Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Το μέγα τυρομυστήριο

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 16/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Το μέγα τυρομυστήριο

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες
    ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Το-Μέγα-Τυρομυστήριο.22887/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Το-μέγα-τυρομυστήριο.22885/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Ο επιθεωρητής Ποντικώ επιστρέφει για άλλο ένα μεγάλο μυστήριο και χρειάζεται τη βοήθεια μας!! :) Θα καταφέρουμε να το λύσουμε έγκαιρα και να απολαύσουμε ταυτόχρονα μερικά νόστιμα τυριά;:eek: Δεν ξέρω, άλλα εγώ αν και το βλέπω πολύ απαιτητικό και δύσκολο, θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη με τις αποστολές του ντετέκτιβ του φαρμεράμα όπου φτάσει ο καθένας!!;)

Αρέσει σε kolokythopitas, NOTHS58, mmixail και 9 σε άλλους.
  3. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Θα χρειαστούμε 12500 καλίανδρο (ή μήπως κολίανδρο;) δηλ 2500 + (100 σύνεργα χ 100 καλιανδρο = 10000 καλίανδρος )
    5000 αποτυπώματα (δηλ 100 σύνεργα χ 50 φακούς)
    1100 φακους (δηλ 100 σύνεργα χ 11 φακούς).
    Σαν πολλά να είναι τα αναδυόμενα, του σούπερ λιπάσματος θα γίνει... Τα φυτά βγαίνουν άνετα. Ισως συμφέρει να βάζουμε το βράδυ άνετα χωράφια με καλίανδρο και σούπερ λίπασμα αντί να τελειώσουμε γρήγορα τα φυτά του δρώμενου και μετά να σπείρουμε κάτι άλλο με ή χωρίς εξευγενισμό, για τα αναδυόμενα.

Αρέσει σε *mava*, kolokythopitas, billgab και 17 σε άλλους.
  4. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλημέρα.
    Για την απόκτηση της μαγικής φασολιάς και των επάθλων που απαιτούνται για αυτή, χρειάζεται να ολοκληρώσουμε και τις παραδόσεις στους επιμέρους χώρους, οι οποίοι είναι αρκετά απαιτητικοί σε παραδόσεις ζώων. Δεν προλαβαίνω να κάνω υπολογισμούς, αλλά απαιτούνται συνολικά πολλές παραδόσεις.

Αρέσει σε kolokythopitas, koyrsaros, mmixail και 7 σε άλλους.
  5. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Είναι πολλά τα φυτά "Άρη"...πολλά και τα ζώα και τα αναδυόμενα....καλή επιτυχία...τα συμπεράσματα τα αφήνω για το τέλος :inlove:

Αρέσει σε rixainrempite, takis.00, koyrsaros και 15 σε άλλους.
  6. -wind83-

-wind83- Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του farmerama. Να πούμε και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μπαίνουν στην διαδικασία να κάτσουν να υπολογίσουν τις ποσότητες που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί ένα event.... Καλό κουράγιο σε όλους όσους ασχοληθούν.... Έχει αρκετές απαιτήσεις το δρώμενο αλλά όπως και τις προηγούμενες φορές με λίγη προσπάθεια παραπάνω θα τα καταφέρουμε...

Αρέσει σε 66romanou, kolokythopitas, RARANIARO και 11 σε άλλους.
  7. bmanolos

bmanolos Νέος ειδικός

Καλησπέρα. Από μια γρήγορη ματιά που έριξα στις απαιτήσεις, θα χρειαστούμε:

Ηλιοτρόπιο 1150 - Ορχιδέα 500 - Μενεξές 2200 - Μαρούλι 800 - Αγγούρι 400 - Καρότα 600 - Σιτάρι 1000 - Κεχρί 1400
    Καλαμπόκι 400 - Βρώμη 1000 - Λυκίσκο 1000 - Κεντάυρεα 1000 - Μαύρο βατόμουρο 2000 - Μάρανθο 1000 - Βασιλικό 1000
    Μέντα 1000 - Δενδρολίβανο 1000 - Φράουλα 1000 - Καρπούζι 1000 - Κράνα 1000 - Βατόμουρο 1000 - Καλίανδρο 2500

Κότα 65 - Λαγό 65 - Πάπια 65 - Πρόβατο 80 - Βατραχος 40 - Σκύλος 40 - Γάτα 40 - Κατσίκα 50 - Άλογο 100 - Γουρούνι 100
    Αγελάδα 100 - Γάλα κατσίκας 40

Σύνεργα Ντετέκτιβ 100 = 10000 Καλίανδρο - 5000 Σκόνη αποτυπ. - 1100 Φακοί
    Άρα καλίανδρο σύνολο 12500.

Άντε καλό κουράγιο :)

Αρέσει σε 66romanou, *mava*, kolokythopitas και 27 σε άλλους.
  8. vickymou

vickymou Κόμης

καλησπερα, σας τα ελεγα ξεκουραζομαστε για να ειμαστε ετοιμοι για τα δυσκολα!!Νατα τωρα ηρθαν.Καλη επιτυχια και κουραγιο.Εχει παντως ενδιαφερον το δρωμενο , εμενα με αρεσε πολυ,εκεινο που δεν με συγκινει ειναι η φασολια την θεωρω απαραδεκτη ,ψιχουλα δινει αναλογα με αυτα που ζηταει

Τελευταία επεξεργασία: 16/1/18
    Αρέσει σε kolokythopitas, rixainrempite, vagelis1968 και 13 σε άλλους.
  9. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σας! Μα να μην έχω τα γουρούνια....

Αρέσει σε kolokythopitas, siourdistan, vagelis1968 και 11 σε άλλους.
  10. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Πολύ καλή - και δίκαιη τώρα πια - η αλλαγή των αναδυομένων (προς τα κάτω, τώρα χρειαζόμαστε 3500 αποτυπώματα) και η αύξηση των ωρών των αμοιβών. Πάντα τέτοια!

Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, vagelis1968 και 9 σε άλλους.
  11. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Με αυτό που κάνατε με τα αναδυόμενα ελπίζω να καταλάβατε ότι ακυρώνεται το τρέχων δρώμενο Ανακυκλωσίτα μιας και υπολόγιζα να κάνω αύριο το μεσημέρι κατά τις 14:00 ένα μάζεμα με φυτά για να πάρω μπαταρίες Νούμπλασερ και να παίξω λίγο πριν το τέλος στις 15:00.
    Αλλά αν το κάνω αυτό, τότε δεν θα έχω φυτά έτοιμα και δεν θα μπορέσω να ξαναμαζέψω μέσα σε μία ώρα για να πάρω αναδυόμενα Σκόνη Αποτυπωμάτων και Μεγεθυντικός φακός που χρειάζονται για το δρώμενο που θα ξεκινήσει στις 15:00

Αρέσει σε *mava*, kolokythopitas, skareleni και 20 σε άλλους.
  12. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

καλη αρχη να εχουμε και βλεπωντας θα πραξουμε με την ροη των αναδυομενων!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, maria_palou και 7 σε άλλους.
  13. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

ολα ενταξει βρε παιδια γιατι τοσο αγχος.....ολοι εχουμε αυτες τις μηδαμινες ποσοτητες ζωων και φυτων στην αποθηκη μας.....αλλωστε με τοσο χρονο που μας μενει απο τα συνεχομενα ιβεντ δεν δικαιολογουμαστε να μην εχουμε γεματες τις αποθηκες μας ,με ζωα και φυτα .ειδικα με τα φυτα που ζηταει γι αυτο σας λεω ...προς τι το αγχος???????

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, GaTe987 και 8 σε άλλους.
  14. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Πολύ σωστά!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, nota.dim1802 και 9 σε άλλους.
  15. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

να κλάψω ή να γελάσω. σας είπε κανείς οτι πρεπει να αδειασουμε τις αποθηκες μας;;; τι ποσοτητες ειναι αυτες; και το ενα ιβεντ πισω απο το αλλο. ευχαριστω δε θα παρω. θα προσπαθησω μονο να μπω στο μιλκσεικ μπαρ να παρω τα δωρα. μεχρι εκει.

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, nota.dim1802 και 7 σε άλλους.
  16. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα εμενα μου αρεσε η φασολια και θα το ξεκινησω και οπου φτασω καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε 66romanou, kolokythopitas, vagelis1968 και 5 σε άλλους.
  17. xaris300800

xaris300800 Νέος ειδικός

δεν θελω να γκρινιαζω ....αλλα αναγκαζομε,με αυτα που βλεπω να γινοντε στο παιχνιδι...ουτε πυρινικη φυσικη ,σπουδασαμε ουτε αστροφυσικη..παιζουμε ενα παιχνιδι να χαλαρωσουμε και να περασουμε ευχαριστα..αν ο [νεος σχεδιαστης ]των εβεντ εχει καποιο θεμα ..ας σχεδιαζει σουντοκου η κρυπτολεξα...[ειναι η κριση και η γνωμη μου ,την οποια την εχω γραψει διαφορετικα αλλα σχεδον με το ιδιο νοημα και στο μυνημα που ειχε ερθει στο μαιλ προ ημερων]αλλα στου κουφου την πορτα ..παρε την πορτα και φυγε.ΥΓ. δδεν σχολιαζω οτι πρεπει να χασουμε τα αναδυομενα για την ανακυκλωση...ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ απο το το νεο αυτο φρουτο ....καλη τυχη στους συναγροτες που θα λαβουν μερος...εχω μια κρυφη ελπιδα να μην επαναλαβουν αυτου του ειδους τα εβεντ...γιατι δεν προλαβαινω λογο ηλικιας να γραφτω στο ανοιχτο πανεπιστημιο....

Αρέσει σε kolokythopitas, rixainrempite, kadim65 και 9 σε άλλους.
  18. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα

Η αφαίμαξη των αποθηκών συνεχίζετε κανονικά. Είχαμε τα άγρια ζώα με τα σπονδυλωτά και τα ερπετά, η Ανακυκλωσίτα μας αδειάζει τα φυτά και προϊόντα και τώρα το ρίξαμε στην αφαίμαξη των συμβατικών ζώων με τις τόσες ποσότητες.

Ασε που απαξιώνετε το επόμενο δρώμενο όπως πολύ σωστά επισημάνθηκε πιο πάνω απο την melita.

Τα δώρα πολύ φτωχά και η φασολιά απαράδεκτη. Τι 30% για 4 ώρες στα μπρόκολα, τι 40 % στα αγγούρια τι άλλο τόσο % στις Π.Ε για τις βασικές φάρμες, τι και δεν ξέρω εγώ τι άλλο % και για πόσες ώρες και πού. Τι μπακαλίστικα είναι αυτά , έλεος δλδ. Η δώστε ένα σωστό bonus ή μη το δίνετε καλύτερα, τι πράγματα είναι αυτά. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ αγαπητοί μου.

.

Αρέσει σε kolokythopitas, rixainrempite, vagelis1968 και 16 σε άλλους.
  19. elena05091975

elena05091975 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημερα στην ομαδα.. δυστηχως ειναι ενα δρωμενο πολυ απαιτιτικο.. για μενα η φασολια ..μου ειναι αδιαφορη τα δωρα πολυ φτωχα ..καλη προσπαθεια σε οσους λαβουν μερος καλη συνεχεια ...

Αρέσει σε kolokythopitas, rixainrempite, vagelis1968 και 5 σε άλλους.
  20. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Νομίζω ότι μετά την ανάρτησή σου οι απαιτούμενες σκόνες για αποτυπώματα μειώθηκαν σε 100χ35= 3.500, με νέα ανακοίνωση στις 18:30.
    Ευχαριστώ και σένα και όλους τους συναγρότες που κάνουν τους υπολογισμούς και μας βοηθούν τόσο πολύ.

Αρέσει σε 66romanou, kolokythopitas, vagelis1968 και 9 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.