Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Τέλεια εικόνα-ιβεντ θερισμου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 17/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. moira

moira Ενεργός συντάκτης

χρειάζομαι 372 δροσοσταλίδες για να φτιάξω τα ασημόχαρτα που μου λείπουν.
    Με μικρά χωράφια σε όλους τους χώρους της φάρμας μάζεψα 42. Να υποθέσω οτι "προλαβαίνω" ακόμα. Χρόνος υπάρχει......

Αρέσει σε ioanna6929, jimixatz, OnTheRocks και 9 σε άλλους.
  2. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Απογοήτευση, απελπισία, τα αναδυόμενα οτι και να κάνω αδυνατώ να τα μαζέψω, ευτυχώς που βοηθούν φίλοι και γείτονες. Είναι απλά τραγικά τα πράγματα, δεν ξέρω τι να κάνω, εχω δοκιμάσει όλες τις πιθανότητες. ΤΡΑΓΙΚΑ, άλλο κακό να μη μας βρει. >:(

Αρέσει σε *mava*, karagouna66, ioanna6929 και 17 σε άλλους.
  3. biki2004

biki2004 Νέος ειδικός

θελω μονο 85 ασημοχαρτα ακομη.τη φασολια την εβλεπα με το κυαλι,τωρα πηρα τηλεσκοπιο.περιμενω επισημη ανακοινωση που να λεει οτι ειναι πρωταπριλια κ ζουμε μια φαρσα.>:(ουτε καλαθια αγοραζω ουτε πανερια.

Αρέσει σε *mava*, bmanolos, ΣτελλαΛ και 18 σε άλλους.
  4. dafro123

dafro123 Ενεργός συντάκτης

Καλημέρα και από μενα.Δυσκολο θεωρω πως είναι το δρωμενο ,ιδιως για τα νεα παιδια και όχι για τους μαθουσάλες του παιχνιδιού που εχουν διαφορους τροπους να τα καταφερνουν με διαφορων δυσκολιων δρωμενα.Θαθελα βεβαια ναναι πολύ απλοχερη η εταιρεία στα δωρα της αλλα τον τελευταιο καιρο μάλλον θελει να μας εξαντλήσει και να ξετινάξει και τις αποθηκες μας (τσαντια ,στ,σλ,θεριστικες μηχανες κλπ)Η εντυπωση μου είναι πως αυξάνονται τα αναδυόμενα προς το τελος του δρωμενου ,αρα προσπαθήστε μέχρις εσχάτων .Καλη επιτυχια στα Ελληνοπουλα και σε ολη την αγροτιά ....καλο κουράγιο.

Αρέσει σε *mava*, misirli, ioanna6929 και 12 σε άλλους.
  5. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

317 δροσοσταλιδες θελω ως αυριο που ληγει...Να ελπιζω σε θαυματα;; [​IMG]

Αρέσει σε -Barbie73-, Megas_kokoriko, *mava* και 19 σε άλλους.
  6. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

Είπα δεν θα γράψω αλλά συγχύστηκα πολύ.Μπάφιασα!!!Αύριο λήγει το δρώμενο και θέλω ακόμα 65 ασημόχαρτα δλδ 390 δροσοσταλίδες,που αποκλείεται να μαζευτούν.Αύριο μισή μέρα,το βράδυ δεν το υπολογίζω(δεν θα χάσω και τον ύπνο μου για τις δροσοσταλίδες),τι να κάνω, να παρακαλάω να βρέξει μήπως βγω να τις μαζέψω από έξω?Είναι κρίμα, τόσα βασανιστήρια!!!

Αρέσει σε Megas_kokoriko, *mava*, foufoula και 18 σε άλλους.
  7. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

τελος τελος τελος επιτελους πηρα την φασολια μου περισευουν 37631 κιτρινη καλλα

Αρέσει σε *mava*, ioanna6929, kolokythopitas και 15 σε άλλους.
  8. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Από 70 άνετα χωράφια και 97 κανονικά πήρα 36 δροσοσταλίδες. Ειπε κανείς ότι αυξήθηκε ο ρυθμός των αναδυομένων;; Οχι τίποτα άλλο αλλά χρειάζομαι 30 ασημόχαρτα δηλ 180 μαυροσταλίδες, εεε δροσοσταλίδες ήθελα να πω, που δεν βγαίνουν μέχρι αύριο. Εκτός αν ξενυχτίσω που δεν θα το κάνω.

Αρέσει σε *mava*, ioanna6929, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  9. foufoula

foufoula Νέος ειδικός

Καλημερα.Και εγω δυστυχως δεν νομιζω να τα καταφερω.μαλιστα εχω την εντυπωση πως ο ρυθμος εχει μειωθει καπως.Μακαρι να δινανε παραταση οπως σε προηγουμενο δρωμενο.Παντως ευχαριστω πολυ οσους μου στελνουν δροσοσταλιδες.

Αρέσει σε *mava*, ioanna6929, everme και 10 σε άλλους.
  10. cango1

cango1 Αρχάριος στο φόρουμ

οποιος εχει τελειωσει μπορει να στειλει και σε μας να το προσπαθησουμε μπας και γινει τιποτα..

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, jimixatz και 4 σε άλλους.
  11. AKISA99

AKISA99 Αρχάριος στο φόρουμ

Παιδιά καλημέρα και από μένα και καλό κουράγιο σε όσους παλεύουν ακόμα. Όποιος μπορεί να μου στείλει δροσοσταλίδες να το κάνει γιατί δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω και εγώ ως αύριο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, moira και 4 σε άλλους.
  12. GeorgeK76

GeorgeK76 Προχωρημένος

Καλό κουράγιο σε όλους όσους προσπαθούν ακόμα. Προσωπικά, κατάφερα να μαζέψω τα απαιτούμενα αναδυόμενα ξοδεύοντας πάνω από 1000 σλ. Πριν 2 χρόνια, παρόλο που δεν πήρα μέρος στους 1000, μιας και ήμουν νέος παίκτης, είχα καταφέρει να τελειώσω το δρώμενο με άνεση. Πέρυσι, πάλι δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Φέτος όμως, αν δεν έβαζες το χέρι στην τσέπη, είτε άμεσα αγοράζοντας καλάθια, είτε έμμεσα ξοδεύοντας σλ, δεν είχες τύχη. Κρίμα, γιατί ένα δρώμενο που περιμέναμε όλο το χρόνο, μας βγήκε ξινό. Και στον επόμενο τόνο όλα θα ξεχαστούν και θα μας ζητάνε κάθε τρεις και λίγο φιορίνια για νέα δέντρα, νέους στάβλους και νέες εκτροφές. Κάπου μέσα σε όλα αυτά είναι χαμένη και η διασκέδαση που υποτίθεται ότι παίρναμε από το παιχνίδι.

Αρέσει σε *mava*, ioanna6929, kolokythopitas και 13 σε άλλους.
  13. dkokka

dkokka Νέος ειδικός

Τα ιβεντ πλέον χωρίζονται σε: Εύκολα- Μέτρια-Δύσκολα-Μόνο γι,αυτούς που βάζουν το χέρι στη τσέπη- Ανέφικτα-.

Αρέσει σε txarnego, *mava*, dinaspyro και 17 σε άλλους.
  14. renalian

renalian Ενεργός συντάκτης

απαραδεκτο ιβεντ.σημερα μπηκα 108 επιπεδο ξενυχτω για να το τελειωσω γιατι πεισμωσα αλλα δεν προλαβαινω με τιποτα.μονο για λεφτα μας βλεπουν.με κουρασαν

Αρέσει σε txarnego, *mava*, bmanolos και 14 σε άλλους.
  15. marketoysa

marketoysa Μαθητευόμενος στο φόρουμ

δυστιχωσ αυτο διαπιστωνο και εγω και ο ο λογωσ οτι χαλαμε χρονο και ευρω ασκοπα και με δυσκλια τελιονουμε τα παιχνηδια απαραδεκτω δεν ξερω αν συνεχισω να ειμαι εδω η να αποχωρισο δια παντοσ

Αρέσει σε *mava*, bmanolos, ΣτελλαΛ και 8 σε άλλους.
  16. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

132 αναδυομενα ακομα για να παρω τις αμοιβες του κορυφαιου ιβεντ του παιχνιδιου να κανω σχολιο?αστο γιατι θα με αποκλεισουν δια παντως απο το φορουμ καλο απογευμα σε ολους

Αρέσει σε *mava*, sofiapao76, ΣτελλαΛ και 9 σε άλλους.
  17. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

ισως το πιο ευστοχο σχολιο που ειδα εδω μεσα!!!

Αρέσει σε ESABA, sofiapao76, skareleni και 9 σε άλλους.
  18. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλησπέρα.
    Τέλος και για μένα το δρώμενο.
    Καλή συνέχεια σε όποιον θα συμμετέχει για τα περαιτέρω έπαθλα.
    Προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο. Μόνο η πρώτη χιλιάδα έχει ενδιαφέροντα έπαθλα αλλά οι μέχρι στιγμής απαιτήσεις είναι πέρα των δυνατοτήτων μου.

Καλή συνέχεια και ολοκλήρωση του δρώμενου εύχομαι.

ΥΓ. Ολοκλήρωσα χωρίς να βάλω το χέρι στην τσέπη.

Αρέσει σε takis.00, *mava*, bmanolos και 17 σε άλλους.
  19. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

αγαπημένοι μου φίλοι , γείτονες γνωστοί και άγνωστοι
    που με βοηθήσατε να τελειώσω αυτό το δύσκολο ιβεντ
    σας ευχαριστώ πάρα πολύ

χωρίς εσάς δεν θα το τελείωνα με τίποτα
    καλή συνέχεια και καλό κουράγιο σε όλους
    καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες

Αρέσει σε jiorgos, takis.00, ESABA και 20 σε άλλους.
  20. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

που ειναι τα αναδυομενα οεο!!!εχω φτιαξει 50 για το τελευταιο και αμφιβαλω αν θα φτιαξω αλλα τοσα μεχρι αυριο και με κουρασε πολυ ολο αυτο το ζορι!!!μα καμια χαρα πια !!νιωθω να ειμαι σε αγωνεσ δρομου...πιφ...

Αρέσει σε Coinhunter01, jimixatz, *mava* και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.