Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το μέγα τυρομυστήριο

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 16/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Kαλημέρα σας :)
    Παρά τη μείωση στην ποσότητα των αναδυομένων ,εξακολουθώ να φρονώ οτι οι 3.500 σκόνες και οι 1.100 φακοί ειναι υπερβολικά μεγάλη ποσότητα ,για δρώμενο διάρκειας 5 ημερών.Δεν γνωρίζω με τι ρυθμό θα εμφανίζονται ,αλλά αρχικά φαίνεται δυσκολο να συγκεντρωθούν χωρίς να καταφύγουμε σε δραστικές παρεμβάσεις σπερνοθερίσματος εξευγενισμένων φυτών.Κι΄αυτή η σειρά της φασολιάς παρά τις αλλαγές στα μπόνους που δίνει ,δεν με έψησε οτι αξίζει τον κόπο, ενώ απαιτούνται φυτά απ΄ολες τις κατηγορίες ,κι΄η συνολική τους ποσότητα ειναι σημαντική ,δεν περιλαμβάνονται ολα στα μπόνους της σειράς ,τα λουλούδια και τα "άλλα" έμειναν εκτός ,κι αυτο δεν μου αρέσει καθόλου .
    Ομως μου τράβηξε την προσοχή το τσιμπολόγημα των σ.τροφών [​IMG] και των παρτι εισιτηρίων [​IMG] ,και θα επικεντρωθώ σ΄αυτα τα δυό,αν στην πορεία προκύψουν και τα αναδυόμενα εχει καλώς. Το δρώμενο μας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε εκατοντάδες σ.τροφές και πολλα παρτι εισιτήρια,διότι οπως αναφέρεται ξεκάθαρα στις ΣΕ,που για μια ακόμη φορά ,ειναι πολύ κατατοπιστικές
    Μπορείτε να παραλείψετε την ώρα συγκομιδής δίνοντας και πάλι τα ζητούμενα προϊόντα του συγκεκριμένου βήματος.Κάντε απλά κλικ στο κουμπί το γραφικό του φυτού δρώμενου και αμέσως μετά στο κουμπί "τσιμπολόγημα"
    Επομένως για καθε 200 καλίανδρους,που θα δίνουμε για να παραλείψουμε το χρόνο συγκομιδής , αντιστοιχούν 5 σ.τροφές ,η 1 πάρτι εισιτηριο,διαλέγουμε και παιρνουμε οτι μας αρέσει.Ενδεικτικά 10.000 φυτά αντιστοιχουν σε 250 σ.τροφές!!!
    Δεν μας δινεται συχνά σε δρώμενο η ευκαιρία να αποκτήσουμε ποσότητες σ.τροφών παραδίδοντας φυτά του ,νομίζω οτι πρεπει να την εκμεταλλευτούμε οσο περισσότερο μπορούμε,η πρόσβαση στο μιλκσεικ μπάρ ειναι εύκολη,ξεκλειδώνουμε και την 4η εργασία της πόλης,ενω για να μπορούμε να λαμβανουμε τις 5 σ.τροφές ,πρεπει να ξεκλειδώσουμε και την 11η εργασία του μιλκσεικ μπάρ.
    Καλό τσιμπολόγημα!!!!;)

Αρέσει σε kolokythopitas, rixainrempite, kitsena και 37 σε άλλους.
  2. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σου! Σιτηρά να φυτέψουμε ή λαχανικά; Ή μήπως ένα κι ένα; Χα, χα!

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, vagelis1968 και 4 σε άλλους.
  3. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα. Στο κουτι 2 της πολης και στα 8 σεντουκια ομορφων πραγματων δινει μεταξυ αλλων και βοηθους : 12 ωρες φυτευτηρι 3 ωρ αρχιτεκτονα και 24ωρ σταβλιτη.....Καλη μας επιτυχια

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, Megas_kokoriko και 8 σε άλλους.
  4. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Καλησπέρα. Μάζεψα 167 φακούς και 531 σκόνες. Μήπως είναι λίγα;

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, vagelis1968 και 5 σε άλλους.
  5. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλησπέρα σε όλους!
    Ωραίο δρώμενο με ευκαιρία να κερδίσουμε αρκετά δώρα, όπως γράφει πιο πάνω ο ALCHEMIST. Οι απαιτήσεις στα διάφορα δεν είναι μεγάλες -το αντίθετο θα έλεγα! Εγώ στον κυρίως χώρο τα άνοιξα όλα αμέσως και απομένουν αυτά που απαιτούν φυτά του δρώμενου.
    Το μόνο δύσκολο είναι τα αναδυόμενα. Ασυνήθιστα πολλά, αλλά και οι ρυθμοί τους είναι εξίσου εξωπραγματικοί. Πρώτο μάζεμα με δένδρα σε όλο το νησί και στο δάσος, 160 μικρά χωράφια με δίκοκκο στάρι (21 ωρών) και στάβλους μεγάλης διάρκειας μου απέφεραν 635 σκόνες και 152 φακούς!
    Καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε 66romanou, p.tosh, kolokythopitas και 12 σε άλλους.
  6. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα σκονη αποτυπωματων πηρα 602 και μεγεθυντικος φακος 137 πολυ λιγα μου φαινονται εσεις πως τα πηγατε.

Αρέσει σε 66romanou, kolokythopitas, NOTHS58 και 9 σε άλλους.
  7. effiepanoulis1

effiepanoulis1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα σε ολους σας!Εντελως καινουρια και πολυ πολυ μικρη σε επιπεδο ακομα και για να σχολιασω.Πηρα ωστοσο μερος στο δρωμενο για την εμπειρια.Παιδια,μου φαινονται πολυπλοκα ολα τα δρωμενα,κι αυτο δεν αποτελει εξαιρεση.Παταω κουτακια-ψιχουλα,δινω προιοντα και δεν ξερω κι αν το κανω και σωστα.Εχω να πω πμως πως ιδιαιτερα για εμας τους"μικρους"οι φακοι ειδικα ειναι οχι απλα ελαχιστοι,σχεδον ανυπαρκτοι.
    Καλη σας επιτυχια!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, rixainrempite, ioanna6929 και 13 σε άλλους.
  8. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

με δεντρα , 4 ζωοκομεια και 3 εργοστασια , κυνοροδο σκονη αποτυπωματων 580 και φακοι 149! και μενα λιγα μου φανηκαν...ειδομεν!

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, vagelis1968 και 3 σε άλλους.
  9. effiepanoulis1

effiepanoulis1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ευχαριστω ολους τους φιλους του forum που αγκαλιασαν με αγαπη αυτη την πρωτη πρωτη αναρτηση μου!Κι επισης,για τα ανεκτιμητα δωρακια που μου εκαναν,να μην τα ξεχναμε αυτα!Τελικα εδω μεσα αρχιζω να νιωθω οικεια,σαν σε οικογενεια.Ευχαριστω!

Επισης,θα ηθελα να μου πειτε εσεις οι παλιοτεροι το εξης.Εχω αρκετα ζωακια,τι πρεπει να κανω στο δρωμενο ωστε δινοντας τα να παρω κι εγω κατι?

συγχώνευση από διπλοποστάρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 17/1/18
    Αρέσει σε kolokythopitas, rixainrempite, ioanna6929 και 7 σε άλλους.
  10. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα.
    Πολύ χαίρομαι που βλέπω ότι πολλοί συναγρότες είναι ευχαριστημένοι με το ρυθμό ανάδυσης. Μέχρι στιγμής με καλάθι και 3 μαζέματα μάζεψα 178/1.100 μεγενθυντικούς και 738/3.500 σκόνες -δεν νομίζω να το βγάλω.

Έχω σκάσει επίσης γιατί έχασα ένα μάζεμα που θα έδινε τα διπλά φυτά.
    Χτες το απόγευμα πέτυχα στο ροδάνι 12ωρη αύξηση παραγωγής κατά 100%. Ξύπνησα επίτηδες στις 04:40 για να μαζέψω 8 από κάθε χωραφάκι και το φαρμεράμα είχε πέσει.... Έτσι χάθηκε το μπόνους :cry:

Σήμερα εορτάζουν οι Θανάσηδες, Κύριλλοι, Θεοδούλες. Χρόνια τους Πολλά!

Αρέσει σε p.tosh, kolokythopitas, mmixail και 11 σε άλλους.
  11. 66romanou

66romanou Προχωρημένος

Καλημέρα και καλή συνέχεια ! Να παίρνεις πάντα μέρος στα δρώμενα -έστω και μέχρι του σημείου που σου επιτρέπει το επίπεδό σου, τα αποθέματα στον αχυρώνα -οργάνωσε το παιχνίδι σου και φρόντιζε να δημιουργείς αποθέματα - και ... τα οικονομικά σου, αν είσαι διατεθειμένη, φυσικά, να ξοδέψεις. Πάντα κάτι θα κερδίζεις από τα δρώμενα και βάλε στόχο όχι την ολοκλήρωση, αλλά τη διασκέδαση. Όσο ανεβαίνεις επίπεδα θα καταφέρνεις περισσότερα ! Για τις αμφιβολίες που έχεις, να διαβάζεις τις ΣΕ και το φόρουμ.

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, rixainrempite και 15 σε άλλους.
  12. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα σε ολους
    άλλο ένα ιβεντ τυριου που ζηταει πολλαααααα και δινει τιποτα οσο για τις σειρες στα συνεφα από τα ιβεντ σιγα σιγα αγκιζουν το πατωμα σε λιγο θα δινουν λιγο νερο
    καλη μου εταιρια γιατι τοσα κουβαρνταλίκια?

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, NOTHS58 και 5 σε άλλους.
  13. dafro123

dafro123 Ενεργός συντάκτης

Νομίζω πως το δεδομένο δρώμενο δίνει την ευκαιρία να παρεις σε ποσοτητα στ και παρτι εισητηρια, που μονο στο δρωμενο του καρναβαλιου τοχουμε ξαναδει.Καλη σπορα ναχουμε.

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, ioanna6929 και 9 σε άλλους.
  14. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

παρατήρησα οτι τα κομμάτια τυριού μειώνονται, μήπως υπάρχει όριο για το πόσες φορές μπορούμε να πάρουμε τα δώρα .
    Δοκίμασε κάποιος να τα πάρει πανω από 6-7 φορές με προσφορά φυτών?

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, ioanna6929 και 3 σε άλλους.
  15. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Δεν υπάρχει όριο διότι εγώ παίρνω συνέχεια λίπασμα,τροφές και γύρους. Δεν με ενδιαφέρει η φασολιά.
    Το τυρί τελειώνει και έρχεται άλλο ολόκληρο.

Αρέσει σε p.tosh, kolokythopitas, mmixail και 11 σε άλλους.
  16. siourdistan

siourdistan Τακτικός στο φόρουμ

ποιο δωματιο θα κανετε πρωτα?
    επειδη δε τα προλαβαινω ολα σε ποιο αξιζει να μπω απο πλευρας δωρων

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, Coinhunter01 και 4 σε άλλους.
  17. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Μιλκσέικ Μπαρ που δίνει τις Σούπερ τροφές και μετά ταχυδρομείο... έτσι τουλάχιστον έκανα εγώ...

Αρέσει σε 66romanou, kolokythopitas, mmixail και 9 σε άλλους.
  18. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Φαρμεραγρότισσες και Φαρμεραγρότες.
    Το δρώμενο σε σχεδιασμό και σενάριο, για μένα παίρνει άριστα. Οι ποσότητες που ζητάει, αν εξαιρέσεις τα αναδυόμενα, (2 τον αριθμό), θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο υπερβολικές. Τα επί μέρους δωράκια που υπάρχουν στα κουτάκια καθώς και τα επαναλαμβανόμενα, είναι ικανοποιητικά. Ικανοποιητικός επίσης είναι και ο χρόνος διάρκειάς του. Αν και η σειρά της φασολιάς ήταν πιο αξιόλογη σε απόδοση, τότε θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό δρώμενο.
    Η απόδοση όμως της φασολιάς, σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει, ούτε μου εξάπτει το ενδιαφέρον, ώστε να σπαταλήσω τον χρόνο μου για την ολοκλήρωση του δρώμενου, οπότε δεν θα το κάνω. Αν και για τον σχεδιασμό και μόνο, ίσως ανακαλέσω.
    Το δούναι και λαβείν, επιβάλλεται να το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους οι της εταιρείας. Δεν μπορείς να ζητάς 100 και να δίνεις 30. Αυτό με συγχωρείται, αλλά δεν είναι καθόλου σωστό.

Καλή επιτυχία σε όσους το κάνουν.

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, Coinhunter01 και 15 σε άλλους.
  19. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλημέρα.
    Θα ήθελα να επισημάνω μία παρατήρηση μετά από σπορά γαρύφαλου και πεπονιού. Μόνο 116 μεγεθυντικούς φακούς ήτοι 10 σύνεργα ντετέκτιβ. Εκτιμώ ότι είναι λίγα τα συγκεκριμένα αναδυόμενα. Μία μικρή τροποποίηση νομίζω ότι θα ήταν απαραίτητη.
    Καλή συνέχεια.

Αρέσει σε kolokythopitas, 66romanou, mmixail και 16 σε άλλους.
  20. 66romanou

66romanou Προχωρημένος

Γεια σας ! Εγώ εντοπίζω το πρόβλημα κυρίως στους μεγεθυντικούς φακούς, δεν ξέρω οι άλλοι συμπαίκτες τι παρατήρησαν.

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, Coinhunter01 και 12 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.