Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Το Μεγάλο Φαγοπότι VΙ "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 30/10/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Τελείωσα και εγώ το ιβέντ.
    Τελικά ο χρόνος 2 ημερών για το κάθε φυτό έφτανε σχετικά άνετα, αρκεί να περάσεις γρήγορα την άβολη φάση του φυτού από 5 να γίνει 200.
    Μου πήρε απο 1,5 μέρα για τα μωβ και κίτρινα και 2 μέρες για τα πράσινα. Επίσης το τελευταίο βήμα μπορούσε να γίνει παράλληλα με τη αρχή του άλλου φυτού, οπότε κάπως μαζεύτηκε κι άλλο ο χρόνος.
    Αν κρίνω από το αποτέλεσμα, θα μπορούσε να ζητάει πολύ περισσότερα αναδυόμενα (μου περίσσεψαν 1500 ποτήρια γάλα), ίσως έγιναν κάποιοι λάθος υπολογισμοί αλλά όπως και να έχει τουλάχιστον το λάθος έγινε προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω, οπότε δεν είχαμε να ανησυχούμε τόσο για τα αναδυόμενα.
    Η φασολιά τελικά μου αρέσει, βρίσκομαι πλέον σε μικρό επίπεδο(σε σχέση με το τι θα μπορούσε να θεωρείται πριν 5 χρόνια) και δίνει αρκετούς π.ε. για να ανέβω πιο γρήγορα. Τα σεντούκια για φυτά/ζώα/καρπούς του σεληνόφωτος θα είναι σημαντικά τις περιόδους που δεν είναι ενεργός ο χώρος, οπότε και μια μικρή αύξηση αυτών θα είναι χρήσιμη.
    Καλή συνέχεια σε όσους το παλεύουν ακόμα!

Αρέσει σε skias10, Marinaloren, -ΡΙΚΑ1985- και 5 σε άλλους.
  2. skgskg

skgskg Κόμης

Καλησπέρα τέλος και εγώ με το δρώμενο.

Αρέσει σε crazyfarmer71, skias10, Marinaloren και 2 σε άλλους.
  3. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπέρα.
    Τέλος για μενα και αυτο το δρώμενο.

Αρέσει σε pigara, sofiapao76, crazyfarmer71 και 3 σε άλλους.
  4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Καλή συνέχεια.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.