Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Τα δόντια της οργής

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 6/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε και καλή Σαρακοστή!! "Η εξάσκηση στόχου με τα σούρικεν" έφτασε σχεδόν ως τη μέση!!:) Κατάφερα να το πάω στα 39 ολοκληρωμένα παιχνίδια και στους 756 πόντους. Καλή συνέχεια σε και συγχαρητήρια σε όσους-ες το έφτασαν μέχρι τέλους!!;)

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, Dr.Kelly και 3 σε άλλους.
  2. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Σίγουρα αυτά τα δόντια θα τα θυμάμαι για καιρό:p.. Με πολύ οργή κατάφερα και πήρα την φασολιά, καλό θα είναι σε τέτοια τριήμερα που θέλουμε να ξεφύγουμε όλοι μας λίγο να μη μπαίνουν δρώμενα που χρειάζονται τεράστιες ποσότητες φυτών. Γιατί ήταν τεράστιες. Τα αναδυόμενα ήρθαν με πολύ καλό ρυθμό σ αυτά δεν είχα πρόβλημα... Άιντε πάει κι αυτό. Καλή μας εβδομάδα με λιγότερο άγχος εύχομαι

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, xristos-ale3andros και 7 σε άλλους.
  3. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Πραγματικά είναι λες και μόνο η δική μου φάρμα δεν άξιζε περισσότερα φιορίνια.:p

Τα έχω ξαναπεί γενικότερα με τον παράγοντα "τύχη" σε τόσες πολλές λειτουργίες του παιχνιδιού, και ειδικά όταν αυτό αφορά φιορίνια νομίζω είναι ακόμα πιο σοβαρό και άδικο...:sleepy:

Αρέσει σε kolokythopitas, jimthrilosgate7, xristos-ale3andros και 4 σε άλλους.
  4. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Δεν πρόλαβα....

Αρέσει στους soyla74 και kolokythopitas.
  5. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.