Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Το Μεγάλο Κυνήγι IV "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 26/5/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jimoula

jimoula Γνώστης του φόρουμ

σε ευχαριστω πολυ ! τωρα θυμηθηκα ποιο ειναι. αυτο που κουνιεται με τον αερα! xD
    η πλακα με τα τζαμποδεντρα ειναι οτι μπορεις να τα ανταλλαξεις στο εξπρες της φαρμας αλλα δεν υπαρχουν στο παρε δωσε. δεν το καταλαβα ποτε θα μπορουσαν να βοηθηθουν πολλοι παικτες.

Αρέσει στους skias10, αμφιθεα και μαμαβικη.
  2. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Σας υπερ ευχαριστώ πολύ..Βίκυ θα τις κοιτάξω κι αυτές και ελπίζω να μπορώ να ανταποκριθώ!!xD
    Μπορώ εδώ να συμπληρώσω και το +1 της γιορτής καθώς δεν καταλαμβάνει κάποια θέση. Επίσης όσοι ανησυχείτε για τις μάρκες θα πάρουμε από την μπάρα με τα παιχνίδια και ήδη έχουμε λάβει μερικές από την ολοκλήρωση των επιπέδων της γιορτής! Εγώ έχω 5 μέχρι στιγμης. Οπότε εκείνο το διάστημα της ώρας είναι και η κατάλληλη στιγμη να βάλουμε και τα σ. λιπάσματα και όλες τις ζωζώκες για παραπάνω φυτά. Εύχομαι να βοήθησα και εγώ;)

Αρέσει στους αμφιθεα και skias10.
  3. fouli1988

fouli1988 Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπερα σε ολους! ^ω^)y
    Τελικα το παιχνιδι με τα 60 αντικειμενα σε κατω απο 90 δευτερα ειναι κομματακι δυσκολο αλλα μ αρεσουν οι προκλησεις!
    Δεν περιμενα ποτε οτι εδω στο φαρμεραμα θα ειχε κ τετοια παιχνιδια μυαλου,μπραβο κ συγχαρητηρια σ ολους οσους συνεβαλαν σ αυτην την προσπαθεια.
    Το μονο παραπονακι μου ας πουμε ειναι οτι θα ηθελα να ειχε περισσοτερες χρυσες μπανανες για ανταμοιβη:p:music:,αλλα ενταξει μην ειμεθα κ πλεονεκτες χαχα:pxD

4. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Σωστα Παναγιωτη ..Ειναι και αυτο το +1..Απλα δεν το συμπεριελαβα γιατι σκεφτηκα οτι χρειαζεται 8 μαρκες και δεν ξερω
    εαν εχουμε προλαβει να τις μαζεψουμε ..
    Σε ευχαριστω παντως που το ανεφερες..
    Φιλικα Βικυ..:inlove:

5. vagelis1968

vagelis1968 Άρχων του φόρουμ

Καλά τα λες αλλά πόσοι παίκτες έχουν 7!!!!!!! ζώα τελευταίας γενιάς με αξία πάνω από 1δις ΧΤ?????

6. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Λόγω υποχρεώσεων, μπορώ να μπαίνω μόνο μία φορά τη μέρα στη φάρμα μου, οπότε... άπιαστο όνειρο το φιορινόδενδρο για μένα. Χαίρομαι όμως που εμφανίστηκε και χαίρομαι για όλους-ες εσάς που θα το αποκτήσετε!!!
    Καλή επιτυχία!

Αρέσει σε SiaKapa, vagelis1968, kat77 και 10 σε άλλους.
  7. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Και παραπάνω να μπορούσες να έμπαινες, πάλι άπιαστο όνειρο θα ήταν...;)xD
    Η διεκδίκηση των φιορινόδενδρων, απαιτεί συνεχή σπερνοθερίσματα με ΣΛ. Και δεν μιλάμε για 2-3-4.000..
    Καλή δύναμη σε όλους!!

Αρέσει σε vagelis1968, Megas_kokoriko, αμφιθεα και 3 σε άλλους.
  8. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει αναγκαστικά να χρησιμοποιήσουμε σ. λιπάσματα σε απλά σπερνοθερίσματα...
    Προσωπικά μέχρι τώρα έχω καταφέρει να φτάσω στο επίπεδο 54 της δεξιάς στήλης με 4.200 περίπου πόντους ξοδεύοντας 41 + 41 + 41 + 200 σ. λιπάσματα στην πρώτη μέρα μόνο. Χρησιμοποιώ μόνο νεράκι και κοπριά από σήμερα το πρωί..
    Σ. λίπασμα θα βάλω όταν ξεκινήσει το +3 κι τα υπόλοιπα που θα έχουμε τον περιορισμό του χρόνου για τα μπόνους και περισσότερο πλεόνασμα σε ποσότητες φυτών!! Γιατί αν μαζευτούν όλα μαζί μας κάνουν 13 φυτά από τα μικρά χωραφάκια, δηλαδή συγκεντρωτικά 13x202=2.626 σε ένα μόνο θέρισμα. Ας αφαιρέσουμε το +1 της γιορτής (που διαρκεί 1 ώρα, και μπορεί να μην προλάβουμε να το πάρουμε συγχρόνως με το +3)θα πάμε στα 12. Άρα 12x202=2.424, και αφαιρώ τα 202 του φυτέματος πάμε στα 2.222(καθαρό κέρδος). Με τα 6 φυτέματα στην μέρα μας θα έχουμε 13.332 φυτά, τα οποία εάν διαθέτουμε τα απαραίτητα αναδυόμενα (που αυτά εμένα με κρατάνε πίσω) θα έχουμε 79 παιχνίδια. Προσωπικά κερδίζω 135 σε κάθε παιχνίδι τις περισσότερες φορές, που σημαίνει ότι με τα 79 παιχνίδια θα λάβω 10.665 πόντους. Άντε να αφαιρέσω 200, γιατί αποκλείεται να μην χάσω μερικά σε καινούργιες πίστες...
    Μετά μας λείπουν 7.342 πόντοι, δηλαδή περίπου 55 παιχνίδια με 9.400 φυτά και 1.320 αναδυόμενα..Το μόνο πρόβλημα είναι τα αναδυόμενα για εμένα. Εάν δεν τα καταφέρω θα είναι από αυτά, δυστυχώς...
    Με σωστή διαχείριση στα αγαθά, μπόνους και λιπάσματα πιστεύω θα έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα, και εύχομαι όλοι να τα καταφέρουμε!!

Αρέσει σε vagelis1968, Megas_kokoriko, -fasolaki- και 4 σε άλλους.
  9. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Ξαναδιαβασε το post 100 της Βικυς και το post 102 του Panagiotiis και θα δεις οτι ισως δε χρειαστουμε και καθολου λιπασμα ζωζω και πολυ λιγοτερα σ.λιπασματα, αλλα μονο ενα ξενυχτι 24ωρων.

Βικουλα μου τελειος ο συλλογισμος σου, μολις φθασω στο 68 θα τα βαλω ολα αυτα, σ ευχαριστω πολυ!!!:inlove: οπως και τον φιλο μου τον Παναγιωτη που μας θυμισε τις μαρκες της γιορτης :inlove:
    Καλη δυναμη στις προσπαθειες σε ολους σας!!!:inlove:

Αρέσει σε vagelis1968, -fasolaki-, rixainrempite και 3 σε άλλους.
  10. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Τα γνωρίζω αυτά που αναφέρεις. Το μόνο που δεν έχω στα υπάρχοντά μου, είναι το +1 φυτό δρώμενου, που μπορώ, εν μέρει, να το αντικαταστήσω από τις εορταστικές μάρκες.
    Όταν φτάσουμε στο 68, που θα έχουμε στην διάθεσή μας και το +3 για 24 ώρες, ασφαλώς και τα πράγματα γίνονται καλύτερα, αλλά όχι τόσο, ώστε να μας καλύψει ένα μεγάλο μέρος από την ποσότητα που αναζητούμε. Και στην περίπτωση αυτή όμως, με ΣΛ θα έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα από τα περισσότερα σπερνοθερίσματα που θα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε. Εκεί πιστεύω ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας. Όσα περισσότερα σπερνοθερίσματα κάνεις την ημέρα, τόσο πιο κοντά θα σε φέρνουν στα φιορινόδενδρα, που κατά την άποψή μου, τα θεωρώ αρκετά υπερτιμημένα από μεριάς μας!! **
    Καλή επιτυχία!!

** Με τα 2 φιορινόδενδρα, (60Φ ανά μήνα), που γίνεται τόσος ντόρος, αν τελικά καταφέρουμε και τα πάρουμε, λύνονται τα προβλήματά μας? Σταματάμε να αγοράζουμε φιορίνια? Δεν νομίζω ότι είναι τόσο σπουδαίο το όφελος μας, ώστε να αναλωθούμε πέραν του εφικτού μας!!

Τελευταία επεξεργασία: 28/5/20
    Αρέσει στους vagelis1968, -fasolaki- και μαμαβικη.
  11. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Πολυ σωστα τα λες ολα και συμφωνω και για τα φιορινοδεντρα. Το πιο σημαντικο ειναι να καταφερουμε να φθασουμε στα 68 παιχνιδια και να εχουμε και τα αναλογα αναδυωμενα ως εκει, διοτι με ολα τα μπονους δηλ.13 φυτα καθε θερισματος, και 1ωρα και κατι λεπτα με το σ.λιπασμα θα βγαλουμε περιπου 60.000 φυτα, δηλαδη τελειωνουμε και με το παραπανω το δρωμενο. Βεβαια για σχεδον 22-23 φυτεματα το 24ωρο θελουμε 4500 σ.λιπασματα, ομως δεν χρειαζομαστε για ολα σ.λιπασμα μιας και τα 60.000 φυτα ειναι πολυ περισσοτερα απο οσα χρειαζομαστε. Θα προσπαθησω να τα υπολογισω με οχι τις τελειες επιδοσεις και θα επανελθω αυριο πια με καθαρο μυαλο.
    Καλο βραδυ!

12. joulia1974

joulia1974 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα Βίκυ. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά ψαχνω στη λαχαναγορα να τις βρω και δεν τις εχω

Αρέσει στον/ην skias10.
  13. skias10

Ισως εισαι σε μικροτερο επιπεδο και γι αυτο δεν σου εχουν ακομη εμφανιστει στην λαχαναγορα σου..
    Διπλα στον τιτλο της καθε αποστολης σου εχω γραψει και το αντιστοιχο επιπεδο για να μην μπερδευτεις..

14. joulia1974

joulia1974 Ανερχόμενος συντάκτης

Έχεις δικιο. Ειμαι επιπεδο 160

Αρέσει στον/ην skias10.
  15. -fasolaki-

-fasolaki- Ενεργός συντάκτης

Καλημέρα!Όλοι περιμένουν τα +3 φυτά βλέπω, εγώ έχω κρατήσει και τα πάρτυ εισιτήρια για να τα χρησιμοποιήσω όταν θα έχω το +3 όλο και κάποιο μπόνους θα πιάσω πιστεύω.

Αρέσει σε vagelis1968, αμφιθεα, martax17 και 2 σε άλλους.
  16. skias10

Καλημερα ταλαιπωροι συναγροτες μου..
    Οποιος ψαχνει σ.λιπασματα αλλα δεν εχει φιορινια η' φασουλοφλουρια για να τα αγορασει , ξερουμε την παλια αποστολη στην λαχαναγορα ''σουπα και λαβρα''..Δινει απο 800 εως 1.600 σ.λιπασματα το μεγιστο, η καθε εργασια..
    Με αυτον τον τροπο γλυτωνει ολες τις εκτροφες που χρειαζονται και δεν θα σπαταλησει σ.τροφες ..
    Με την προυποθεση παντα, οτι εχει καποιος την δυνατοτητα να αγορασει με ΧΤ ,απο την λαικη του (εαν υπαρχει) το ζωο τελευταιας
    γενιας που ζηταει .. Το αναφερω ως λυση εκτακτης αναγκης .. Το σκεφτηκα και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας..
    Ενδεικτικα γραφω ολα τα ζωα εκτροφης που χρειαζονται ,κυριως για τα μικροτερα επιπεδα για να μην ψαχνουν να τα βρουν..
    Κατ επιλογην δικη σας παντα..
    Αλογο καλλιτεχνης,γουρουνι κουμπαρας,ψαρι sparkling ,γαλακτερη αγελαδα,στρουθοκαμηλος πατινερ και μελισσα μοντελο..
    Καλη συνεχεια σε ολους..

Αρέσει σε dafro123, vagelis1968, μαμαβικη και 3 σε άλλους.
  17. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Για την ώρα έχω βγάλει το τσάτνι και παίζω με ενα 100% μπόνους συνολικών εσόδων (διαμαντένια θέση).
    Εβαλα και μια τάρτα Pinky Pie οπότε θα το έχω για 30 ώρες και κάτι.
    Σε 44 άνετα χωράφια,με λευκή αγνότητα και στόλεν, σ.λίπασμα και ζωζό μου δίνει 1.452 φωτά κάθε 4 ώρες. (44*33)
    Το βρίσκω αρκετά οικονομικό σε λιπάσματα και με κρατάει σε μια καλή θέση στα φυτά.

Οταν θα χρειαστεί να μαζέψω περισσότερα φυτά θα βάλω και άλλα μπόνους, απλά συνήθως δεν τα βάζω ολα μαζί.
    Τα μπόνους παραγωγής +100 και +200% τα βάζω σε μεγάλα χωράφια ή άνετα χωράφια ενώ τα +1, +2, κλπ τα χρησιμοποιώ με μικρά.

Για όσους δεν το πρόσεξαν ή δεν το θυμούνται, ανακοινώθηκε μια αλλαγή στα Buffs στις 1/3/2020, στις τεχνικές ανακοινώσεις.
    Κάποια απο τα Buffs έγιναν αθροιστικά ως προς την απόδοση.
    Καλό θα ήταν να ρίξουμε όλοι μια ματιά. Ισως μας βοηθήσει.

Αρέσει σε *As*, vagelis1968, Dr.Kelly και 3 σε άλλους.
  18. .sofaki.

.sofaki. Άρχων του φόρουμ

καλημερα,εχω μπονους συγκομιδης φυτων πηγα να βαλω και δευτερο συμφωνα με την ανακοινωση στις 1/3/2020 για buffs Αν καταναλώσετε περισσότερα από 1 buffs , τότε πάντα το μπόνους θα προστεθεί και δεν θα παραταθεί η διάρκεια. Δεν προστεθηκε,παραταθηκε η διαρκεια.

Αρέσει στους vagelis1968, αμφιθεα και skias10.
  19. olga-tse62

olga-tse62 Ειδικός του φόρουμ

Αρέσει σε sofiapao76, vagelis1968, toylaaaaa και 5 σε άλλους.
  20. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα!!!!
    Πριν τελειωσει το δεύτερο 24ωρο παιχνιδιου ειμαι μπροστα στα φυτά και αυτος είναι ο στόχος μου μέχρι τέλος.
    Πάιζω με μικρα χωραφακια οπου εχω ενεργοποιησει 100% σοδιας και αν χρειαστει θα ενεργοποιησω ξανα.
    Επαιξα στο τροχο οτι απλα κουπονια μου εδωσαν τα σεντουκια και απο εκει πηρα 6φορες +1φυτο και μια
    φορα εβαλα ζωζω για να δω που θα φτασει το μικρο χωραφακι οπου μου εδωσε 15φυτα.
    Θελω μια μερα πριν τελειωσει το δρωμενο να εχω τελειωσει με τα φυτα και αν δεν το εχω
    θα παιξω με ζωζω.
    Σ.Λ θα χρησιμοποιησω μονο αν εχω προβλημα στα αναδυομενα κανοντας εξευγενισμο.

Καλή επιτυχία στον στόχο΄σας!!!:)

Αρέσει σε SiaKapa, billgab, sofiapao76 και 10 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.