Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Τα χρονικά της Ζάρνια"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 16/7/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Γεια Χαραντάν αγρότες και αγρότισσες

Εδώ μπορείτε να συζητάτε για το δρώμενο:

"Τα χρονικά της Ζάρνια"

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται
    Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Τα-χρονικά-της-Ζάρνια.39335/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Τα-χρονικά-της-Ζάρνια.39332/

[​IMG] [​IMG]

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!

Η Ομάδα του FARMERAMA

Αρέσει στον/ην soyla74.
  2. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους!
    Αλλο ένα δρώμενο ενδιαφέρον θα το έλεγα λόγο της πολυπλοκοτητας του,με πολυ καλά δώρα και φασολιές!Κρίμα ομως που μπαινει μεσα στο κατακαλόκαιρο που πολλοι απο μας δεν εχουμε χρόνο!!Ειναι συνδυασμος τριών γνωριμων ιβεντ ΑΝ εχω καταλαβει σωστα!!Το σημαντικό ειναι η καθημερινη ζαρια που μας δίνετε!Λοιπον θα χρειαστουμε:
    6000χ Εντομο-ματια
    6000χ Βαλτο-τέρας
    6205χ Εικονικη γκραβιόλα
    1305χ Εικονικη κούκα
    200 ζαροφιλτρα (αναδυόμενο)καθημερινα για να παιξουμε το μίνι παιχνιδι
    Πολύ σημαντικο αυτο που λέει στις συχνες ερωτήσεις:Θα πρέπει να συλλέξετε αυτά τα αντικείμενα από συγκομιδές.
    Δεν θα τα παραδώσετε.
    Στις εργασίες μετράνε αντικείμενα που αποκτήθηκαν από συγκομιδές, από σεντούκια ή από αμοιβές από το μίνι παιχνίδι.

Θα ήμαστε σε εγρήγορση 14 μέρες,μεχρι να βγεί ο μήνας Ιουλιος δηλαδή!!Καλη μας επιτυχια!!:inlove::D

Τελευταία επεξεργασία: 16/7/25
    Αρέσει σε MariaStathaki, _vicky_74, jimixatz και 25 σε άλλους.
  3. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Επειδή όλα είναι με σύμβολα και όχι γραμμένα με λόγια... γράφω εδώ τι κατάλαβα ως κόκορας:
    1. Οι άσσοι (1) δίνουν στάβλους,
    2. Τα διάρια (2) δίνουν δέντρα,
    3. Τα τριάρια (3) δίνουν σπόρους,
    4. Τα τεσσάρια (4) δίνουν σπόρους,
    5. Τα πεντάρια (5) δίνουν μπόνους στάβλων,
    6. Τα εξάρια δίνουν μπόνους δέντρων,
    7. Τα διαδοχικά δίνουν μπόνους φυτών,
    8. Πρέπει να σκοτωθούμε να βγάζουμε από μια έκταση (BAHAMARAMA) 20x10=200 αναδυόμενα από δέντρα και φυτά.
    9. Πρέπει να προσέχουμε πότε θερίζουμε για να χρησιμοποιούμε τα μπόνους. Δεν ξέρω αν συμφέρει άνετα ή μεγάλα χωράφια. Εγώ νομίζω θα χρησιμοποιήσω τα μεγάλα. Να δούμε αν πιάνουν και τα συνήθισμένα μπόνους (100%, 200% κτλ).
    Αν κάνω κάτι λάθος ή υπάρχει καμιά ιδέα ας το γράψουμε...

Αρέσει σε fisherman65, siourdistan, MariaStathaki και 19 σε άλλους.
  4. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα παιδιά σε όλους.. σούλα και κοκορίκο ευχαριστούμε για το ξεκαθάρισμα.. μπερδεψούρα και αυτό το δρώμενο αλλά με ωραία δώρακια και φασολιές που σε κάποιους μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμες, για μένα πιο ενδιαφέρων είναι το καφάσι.. το +1 στους στάβλους της πανσέληνου για μια φορά τον μηνα που έχουμε πανσέληνο για λίγες ώρες και δεδομένου οτι ενεργοποιώ κάθε πρωί τις φασολιές (εκτος του μπόνους σ λιπάσματος) είναι δώρο άδωρο... τα μπόνους βέβαια της κάθε φασολιάς είναι πάντα καλοδεχούμενα.. κατά τα άλλα πολύ δύσκολο να παίζουμε με μόνο μια πάλι έκταση για τα φυτά και μια για τα αναδυόμενα και προϋποθέτει πολλά λιπάσματα και μπόνους.. θα παίξω με άνετα χωράφια, σ λιπασμα, ζωζώκες , μπόνους σ λιπάσματος, φασολιές σ λιπάσματος και ότι άλλο μπόνους απο την αποθήκη και το ροδάνι αν ειμαι τυχερή.. οι άσσοι είναι πάντα ενα διασκεδαστικό παιχνίδι με μόνο μείον αυτή την φορά τον περιορισμό του αριθμού παιχνιδιών.. γενικότερα ένα δρώμενο που ελπίζω να μας αποζημιώσει για το ζόρι:p.. καλή διασκέδαση σε όλου;

Αρέσει σε maria_palou, Hecuba, -ΡΙΚΑ1985- και 4 σε άλλους.
  5. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Θα ήθελα να τονίσω εδώ οτι είναι δική σου στρατηγική, είναι λάθος και οι παίκτες που θα την ακολουθήσουν να το μελετήσουν ξανά.

Αρέσει στους jim3215, vagelis1968, soyla74 και σε ακόμα ένα άτομο.
  6. soyla74

Καλημέρα σε όλους!!Μόλις δω το δρώμενο,που θα το αρχισω αργα το βράδυ:cry:θα βγαλω 100% τις 100% συμπέρασμα πως θα κινηθω.Απο αυτο ομως που εχω καταλαβει απο τις συχνές ερωτησεις,που ειναι ακρως επεξηγηματικες και ευχριστουμε γι'αυτο θα κανω το εξης:Θα μπω οπωσδηποτε το βραδυ για να μην χάσω τα παιχνιδια που θα παιξω,γιατι αυριο θα εχουν διαγραφει..!Το μονο οπως το βλεπω με συμφερει να κανω να φυτευω τα δεντρα στους καταρακτες και να μαζεύω τα αναδυόμενα για παιχνίδια..αφου μαζεψω οσους περισσοτερους μπορω σταβλους και σπορους αλλα και μπονους αυτων που μας δινει το μινι game που μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε ΟΠΟΤΕ εμεις ΘΕΛΟΥΜΕ,μεγαλο ατου αυτο..Ευχαριστουμε...με ροδανι και οτι αλλο ατου μας δινει το παιχνιδι(ζωζω,παρτυ γυρους κ.α)Με δυο σπερνοθερισματα θα εχω τελειωσει τα φυτα,θα χρησιμοποιησω ψεκάσματα που εχω για ζωα,αλλα και αν δεν εχεις ψεκασματα,μπορεις με ακριδακια,διακοσμητικα και οτι μπονους εχεις για συν στα ζωα,αφου εχεις μαζεψει σταβλους απο το παιχνιδι ,βγαινουν ανετα!!Για αρχη για μενα ειναι φυτευω δεντρα που μαζευω ανα τρεις ωρες και με τουρμπο λιγοτερες,μαζευω αναδυόμενα για να παιζω το μινι game,μαζευω μπονους,σταβλους και σπορους και προς το τελος...του ιβεντ το τελειώνω..αλλωστε δεν μας βιαζει κανεις!!!!!!Δεν ξερω αν το σκεφτηκα σωστα οπως προειπα θα το δω πρωτα..θα ξαναδιαβασω τις συχνες πριν κανω οποιαδηποτε κινηση!!!
    Ζεστη και σημερα...καντε βουτιες και για μας που δεν μπορουμε:inlove::D

Αρέσει σε nickoikono11, toylaaaaa, maria_palou και 8 σε άλλους.
  7. GEPPO1

ναι φυσικα, ολα που λεω αφορούν εμένα και ο κάθε παίκτης μπορει να κανει τις συγκρίσεις ή τις προτάσεις του.. και φυσικά στην πορεία αν δω οτι δεν βγαίνει,θα αναθεωρήσω.. άλλωστε νομίζω οτι ο καθενας απο εμας που προτείνει μιλάει πάντα για την δική του στρατηγική.. καταλαβαίνω οτι το λες γιατί με άνετα δεν θα μαζευτούν αρκετα Εντομο-μάτια και Βαλτο-τέρας, αλλά αυτό θα το δω στην πορεία.. θα δούμε πως θα πάει και αναλόγως.. ευχαριστώ πάντως.

Αρέσει σε nickoikono11, vagelis1968, Hecuba και 2 σε άλλους.
  8. .FARMERAMA010.

.FARMERAMA010. Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους
    Θα ήθελα να επισημάνω στην soyla74 ότι φυτεύουμε στην βασική του νησιού-νομίζω-όχι στους καταράκτες για αναδυόμενα
    Καλή δύναμη

Αρέσει σε vagelis1968, Hecuba, Marinaloren και 2 σε άλλους.
  9. GEPPO1

φυτευουμε στο τροπικό δάσος

Αρέσει στους nickoikono11 και vagelis1968.
  10. icons1

icons1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλό μεσημέρι, νομίζω ότι πρέπει να παίξουμε όπως στο Μυστήριο των Βοτάνων, στοκάροντας ό,τι μαζεύουμε από τις ανταμοιβές στο παιχνίδι των ζαριών και παίζοντας μια και καλή όταν θα έχουμε αρκετό στοκ - κυρίως, σπόρων, αλλά και δέντρων και στάβλων ώστε να παραχθούν στη διάρκεια επενέργειας των μπόνους όλα τα ζητούμενα των αποστολών.
    Τα μπόνους αθροίζονται σε ποσότητα, όπως μου είπαν οι διαχειριστές, επομένως τσεκάρουμε αν μας φτάνουν όσα έχουμε για να βγάλουμε ό,τι χρειαζόμαστε τα ενεργοποιούμε όλα μαζί και μαζεύουμε στη διάρκειά τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους σπόρους που ΔΕΝ αναπληρώνονται μόλις φυτευτούν και μαζευτούν παρά μόνο από παιχνίδια στα ζάρια και σεντούκια. Προφανώς δέντρα και στάβλους μπορούμε να μαζεύουμε σε όλη τη διάρκεια του event αλλά το στοκάρισμα έχει μια σημασία και για τους στάβλους ως προς την οικονομία στην τροφή (προσωπικά μάλλον θα πάω μόνο με ΣΤ).
    Πρώτη προτεραιότητα, να έχουμε κάθε μέρα τα 200 αναδυόμενα που χρειάζονται για τους 20 γύρους ζαριών.
    Ήδη έκανα το λάθος να φυτέψω και να μαζέψω, τις επόμενες μέρες θα κάνω ό,τι περιέγραψα.
    Καλή επιτυχία σε όλα!

Αρέσει σε MariaStathaki, vagelis1968, mariobross2000 και 11 σε άλλους.
  11. Dkaravidas

Dkaravidas Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπερα σας. θα ηθελα να ρωτησω κατι και οποιος εχει την καλοσυνη να μου πει η αγροικια κουκα θα παραμεινει γενικα η θα εξαφανιστει στο τελος; θελω να πω δηλαδη θα την εχουμε και στις επομενες φορες που θα ανοιξει η πανσεληνος; σας ευχαριστω

12. Dkaravidas

Dkaravidas Αρχάριος στο φόρουμ

συγνωμη ρε δεν υπαρχει ενας να απανταει και στις ερωτησεις των αρχαριων; ελεος

13. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Θα αντιστρέψω την ερώτηση και θα χρησιμοποιήσω το ίδιο στυλ και ύφος.....

συγνώμη ρε δεν διαβαζεις τιποτα; ελεος

Αρέσει σε nickoikono11, soyla74, DespoinaK1976 και 2 σε άλλους.
  14. μαιρη

μαιρη Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα!
    Αν έχεις απορίες, που ενδεχομένως δε μπορούμε να σου λύσουμε οι υπόλοιποι παίκτες, καλό θα ήταν να τις γράψεις είτε στην κατηγορία "Γενικά Προβλήματα", είτε στη "Βοήθεια για αρχάριους".

15. maria_palou

maria_palou Κόμης

Καλέ μας αρχάριε.διάβασε τις συχνές ερωτήσεις που παραθέτουν οι συντονιστές μας.Εκεί γράφει ξεκάθαρα πως θα είναι μόνιμα και το νέο δέντρο και ο στάβλος.

Αρέσει σε Marinaloren, soyla74, nickoikono11 και 2 σε άλλους.
  16. GEPPO1

πολύ προσοχή ποτε παίζετε τα ζάρια.. τα μπόνους μπορεί να ερθουν ανα πασα στιγμη και ειναι 30 λεπτα.. οποτε παιξτε πριν το μάζεμα.. μπόνους +1 για εντομομάτια δίνουν οι 4 διαδοχικοι αριθμοι και +2 για βαλτο τέρας οι 5 διαδοχικοι

σορυ παιδιά, τα μπόνους αποθηκεύονται

Τελευταία επεξεργασία: 18/7/25
    Αρέσει στους Marinaloren και DespoinaK1976.
  17. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Επειδή μπερδεύουμε τους παίκτες, δε γράφουμε αν δεν είμαστε σίγουροι.
    Και εσύ δεν είσαι.Τα μπόνους τα έχουμε στον αχυρώνα μας αποθηκευμένα και τα πατάμε όποτε θέλουμε εμείς.
    Και όλα μαζί αν θέλουμε μετά από μια βδομάδα, που είναι και το ενδεικνυόμενο.
    upload_2025-7-18_6-34-33.png

Αρέσει σε RARANIARO, vagelis1968, Marinaloren και 7 σε άλλους.
  18. GEPPO1

καλημέρα εχεις δίκιο και συγνώμη.. δεν το είχα δει καθόλου.. μάλλον έχω μπερδευτεί πολύ με το δρώμενο αλλά κουβέντα στην κουβέντα θα το ξεδιαλύνουμε .. ευχαριστώ

Αρέσει σε vagelis1968, Marinaloren, nickoikono11 και 4 σε άλλους.
  19. soyla74

Καλημέραα σε όλους!Δεν το περιμενα αλλα εχω ξετρελαθεί με τον μηχανισμο του ιβεντ!Μου αρεσει πολυ ηδη εχω αρχισει να μαζευω την μικρη ''φυτεια'' απο δεντρα [​IMG]
    Και να συγκεντρώνω τους σταβλους μου[​IMG]δεν αγχώνωνομαι..πραγματικα το απολαμβανω!!Να πω εδω οτι τα χχλ που ετυχα απο το εικονικο δεντρο γκραβιόλα και την κιτρινη αναβαθμιση σταβλου εικονικης κούκα που πηρα δίνουν περισσοτερους καρπους και περισσοτερα ζωα δεν μειωνουν το χρονο οπως ξερουμε απο την φαρμα μας....εμεις μαζευουμε και μας πιστωνονται δωρακια..τι καλα..Θα το τελειωσουμε και δεν θα το καταλαβουμε!!!Την ποιο ομορφη καλημερα να εχετε!!!

Αρέσει σε vagelis1968, Marinaloren, MariaStathaki και 9 σε άλλους.
  20. ste007

ste007 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Η γενικότερη λογική είναι ότι όσο παίζουμε, τόσο αυξάνεται και ο αριθμός σε στάβλους και δέντρα. Οπότε δεν μπορεί να γίνει ένας απλός υπολογισμός, γιατί εξαρτάται και από την τύχη κυρίως.
    Η μέδοθος που θα ακολουθήσω εγώ με τα φύτα είναι: περιμένω να πάρω τουλάχιστον 40 σπόρους από το φυτό, γεμίζω με μεγάλα χωράφια μόνο, εγώ προσωπικά είπα να χρησιμοποιήσω και ζωζώ. Ένα μεγάλο χωράφι με ζωζώ και τσάτνι δίνει 10 φυτά. Οπότε θα χρειαστώ max 600+600= 1200 σπόρους και 1200 ζωζώ. Άμα προσθέσω και το +1 μπόνους, πέφτω στα 1090, αν τύχει και κανένα +2 θα πάει πιο κάτω, τα κουτιά δίνουν και φυτά από μόνα τους, οπότε εμένα μου βγαίνουν max 30 σπερνοθερίσματα. Αρκεί βέβαια το ιβέντ να μου δώσει αρκετούς σπόρους.
    Τώρα για τα δέντρα και τους στράβλους αισθάνομαι ότι αυτά καλό είναι να τρέχουν σε όλη την διάρκεια. Για να ολοκληρωθούν οι αποστολές των δέντρων χρειάζονται 6205 καρποί, όμως για να φτιαχτούν 1305 τροφές θα πρέπει να έχουμε 10.440 καρπούς. Για την ώρα εγώ βάζω και σουπερ και τούρμπο λίπασμα στα δέντρα μου, στη συνέχεια όταν αποκτήσω αρκετά δέντρα, θα συνεχίσω μόνο με τούρμπο λίπασμα, και όταν νιώσω ότι βγαίνει το ιβέντ θα τα αφήσω ως έχουν. Στους στάβλους θα περιμένω να ανεβάσω κάπως τον αριθμό για να χρησιμοποιήσω τα +1.
    Θα δείξει, πιστεύω βέβαια ότι και χωρίς να χαλάσει κάποιος λιπάσματα κλπ., με καλή οργάνωση θα βγαίνει.

Αρέσει σε Marinaloren, vagelis1968, maria_palou και 7 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.