Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Τι ψάρια πιάνεις;

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 15/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Γεια σε όλους.Εγώ μέχρι τώρα κατάφερα τα εξής.........

......και φυσικά συνεχίζω.Καληνύχτα,και να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα.

Αρέσει σε Gulit1, takis.00, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  2. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα
    Πολύ απογοητευμένος είμαι και από τα αναδυόμενα και από τις ψαριές μου. Μέχρι στιγμής έχω μαζέψει μόνο τα μισά αστερονομίσματα που χρειάζονται για τη νέα γραμμή φασολιάς.
    Στο ψάρεμα και σε αυτό το δρώμενο νομίζω ότι δεν είναι θέμα ικανότητας, αλλά τυχαίου. Και λίγη τύχη στο παιχνίδι δεν με πειράζει (χωριατοροδάνι, σοκολατοφάγος), αλλά όταν μπαίνει στα δρώμενα δεν μου αρέσει καθόλου.

Αρέσει σε kolokythopitas, βιβη.2003, jimixatz και 7 σε άλλους.
  3. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

με τελεια αποτελεσματα πετυχα παπαγαλοψαρα και γουρουνοψαρα!! τι αλλο να πω? :mad:

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, βιβη.2003 και 8 σε άλλους.
  4. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Αγκίστρια μαζεύεις απο τα φυτά, βάλε φυτά λίγο μεγάλης διάρκειας και θα σου δώσουν το αποτέλεσμα. Πχ εγώ έβαλα σόγια και είχα 8 αγκίστρια. Τα φτερά είναι η πίκρα που δε μαζεύονται εύκολα. Μπράβο σε σας που έχετε καταφερει ωραία αποτελέσματα.. Υπομονή στους υπόλοιπους

Αρέσει σε Gulit1, takis.00, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  5. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

καλημέρα σας
    την γραμμή την τελείωσα από χθες νομίζω

και αυτά από το κατάστημα
    αν προλάβω θα ξαναγοράσω τα διακοσμητικά
    παίζω με πολυτελείας και μερικά εκλεκτά
    τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά προσπαθήστε να είστε κοντά στον κύκλο
    καλή συνέχεια σε όλους

Αρέσει σε Nantia123, Gulit1, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  6. giannissuper

giannissuper Έμπειρος

Τελος η φασολιά.
    Και λίγα δώρα ακόμη μου έμειναν.
    Kαι εγώ μόνο με πολυτελείας παίζω.
    Καλή συνέχεια.

Αρέσει σε Nantia123, ste007, Gulit1 και 13 σε άλλους.
  7. papatas

papatas Αρχάριος στο φόρουμ

καλημέρα σε ολους, απορω πως τα καταφέρατε με τα φτερά. την ημερα φτιάχνω 7-8 πολυτελείας μόνο

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, βιβη.2003 και 6 σε άλλους.
  8. xara2011

xara2011 Έμπειρος

καλημερα σε ολους ,ωραιο το δρωμενο μα τελικα ο καθενας εχει τις δικες του δυσκολιες :oops: εγω εχω προβλημα με αγκιστρια βεβαια απο χτες το πρωι εχω κλειδωσει την φασολια μα θελω να παρω και τα διαφορα ;) ...καταρχην να πω οτι τα χχλ δεντρα δεν δινουν σχεδον τιποτα μην τα προτιματε ....εγω με σταβλους και εργαστηρια ,δεντρα γυρω γυρω και λιγα χωραφια στο νησι και στο τροπικο οπου βαζω τζιτζερ και εκει εχω βεβαια ζωα και δεντρα τα αποτελεσματα ειναι αυτα
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] ...ειδικα απο την κεντρικη φαρμα με δεντρα πολλα και δεν πηρα ουτε ενα αγγιστρι !!!!:sleepy:

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, xristos-ale3andros και 9 σε άλλους.
  9. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα!
    Κι εγώ τελείωσα με τη φασολιά και πήρα από τη δεύτερη καρτέλα όλα εκτός από τις 5 τάρτες χθες και σήμερα το πρωί πήρα επιπλέων το "αυστηρώς για ψάρεμα"
    Και εμένα μου τελείωσαν τα αγκίστρια ενώ έχω περισσότερα φτερά, έβγαλα λοιπόν τους επιπλέον στάβλους που είχα βάλει στο δάσος και ξανάβαλα δένδρα. Σκοπεύω να πάρω μερικά ακόμα διακοσμητικά -έστω για τις ανταλλαγές! Οπότε, όποιος δεν τα προλαβαίνει όλα, ας πάρει τη φασολιά και τα διακοσμητικά θα τα βρει στο μέλλον!
    Και τώρα θα βάλλω από τους στάβλους που θέλει η νέα αποστολή (έχω τα ζώα, αλλά να διατηρήσω το απόθεμά μου). Και ότι φτερά μαζέψω θα γίνουν διακοσμητικά!! Τι κρίμα να μην μπορούσαμε να αγοράζουμε περισσότερες φορές τις σούπερ τροφές και τα σούπερ λιπάσματα.

Αρέσει σε kolokythopitas, xristos-ale3andros, βιβη.2003 και 8 σε άλλους.
  10. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

σχετικα ευκολα θα βγει για μενα. εχω μαζεψει αρκετα λεφτα και μου μενουν 200 περιπου που θα μαζευτουν ανετα σε 3-4 μερες που μενουν για να τα παρω όλα. απο δωρακια τα πηρα ολα εκτος μπανανες και κατι ψιλα. αλλα πιστευω θα μαζευτουν και για αυτα τα δωρα μεχρι το τελος.

Αρέσει σε kolokythopitas, xristos-ale3andros, βιβη.2003 και 6 σε άλλους.
  11. FARMERAMA16000

FARMERAMA16000 Ανερχόμενος

Χθες έβαλα στη βασική 44 στάβλους (από πλατύποδα μέχρι λύκο-όλα από 16 έως 21 ώρες-)και πήρα 29 φτερά
    Σήμερα με τους ίδιους στάβλους ,38 φτερά.......:oops:
    Βγάλτε μόνοι σας συμπέρασμα και πείτε το και σε μένα γιατί τα αναδυόμενα -για μένα -είναι ένας πολύ-πολύ-πολύ δύσκολος γρίφος:mad:

Αρέσει σε skareleni, kolokythopitas, ioanna6929 και 8 σε άλλους.
  12. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Αυτό είναι λογικό να συμβαίνει γιατί υπάρχει και ο παράγοντας τύχη στα αναδυόμενα. Αν ένας στάβλος με μεγάλη διάρκεια έχει πιθανότητες πχ 80% να δώσει ένα αναδυόμενο, αυτό δεν σημαίνει ότι αν έχεις 100 τέτοιους στάβλους θα πάρεις 80. Το ποσοστό είναι ξεχωριστά για τον κάθε στάβλο. Αν μετρήσεις πολλές φορές θα βγάλεις μέσο όρο 80, αλλά σε 1-2 φορές μπορεί να υπάρχουν διαφορές. π.χ. ρίχνεις το ζάρι δέκα φορές και όταν φέρεις 1 δεν παίρνεις αναδυόμενο ενώ αλλιώς παίρνεις (ποσοστό περίπου 85%) Αν μετρήσεις 2 ή 3 δεκάδες θα δεις μεγάλες διαφορές, αν μετρήσεις πάρα πολλές ο μέσος όρος θα είναι εκεί στο 85%. Ελπίζω να το έκανα πιο κατανοητό.

Αρέσει σε kolokythopitas, koyrsaros, ioanna6929 και 4 σε άλλους.
  13. ARGIR0123456

ARGIR0123456 Ενεργός συντάκτης

τελος και για μενα χαλαρα και με την βοηθεια των γειτονων μου που τους ευχαριστω παρα πολυ για τα αναδυωμενα καλη συνεχεια σε οσους το συνεχιζουν ακομα τωρα θα παω ποιο χαλαρα και οτι κατσει :D

Αρέσει σε skareleni, kolokythopitas, ioanna6929 και 5 σε άλλους.
  14. giorgos19691969

giorgos19691969 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

telos kai gia mena h fasolies eminan 2 3 akoma sthn kartela opote xalara;););) kalh shnexia se osoys den ta phran

Αρέσει σε skareleni, kolokythopitas, ioanna6929 και 6 σε άλλους.
  15. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελος με την φασολια ξεκιναμε με τα υπολοιπα και οπου φτασουμε!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε skareleni, kolokythopitas, jimixatz και 5 σε άλλους.
  16. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

πηραμε τη φασολια και τα διακοσμητικα της. μενουν οι μπανανες.και 1-2 δωρακια ακομα. διαβαζω συχνα τα σχολια απο τα δρωμενα για τα αναδυωμενα και εχω να πω και εγω την άποψη μου. προσωπικα εχω τις ρουνες στο τερμα και τα κυπελλα κλπ και εχω μια καλη συγκομιδη απο αναδυωμενα. αν δεν εχετε στο τερμα μη περιμενετε πολλα.
    στο συγκεκριμενο δρώμενο δεν έκανα πολλες αλλαγες στη φαρμα. εβαλα σταβλους με ζωα περιεργα στη μια φαρμα στην αλλη μονο φυτα και στην αλλη αναμεικτα. στο νησι εχω δεντρα και σταβλους. και πηρα οσα αναδυωμενα ηθελα χωρις την παραμικρη βοηθεια απο φιλους

Αρέσει σε skareleni, kolokythopitas, empotonaki και 5 σε άλλους.
  17. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρες πολλες σε όλους τους ψαράδες - αγρότες:). Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει απο τα διάφορα να πάρω αρκετά δωράκια, εκτός απο την σοκολατόπιτα-αυτοκόλλητο-αστεράκια. Και απο τις φασολιές, έχω καταφέρει να συμπληρώσω την παλαιότερη απο προηγούμενο δρώμενο, καθως πρόσφατα ξεκλείδωσα την φασολιά. Και προσπαθώ να μαζέψω αστερονομίσματα για να πάρω και την καινούρια. Αλλά τα αναδυόμενα φτερά βγαίνουν πάρα πολυ λίγα. Για τους μεταλλικούς δίσκους με το κυάλι:p Αγκίστρια μπόλικα... Καλή μας υπομονή και μπράβο σε όσους το τελείωσαν:)

Αρέσει σε βιβη.2003, Louisa, Gulit1 και 9 σε άλλους.
  18. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους,όπως είπα το εβεντ είναι τέλειο:D:D:D,δεν το συζητάω. βέβαια κάθε ψαράς έχει την τεχνική του,άλλα και τον τόπο που ψαρεύει,εκεί να δείτε δυσκολίες:p:p:p,εδώ στο δρώμενο τα ψάρια μας τα έχουν στο πιάτο,άρα : εάν είσαι λίγο διορατικός παίχτης, τελειώνεις το εβεντ πολύ άνετα και παίρνεις και παραπάνω διακοσμητικά;););) .προσωπικά έκανα τα σχέδια μου και την στρατηγική μου και τα καταφέρνω,<< στο εβεντ>>,σε πολύ μεγάλο βαθμό,να είστε όλοι καλά:):):).

Αρέσει σε βιβη.2003, Louisa, jimixatz και 12 σε άλλους.
  19. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

χεεεεεεεελπ.....τιποτα δεν εχω κανει....απογοητευτικα και σε αυτο οπωσ και στο πρωτο ιβεντ με το ψαρεμα...δεν ξερω τι φταιει!! εχω μαρμελαδεσ εχω 5 αυγα ,παντου σταυλουσ και εργαστηρια και λιγα δεντρα και τα φτερα με το σταγονομετρο.....μονο φασολια και ενα διακ/κο πηρα και νομιζω δεν θα προλαβω ουτε για δευτερο!!!τι κανω λαθοσ??

Αρέσει σε kolokythopitas, Louisa, jimixatz και 2 σε άλλους.
  20. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

μηπως να μας πεις και μας κανα μυστικο!!!
    γιατι απ οτι εχω δοκιμασει τον στοχο ειναι θεμα τυχης τι ψαρια θα δωσει , οπου και να τον χτυπησεις !! παντα με πολυτελειας δωλωμα εχει δωσει απο το μικροτερο μεχρι και το μεγαλυτερο .

Αρέσει σε graganta, βιβη.2003, Louisa και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.