Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Το Μεγάλο Φαγοπότι VΙ "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 30/10/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια Χαραντάν αγρότες και αγρότισσες

Εδώ μπορείτε να συζητάτε για το δρώμενο:

" Το Μεγάλο Φαγοπότι "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    Δρώμενο - Το Μεγάλο Φαγοπότι VΙ | Farmerama GR

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    Σ.Ε - Το Μεγάλο Φαγοπότι VΙ | Farmerama GR

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!

Η Ομάδα του FARMERAMA

2. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

οι ποσότητες άλλαξαν και πλεον νομίζω πως το δρώμενο είναι εφικτό απο όλους..
    πάντως η χειρότερη επιλογή για δρώμενο είναι το ξέφωτο του δάσους, καθώς σε εκείνον τον χώρο οι περισσότεροι έχουμε ή τζαμπόδενδρα ή στάβλους και γενικά αντικείμενα που είναι πολύ δύσκολο να μεταφερθούν..
    καλό ξημέρωμα παιδιά.

οι σωστές πλέον είναι οι παρακάτω
    • 4.690 Μοβ Σάλτσα Τσίλι, βασική έκταση Πανσελήνου, 05:00 ώρες
    • 3.280 Κίτρινη Σάλτσα Τσίλι, βασικό νησί Bahamarama, 06:00 ώρες
    • 3.205 Πράσινη Σάλτσα Τσίλι, Ξέφωτο του δάσους, 05:30 ώρες
    • 740 Ποτήρι Γάλα, συγκομιδές φυτών και δέντρων στη βασική έκταση φάρμας, το βασικό νησί Bahamarama και τη βασική έκταση Πανσελήνου
    <<καλημέρα σε όλη την παρέα.. το δρώμενο είναι αρκετά απαιτητικό ως προς τα ζητούμενα και τα δώρα και η φασολιά συνηθισμένα για εμενα προσωπικά.. μην ξεχάσετε το κόλπο με τον μύλο, το έχουμε αναλύσει πολλές φορές.. έχουμε και λέμε λοιπόν

• 14.565 Μοβ Σάλτσα Τσίλι, βασική έκταση Πανσελήνου, 05:00 ώρες

• 9.787 Κίτρινη Σάλτσα Τσίλι, βασικό νησί Bahamarama, 06:00 ώρες

• 9.540 Πράσινη Σάλτσα Τσίλι, Ξέφωτο του δάσους, 05:30 ώρες

• 1.688 Ποτήρι Γάλα, συγκομιδές φυτών και δέντρων στη βασική έκταση φάρμας, το βασικό νησί Bahamarama και τη βασική έκταση Πανσελήνου
    καλή διασκέδαση>>

Τελευταία επεξεργασία: 31/10/24
    Αρέσει σε billgab, pigara, panos601 και 24 σε άλλους.
  3. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους!Ευχαριστουμε την GEPPO1 για τους υπολογισμους!Ωραιο δρώμενο,γνωστο,με συμπαθητική φασολιά,όμως οτι φυτεύουμε στο ξεφωτο του δάσους με δυσκολευει πολύ, καθως εκεί εχω διακοσμητικά με χρήσεις απο πικολο και αν τα διαγράψω θα χάσω πολλα περισσοτερα απο οτι θα κερδισω απο το ιβεντ!!Για αυτο το λογο δεν θα παρω μερος!!Τι κριμα να μην φυτευουμε σε αλλη περιοχη της φαρμας:(!!Καλη επιτυχια σε οσους παρουν μερος!!

Αρέσει σε Marinaloren, jimthrilosgate7, crazyfarmer71 και 15 σε άλλους.
  4. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

Καλησπερα σε όλους Το να φυτευουμε στο ξεφωτο του δασους ,
    που αν δεν κανω λαθος οι περισσοτεροι αγροτες εχουμε τοποθετημενα
    τα τζαμποδεντρα, δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Μενει ανεκμεταλλευτο το αγριο λιβαδι που ανετα θα μπορουσαμε να φυτεψουμε χωρις το ξηλωμα των τζαμποδεντρων Φυτεουμε και παιρνουμε αναδιομενα απο τα ιδια χωραφια νησιου και πανσεληνου Προς τι αυτο ?Σε τι μας εξυπηρετει?

Τελευταία επεξεργασία: 30/10/24
    Αρέσει σε Marinaloren, *a*a*123aa, crazyfarmer71 και 8 σε άλλους.
  5. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Τι χαρά... πάει το ξέφωτο του δάσους. Θέλω τρεις μέρες για να το ξαναστήσω.

Αρέσει σε Marinaloren, jimixatz, *a*a*123aa και 10 σε άλλους.
  6. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Και εγω..... ολα τα διακοσμητικα που ειχα στο ξεφωτο τα μετεφερα στο αγριο λειβαδι!!!!!!!

Αρέσει σε Marinaloren, *a*a*123aa, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  7. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότισσα!
    Μπορείς να ξεκινήσεις από το νησί και τη Πανσελήνου και μετά όσο χώρο έχεις στο ξέφωτο. Φαντάζομαι θα μπορείς να βάλεις 100 μικρά χωράφια, φυτεύεις και όπου φτάσεις, θα πάρεις σίγουρα τη φασολιά με το ένα διακοσμητικό και τα άλλα δύο διακοσμητικά, θα σου τα στείλω εγώ στο επόμενο Πάρε - Δώσε. Αν τα παίζεις όλα τα δρώμενα, είναι κρίμα να το χάσεις αυτό.

Μάλλον μπήκε το φυτό στο ξέφωτο, γιατί τρέχει το δρώμενο Ο Θρύλος της Χέλγκριντ.

Αρέσει σε Marinaloren, -ΡΙΚΑ1985-, GEPPO1 και 7 σε άλλους.
  8. soyla74

Πολύ καλη η προταση σου σε ευχαριστω πολυ!!!Παιζω ολα τα ιβεντ χρησιμα και μη γιατι ενα παθος με τα ιβεντ το'χωxDΕχω χασει ιβεντ μονο για σοβαρους λογους και λογου χρονου....Το σκεφτομαι τα μισα περιπου χωραφακια που μου μενουν...Δεν ξερω...μακαρι να αλλαξει!!Βασικα το λαθος ειναι δικο μου που παω και βαζω τα πικολο εκει αλλα ειναι ενας χωρος που σπανια χρησιμοποιητε σε ιβεντ οποτε με βολευει για να μην μαζευω καταλαθος κατι που δεν πρεπει...ειδομεν θα με δυσκολεψει πολυ...!!Ευχαριστω και παλι!

Αρέσει σε Marinaloren, jimixatz, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  9. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα.
    Για εμένα λίγο καινούργιο αυτό το ιβέντ, διάβασα 2,3 φορές τις σ.ε. για να μπω στο κλίμα. Αν κατάλαβα καλά, θα πρέπει να ολοκληρώσουμε το 1 χρώμα για να πάμε στο επόμενο, οπότε βγαίνουν 2 μέρες κατά μ.ο. για το κάθε χρώμα φυτού. Στην αρχή λίγο σοκαρίστηκα με τους αριθμούς που έγραψε η GEPPO1, αλλά μάλλον μέσα σε αυτούς τους αριθμούς θα είναι τα 3 βήματα που ανανεώνονται ανά 12 ώρες.(βγήκε και ανακοίνωση, άλλαξαν οι ποσότητες των φυτών και αναδιώμενων)
    Αν κατάλαβα καλά το ελάχιστο που χρειάζεται για την φασολιά είναι: 3280 κίτρινα, 3205 πράσινα, 4690 μωβ και 740 αναδιώμενα(123 πέριπου την μέρα). Με κάθε επιφύλαξη οι αριθμοί, μπορεί να μην έπιασα κάτι.
    Με τσάτνι αισθάνομαι ότι θα βγουν λίγο πιεστικά αυτοί οι αριθμοί, κυρίως γιατί θα χρειαστεί και χρόνος τα 5 φυτά να πολλαπλασιαστούν. Το προηγούμενο ιβεντ νομίζω ήταν πιο εύκολο και έδινε καλή φασολιά, τώρα η συγκεκριμένη ίσως να θέλει παραπάνω κόπο και δίνει λιγότερα.
    Μου φαίνεται λίγο περίεργο που τα αναδιώμενα βγαίνουν στην βασική φάρμα ενώ το φυτό πάει στο ξέφωτο αλλά οκ.
    Θα δούμε πως θα πάει αυτό.

Αρέσει σε Nantia123, nickoikono11, toylaaaaa και 2 σε άλλους.
  10. GEPPO1

οι ποσότητες άλλαξαν , τωρα είδα και εγώ τον πίνακα .. οπότε ειναι ακριβως αυτες που λες.. κάνω και εγω τις διορθώσεις

Αρέσει σε nickoikono11, Nantia123, toylaaaaa και 2 σε άλλους.
  11. soyla74

Καλημερα!Ευχαριστουμε για τις αλλαγες :inlove:γινεται περισσοτερο προσβασιμο τώρα για μας... τους ''απροσεκτους''!Και ευχαριστω και τα παιδια που μετα τις αλλαγες εκαναν τους υπολογισμους εκ νεου!!:D

Αρέσει σε jimthrilosgate7, nickoikono11, -ΡΙΚΑ1985- και 3 σε άλλους.
  12. *a*a*123aa

*a*a*123aa Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημέρα ευχάριστες οι αλλαγές και ευχαριστούμε την εταιρεία.
    Το δυσάρεστο για εμένα είναι το ξέφωτο του δάσους.
    καλή συνέχεια!

Αρέσει σε fisherman65, Marinaloren, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  13. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Καλημέρα.
    Μια διόρθωση μονάχα!
    Τα αναδυόμενα που χρειαζόμαστε δεν είναι 977, αλλά λιγότερα. Χρειαζόμαστε 740 Ποτήρι Γάλα!

Αρέσει σε nickoikono11, Marinaloren, jimthrilosgate7 και 5 σε άλλους.
  14. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

εχεις δίκιο. Σε ένα βήμα υπήρξε κι άλλη μείωση απο την στιγμή που τα μέτρησα.

15. Hecuba

Hecuba Νέος ειδικός

Ευχάριστη η αλλαγή στις ποσότητες φυτών και αναδυόμενων, εχθές σκεφτόμουν να μην συμμετέχω ( πολλές οι ποσότητες φυτών και το ξέφωτο του δάσους ) αλλά άλλαξα γνώμη .Καλή επιτυχία σε όλη την αγροτοπαρέα.

Αρέσει σε skias10, nickoikono11, crazyfarmer71 και 5 σε άλλους.
  16. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τελος με το δρωμενο.

Αρέσει σε jim3215, soyla74, nickoikono11 και 3 σε άλλους.
  17. GEPPO1

καλημέρα στην παρέα και μια χαρούμενη Κυριακή να έχετε.. τέλος το δρώμενο απο εχθές το βράδυ, χαλαρά , με ελάχιστο σ λίπασμα, άνετα χωράφια (εκτός πανσέληνου) και ένα μπόνους 100% απο την αποθήκη.. μετά τις αλλαγές που όλους μας χαροποίησαν, το δρώμενο απο σχεδόν ακατόρθωτο έγινε προσβάσιμο σε όλους.. ευχαριστούμε που εισακούονται οι γνώμες μας.. καλά τελειώματα σε όλους..

Αρέσει σε soyla74, Marinaloren, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  18. Hecuba

Hecuba Νέος ειδικός

Καλημέρα και καλή Κυριακή. Τέλος το δρώμενο με ένα bonus 100% από την αποθήκη μου και τώρα μαζεύω τα bonus. Ευτυχώς που έγιναν οι αλλαγές γιατί έγινε ένα δρώμενο για όλους μας. Καλή συνέχεια σε όλη την αγροτοπαρέα.

Αρέσει σε skias10, jim3215, soyla74 και 8 σε άλλους.
  19. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Τελος και για μενα το δρωμενο με ελαχιστο σουπερ λιπασμα!!!! και χωρις κανενα μπονους!!!!!!!

Αρέσει σε skias10, jim3215, soyla74 και 7 σε άλλους.
  20. crazyfarmer71

crazyfarmer71 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπερα σε ολους. Τελος και εγω με το δρωμενο απο το πρωι. Καλη συνεχεια και καλο βραδυ σε ολους.

Αρέσει στους skias10, Marinaloren, GEPPO1 και σε ακόμα ένα άτομο.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.