Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Το Μεγάλο Κυνήγι XIV"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 30/4/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο :

"Το Μεγάλο Κυνήγι XIV"
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.
    Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Το-Μεγάλο-Κυνήγι-xiv.39043/

Μπορείτε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Το-μεγάλο-κυνήγι-ΧΙv.39042/
    Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

2. ste007

ste007 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Χρειάζονται:
    • 31.212 φυτά (5,30 ώρες/βασική και άγριο λιβάδι)
    • 1.734 αναδυόμενα (βασική, άγριο λιβάδι και ξέφωτο)
    Είναι 6 μέρες το ιβέντ οπότε τα φυτά με νεράκι(και τσάτνι) μόνο δεν βγαίνουν. Χοντρικά στις 6 μέρες βγαίνουν περίπου 28.800 με 4 μαζέματα. Τα οποία φτάνουν μέχρι το βήμα 28, δηλαδή να ολοκληρώσεις και την φασολιά με τα 4 αντικείμενα (από 2 φορές τα ίδια). Τα τελευταία 2 βήματα θέλουν άλλα 2 μαζέματα (περίπου 2400).
    Για την δεξιά στήλη χρειάζονται 14.990 πόντοι. Στα 52 παιχνίδια σημαίνει ότι κάθε παιχνίδι πρέπει να βγει με 288 πόντους για να ολοκληρωθεί και αυτή η στήλη. Αν έχω καταλάβει(δεν έχω καταλάβει) πως λειτουργούν τα παιχνίδια, στα μίνι παιχνίδι 2 και 3, το μέγιστο που μπορείς να μαζέψεις είναι 193 πόντους. Στο 1ο μινι παιχνίδι, ξαναλέω αν έχω καταλάβει πως λειτουργεί, για να μαζευτούν αυτοί οι πόντοι θα πρέπει να βρεθούν 45 αντικείμενα σε 90 δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να γίνει αυτό.
    Ελπίζω να είναι από τις περιπτώσεις που κάτι δεν καταλαβαίνω και μετά όταν παίζω ξαφνικά είναι πολύ πιο εύκολο(όχι είναι πολύ χειρότερο), γιατί για την ώρα μου φαίνεται δύσκολο και το κομμάτι του να βγουν οι ποσότητες, και να βγουν οι πόντοι από τα μίνι παιχνίδια.

Τελευταία επεξεργασία: 2/5/25
    Αρέσει σε soyla74, vagelis1968, skias10 και 13 σε άλλους.
  3. nalajohni99

nalajohni99 Αρχάριος στο φόρουμ

ξεκιναμε προετοιμασια απο σημερα βασικη και αγριο λιβαδι πολυωρα φυτα για αναδυομενα,στο ξεφωτο μονο δεντρα για αναδυομενα και μεγενθυτικους φακους.τα δωρακια μετρια και η φασολια το ιδιο,θα παιξω χαλαρα καθως το μινι παιχνιδι δεν ειναι και το φορτε μου.

Αρέσει σε soyla74, vagelis1968, skias10 και 9 σε άλλους.
  4. icons1

icons1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα, καλό μήνα, στοχεύω στον τάπιρο, περίπου 75 παιχνίδια άρα περίπου 46.000 φυτά και 2.550 αναδυόμενα. Δεν είχα τύχη στο ροδάνι (ενώ το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ γενναιόδωρο, τώρα μου έδωσε σε 230 γύρους μόνο δυο φορές +1 για 6 ώρες) οπότε τσάτνι, 100% φυτά, 5 τζακ με δώρα και δυο μαζέματα με ΣΛΖ και μέχρι το μεσημέρι θα είναι έτοιμα με περίπου 2.400 ΣΛ και όλες τις φασολιές που μειώνουν χρόνο ΣΛ ενεργοποιημένες.
    Ελπίζω να προλάβω τις φασολιές και να κάνω ένα μάζεμα εξευγενισμένο αμάρανθο με ΣΛ για αναδυόμενα (από χθες με προετοιμασία μόνο σε βασική και λιβάδι έχω 980 αναδυόμενα) και μετά εξευγενισμένη γιούτα για να πάρω και κανένα τούβλο - όλα σε βασική έκταση και λιβάδι. Το ξέφωτο δεν το έχω πειράξει παρά μόνο έχω βγάλει τους στάβλους και στη θέση του 40-50 χωραφάκια με γιούτα.
    Θα συνεχίσω ανάλογα με το τι έχω μαζέψει γιατί ιδανικά θα ήθελα να παίξω με τις 3 επόμενες σκηνές (κουζίνα, μπάρμπεκιου, κρεββατοκάμαρα) που τις ξέρω και θα τις θυμηθώ εύκολα, άρα έχω περιθώριο μέχρι αύριο στις 3. Μετά γιόλο, φυτεύω-μαζεύω κι ό,τι έξτρα βγει.
    Κλιμακωτές οι απαιτήσεις, αν και 28.764 φυτά για τη φασολιά δεν είναι λίγα. Από εκεί κι έπειτα ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός.

Αν διαλέξεις να παίξεις το 1ο μίνι παιχνίδι (60 αντικείμενα σε 90 δεύτερα) παίρνεις max 158. Αν διαλέξεις το 2ο ή το 3ο (10 αντικείμενα ή διαφορές) παίρνεις max 128. Άρα για να τελειώσει η δεξιά στήλη, με τον 2ο ή 3ο τρόπο χρειάζονται 118 άριστα παιχνίδια και με τον 1ο τρόπο 95 άριστα παιχνίδια.
    Καλή επιτυχία!

Αρέσει σε soyla74, MariaStathaki, -ΡΙΚΑ1985- και 8 σε άλλους.
  5. ste007

ste007 Επιφανής του φόρουμ

Ευχαριστώ για την διόρθωση. Ο εγκέφαλός μου απλά αρνήθηκε να δεχτεί ότι είναι τόσοι λίγοι πόντοι :p
    Εντάξει το 1ο ιβέντ μετά από καιρό που δεν θα ολοκληρώσω την δεξιά στήλη.
    Εγώ έπαιξα το 1ο παιχνίδι και τα αποτελέσματα ήταν κάπως άσχημα. Κατάφερα να βρω 19/60, οπότε πολύ μακριά από το τέλειο.
    Μάλλον θα πάω στα άλλα 2 παιχνίδια που έχει τουλάχιστον 10 αντί για 60 ελπίζοντας να πιάσω κάποια στιγμή το μέγιστο, γιατί στα 60 αντικείμενα δεν με βλέπω. Ακόμα και με screen shots είναι κάπως δύσκολο.

Αρέσει σε MariaStathaki, jimixatz, skias10 και 2 σε άλλους.
  6. icons1

icons1 Επαγγελματίας του φόρουμ

@ste007 καμία διόρθωση, απλά διευκρίνιση :). Εγώ πάλι είμαι άχρηστη στις 10 διαφορές και με τα 10 αντικείμενα αγχώνομαι ακραία-οπότε τα 60 σε 90'' είναι μονόδρομος. Να σου πω τι κάνω, μήπως βοηθήσει, γιατί χρειάζεται λίγο "προπόνηση":
    στο αγγλικό φόρουμ έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς οι σκηνές με τα αντικείμενα (είτε με ονοματισμένα επάνω τα αντικείμενα, είτε με σκέτη την εικόνα) και με λίστα των αντικειμένων από κάτω.
    Βάζοντας την εικόνα πάνω και τη λίστα κάτω σε μία σελίδα (πχ στο word), διαβάζω ένα-ένα τα αντικείμενα και κοιτάω και τα βρίσκω στην εικόνα. Το κάνω μερικές φορές μέχρι να αισθανθώ ότι έχω μάθει αρκετά καλά πού είναι τα αντικείμενα και μετά παίζω το mini game. Προσπαθώ σε κάθε τέτοιο event να μαθαίνω 3 σκηνές, άντε 4. Για την ώρα υπάρχουν στα αγγλικά αλλά με τους αυτόματους μεταφραστές δεν θα είναι δύσκολο. Αν θες οποιαδήποτε άλλη βοήθεια στείλε μήνυμα να σου στείλω συνδέσμους να μην σπαμάρουμε.

Αρέσει σε MariaStathaki, Hecuba, vagelis1968 και 3 σε άλλους.
  7. .sofaki.

.sofaki. Άρχων του φόρουμ

Ενα δρωμενο καταλληλο για ολους!! Η φασολια προσιτη και για μικρα επιπεδα .Την αποκταμε με λιγα παιχνιδια.Και οποιος θελει και μπορει φθανει οπου θελει.Μια χαρα. Ο νεος σταβλος που δινει μαρεσει.

Αρέσει σε soyla74, MariaStathaki, -ΡΙΚΑ1985- και 6 σε άλλους.
  8. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Καλησπερα σε ολους! Τελειωσα την αριστερη στηλη, μεχρι το 30 και στη δεξια στηλη εχω φτασει μεχρι το 88 παιζοντας με τις διαφορες και παιρνοντας καθε φορα 103 ,108 και πιο λιγες φορες 118 ποντους!!! Ουτε κατα διανοια δεν μπορω να παρω τον νεο σταβλο ασχετα οτι εχω ακομη πολλες μερες στη διαθεση μου! Χρειαζομαι παρα πολλα φυτα και πολλες καλλιεργειες!!! Αρα συνεχιζω χαλαρα και οπου φτασω!! Καλη συνεχεια σε ολους!!!!

Τελευταία επεξεργασία: 4/5/25
    Αρέσει σε soyla74, MariaStathaki, -ΡΙΚΑ1985- και 13 σε άλλους.
  9. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημέρα.
    Η φασολίτσα έτοιμη στην θέση της και συνεχίζω.
    Καλή Κυριακη !!

Αρέσει σε MariaStathaki, jimthrilosgate7, icons1 και 11 σε άλλους.
  10. panos601

panos601 Βετεράνος του παιχνιδιού

καλησπερα τελος και εγω την αριστερη στηλη και τελος με το δρωμενο γιατι ειναι παρα πολυ απαιτητικο

Αρέσει σε soyla74, MariaStathaki, -ΡΙΚΑ1985- και 9 σε άλλους.
  11. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημέρα
    Ολοκλήρωσα την αριστερη στήλη και συνεχίζω.
    Δυσκολα όμως θα φτασω στον σταύλο Ταπιρο Καμπομάνι που τόσο θέλω.
    Είδομεν !!!

Αρέσει σε vagelis1968, soyla74, jimixatz και 10 σε άλλους.
  12. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα σε όλη την παρέα.. μόλις τέλειωσα και τις δύο στήλες και ομολογώ πως είχα πάρα πολύ καιρό να απολαύσω στο έπακρο, ένα δρώμενο... τα δώρα όλα καταπληκτικά και ειδικά ο νέος στάβλος, με μόνη ένσταση το +1 στον μανδρίλο, που μου φαίνεται εντελώς αχρείαστο, κατά τα άλλα και η φασολιά εξαιρετική με τα σεντούκια.. χρησιμοποίησα άνετα χωράφια με 2 μπόνους 300% και 100% απο την αποθήκη μ (πάντα με πολυροζ τάρτα) με σ λίπασμα και ζωζώκες.. μετά την επίδραση των μπόνους, μικρά χωράφια με 6 τζακ, και αρκετά σ λιπάσματα.. γενικά μπορεί να ήταν ένα απαιτητικό δρώμενο, αλλά τα δώρα με αποζημίωσαν.. ένα <<κόλπο>> που συνιστώ είναι να μαζεύετε αρκετά παιχνίδια μαζί πχ 10,15 και να τα παίζετε συνεχόμενα, γιατί το μάτι συνηθίζει τις εικόνες και υπάρχει πιο γρήγορη αντίδραση.. προσωπικά παίζω πάντα με τις διαφορές.. πάντα τέτοια.. καλά τελειώματα σε όλους

Αρέσει σε jimthrilosgate7, Megas_kokoriko, vagelis1968 και 18 σε άλλους.
  13. Hecuba

Hecuba Προχωρημένος

Τέλος με την αριστερή στήλη η φασολίτσα στη θέση της .Στη δεξιά στήλη έχω φτάσει μέχρι το 90 ,δεν πρόκειται να την τελειώσω και γιατί δεν έχω χρόνο να διαθέσω και γιατί δεν πρόκειται να χαλάσω άλλα σ.π και ζωζώκες. Καλή συνέχεια σε όσουν συνεχίζουν και συγχαρητήρια σε όσουν την τερμάτισαν.

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, maria_palou, nickoikono11 και 8 σε άλλους.
  14. vagelis1968

vagelis1968 Άρχων του φόρουμ

Καλημέρα στην παρέα, τέλος και για μένα το δρώμενο, πολύ ωραία τα δώρα και η φασολιά. Ευχαριστούμε την εταιρεία. Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε nickoikono11, -ΡΙΚΑ1985-, GEPPO1 και 6 σε άλλους.
  15. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Τελικα αφου ξοδεψα απειρο σουπερ λιπασμα και ζωζωκες καταφερα να παρω τον νεο σταβλο Ταπιρο Καμποπανι και να τελειωσω στο Νο 142 μολις τωρα!!!!

Αρέσει σε olga-tse62, toylaaaaa, vagelis1968 και 9 σε άλλους.
  16. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Τι να κάνουμε βρε παιδιά, με μια άδεια την Παρασκευή γινόταν τετραήμερο... εεε και ο Τάπιρος έβγαλε φτερά και έφυγε. Έφτασα μέχρι το 106 στη δεξια. Ήθελε δουλίτσα το πράγμα. Καλή αρχή στο επόμενο και προχωράμε...

Τελευταία επεξεργασία: 7/5/25
    Αρέσει σε icons1, SYLVART, toylaaaaa και 8 σε άλλους.
  17. skgskg

skgskg Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα τέλος και εγώ με την αριστερή στήλη, στην δεξιά στήλη έφτασα μέχρι το 99.

Αρέσει σε icons1, Hecuba, Marinaloren και 3 σε άλλους.
  18. jimthrilosgate7

jimthrilosgate7 Νέος ειδικός

Ένα ακόμα δύσκολο και απαιτητικό δρώμενο τελείωσε.! Έφτασα και εγώ μέχρι το 157 στην δεξιά στήλη..δεν αγχώθηκα να το ολοκληρώσω. Ήμουν τυχερός και κέρδισα αρκετά μπόνους στο ροδάνι και δεν κατανάλωσα για το συγκεκριμένο δρώμενα λιπάσματα. Πάμε για το επόμενο. Καλή συνέχεια σε όλους.!

Αρέσει σε soyla74, SYLVART, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  19. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.