Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Τα μεγάλα σχέδια του Σέλντον

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 12/2/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

Καλησπερα σε ολη την αγροτια Πολυ δυσκολο το βλεπω το δρωμενο Οτι ειχα τα ξοδεψα στο προηγουμενο και τελικα τα φιορινια δεν τα πηρα Εφτασα μεχρι το 99 Τωρα ειμαι πολυ χαλαρη Μονο μεχρι τη φασολια θα προσπαθησω Εγω παντως δεν βρισκω αξιολογα τα δωρα της δεξιας μπαρας σε σχεσει με τις απαιτησεις του δρωμενου Καλη τυχη σε ολους μας!!

Αρέσει σε aposperitis1, Coinhunter01, vagelis1968 και 6 σε άλλους.
  2. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

καλησπερα. εγω θα το θεσω με μαθηματικες πραξεις που ειναι και ακριβειας;) 46600 φυτα δια 1764 που μαζευουμε απο ολες τις εκτασεις καθαρα μας κανουν 26,417 μαζεματα επι 5 ωρες θα βαλω και οχι 4.48 μηπως και χασουμε λιγα λεπτα μας κανουν 132.056 ωρες δια 24 μας κανει5.50 ημερες και τελος τα φυτα τωρα αν τα αναδυωμενα ακολουθουν τα φυτα με ιδια ταχυτητα τα 80 παζλ τελειωνουν σε 5.50 ημερες με προηποθεση οτι θα παιρνουμε 20αρι απο καθε παζλ. αυτο σημαινει ξενυχτια αντε και καλη δυναμη σε οσους το προσπαθησουν

Αρέσει σε traxhla, Coinhunter01, GaTe987 και 9 σε άλλους.
  3. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

καλησπέρα. ξεκινάς όμως με 10 σπόρους (αν δεν αγορασεις καλάθι). υπολόγισε και το χρόνο που χρειάζεσαι μέχρι να φτάσεις σε ικανοποιητικό αριθμό φυτών για να γεμίσεις τα χωράφια...
    καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν

Αρέσει σε NOTHS58, aposperitis1, traxhla και 10 σε άλλους.
  4. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερες. 2 βοηθειες:
    1) Το Χ πανω δεξια δουλευει δλδ παταμε και ξαναπαιζουμε ....

2) Το δεξι κλικ επισης δουλευει παγωνουμε την εικονα και υπολογιζουμε τα σχεδια...και τα 20αρια θαρθουν....

Για ποσο θα δουλευουν.....ειδωμεν...
    Αντε και καλη επιτυχια!

Δεξι κλικ πανω στην εικονα στο κουτι και σταματαει ο χρονος. Σορρυ για την βιασυνη.

Τελευταία επεξεργασία: 13/2/19
    Αρέσει σε NOTHS58, rixainrempite, Dr.Kelly και 31 σε άλλους.
  5. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Δοκίμασα με το Χ και ξανάπαιξα..
    Το δεξί κλίκ δε μου κάνει τίποτα αλλά δε με πειράζει.
    Πολύ καλή πληροφορία!!

Αρέσει σε traxhla, vickymou, xara2011 και 15 σε άλλους.
  6. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Δεν ξέρω αν βοηθάει το σχέδιο.....άλλα το ένα είναι ..
    Τώρα όμως που δοκιμασα με το χ Ισχύει ..οπως παίζαμε με τους θυσαύρους.

Τελευταία επεξεργασία: 13/2/19
    Αρέσει σε Dr.Kelly, monolith2, Gulit1 και 24 σε άλλους.
  7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα συναγροτες-ισσες. Δεν ξερω αν δυσκολευεται καποιος στο παζλ, αλλα εμενα δεν μου παιρνει πανω απο 20-25 δευτερολεπτα. Το μονο που με προβληματιζει ειναι φυτα και αναδυωμενα.

Αρέσει σε Dr.Kelly, Gulit1, aposperitis1 και 13 σε άλλους.
  8. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Τελικά είναι ευκολο. Ξεκινας και οπου σε βγαλει , χωρις φοβο. Παιρνω παντα 20 ποντους , το μεγιστο δηλαδη. Προσπαθω να το λυσω σε λιγο χρονο, ολοκληρο. Δηλ. 10+10 ποντοι .
    Αν δω οτι καθυστερω , παταω το χ και ξαναρχιζω νεο συνδυασμο. Κοιταζουμε και τον χρονο , να ειναι κατω απο 1,15 λεπτο.

Αρέσει σε Dr.Kelly, Gulit1, dalaveria.gr και 18 σε άλλους.
  9. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Έτσι από περιέργεια, ποιος είναι ο καλύτερος χρόνος που κάνατε να το λύσετε ?

Αρέσει σε Gulit1, GEPPO1, LILA413 και 5 σε άλλους.
  10. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα σε ολους τους αγροτες ,πολυ ευκολο το δρωμενο τελικα ε?,νομιζω συμφωνειτε οι περισοτεροι :D
    ο καλυτερος χρονος μου ειναι 14 δευτερα ...νομιζω οτι θα πετυχω καλυτερο αν βαλω ποντικι και σταματησω να παιζω με το αφης ;)
    καλη συνεχεια

Αρέσει σε Dr.Kelly, vagelis1968, Gulit1 και 9 σε άλλους.
  11. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Εγω εχω κανει σε αρκετα 27-28 δευτερολεπτα!!!! Το θεωρω ευκολο και παιρνω τους 20 ποντους!!! Αν ξεπερνω το ενα λεπτο, πατω και εγω το Χ και αρχιζω απο την αρχη!!! ....... Τα αναδυομενα ομως τα βλεπω να ερχονται με χαμηλο ρυθμο! Εχω φυτα και δεν εχω αναδυομενα για να κανω τη ζαρντινιερα!! Αγαπητη Φαρμεραμα, να ανοιξετε λιγο περισσοτερο τη ροη των αναδυομενων??????

Τελευταία επεξεργασία: 14/2/19
    Αρέσει σε Dr.Kelly, vagelis1968, Gulit1 και 12 σε άλλους.
  12. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Αρέσει σε vagelis1968, GEPPO1, skareleni και 10 σε άλλους.
  13. mara_libra

mara_libra Στρατηγός του φόρουμ

Δικαιότερο του προηγούμενου νομίζω, καθώς η πιθανότητα να φτάσω ως το τέλος βασίζεται περισσότερο στην προσπάθεια και στον χρόνο που θα επενδύσω, παρά στην τύχη, στις πιθανότητες και σε άλλους εξωγενείς παράγοντες ..
    Η βοήθειά σας και οι συμβουλές σας είναι πάντα πολύτιμες.

Αρέσει σε vagelis1968, Gulit1, Coinhunter01 και 12 σε άλλους.
  14. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότες και αγρότισσες!

Ο καλύτερός χρόνος που έχω κάνει είναι 10 δευτερόλεπτα.

Έτυχα το 100% για 24 ώρες, οπότε χρησιμοποίησα 2 φορές Σούπερ Λίπασμα, σε 53 λεπτά θα έχω και τα υπόλοιπα φυτά.

Από φυτά, καλά τα πάω, τα αναδυόμενα, με τα κιάλια8)
    Θα δούμε, έχουμε ακόμα μέρες.
    Καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε Dr.Kelly, vagelis1968, Gulit1 και 15 σε άλλους.
  15. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Tελικά είναι πιο εύκολο από ότι φάνηκε από την αρχή,
    Η πρωτη προσπάθεια εχει μεγάλο ποσοστό από το να ξαναπροσπαθήσεις
    να παίξεις το game.
    Οσο προχωραει το παιχνιδι το θεμα ειναι πως θα περπατησει
    με τις ποσοτητες των φυτων και αναδυομενων και οχι τοσο το παζλ.
    Καλό βραδυ!:)

Αρέσει σε Dr.Kelly, vagelis1968, Gulit1 και 14 σε άλλους.
  16. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

μεγαλο προβλημα με τα αναδυωμενα... με το σταγονομετρο.. στο προηγουμενο δρωμενο περισσευανε και τωρα τα κυνηγαμε.. μεση λυση δεν υπαρχει τελικα.. η του υψους η του βαθους,, οσο για τα παζλ θελει λιγο υπομονη μεχρι να βρεθει ενα παζλ σχετικα ευκολο για να παρουμε 20αρια.. οποτε παταμε το χ μεχρι να ευνοηθουμε λιγο.. καλό ξημερωμα σε ολους

Αρέσει σε NOTHS58, Dr.Kelly, vagelis1968 και 10 σε άλλους.
  17. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

13 δευτερόλεπτα αλλά κ πολλά Χ για να πετύχω το ευκολότερο παζλ σε κατασκευή
    για να αποφύγω το διπλοποστάρισμα να πω εδώ την άποψή μου σχετικά με το ροδάνι! για μένα το 100% η το 200% η άλλο οποιοδήποτε μπόνους αύξησης των φυτών δεν μου είναι απαραίτητο την στιγμή που δεν με καλύπτουν τα αναδυόμενα! τι να τα κάνω τα φυτά αν δεν έχω αναδυόμενα!

Τελευταία επεξεργασία: 15/2/19
    Αρέσει σε Dr.Kelly, vagelis1968, Megas_kokoriko και 8 σε άλλους.
  18. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα σε ολους-ες. Τελικα εχουμε θεμα παλι με τα αναδυωμενα και τα φυτα χωρις σ.λ. και ζωζωκες αργουν. Οποτε παμε για τη φασολια σε πρωτη φαση και βλεπουμε. Ροδανακι μου γλυκο, τι σου εχω κανει και μου γυρνας την πλατη; Το παζλ βγαινει ευκολα, εκει δεν εχουμε θεμα.

Αρέσει σε Dr.Kelly, vagelis1968, Megas_kokoriko και 8 σε άλλους.
  19. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Τι θα γινει με τα αναδυομενα????? Η θα μας περισσευουν η δεν θα μας φτανουν!!! Μια μεση λυση δεν μπορει να βρεθει παρακαλω????????? Αγαπητη Φαρμεραμα, τοση προσπαθεια κανουμε να τελειωσουμε ενα δρωμενο, δειξτε σας παρακαλουμε κατανοηση!!!!!........ και αυξηστε τη ροη των αναδυομενων!!!!!!!

Αρέσει σε Dr.Kelly, vagelis1968, Megas_kokoriko και 6 σε άλλους.
  20. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

μολις μαζεψεις τα φυτα του δρωμενου βαζεις το μεγαλυτερο φυτο σε διαρκεια που εχεις και σου δινει περισσοτερα αναδυομενα !! εγω μαζεψα περιπου στα 300 αναδυομενα στο ξεκινημα με 20ωρο φυτο . το παζλ το λυνο σε 30 δευτερα χωρις να πατησω χ:D
    ειμαι καλη στα παζλxD

Αρέσει σε vagelis1968, Gulit1, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.