Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Συμφωνία της θάλασσας Ι-V

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 6/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Σαν αντιβιωση ενα πραγμα ......κι εγω την αντιβιωση 8- 4-12 την παιρνω

Αρέσει σε Dr.Kelly, Megas_kokoriko, GEPPO1 και 20 σε άλλους.
  2. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα καταφερα και πηρα την φασολια αυτο το εβεν ηταν αρκετο ανχοτικο πυστευω πως αξιζε ολη αυτη η φασαρια.

Αρέσει σε Gulit1, -sia1971-, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  3. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημερα σε ολους..ετοιμοι οι μετρομονοι (μου περισσεψαν και 5), και οι κρινοτρομπετες βγηκαν ανετα.. Περιμενω τωρα λιγα κουρδιστηρια που μου λειπουν, για να κλειδωσω την φασολια..Θελω να πιστευω οτι θα τελειωσω σε ικανοποιητικο χρονο..Καλη τυχη σε οσουν το παλευουν ακομη..

Αρέσει σε -sia1971-, Dr.Kelly, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  4. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους και καλή σαρακοστή,έστειλα το χαρταετό χθες όσο ψηλά <<έπρεπε>>και αφήσαμε λίγο το αγαπημένο μας παιχνίδι λίγο πίσω,ας αργήσει να έρθει λίγο η φασολιά στην φάρμα μου δεν πειράζει...καλό το δρώμενο, σε λίγο το τελειώνω. λίγο δεσμευτικό θα έλεγα,(κάθε μέρα ήθελε αλλά πράγματα,εκτός από τους μετρονόμους)δεν σε άφηνε να πας πουθενά χαχαχα. αλλά τα κατάφερα και τα έκανα όλα μαζί, με λίγο πίεση φυσικά και δεν κάνει να πιέζομαι!!!να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε υγειά.

Αρέσει σε mmixail, Dr.Kelly, Megas_kokoriko και 9 σε άλλους.
  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Τελος και αυτο....Στη φασολια εβαλα αλλα αντικειμενα καθως αυτα που πηραμε δινουν καλους ποντους και θα πανε αλλου. Καλη συνεχεια σε οσους δεν το τελειωσαν ακομη.

Αρέσει σε Gulit1, -sia1971-, Dr.Kelly και 8 σε άλλους.
  6. skias10

Συμφωνω μαζι σου ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 απολυτα.. Κι εγω αυτο σκοπευω να κανω..Στην φασολια θα βαλω λιγα σε ποντους, αντικειμενα και δεν θα χαραμισω τα διακοσμητικα, που κερδισαμε απο το δρωμενο ,εκει.. Ηδη τα εχω τοποτετησει στον λουλουδοτοπο..Δινουν πραγματικα πολυ καλους ποντους απο μονα τους..

Αρέσει σε -sia1971-, Dr.Kelly, GEPPO1 και 6 σε άλλους.
  7. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Από τη συναυλία του αστακού δεν κατάφερα να ολοκληρώσω τις αποστολές, γιατί αυτά που ζητούσε ήταν πάρα πολλά.:( Η αλήθεια είναι ότι για να ασχοληθεί κάποιος-α με το συγκεκριμένο δρώμενο θα πρέπει να είναι σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο στον υπολογιστή.:sleepy: Καλή συνέχεια και μπράβο σε όσους-ες το έφτασαν μέχρι τέλους!!;)

Αρέσει σε -sia1971-, Dr.Kelly, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  8. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλημέρα σε όλους, τελείωσα και εγω με την αποστολή - δρώμενο, με δυσκόλεψε η 4η ημέρα και χρειάστηκε να ξενυχτήσω λίγο για να μαζέψω τους μετρονόμους. Εύχομαι να μην ξαναβάλουν σύντομα ένα τέτοιο δρώμενο με πίεση χρόνου, από την άλλη μού άρεσε που στη φασολιά έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε άλλα διακοσμητικά και να αξιοποιήσουμε αλλιώς τα διακοσμητικά του δρώμενου, που δίνουν πολλούς π.ε. :)

Αρέσει σε LILA413, Gulit1, -sia1971- και 7 σε άλλους.
  9. joulia1974

joulia1974 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα..... Μου χρειάζονται ακόμα 18 κουρδιστήρια για να μπορέσω να πάρω τη φασολιά. Μάλλον δε θα τα καταφέρω απ ότι βλέπω δυστυχώς....!

Αρέσει σε LILA413, -sia1971-, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  10. tasosthegr

tasosthegr Μαθητευόμενος στο φόρουμ

ευχαριστω ολους τους φιλους που με βοηθησαν και τελικα καταφερα να τελειωσω αυτο το ιβεντ

Αρέσει σε LILA413, xristos-ale3andros, -sia1971- και 4 σε άλλους.
  11. .-mairy-.

.-mairy-. Αρχάριος στο φόρουμ

ευχαριστω και εγω με τη σειρα μου ολους τους φιλους που βοηθησαν για να τελειωσω το ιβεντ
    σας αξιζουν χιλια ευχαριστω

Αρέσει σε LILA413, Gulit1, xristos-ale3andros και 5 σε άλλους.
  12. joulia1974

joulia1974 Ανερχόμενος συντάκτης

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθειά σας. Χάρη σε εσάς κατάφερα και το τελείωσα. Σας ευχαριστωωωω!

Αρέσει σε LILA413, Gulit1, xristos-ale3andros και 3 σε άλλους.
  13. skias10

Τελειωσα κι εγω το δρωμενο και στεφτηκε μ επιτυχια..:) Θελω να ευχαριστησω θερμα,την φιλη vikymaria και την φιλη αμφιθεα :inlove:και τους φιλους της.. Η βοηθεια σας ηταν πραγματικα πολυτιμη..:D

Τελευταία επεξεργασία: 12/3/19
    Αρέσει σε LILA413, Gulit1, xristos-ale3andros και 7 σε άλλους.
  14. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

τελειωσα και εγω δεκα λεπτα πριν την ληξη του ματς.. έπαιξα λιγο χαλαρα και τελικα ολα πηγαν καλα.. ωραιο δρώμενο με ωραια δωράκια .. παμε για το επομενο.. καλό βράδυ σε όλους..

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, xristos-ale3andros και 7 σε άλλους.
  15. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε!!
    Εγώ προσωπικά χάρηκα όλες τις αποστολές, τις ολοκλήρωσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δεν ξοδεύτηκα καθόλου.
    Το διασκέδασα και δεν με ενόχλησε που έπρεπε να σηκωθώ δύο πρωινά νωρίς (γιατί τα βράδια δεν κοιμάμαι) για να μαζέψω τους μετρονόμους. Το συνδύαζα κιόλας με τα φυτά του δρώμενου στην κεντρική. :p
    Ήταν μια μικρή ταλαιπωρία που έπρεπε να κοιτάω τις ΣΕ κάθε μέρα επειδή άλλαζε η έκταση και οι απαιτήσεις γιατί αλλιώς τα ξεχνούσα, αλλά γι αυτό φταίει ξεκάθαρα η μνήμη χρυσόψαρου που έχω. xD
    Πολύ καλή φασολιά και οι επιμέρους ανταμοιβές. Κι εγώ έβαλα στα συννεφάκια διακοσμητικά με λιγότερους πε.
    Λυπάμαι πολύ που σε κάποιους δεν πήγαν όλα καλά και δεν καταλαβαίνω γιατί... :(

Καλή συνέχεια σε όλους! :music:

Αρέσει σε FARMER.GP, skias10, Nantia123 και 7 σε άλλους.
  16. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει .
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.