Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το μέγα τυρομυστήριο

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 16/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xarast1971

xarast1971 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Στους περισσότερους λείπουν φακοί και σε μένα σκόνες. Αγώνας μέχρι το τέλος και ελπίζω να προλάβω.

Αρέσει σε 66romanou, maria_palou, elena05091975 και 3 σε άλλους.
  2. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Καλησπερα ..
    Ας πω και εγω την αποψη μου αν και μπορει να ειναι "αβασιμη" xD....
    Υπεροχο ιβεντ , για μενα το καλυτερο μετα τη βασιλισσα του καρναβαλιου, εκατομυρια ΠΕ ΤΠΕ, δεκαδες κουπονια βοηθων , αμετρητα παρδαλα, πολλα λιπασματα, αμετρητες σουπερ τροφες μακαρι να εχουμε και αλλα τετοια δρωμενα στο μελλον ...

Αρέσει σε empotonaki, nota.dim1802, Coinhunter01 και 15 σε άλλους.
  3. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Απο πού μαζευεις κουπονια ,γιατι εγω δεν τα βρηκα.Εχει σουπερ τροφες,σουπερ λιπασματα ,λιπασμα της Ζωζως,ποντους εμπειριας...αλλα κουπονια που ειναι;

Αρέσει σε wywy., sevenmarg, moutzoura2009 και 13 σε άλλους.
  4. dafro123

dafro123 Ενεργός συντάκτης

Πουναι τα κουπόνια...?Εξευγενισμενο τριανταφυλο παντως σε πολυδύναμα χωράφια δινει από 1 φακο και σκονη.

Αρέσει σε maria_palou, elena05091975, vickymou και 2 σε άλλους.
  5. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

στους παρτυ γυρους

Αρέσει σε nota.dim1802, maria_palou, elena05091975 και 8 σε άλλους.
  6. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα εγω θελω ακομα 56 μεγεθυντικους φακους πυστευω να τα καταφερω μεχρι το πρωι καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε nota.dim1802, maria_palou, elena05091975 και 7 σε άλλους.
  7. daedalus90

daedalus90 Ενεργός συντάκτης

Νομίζω ότι το ίβεντ όπως όλα τα ίβεντ λογικά είναι σχεδιασμένο να δίνει αναδυόμενα πολλά εάν χρησιμοποιούμαι σ.λ. και λίπασμα της Ζωζώς.

Αρέσει στους mmixail και maria_palou.
  8. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλημερα και καλη βδομαδα. Στο παρα πεντε αλλα αξιζε τον κοπο τελικα αφου πηρα τα πιο πολλα απο ιβεντ στους περιπου 8 μηνες που παιζω. Και την φασολια μια χαρα την βρισκω!! Καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε Gulit1, LILA413, graganta και 14 σε άλλους.
  9. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! "Το μυστήριο των τυριών" έλαβε τέλος και για μένα!:) Πήρα μόνο τα δύο διακοσμητικά [ 1) Μπόρις με τυρί και τενεκέ, 2) Ποντίκια ύποπτοι] και τη φασολιά. Τα υπόλοιπα θα δω αν καταφέρω να τα αποκτήσω στο "Πάρε-Δώσε".-.- Προσπάθησα να το ολοκληρώσω μέχρι το τέλος, αλλά με τους ελάχιστους μεγεθυντικούς φακούς ήταν αδύνατον για μένα. Δεν το χάρηκα σχεδόν καθόλου.:( Εύχομαι στα επόμενα δρώμενα αν γίνεται λιγότερες απαιτήσεις (σε αναδυόμενα κυρίως). Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια σε όσους-ες τα κατάφεραν!! ;)

Αρέσει σε Gulit1, xaris68, graganta και 9 σε άλλους.
  10. filitsa65

filitsa65 Αρχάριος στο φόρουμ

Πρέπει οπωσδήποτε να δωθεί παράταση στο δρώμενο. Αδειάσαμε τις αποθήκες μας ,συγκεντρώσαμε τα φυτά και δεν αρκούν τα αναδυόμενα. Εξάλλου προχθές είχαμε μια μικρή διακοπή και πρέπει να αποζημιωθούμε γιἀυτό. Θα ήταν άδικο να μην καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή εξαιτίας μόνο των αναδυόμενων. Μήπως θα έπρεπε αυτά να υπολογίζονται καλύτερα?

Αρέσει σε Gulit1, graganta, 66romanou και 3 σε άλλους.
  11. 66romanou

66romanou Προχωρημένος

Καλημέρα σε όλους! Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα στους μεγεθυντικούς φακούς. Παρατηρώ από τη συζήτηση ότι το πρόβλημα είναι κοινό σε πολλούς συμπαίκτες και φαίνεται από πλευράς εταιρείας εσφαλμένος ρυθμός ανάδυσης των φακών. Ελπίζω να ληφθεί υπόψη από τους υπεύθυνους και να δοθεί παράταση. Ένα άλλο παράπονο προς την εταιρεία είναι η έλλειψη ειδοποίησης ότι τα γεννητούρια που μας πέρασαν θα δίνουν φακούς. Το αντιλήφθηκα από μια τυχαία εκτροφή που έκανα... όσο κι αν η εταιρεία είναι επιχείρηση και άρα "δικαιούται" να δυσκολεύει το παιχνίδι και να βάζει τα καλάθια, προσφορές κλπ για να έχει οικονομικό όφελος, απαιτείται -τουλάχιστον - σωστή ενημέρωση από μέρους της.

Αρέσει σε Gulit1, mmixail, graganta και 2 σε άλλους.
  12. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Απόσπασμα απο τις συχνές ερωτήσεις:

Μεγεθυντικός φακός

Για την ολοκλήρωση της αποστολής θα χρειαστείτε επίσης μεγεθυντικό φακό.
    Μπορείτε να βρείτε μεγεθυντικό φακό απο όλες τις συγκομιδές φυτών, δέντρων, στάβλων, εργαστηρίων απο την βασική φάρμα, το άγριο λιβάδι, το ξέφωτο του δάσους, το νησί Bahamarama και το τροπικό δάσος.

Μπορείτε να βρείτε μεγεθυντικό φακό και απο τις εκτροφές.

Θα σας παρακαλέσουμε να διαβάζετε πιο προσεκτικά τις συχνές ερωτήσεις.

Αρέσει στους Coinhunter01, maria_palou και elena05091975.
  13. 66romanou

66romanou Προχωρημένος

Σε αυτό έχετε δίκιο. Ευχαριστώ.

Αρέσει στους mmixail, maria_palou και elena05091975.
  14. fanitsa1

fanitsa1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Θέλουμε παράτασηηηη είναι αδικία να χάσουμε για λίγους φακούς

Αρέσει σε 66romanou, vickymou, 2014chr και 3 σε άλλους.
  15. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Τελικα κι εγω τσιμπολόγησα σήμερα σουπερ τροφες! χαχα

Αρέσει σε p.tosh, Coinhunter01, 66romanou και 4 σε άλλους.
  16. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα στην παρέα και καλή μας εβδομάδα, τέλος επιτέλους το δρώμενο για μένα. Ζόρικο το δρώμενο, τα αναδυόμενα δύσκολα ερχόταν. Καλάθι δεν πήρα, αλλά κάποια τα αγόρασα με φιορίνια. Και στα δικά σας εύχομαι να το φτάσετε ως το τέλος. Ενα ευχαριστώ τεράστιο σε φίλους και γείτονες για την πολύ σημαντική βοήθειά τους και σ αυτό το δρώμενο:inlove:

Αρέσει σε skareleni, Gulit1, p.tosh και 12 σε άλλους.
  17. letinahara

letinahara Προχωρημένος

εγώ επέλεξα να μην πάρω τη φασολιά και με 12000 φυτά πήρα 300 σ. τροφές.

Αρέσει σε Gulit1, p.tosh, xaris68 και 7 σε άλλους.
  18. -athena123-

-athena123- Ενεργός συντάκτης

Καλημερα συναγροτες μου ειπα να πω και εγω τη δικια μου γνωμη για μενα παρα πολυ ωραιο δρωμενο τελειωσα απο χθες το πρωι τη φασολια κανοντας το εξεις απλο πραγμα απο την αρχη στοχευσα τοις σουπερ τροφες και μετα στα γεννητουρια εκανα εκτροφες ετσι μαζεψα τους φακους πηρα το τελευταιο στοις νυχτεριδες και ολα τα προηγουμενα και εχω καβατζα 260 σ.τ. και 35 παρτυ εισητηρια εκτος απο αυτα που επαιξα και μαζευω και τα τελευταια φυτα σε λιγο!!!!!!!!! λοιπον ολα εινα αν οχι ευκολα αλλα βατα με σχεδιασμο καλη συνεχεια σε ολους

Αρέσει σε Gulit1, p.tosh, xaris68 και 6 σε άλλους.
  19. βουλα38

βουλα38 Ανερχόμενος

καλήμερα σας!!
    θα ήθελα και εγώ μετά από τόσα χρόνια στο παιχνίδι για πρώτη φορά να ζητήσω μια παράταση !!!
    η κατάσταση με τους φακούς ήταν απελπιστική!

Αρέσει σε Gulit1, p.tosh, mmixail και 6 σε άλλους.
  20. elivfarm

elivfarm Αρχάριος στο φόρουμ

Είναι κρίμα πράγματι να χάνουμε τα event για τα αναδυόμενα. Προσωπικά έχω χάσει τουλάχιστον 4 σειρές φασολιάς, αποκλειστικά και μόνο από τα αναδυόμενα... Παρακαλώ παράταση..

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.