Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το μέγα τυρομυστήριο

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 16/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. patatina

patatina Ανερχόμενος συντάκτης

Γεια! Εχω και εγώ πρόβλημα με τους φακούς. Με το φυτό του δρώμενου πήρα 30 από όλους τους χώρους.Δεν πιστεύω να το τελειώσω αν δεν αυξηθούν τα αναδυόμενα.

Αρέσει σε 66romanou, olga-tse62, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  2. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

νομιζω πως ειμαι σε διλημμα!8) δεν ξερω αν θελω την γραμμη της φασολιας ή επειδη πορωθηκα με τις σουπερ τροφες και τα παρτυ εισιτηρια, να συνεχισω να "τσιμπολογω" ανεξελεγκτα:p

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, Mahi_tr και 11 σε άλλους.
  3. mayromatis

mayromatis Ανερχόμενος συντάκτης

μεγάλο πρόβλημα με τους φακούς απαραδέκτως ο αριθμός που βγαίνουν και όπως βλέπουμε δεν θα τελειώσει κανένας το παιχνίδι

Αρέσει σε 66romanou, olga-tse62, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  4. renalian

renalian Ενεργός συντάκτης

απαραδεκτος και κατακριτεος ο ρυθμος των φακων.το παιχνιδι παυει πια να ειναι διασκεδαστικο

Αρέσει σε 66romanou, kolokythopitas, mmixail και 9 σε άλλους.
  5. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Καλημέρα. 126 φακούς με εξευγενισμένο γαρίφαλο στη βασική φάρμα, άγριο λιβάδι, ξέφωτο και πεπόνι στο μπαχαράμα

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, βιβη.2003 και 5 σε άλλους.
  6. johnz

johnz Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Δεν παιρνω φακους ... Εχω 1.000 σκονες και 0 φακους . Τωρα τι κανουμε ;

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, Coinhunter01 και 5 σε άλλους.
  7. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!αν και τίποτα δεν πάει χαμένο,η σειρά συννέφων,αυτή τη φορά είναι κάπως "αδιάφορη"προς όφελος των λαίμαργων τσιμπολόγων βεβαίως-βεβαίως!!!τσιμπολογάμε ασύστολα,αχόρταγα και χωρίς τύψεις....σούπερ τροφούλες-λιπάσματα,ζωζούλες και εισιτήρια,το μενού γευστικότατο κι ο μπουφές γεμάτος καλούδια!!!
    Για μένα τέλειωσε το δρώμενο καθώς θα απουσιάσω από την αγαπημένη μου φάρμα έως τη Δευτέρα που λήγει το δρώμενο...αναμφίβολα τα αναδυόμενα ήταν πολλά με ιδιαίτερη δυσκολία στους φακούς κι εύχομαι υπομονή σε όσους το παλεύουν...
    Καλό Σαββατοκύριακο,μάχιμο,δυναμικό,ξεκούραστο!!!

Αρέσει σε 66romanou, kolokythopitas, ioanna6929 και 11 σε άλλους.
  8. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα.
    Μάλλον χρειαζόμαστε και μεγάλη αύξηση του ρυθμού ανάδυσης (ιδίως στους φακούς: διπλασιασμό) και μια μέρα παράταση. Αλλιώς φασολιά δεν βλέπω να παίρνω...

Αρέσει σε 66romanou, maria_palou, kolokythopitas και 12 σε άλλους.
  9. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

βλέπω αρκετοί έχετε λίγους φακούς ε; μμμ το ίδιο κι εγω!!!

Αρέσει σε 66romanou, maria_palou, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  10. Μπάρμπα-Βασίλης

Μπάρμπα-Βασίλης Ενεργός συντάκτης

Ελατε πειτε το, πλακα μας κανετε με τα αναδυομενα ετσι? Αλλιως δε βρισκω αλλη εξηγηση γιαυτη την σκρουτζια.

Αρέσει σε maria_palou, kolokythopitas, ioanna6929 και 11 σε άλλους.
  11. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρες πολλές! Οι φακοί άφαντοι! Πήρα το πιο ''καλό'' διακοσμητικό και τόοοσες μέρες, έχω μαζέψει άλλους 333... Θέλω άλλους 550. Σε 51 ώρες λήγει το δρώμενο, οπότε, το έριξα στο τσιμπολόγημα. Μία μίνι βασίλισσα του καρναβαλιού! Δεν είναι κι άσχημα! Όσο για όλα τα μυστηριώδη που πήρα... Χα χα! Καλό Σαββατοκύριακο!

Τελευταία επεξεργασία: 20/1/18
    Αρέσει σε maria_palou, kolokythopitas, ioanna6929 και 14 σε άλλους.
  12. dafro123

dafro123 Ενεργός συντάκτης

Γεννητουρια με φακους,λυθηκε το μυστηριο....!!!

Αρέσει σε 66romanou, maria_palou, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  13. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

αν υπαρχουν σουπερ τροφες, κανετε εκτροφες ( τρεχει mini δρωμενο με γεννητουρια)δινουν φακους οπως πολυ σωστα επισημανε dafro123 !:inlove:

Αρέσει σε 66romanou, maria_palou, misirli και 7 σε άλλους.
  14. kokoritsa

kokoritsa Ανερχόμενος συντάκτης

Εγώ εγκατέλειψα από την αρχή τη φασολιά,το τσιμπολόγημα είναι λιγότερο αγχωτικό και περισσότερο αποδοτικό!

Αρέσει σε 66romanou, maria_palou, kolokythopitas και 11 σε άλλους.
  15. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

μη σκάτε>:( για την αδιάφορη φασολιά οι σουπερ τροφές να είναι καλά!!!! 250 εκτροφές έβαλα απο το τσιμπολόγημα που σημαίνει 500 ζώα εκτροφής δώρο απο το δρώμενο!!!!!!!!!!!!!πουλήστετα 8),δώστε σε αποστολές αφήστε τα στην αποθήκη για το μέλλον:p παίξτε με το παιχνίδι και δείτε και λίγο πιο μακριά το δρώμενο είναι καταπληκτικό και ευτυχώς....;) που η φασολιά είναι ανούσια............:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Αρέσει σε maria_palou, kolokythopitas, skareleni και 11 σε άλλους.
  16. fotaras710

fotaras710 Αρχάριος στο φόρουμ

το αναδυομενο μεγενθυντικος φακος παραγεται σε μικρες ποσοτητες σε σχεση με τη σκονη και δε θα φτασει για την ολοκληρωση του παιχνιδιου.

Αρέσει σε 66romanou, maria_palou, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
  17. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Πραγματικα πολυ δυσκολο το δρωμενο για οσους θελουν να αποκτησουν τη φασολια. Οι φακοι δεν αναδυονται με τιποτα! Τα φυτα και η σκονη ενταξει, αλλα οι φακοι???? Για πρωτη φορα σε παιχνιδι δεν ξερω αν θα καταφερω να παρω τη φασολια εξαιτιας των φακων! Οι ζητουμενοι ειναι πολλοι και οι αναδυομενοι ελαχιστοι! Για πρωτη φορα σε παιχνιδι καλλιεργησα επιπλεον γογγυλια και πεπονια με νερο, λιπασμα και σουπερ λιπασμα, μηπως και βγαλω τους φακους που ζηταει, αλλα πηρα μ ο ν ο 93 φακους. Επισης αλλα δρωμενα ενω κρατουν 7 ημερες, αυτό αν και δυσκολο 6 ημερες. Γιατι τοση τσιγκουνια????

Αρέσει σε 66romanou, maria_palou, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  18. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπερα σας συναγροτες, καλη χρονια και καλες σοδιες. Πραγματικα ωραιο δρωμενο, γεμισα με σ.τροφες και ολα τα υπολοιπα, η φασολια δε μου φαινεται καθολου αδιαφορη, ισα-ισα το αντιθετο, τα γραφικα ομορφα και γενικα το ευχαριστιεμαι.
    Ναι, εχει δυσκολια στους φακους, αλλα εχουν υπαρξει και πολυ πιο δυσκολα ηβεντς, που εδιναν το πολυ 3-5 αναδυομενα σε καθε χωραφι.
    Υπαρχει τροπος αν εχετε υπομονη, βαλτε μεγαλα φυτα -ανω του 12ωρου τις νυχτες- μειωστε το χρονο με οτι σας δινει το παιχνιδι -μην ξεχνατε τα προιοντα του αλχημιστη κ.α.-, ή σε 2 χωρους της φαρμας, επειδη εχει μεγαλυτερα φυτα, βαζετε συνεχως μεγαλα φυτα και φυτεψτε μονο σε 3 χωρους. Βγαινει, σιγουρα βγαινει, αλλα θελει τακτικη.
    Επισης μην ξεχνατε, τα ηβεντ με πολλα αναδυομενα τα ξεκιναμε με πρωτο θερισμα 20ωρα δεντρα, παντα ομως, ειναι το καλυτερο ξεκινημα.
    Καλη επιτυχια, και μην τα παρατατε.:inlove:

Αρέσει σε ESABA, maria_palou, p.tosh και 10 σε άλλους.
  19. Ανδριαννα63

Ανδριαννα63 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καθε μια εκτροφη ενας φακος.εξευγενισμενα χωραφια με γαρυφαλλο και σ.λιπασματα δινει ενα φακο στο χωραφι.

Αρέσει σε maria_palou, kolokythopitas, ioanna6929 και 2 σε άλλους.
  20. daedalus90

daedalus90 Ενεργός συντάκτης

Γειά σας. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ανούσια η φασολιά, δίνει 30.000 Π.Ε. ανά 23ώρες.

Τα τελείωσα όλα μέχρι στιγμής εκτός από τα 3 κουτιά που δίνουν τα διακοσμητικά, σε λίγο θα πάρω την φασολιά έστω και χωρίς τα διακοσμητικά γιατί θέλω να την έχω και στο μέλλον που μάλλον θα πωλείται έναντι φιορινιών θα την έχω έτοιμη.
    Όσον αφορά τα υπόλοιπα 80 σύνεργα ντετέκτιβ δεν νομίζω να τα πάρω διότι έχω 710 σκόνες και 141 φακούς οπότε θα το ρίξω στους πάρτυ γύρους.

Αρέσει σε maria_palou, p.tosh, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.