Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Τέλεια εικόνα-ιβεντ θερισμου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 17/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. OnTheRocks

OnTheRocks Αρχάριος στο φόρουμ

Εξαιρετικά σπάνια τα αναδυώμενα,σε ένα δρώμενο που τα προσφέρει αποκλειστικά από τα φυτα του δρώμενου.....κρίμα!!!!

Αρέσει σε giannissuper, vagelis1968, panos009 και 15 σε άλλους.
  2. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

11 δροσοσταλίδες-7 από δώρα και μαγικά δέντρα= 4 από τα φυτά!!!
    Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλιxD

ως δια ...μαγείας [​IMG]

Τελευταία επεξεργασία: 18/11/16
    Αρέσει σε giannissuper, NOTHS58, dimitra.s και 26 σε άλλους.
  3. Kodessa

Kodessa Δούκας του φόρουμ

ποιο μυαλο σκεφτηκε τα αναδυoμενα να ειναι μονο απο τα φυτα του ιβεντ ηθελα να ξερα :mad:

Αρέσει σε giannissuper, Boy_salonica88, boykitsa68 και 30 σε άλλους.
  4. Louisa

Louisa Κόμης

:D 40 Δροσοσταλίδες και οι 2 είναι δώρα!!! "Τα λόγια είναι περιττά α α α α α α" >:( Πως ακριβώς ελπίζουνε να τελειώσουμε αυτό το δρώμενο ήθελα να ήξερα....:mad: Χρειαζόμαστε 150 δροσοσταλίδες την ημέρα οεοοοο:oops:

Αρέσει σε giannissuper, smacsyl, Boy_salonica88 και 25 σε άλλους.
  5. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

θαύμα ...θαύμα..... εφτά δροσοσταλιδες οι δύο δώρο!!! την γατα μου ψάχνω που ειναι δεν βρήσκω ουτε αυτήν ουτε την ουρά της.

Αρέσει σε giannissuper, MATINAmp, vagelis1968 και 19 σε άλλους.
  6. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

22 και παλι καλα να λεμε!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε giannissuper, vagelis1968, panos009 και 14 σε άλλους.
  7. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Καλησπερα σας ...

Σπανια γραφω σε κουβεντουλες δρωμενων αλλα σημερα ειναι μια ειδικη περιπτωση , σωστα? ... ετσι θελω να πιστευω, ναι ειναι ενα "μεγκα" δρωμενο ...
    Διορθωθηκε το διακοσμητικο αυτο το πιστωνω στην εταιρεια και μπραβο ολα τα αλλα δωρα αδιαφορα για το 99,9% των παικτων που θα λαβουν μερος για τη χιλιαδα ...
    Παμε τωρα στο δρωμενο χωρις τη χιλιαδα να το δουμε για ολους τους αλλους παλαιους και νεους παικτες που το βλεπουν σαν ενα "καθημερινο" ιβεντ ... ποσα φυτα ειπαμε οτι θελει ? ποσα??? αυτα που ειπαν οι φιλοι πιο πανω ? λαθος , "μεγκα" λαθος ....

Θα πω οτι δεν αγορασα καλαθια ουτε σουπερ λιπασματα διοτι ανηκω στους τυχερους παικτες που εχουν δεκαδες τζαμποδεντρα και πανω απο μια "ντουζινα" χιουι ( αν και δεν κανουν διαφορα στα αναδυομενα αυτοι ) δειτε λοιπον και αν μπορειτε υπολογιστε ποσα φυτα θα χρειαστει τελικα το δρωμενο ...
    [​IMG] [​IMG]
    Ευχομαι να μην εχουμε ξανα τετοιο ιβεντ !!!
    ΥΓ. Η πιεση μου ειναι στα "χαι" της , παλευω να την προσγειωσω με χαπια..

καλο σας βραδυ και περαστικα μας !!

Αρέσει σε giannissuper, mary73, Boy_salonica88 και 31 σε άλλους.
  8. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

καλησπερα αγροτοπαιδα καταφεραν να πατωσουν την ναυαρχιδα των ιβεντ η κανω λαθος?

Αρέσει σε giannissuper, smacsyl, vagelis1968 και 28 σε άλλους.
  9. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

47 αναδυομενα το καλυτερο ιβεντ καταντισε το χειροτερο οταν η τρελα δεν παει στα βουνα που να πηγενη αραγε ας μου πει καποιος.

Αρέσει σε giannissuper, NOTHS58, ioanna6929 και 14 σε άλλους.
  10. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλησπερα ξανα (2η αναρτηση στο θεμα χμμμμ)
    αν κ το θεμα εδω ειναι το δρωμενο κ οχι η χιλιαδα των πρωτων νομιζω πως εχει γινει λαθος απο τη συντονιστικη ομαδα του φορουμ που εχει ανοιξει 2 διαφορετικες κουβεντουλες γιατι τελικα πιστευω πως οι χιλιοι που θα τελειωσουν το δρωμενο θα ειναι κ οι 1000 που θα μπουν κ τη λιστα...
    900 αναδ/να χωρις ευρω δεν μαζευονται... θα μαζεψω τα απαραιτητα φυτα κ αν δεν αλλαξει κατι (η να μειωθουν τα απαιτουμενα η ν αυξηθει ο ρυθμος των αναδ/νων η καποιος bonus code με 300-400 αναδ/να δωρο) θα το αφησω....
    καλη σας συνεχεια.....

Αρέσει σε giannissuper, NOTHS58, ioanna6929 και 17 σε άλλους.
  11. verybadfarmer

verybadfarmer Ενεργός συντάκτης

για άλλη μια φορά το δρώμενο ζητάει πάρα πολλά κ δίνει λίγα κ αδιάφορα.... εκτός την γραμμή φασολιάς,..........αλλά τόσο κόπος μόνο για αυτό?...τεχνοτροπία ιβέντ ...κονσέρβα...όλο το ίδιο
    μεγάλη ελλειψη φαντασίας........ θα μπορούσε να μας δίνει σαν ανταμοιβές κ νέα σχέδια από κορνίζες(κινούμενες),σύμφωνα με το θέμα του ιβέντ, για τίς φώτο απο τίς φάρμες κ να αναζωπύρωνε κ το ενδιαφέρον μας λιγάκι, να βγάλουμε καμιά νέα φώτο φάρμας......λέω εγώ τώρα....μιάς κ καίει το θέμα των αναδυόμενων αποκλειστικά απο τα φυτά του ιβέντ,αλλά αυτη η μικρή διαφορά θα ήταν κάτι χαριτωμένο,έξυπνο.........χαρακτηριστικό που έχει να κάνει την εμφάνισή του καιρό .......σπείρε,θέρισε κ πάρε 5 σ.λιπάσματα :oops:

Τελευταία επεξεργασία: 19/11/16
    Αρέσει σε giannissuper, NOTHS58, ioanna6929 και 16 σε άλλους.
  12. moira

moira Ενεργός συντάκτης

μόνο άλλες 890 χρειάζομαι.....
    μου αρέσει που ανησυχούσα για τα φυτά της πανσελήνου....
    μέχρι το επόμενο ιβέντ πανσελήνου μπορεί και να τις έχω μαζέψει....

Αρέσει σε everme, MATINAmp, mary73 και 19 σε άλλους.
  13. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

και σκεφτομαι η αδαής αγρότισσα , αν λεω αν, διπλασιάσουμε τις ποσοτητες των φυτών θα αναδυθούνε τα πολυποθητες δροσοσταλιδες ωστε να εχουμε 164 φωτογραφικα χαρτιά? .....την γατα μου βρε παιδια δεν την βρισκω , δεν την βρίσκω..........

Αρέσει σε ioanna6929, vagelis1968, moira και 8 σε άλλους.
  14. ΔΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΚΟΣ Ενεργός συντάκτης

χαχαχαχαχxDxDxD
    βρε γειτονακι μου!!
    αν εσυ που εχεις το 100% των φυτων και το 65%-70% των αναδυομενων μεσα στο πρωτο 9ωρο χρειαζεσαι χαπια για την πιεση σου..εμεις για τα εγκεφαλικα ,τα καρδιακα,νεφρα ,συκωτια,τενοντιτιδες κτλ κτλ το λιγοτερο με ηλεκτροσοκ,απινιδωτες και ανανηψεις θα την παλεψουμε μεχρι να βγει!!xDxD

Αρέσει σε _Lisy_, giannissuper, Boy_salonica88 και 22 σε άλλους.
  15. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Καλημερα:inlove:..Και εγω με την πιεση ειμαι παιδια τα αναδυομενα δεν βγαινουν:mad:-.-..Εχω 62 και τα μισα ειναι απο δωρα καλων φιλων.:p..Εφοσον λοιπον τα δωρα ειναι το μυστικο και pushing εαν δεν κανω λαθος δεν θεωρειται να εχεις 50 φαρμες:)...Λεω να κανω 840 φαρμεςxDxD να μαζεψω τα αναδυομενα να τελειωνω και εγω και να μου φυγει και η πιεσηxDxDxD...Εσεις τι λετε?:cry:

Τελευταία επεξεργασία: 20/11/16
    Αρέσει σε giannissuper, kolokythopitas, NOTHS58 και 22 σε άλλους.
  16. jules3

jules3 Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα σε όλους! Και καλό Σαββατοκύριακο...
    Εγώ λοιπόν αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μας αναγκάζουν να φυτεύουμε φυτά του δρώμενου ακόμα και αφού έχουμε μαζέψει τις απαραίτητες ποσότητες προς παράδοση. Εμμέσως μας αναγκάζουν λόγω των αναδυόμενων. Θεωρούν δηλαδή -αυθαίρετα φυσικά- ότι όλοι θα συμμετέχουμε στην παγκόσμια μπάρα; Όσο για τα αναδυόμενα, πιστεύω ότι θα αυξηθεί ο ρυθμός τους στην πορεία του παιχνιδιού. Θα το καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά, και θα το διορθώσουν... (ή μήπως είμαι υπερβολικά αισιόδοξη;)

Αρέσει σε giannissuper, NOTHS58, mary73 και 22 σε άλλους.
  17. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Εμένα πιο πολύ με τρομάζει το ενδεχόμενο να τους αρέσει αυτό ( να παίρνουμε αναδυόμενα μόνο από τα φυτά του ιβέντ) και να γίνεται σε κάθε ιβέντ.Αυτή τη φορά το έχω πάρει απόφαση ότι δεν θα τα βγάλω τα αναδυόμενα.

Αρέσει σε giannissuper, MATINAmp, NOTHS58 και 17 σε άλλους.
  18. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Γεια σας συνναγροτες-ισσες :).Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω σε διαδικασια να ξηλωνω τις φαρμες μου για δρωμενο και αυτο γιατι ειμαι πολυ πισω στη φασολια και ειπα να ασχοληθω λιγο παραπανω και να διαθεσω λιγο παραπανω χρονο.Με την πρωτη συγκομιδη επιασα το πιεσομετρο λογω του αριθμου των αναδυωμενων :mad:και σκεφτηκα οτι αν δεν γινει κατι ,δεν υπαρχει περιπτωση να βγει..Μπαινοντας στο φορουμ ειδα (χωρις καμια εκπληξη) τ0ν ιδιο προβληματισμο σχεδον απ'ολους :oops:.Και λεω εγω τωρα:να πανικοβληθουμε απο την πρωτη μερα η μηπως η εταιρια ,μας κανει κολπακια και θα αυξησει τη συχνοτητα μετα τα πρωτα εγκεφαλικα:eek:;

Αρέσει σε giannissuper, MATINAmp, ioanna6929 και 15 σε άλλους.
  19. evellin

evellin Μόνιμος στο φόρουμ

ολοι το ιδιο παραπονο, δεν βγαινουν αναδυομενα. ας το κοιταξουν οι υπευθυνοι!

Αρέσει σε giannissuper, Boy_salonica88, ioanna6929 και 17 σε άλλους.
  20. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

Διαμαρτυρία για τον ρυθμό ανάδυσης των αναδυόμενων! :mad:Ανάγκη επανεξέτασης του σχεδιασμού σας!>:(

Αρέσει σε Genne1, giannissuper, MATINAmp και 25 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.