Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Συμφωνία της θάλασσας Ι-V

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 6/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

προσαρμοσα τα χωραφάκια μου αναλόγως, κι εγω από σημερα με σαγκουαρο , για να μην εχω παλι κανενα απροοπτο..αυριο πριν θερισω θα βαλω τσατνι για σιγουρια ,αν και τα φυτα του δρωμενου πιστευω ότι θα βγουν με σχετικη ευκολια..ελπιζω και ευχομαι να μην αντιμετωπισω ξανα πρόβλημα με τα αναδυομενα..αν θυμαμαι καλα είναι 153, μεγαλος αριθμος ,για μια μονο μερα θερισμου..οι φιλοι μου για άλλη μια φορα, θα με συνδραμουν με τα διαπασων και όλα καλα..καλη επιτυχια στην 2η αποστολή για ολους..

Αρέσει σε mmixail, FROGE!, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

μην ανησυχεις καθολου φιλε μου, με 2 μαζεματα σαγκουαρο θα βγουν και θα περισσεψουν κιολας. Αυριο μολις μαζεψεις ξαναβαλε σαγκουαρο για μεθαυριο το πρωι.

Αρέσει σε Dr.Kelly, mmixail, GEPPO1 και 7 σε άλλους.
  3. skias10

Σ ευχαριστω πολύ ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 για τις συμβουλες σου.. Μου φανηκαν πολύ χρησιμες και θα τις βαλω σε εφαρμογη.. Αυτό μ αρεσει πιο πολύ στο παιχνιδι μας.. Η βοηθεια που προσφερει ο ενας στον αλλον αυθόρμητα και ανιδιοτελή, τοσο σε επιπεδο συμβουλων-αποψεων οσο και πρακτικα με διαφορες προσφορες.. Θα πω για άλλη μια φορα, ότι οι φαρμες μας μπορει να είναι ατομικες , αλλα το παιχνιδι το παιζουμε ομαδικα..

Αρέσει σε mmixail, FROGE!, GEPPO1 και 12 σε άλλους.
  4. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

καλημέρα σε όλους τους αγρότες! διαβάζω ότι πολλοί παίχτες δυσκολεύονται και αγωνιούν για τα αναδυόμενα που θεωρώ είναι τόσο εύκολο να τα μαζέψεις!πρωτα πρεπει να βαλουμε οπωσδηποτε απο την προηγουμενη πολυωρο φυτο σε μικρα χωραφακια αν δεν εχουμε σαγκουαρο που με δυο μαζεματα εχεις μαζεψει σιγουρα τα αναδυομενα βαζεις σκουφοκακτο η πεπονια 3 φορες και εχεις το ιδιο αποτελεσμα! εχουμε και τα βοειθηματα σε αποδοση αναδυομενων! ζωντανο θρυλο που ειναι συνεχεια ενεργοποιημενος τον χιουι δεν τον αναφερω γτ πολλοι δεν τον εχουν και έχουμε και 2 φασολιες για οσους τις κερδισαν απο προηγουμενα δρωμενα,
    τις καλες διακοπες με 5% για μιση ωρα και τον μυστηριώδη λαβύρινθο με 5% και αυτος για 5 ωρες ! αυτες τις φασολιες εγω προσωπικα τις ενεργοποιω οταν ειναι να μαζεψω αναδυομενα με πολυωρα φυτα.Απο μονες τους ενεργοποιουνται καθε 48 ωρες. Με αυτες τις κινήσεις όχι μοόνο θα μαζέψεις όλατα αναδυόμενα αλλά θα σου περισσέψουν κιόλας να μετατρέψεις σε χτ και πε

Αρέσει σε Dr.Kelly, mmixail, FROGE! και 10 σε άλλους.
  5. skias10

Καλημέρα σε ολη την φαρμοπαρεα..:inlove: Τελειωσα την 2η αποστολή του δρωμενου, και περιμενω το μεσημερι με τα πολυωρα που φυτεψα απο εχθες να ξεκινησω την 3η.. Θα ξαναβαλω πολυωρα μεχρι αυριο λιγο πριν την ληξη του,ελπιζοντας να μπορεσω να την ολοκληρωσω..
    Η αληθεια είναι ότι αναγκαστηκα να αγορασω αναδυομενα, :(με φιορίνια ,στην 1η αποστολή με τις παρτιτούρες..Χρησιμες οι συμβουλες ολων των φιλων και αποδοσαν καρπους..Μικρα χωραφάκια και τσατνι ,χρησιμοποιησα εγω και δεν ειχα προβλημα..:pΣημερα με τα διαπασων , ειδομεν..;)Καλη συνεχεια σε ολους και καλο σας τριημερο..

Αρέσει σε Dr.Kelly, mmixail, GEPPO1 και 9 σε άλλους.
  6. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Και η σειρά Πρωτοχρονιά 2015 δίνει αναδυόμενα στο νησί.

Αρέσει σε mmixail, xristos-ale3andros, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  7. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

ναι πολύ σωστά το επισήμανες empotonaki μου διέφυγε τελείως αυτή η φασολίά του νησιού! σε ευχαριστώ για την υπενθύμηση μου είχε διαφύγει τελείως!

Αρέσει σε mmixail, FROGE!, xristos-ale3andros και 2 σε άλλους.
  8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Συναγροτες-ισσες καλημερα και καλη Σαρακοστη. Προετοιμασια για την 5η αποστολη...Βαλτε απο σημερα σαγκουαρο η καποιο αλλο πολυωρο φυτο που εχετε στο baha και θα το μαζεψετε μολις ξεκινησει η αποστολη για να παρετε κουρδιστηρια. Μετα φυτεψτε κανονικα το φυτο της αποστολης.

Αρέσει σε Dr.Kelly, mmixail, xristos-ale3andros και 5 σε άλλους.
  9. kadim65

kadim65 Νέος ειδικός

Με αυτούς που δεν διάβασαν τις συχνές ερωτήσεις μετα την αλλαγή τι γίνεται? Αν χρειάζεται εκτός από την φάρμα να είμαστε συνέχεια και μέσα στο forum θα παρακαλέσω να μας ενημερώσετε. Αλλιώς θεωρώ ότι χρειάζεται περισσότερη προσοχή στην ανάρτηση των συχνών ερωτήσεων.

Αρέσει στους mmixail, GEPPO1, mcfarmer και σε ακόμα ένα άτομο.
  10. haochi

haochi Νέος ειδικός

Καλησπέρα, λίγη βοήθεια παρακαλώ. Στο τέταρτο βήμα θέλει 8 μετρονόμους αλλά εγώ από δύο συλλογές θα μαζέψω 6. Έχω κάνει κάπου λάθος η πρέπει να αγοράσω το καλάθι που θα μου δώσει ακόμη 2 για να τελειώσω το τέταρτο βήμα;ευχαριστώ.

Αρέσει σε mmixail, FROGE!, xristos-ale3andros και 2 σε άλλους.
  11. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα. Κάπου έκανες λάθος γιατί έγώ που τελείωσα την τέταρτη αποστολή,έδωσα ότι ζητούσε και μου έμεινε και ένας μετρονόμος

Αρέσει σε mmixail, FROGE!, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  12. -sia1971-

-sia1971- Γνώστης του φόρουμ

Τελειώνοντας την αποστολή μου μένουν 2 μετρονόμοι. Άρα φτάνουν κανονικά. Αν δεν θέλεις να αγοράσεις καλάθι κράτα τους 6 που θα σου μείνουν και με αυτούς που θα μαζέψεις κατα τη διάρκεια της πέμπτης αποστολής δώστους εκεί για να πάρεις και τη φασολιά.

13. skias10

φιλη -sia1971- ,υπαρχει και ο τροπος να ολοκληρωσεις την 4η αποστολη με φιορινια, αν θυμαμαι καλα ειναι 34. Εγω τουλαχιστον αυτο θα κανω γιατι δινει 6 χρυσες μπανανες. Στην τελευταια αποστολη ζηταει 6 μετρονομους . Οποτε σκεφτηκα να φυλαξω τους μετρονομους μου (ετσι κι αλλιως δεν προλαβαινω την συγκομιδη τους για 40 λεπτα), για την 5η αποστολη και να χρειαστω μονο ενα μαζεμα.Αν η σκεψη μου ειναι λαθος παρακαλω τους φιλους ,να με διορθωσουν.

Αρέσει σε mmixail, xristos-ale3andros, vagelis1968 και 2 σε άλλους.
  14. -sia1971-

-sia1971- Γνώστης του φόρουμ

Μου αρέσει η σκέψη σου.

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, xristos-ale3andros και 2 σε άλλους.
  15. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Λοιπόν αυτό με τους μετρονόμους είναι άγριο πράγμα... πρέπει να είσαι με το ρολόι για να μη ξεχάσεις να το μαζέψεις. Είναι δύο νύχτες τώρα που έβαλα ξυπνητήρι για να μαζέψω στις 4:30 π.μ., αλλιώς δε θα έβγαζα τους μετρονόμους που χρειάζεται... Νομίζω είναι βάρβαρο, άσε που στις 4:30 δεν είχε γυρίσει η κόρη μου και με έπιασαν και τα νεύρα...

Αρέσει σε Dr.Kelly, kolokythopitas, panos-p και 21 σε άλλους.
  16. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Γιατι Kokoriko μου; Επρεπε να βαλεις τις αναβαθμησεις ωρες που να βολευουν για να μην χρειαζεσαι ξυπνητηρι. 8:00, 16:00, 00:00 και εχεις κανει 3 μαζεματα. Εχω γραψει και σχετικο ποστ παραπανω.

Αρέσει σε Dr.Kelly, kolokythopitas, mmixail και 4 σε άλλους.
  17. skias10

Καλημερα φιλοι μου..:inlove: Τελος για μενα η 4η αποστολη. .Ειμαι σε αναμονη τωρα για την τελευταια..εχω μια αγωνια βεβαια για τα κουρδιστηρια γιατι οσα μικρα χωραφακια και να βαλεις ,και οτι καταναλωτικα και να προσθεσεις ,ποτε δεν ξερεις..;)Υπαρχουν και τα απροοπτα..Τουλαχιστον εγω ,ταλαιπωρηθηκα στα προηγουμενα ..:cry:Με φιορινια τελειωσα τις αποστολες..Καλη Σακακοστη σε ολους σας.. :)Οτι κι αν κανετε να περασετε ομορφα..

Αρέσει σε Dr.Kelly, kolokythopitas, mmixail και 6 σε άλλους.
  18. haochi

haochi Νέος ειδικός

Καλό μεσημέρι και καλή Σαρακοστή, ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αυτό δεν ήταν δυνατόν για εμένα, δηλαδή τα 3 μαζέματα γι'αυτό δεν μπόρεσα να τα μαζέψω... και αναγκάστηκα να αγοράσω το καλάθι για να τελειώσω το τέταρτο βήμα. Να είστε καλά όλοι για την βοήθεια!

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, Coinhunter01 και 4 σε άλλους.
  19. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

προσπαθω να καταλαβω τι σας πηγε στραβα ....αν βαζατε απο την αρχη τις 4 αναβαθμισεις και μετα καθε φορα που μαζευατε τον μετρονομο τις επομενες που κερδιζατε απο τις αποστολες τωρα θα ειχατε περισσεια ,εγω κανοντας το αυτο εχω ηδη 6 μετρονομους για την αποστολη σημερα .....με ολες τις αναβαθμισεις δινει 4 ανα οκταωρο ;)

Αρέσει σε Dr.Kelly, kolokythopitas, mmixail και 6 σε άλλους.
  20. kostas.k1970

kostas.k1970 Νέος ειδικός

καλησπερα καλη σαρακοστη η φασολια κλειδωσε καλη συνεχεια σε ολους -ες

Αρέσει σε kolokythopitas, SYLVART, mmixail και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.