως αναμνηστικό το σκριν ,το ροδάνι έδειξε ποσο πολύ χάρηκε που με ξαναείδε :pxDxD
    Οταν ,μόνο ενα μάζεμα μπορεί να δίνει, υπερδιπλάσια ποσότητα φυτών ,απ΄οση απαιτειται για την ολοκλήρωση του δρώμενου ,γίνεται προφανές οτι μας δώθηκε η ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε ενα δρώμενο-χρυσωρυχείο για 5 ημέρες!!!

Αρέσει σε ESABA, black_phoinix, evieva και 23 σε άλλους.
  3. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Ξενύχτησα γιαυτό και δεν το μετάνιωσα.Είχα βάλει στόχο να κερδίσω όσο πιο πολλά μπορούσα από αυτό το υπέροχο δρώμενο.
    Με σχεδιασμό και δύο φορές μπόνους παραγωγής,ούτε ξέρω πόσες τροφές πήρα,πάνω από 700 σίγουρα,Επίσης πήρα πολύ σ.λίπασμα,181 πάρτι γύρους,που παρακολουθούσα τι έδινε κάθε 8 ώρες και έπαιζα ανάλογα. Έτσι πήρα 2 φορές μπόνους παραγωγής και 200% πε. Δεν έχασα κανένα μάζεμα και άξιζε ο κόπος. Για μένα αυτό το δρώμενο ήταν δώρο για αυτούς που έχουν στρατηγική και βάζουν στόχους. Και επίσης μάθημα για τους υπόλοιπους μπας και κάνουν το ίδιο

Τελευταία επεξεργασία: 22/1/18
    Αρέσει σε ESABA, evieva, p.tosh και 11 σε άλλους.
  4. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Έχω πολύ καιρό να χάσω φασολιά. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάρω το τελευταίο διακοσμητικό. Ας ελπίσουμε ότι θα ξαναβγει κάπου ή θα δοθεί στο πάρε-δώσε. Ήθελα ακόμη 7 σύνεργα ντετέκτιβ δηλαδή περίπου μισή μέρα άμα βάλεις και τους χρόνους παρασκευής τους. Μάλλον δεν είμουν έτοιμος για το δρώμενο αφού δεν έχω εξευγενισμένα φυτά για να παίρνω εύκολα αναδυόμενα. Έκανα πολλές εκτροφές και όσες σούπερ τροφές κέρδισα τις ξόδεψα. Ίσως έπρεπε να ακούσω κάποιες έμπειρες φωνές που έλεγαν να παρατήσουμε τη φασολιά και να ασχοληθούμε με τα δωράκια. Τέλος πάντων... κέρδος η διασκέδαση και αρκετά ζώα εκτροφής. Εδώ χρειαζόταν οι καλοί γείτονες τους οποίους και ευχαριστώ. Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε skareleni, 66romanou, TANGRA και 8 σε άλλους.
  5. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Αναλογα τους στοχους το καθενος.Παντως ουτε ξενυχτησα,ουτε ξυπνητηρι εβαλα.Καταφερα και πηρα τη φασολια και 300 σουπερ τροφες.Ειμαι ικανοποιημενη γιατι αυτος ηταν ο σκοπος ο δικος μου.

Αρέσει σε wywy., sevenmarg, panos220570 και 23 σε άλλους.
  6. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα καταφερα πηρα την φασολια και 155 σουπερ τροφες μου περισεψανε και 120 μεγεθυντικος φακος τελος καλο ολα καλα να εχετε ενα ομορφο απογευμα καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε gtrullis, Coinhunter01, dinaspyro και 10 σε άλλους.
  7. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,μετά από πολλά χρόνια έχασα δρώμενο,την φασολιά την πήρα άλλα όχι ένα διακοσμητικό της,το απίθανο είναι ότι λόγω δουλειάς δεν κατάφερα να παραδώσω τους ντετέκτιβ ενώ τους είχα( τους έφτιαξα ενώ ήμουν στην δουλειά χαχαχα),παλιά τα εβεντ είχαν λήξη στις 16:00,τώρα στις 15:00...ε!!! και δεν πρόλαβα και τι έγινε. το παιχνίδι αυτό πάντα θα συνεχίζει να με χαλαρώνει.να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε ESABA, monolith2, skareleni και 15 σε άλλους.
  8. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Δεν έχασα κανένα μάζεμα και άξιζε ο κόπος. Για μένα αυτό το δρώμενο ήταν δώρο για αυτούς που έχουν στρατηγική και βάζουν στόχους. Και επίσης μάθημα για τους υπόλοιπους μπας και κάνουν το ίδιο[/QUOTE]

To να μη χάσεις κανένα μάζεμα, δεν είναι μόνο θέμα επιλογής και αφοσίωσης στο παιχνιδι. Οι περισσότεροι που δουλεύουν δε μπορούν να μη χάνουν μάζεμα 5ωρου φυτού. Επίσης με 2 μπόνους παραγωγής, δε μπορείς να κατηγορείς τους άλλους που δεν τα κατάφεραν. Εξάλλου πρέπει να σκεφτείς ότι τα μικρομεσαία επ. , παίρνουν αμελητέες ποσότητες αναδυόμενων, και δεν έχουν τα βοηθήματα που έχουμε οι παλαιότεροι, ή όσοι βάζουν λεφτά στο παιχνίδι. [ σ.λ., στ., φασολιά του κάστανου, εκατ/μύρια χτ, και γεμάτες αποθήκες].
    Άρα ήταν πολύ πιο δύσκολο γι αυτούς να το τελειώσουν. Και τη φασολιά όμως όσοι δεν πήραν, αποζημιώθηκαν με το παραπάνω απο τα τσιμπολογήματα.
    Ήταν πολύ ωραίο δρώμενο. Στην αρχή σκεφτόμουν να μην πάρω τη φασολιά, γιατί μου ήταν δύσκολο να ελέγξω την όρεξή μου για τσιμπολόγημα. Τελικά, τελευταία στιγμή την πήρα, [ 6 το πρωί, γιατί μετά έφυγα στη δουλειά]. Με την ανεκτίμητη βοήθεια της φασολιάς του κάστανου και εξευγενισμένο γαρύφαλλο, και πολλές εκτροφές. Αν και λόγω δουλειάς έχασα μια μέρα, πήρα επίσης πάνω απο 55 γύρους και 550 σ.τροφές, απο τις οποίες ξόδεψα περίπου 200. Πέτυχα και γω 1 φορά μπόνους παραγωγής. Ξόδεψα καμιά 20αριά απο τους γύρους μπας και μου ξανατύχει, αλλά δυστυχώς. Απο την αρχή μέχρι το τέλος φύτευα μόνο φυτά του δρώμενου για το τσιμπολόγημα. Αν έβαζα μεγάλα φυτά τη νύχτα ή όταν έλειπα, θα είχε βγει η φασολιά πιστεύω χωρίς να χρειαστεί βοήθεια με σ.λίπασμα και εκτροφές.Επίσης, δεν είχα κάνει προετοιμασία της φάρμας πριν το ιβέντ. Επειδή όταν δεν έχει ιβέντ, δεν εχω βοηθούς, έχω σταματήσει να το κάνω.[ η φασολιά του κάστανου να είναι καλά, κι αχρείαστη να είναι!], Αλλά τα τσιμπολογήματα ήταν ότι καλύτερο.
    Μπράβο για το σχεδιασμό και την πρωτοτυπία, και τα πολλά δωράκια. Και εις άλλα με υγεία, αναμένοντας τη βασίλισσα του καρναβαλιού.

υσ. Πάνω σε αυτό που έγραψε ο φίλος κολοκυθόπιτας, για την ώρα έναρξης- λήξης, θα ήθελα να πω, ότι και γω πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι στις 4.00 θα ήταν απείρως καλύτερα. Γιατί και γω, όταν όπως στο συγκεκεριμένο ιβέντ, δουλεύω απόγευμα [ στις 3.00], όταν ξεκινάει, αρχίζω το ιβέντ τα μεσάνυχτα, οπότε τη νύχτα δεν έχω αρκετά φυτα. Την επομενη εβομάδα που τελειώνει το ιβέντ, δουλεύω πρωί[ 7.00- 3.00], οπότε στην ουσία χάνω μια μέρα. Στο συγκεκριμένι μάλιστα ιβέντ, τους φακούς έπρεπε να του έχω μέχρι χθες το βράδυ, για να γίνουν τα σύνεργα στο μύλο. Και τώρα που το θυμήθηκα, αυτό με το μύλο που ήθελε μισή ώρα για κάθε σύνεργο, το θεωρω σαδισμό.

Αρέσει σε soyla74, ESABA, skareleni και 22 σε άλλους.
  9. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Είναι ωραίο να βάζεις στόχους και να σπαζοκεφαλιάζεις πως θα τους πετύχεις, ετσι για να ξεφεύγουμε κι από τα συνηθισμένα
    Εγώ τους πέτυχα τους στόχους μου :)

Είναι όμως ακόμη πιο ωραίο να σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις κάτι που κοστίζει φιορίνια=ευρώ
    μόνο με τον κόπο σου, δηλαδή φυτεύοντας και θερίζοντας.
    Για αυτό το λόγο όχι μόνο δεν θα γκρινιάξω αλλά θα ζητήσω κι άλλες τέτοιες ευκαιρίες
    :D:D

Αρέσει σε kolokythopitas, dafro123, elenigri και 16 σε άλλους.
  10. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
    Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.