Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Το Μεγάλο Κυνήγι IV "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 26/5/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Οχι φυσικα αλλα οπως ξερουμε ολοι τα λαθη πληρωνονται και περιμενω να δω καποια ανταμοιβη γιατι απο συγνωμες εδω μεσα χορτασαμε.

2. fouli1988

fouli1988 Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπερα στη φαρμοπαρεα! Εχω να πω οτι αυτο το δρωμενο ειναι απλα φανταστικο! Δεν με νοιαζει που θα φτασω κ ουτε θα ξενυχτησω η θ αγχωθω απλα θα το διασκεδασω οπως παντα γιατι ειναι ενα παιχνιδι μονο ^ω^ Επισης λατρευω τα παιχνιδια μυαλου χαχα ειμαι master σ αυτα!;) Καλη επιτυχια σε ολους μας λοιπον κ χωρις αγχος κ ξενυχτια γιατι κανουν ρυτιδες :p
    ΥΓ: Προς ολους τους γειτονες κ τις γειτονισσες μου στειλτε μου σκονη αποτυπωματων για δωρακι ναι? Το γραφω εδω ελπιζοντας να το δουν ολοι κ ολες γιατι βαριεμαι τα πολλαπλα μηνυματα:p:music:

Αρέσει σε thodoros, αμφιθεα, μαμαβικη και 2 σε άλλους.
  3. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Αμοιβή γιατί?
    Δεν άρχισε το παιχνίδι στην ώρα του?
    Χάθηκαν κάποια από τα 10 φυτά σου?
    Υπήρξε κάποιο λάθος στη ροή του παιχνιδιού, που σε εμπόδισε να παίξεις?
    Εκτός αν θέλεις αμοιβή για τα 30 λεπτά που ξόδεψες να κάνεις υπολογισμούς με 5 ώρες και όχι με 5.30.
    Λυπάμαι γι αυτό δεν θα πάρεις ανταμοιβή, γιατί εσύ ξόδεψες 30 λεπτά για υπολογισμούς και εμείς για να ετοιμάσουμε τις Σ.Ε, ξοδεύουμε 4 και 5 μέρες και αν υπήρχε, κάποιο τυπογραφικό λάθος, δεν επηρέασε τη ροή του παιχνιδιού πουθενά και ούτε φυσικά την προετοιμασία σας για το δρώμενο, όπως θα γινόταν αν υπήρχε κάποιο λάθος στα αναδυόμενα.
    Όσο για τις συγνώμες που χόρτασες ,προτείνουμε σόδα, εγγυημένα στο λέω γιατί με σόδα χωνεύουμε εμείς τα ευχαριστώ σας, που είμαστε εδώ και προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε.
    Το θέμα τελειώνει εδώ και η κουβεντούλα παρακαλώ να μείνει καθαρή.

Αρέσει σε rixainrempite, ΝΕΦΕΛΗ9, fouli1988 και 7 σε άλλους.
  4. dimitrisxg

dimitrisxg Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ενταξει βρε παιδια, ηρεμηστε λιγακι, δεν χαλασε κι ο κοσμος... βγειτε εξω, αναπνευστε λιγο φρεσκο αερα και ολα καλα, μονο θετικα, αφου αντεξαμε το κορονοιο...

Αρέσει σε kerasoula, maria_palou, Panagiotiis και 5 σε άλλους.
  5. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Έχω ήδη πιο πολλά φυτά από ότι αναδυόμενα... την πατήσαμε και από εκεί...

6. vagelis1968

vagelis1968 Άρχων του φόρουμ

καλησπέρα στην παρέα, κάθισα κ διάβασα τις συχνές ερωτήσεις του κ φυσικά την κουβεντούλα μας στο φόρουμ. Αρκετοί είναι ενθουσιασμένοι (κι εγώ στην αρχή) κ κάποιοι μίλησαν για ''τυράκι''. Έκανα κι εγώ κάποιους υπολογισμούς για να δω που πάω. Έχουμε κ λέμε: 7 ημέρες x 6 μαζέματα (με ξενύχτι) 42 x 606(202x3)=25.452 φυτά, άντε κ με κανένα μπόνους κ το +3 το πολύ να πάμε 35000 φυτά δια 170=206 παιχνίδια x 105 πόντους (όχι κι εύκολο)=21630 πόντοι στη δεξιά μπάρα. Άρα για να πάρουμε το 1 φιορινόδεντρο (22195 πόντοι)θα ''ματώσουμε''. Συμπέρασμα: βαθμός δυσκολίας του ιβέντ πολύ υψηλός, θα βγει μόνο με μπόνους κ πολλά, πάρα πολλά σούπερ λιπάσματα κ πολλά σούπερ λιπάσματα της Ζωζώς. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά να σας θυμίσω να κρατάμε μικρό καλάθι ώστε να μην απογοητευτούμε στο τέλος κ τα βάζουμε με την εταιρία. Παίζουμε χωρίς άγχος με χαμόγελο κι όπου πάει. Καλή συνέχεια σε όλους!!! Υ.Γ. Τυράκι = λιπάσματα = φιορίνια.

Αρέσει σε soyla74, toylaaaaa, Megas_kokoriko και 6 σε άλλους.
  7. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

έλεοοοςς φυτεύω απο το μεσημέρι με σούπερ λιπάσματα και τώρα είδα οτι φυτεύω αστρολουλουδα!!!! το νου σας μην την πατήσετε και εσείς!!!!>:(>:(

Αρέσει σε -lousi-leon2001, sofiapao76, μαμαβικη και 7 σε άλλους.
  8. martha72

martha72 Ενεργός συντάκτης

εχω κρατημενα 3 μπονους εσοδων 100% και μολις τορα καταλαβα οτι μπαινει στην ιδια κατηγορια με το τσαντι ΕΛΕΟΣ

Αρέσει σε sofiapao76, αμφιθεα, vagelis1968 και 2 σε άλλους.
  9. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Θα σου προτεινα να τα χρησιμοποιησεις οταν φτασεις στο 68ο βημα που δινει μπονους +3 .Επειδη αυτο το μπονους δεν καταλαμβανει καμμια θεση και ισχυει για 24 ωρες ,μαζι με τα δικα σου μπονους θα βγαλεις πολλα φυτα..Αν εχεις και μπονους συγκομιδης και αυτο
    θα σε βοηθησει γιατι επιδρα και στα φυτα των δρωμενων..Επισης το μπονους εσοδων φυτων 24 ωρων μπαινει στην χρυση θεση, οποτε αν το εχεις μπορεις να το συνδυασεις με το τσατνι ..
    Φιλικα Βικυ..:inlove:

Αρέσει σε _vicky_74, martha72, vagelis1968 και 5 σε άλλους.
  10. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

Το μπόνους εσόδων 100% έχει αξία για τις άλλες σοδειές - δέντρα στάβλους εργαστήρια
    Επίσης αξίζει σε φυτά αλλά με μεγάλα χωράφια , ιδίως άνετα . Σε χωράφια 1Χ1 είναι άχρηστο λόγω του τσάτνι
    Το μπόνους εσόδων φυτών 100% πιάνει χρυσή θέση και είναι το καταλληλότερο για την περίπτωσή μας σε συνδυασμό με μπόνους εσόδων 200% στη διαμαντένια . Αν δεν υπάρχει 200% σοδειάς τότε το τσάτνι μας κάνει τη δουλειά στη διαμαντένια.
    Όσο για το +3 στο 68ο παιχνίδι , εκεί να έχετε διαθέσιμο χρόνο , μπόνους εσόδων , μπόνους σοδειάς και φυσικά χιλιάδες πράσινες σταγονίτσες !!! Και να αναφέρω ακόμη ένα , τον επιταχυντή συγκομιδής φυτών δρώμενου που δίνει + 1 φυτό για 8 ώρες
    Είναι η κατάλληλη στιγμή να πιάσει τόπο αυτό το μπόνους με τόσα σούπερ λιπάσματα που θα βάλουμε.
    Και για ακόμη πιο ψαγμένο παίξιμο συνδυάστε εκείνη τη μέρα τις σειρές στα σύννεφα που αυξάνουν την απόδοση του σούπερ λιπάσματος
    μαζί με μια λευκή αγνότητα , θα σας δώσει μέσα στην ημέρα 2-3 μαζέματα παραπάνω !!! Τότε θα είναι και η στιγμή να συμπληρώσετε τα αναδυόμενα με τον εξευγενισμό , δέκα λεπτά αρκούν.

Αρέσει σε xara2011, icons1, Nantia123 και 13 σε άλλους.
  11. olga-tse62

olga-tse62 Ειδικός του φόρουμ

βγαινουν αναδυομενα οταν κανουμε εξευγενισμο ενος φυτου ή φυτευουμε ενα φυτο που με τον εξευγενισμο που του εχουμε κανει και εχουμε κερδισει μειωση χρονου και γινεται πιο γρηγορα?τι εννοεις δεκα λεπτα αρκουν?εγω π.χ εχω εξευγενισει την ολυρα εχω κερδισει μειωση 20%και γινεται 5 ωρες γρηγοροτερα,επομενως φυτευω παντα ολυρα οταν θελω πολλα αναδυομενα.υπαρχει κατι αλλο με τον εξευγενισμο και τα αναδυομενα που δεν εχω καταλαβει?

12. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Κάποιες φωτογραφίες από παλιότερα δρώμενα που μοιράστηκαν μαζί μας άλλοι συναγρότες.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Αρέσει σε -fasolaki-, rixainrempite, sofiapao76 και 12 σε άλλους.
  13. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους, χαμήλωσα τις προσδοκίες μου για τα δυο φιορινοδέντρα, θα προσπαθήσω για το ένα, και ενώ τα φυτά πιστεύω οτι θα τα καταφέρω με τα λιπάσματα, τα αναδυόμενα μου φαίνονται βουνό. Στο δάσος φύτεψα το βράδυ χιονόμπαλα εξευγενισμένη και πήρα 110 αναδυόμενα. Τέτοιες ποσότητες από φυτό μακράς διάρκειας, είναι σκέτη απογοήτευση...

Αρέσει σε -fasolaki-, sofiapao76, vagelis1968 και 4 σε άλλους.
  14. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά μετά ξανασκέφτηκα ότι αν τελείωσουμε τα φυτά πιο γρήγορα ίσως να προλάβουμε να βάλουμε πολύωρα φυτά και στην βασική. Σε ιδανικές συνθήκες όλα αυτά...

Αρέσει σε -fasolaki-, sofiapao76, αμφιθεα και 2 σε άλλους.
  15. vagelis1968

vagelis1968 Άρχων του φόρουμ

Καλημέρα αγροτοπαρέα με τους φακούς απ'τους σταύλους κ τα εργαστήρια πως πάτε? Σε σχέση με το προηγούμενο δρώμενο η ροή είναι σκέτη απογοήτευση. Στο προηγούμενο ιβέντ παίρναμε 1 φακό για κάθε 10ωρο σταύλο τώρα .......... Έχει κάνει κάποιος κάποια έρευνα? παρατήρησε κάτι ενδιαφέρον να το μοιραστεί μαζί μας? Τώρα μόλις μάζεψα 11 σταύλους κουναβιού (8 ώρες) κ δεν πήρα ούτε 1 φακό!!!!!!!

Αρέσει σε -fasolaki-, Dr.Kelly, αμφιθεα και 2 σε άλλους.
  16. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Καλημέρα σε όλες και σε όλους.

Μαντέψτε πότε είπε να χαλάσει το λάπτοπ μου, να έχει καεί η οθόνη και η κάρτα γραφικών και η επισκευή να χρειάζεται χρόνο για να γίνει;
    Παίζω και σας γράφω από το κινητό αυτη τη στιγμή. Όπως είναι λογικό δε μπορώ να παίξω τα παιχνίδια από το κινητό γιατί δε θα μαζέψω σχεδόν κανέναν πόντο και έτσι αρκούμαι στο να σπερνοθερίζω όσο μπορώ περισσότερο.

Δεν πίστευα ότι θα δω ξανά ως έπαθλο το φιορινόδεντρο και μάλιστα δύο στο ίδιο δρώμενο. Εννοείται βέβαια πως από την στιγμή που η εταιρεία το δίνει δεν έχει σκοπό να χάσει κάτι και ότι όλα είναι υπολογισμένα για κέρδος. Εμείς από την μεριά μας δεν έχουμε παρά να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε έστω το ένα...

Υ.Γ. Θυμάται κάποιος παλιός παίκτης πότε ήταν η χρονιά που είχε μπει το φιορινόδεντρο ως μυστήριο δενδρύλλιο και λίγο αργότερα ως έπαθλο στο ροδάνι;
    Περνάνε τα χρόνια και η μνήμη δε βοηθάει... :p

Αρέσει σε *Chelsea*, -fasolaki-, xara2011 και 8 σε άλλους.
  17. martha72

martha72 Ενεργός συντάκτης

αν δε με απατα και μενα η μνημη μου ηταν καπου στην αρχη δηλαδη 2011 με2012

18. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

εγω παιζω τοσα χρονια και δεν εχω καταλαβει παρα την βοηθεια απο το φορουμ πως γινεται εξευγενισμος φυτων!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει στους panteleimon87 και Megas_kokoriko.
  19. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Σιγουρα πριν απο το Σεπτ.2012, διοτι τοτε ξεκινησα και ουτε που το ειδα ποτε μου.
    Θα συμφωνησω και στο οτι τα αναδιωμενα θα ειναι ενα θεματακι για ολους μας, εκτος απο τους πρωτους πρωτους παικτες του παιχνιδιου, που ευτυχησαν και προλαβαν τα τζαμποδεντρα στο τραινακι.
    Οσοι εχουν πολλες χιλιαδες σ.λιπασματα και ζωζωκες, θα βγαλουν το δρωμενο ανετα!!!!

KATAPIOS4
    Μπορεις να ρωτησεις τις συντονιστριες στη βοηθεια

Αρέσει στους vagelis1968, sofiapao76 και stavrina72.
  20. joulia1974

joulia1974 Ανερχόμενος συντάκτης

Kαλημέρα σας. Ποιες είναι οι 3 αποστολές στη λαχαναγορά που μας δίνουν Τζαμπόδεντρα? Έψαξα αλλά δε το εντόπισα. Ευχαριστώ

Αρέσει στον/ην xrysa2000.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.