Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Στον πυρετό του ποδοσφαίρου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 8/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. dora196501

dora196501 Ανερχόμενος συντάκτης

Παρακολουθώ από καιρό ποιοι παίχτες αναρτούν συνέχεια στα δρώμενα και παρατηρώ ότι είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι που ως εκ θαύματος τελειώνουν τα δρώμενα γρήγορα και εύκολα!!!!, οι άλλοι που δεν συμμετέχουμε και παρακολουθούμε γελάμε γιατί σχεδόν είμαστε στην μοίρα του @Megas_kokoriko, φίλε μου συμφωνώ απόλυτα με όσα λες, εγώ με μικρά χωράφια και τσαντί και νερό και λίπασμα και μεγάλα φυτά και θρύλο και και ......δεν κατάφερα να πάρω όλη την φασολιά, ούτε όλα τα πραγματάκια του μαγαζιού. Και ξέρεις γιατί, έχω βαρεθεί να ξηλώνω όλη την φάρμα για να βάζω χωράφια και φυσικά δεν πληρώνω για premium για να αποθηκεύω την φάρμα και να την ξαναβάζω, είμαι στο παιχνίδι από τους πρώτους και λίγες φορές πληρώνω για να πάρω δρώμενα για αυτό και δεν τα τελειώνω όλα, προσπαθώ να μην αγχώνομαι , ένα παιχνίδι είναι και η ζωή είναι έξω από εδώ. Είμαι ευχαριστημένη που πήρα μόνο την φασολιά χωρίς όλα τα "πραγματάκια της", αλλά πήρα μερικά καλούδια από το μαγαζί. Καλή συνέχεια στα επόμενα δρώμενα και καλό κουράγιο μας, μην σκας συναγρότη μου είμαστε πολλοί σαν και σένα που για τους άλλους λίγους "γκρινιάζουμε"!!!:inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 15/5/17
    Αρέσει σε kitsena, NOTHS58, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  2. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Έχεις δίκιο κατά ένα μεγάλο μέρος.
    Και ας διευκρινίσω (συγκεκριμενοποιήσω), τι εννοώ "αξιοπρεπές" με αυτό το δρώμενο σαν παράδειγμα.
    Για να πάρεις το βασικό χρειαζόσουν το 1/3 των απαιτουμένων φυτών και αναδυόμενων ή για να το πω και αλλιώς για να τα πάρεις όλα έπρεπε να δώσεις τα τριπλάσια από ότι στο βασικό.
    Αυτοί που παίζουν χωρίς καθόλου χρήματα θα έπρεπε να μπορούν να πάρουν το βασικό και κάτι ακόμη, περίπου μέχρι το 40% των δώρων, ανάλογα και πόσο και πόσο σωστά ασχολήθηκαν. Και αυτοί που παίζουν με χρήματα να πάρουν από το 41-100% των δώρων ανάλογα με τα ποσά που δίνουν και το πόσο και πόσο σωστά ασχολήθηκαν.
    Από ότι αντιλήφθηκα όσοι παίζουν χωρίς χρήματα μπόρεσαν να πάρουν το 20-35% και όσοι παίζουν με χρήματα το 36%-70 ίσως και 75%. Για μένα λοιπόν ήταν ικανοποιητικό, το είπα ήδη, αλλά η γνώμη μου είναι ότι για να είναι άριστο θα έπρεπε τα ποσοστά να είναι 0-40% και 41-100%. Αν αυτό κάποιοι το θεωρούν γκρίνια, ας ψάξουν τη λέξη στα καλά λεξικά._

3. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Από την άλλη εγώ έχω αντιληφθεί ότι πολλοί παίκτες που δεν τα καταφέρνουν είναι γιατί θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Δηλαδή όχι μόνο δεν θέλουν να ξοδέψουν λεφτά αλλά ούτε να ξοδέψουν τον χρόνο και τον κόπο τους που είναι τζάμπα.
    Σε πολλές κουβεντούλες παίκτες που γκρίνιαζαν οτι τα event βγαίνουν μόνο με λεφτά στην πορεία ομολόγησαν ότι δεν είχαν ετοιμάσει σωστά την φάρμα τους και ούτε και την είχανε αλλάξει βάση των απαιτήσεων του εκάστοτε event.
    Εμ δεν γίνεται να έχω τις κότες μου, τις μηλιές μου και σκόρπια μερικά μεγάλα χωράφια και να θέλω να βγάλω έστω το βασικό μέρος του event.
    8)
    αυτή είναι η φράση κλειδί

Αρέσει σε gtrullis, giannissuper, skareleni και 4 σε άλλους.
  4. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Ε, ναι και αυτό είναι λάθος. Πρέπει να παίξεις και να παίξεις όσο το δυνατόν πιο σωστά. Χωρίς να προσπαθήσεις δεν μπορείς να θες όλα τα δώρα. Αλλά οι ανταμοιβές πρέπει να είναι ανάλογες και με την προσπάθεια και με τα χρήματα. Και αυτό το δρώμενο μου έδωσε ένα καλό παράδειγμα για να εκφραστώ και να συγκεκριμενοποιήσω το 0-40 και το 41-100% των ανταμοιβών, ως παράδειγμα. (Σε άλλα δρώμενα τα ποσοστά ήταν ή θα είναι διαφορετικά. )
    Η λογική είναι ότι οι ανταμοιβές πρέπει να είναι ευθέως ανάλογες και πάντως ο μέσος παίκτης να παίρνει τουλάχιστον το βασικό χωρίς χρήματα.

Αρέσει στους loupos10 και dora196501.
  5. zouzou8686

zouzou8686 Ανερχόμενος συντάκτης

καλησπερα!!εγω τελειωσα με την φασολια απτην παρασκευη και πηρα και καποια απο τα αλλα οπως σουπερ λιπασμα κτλ.ευκολο και διασκεδαστικο το δρωμενο πολυ καλο!!δεν αγοραζω ποτε πακετα προσπαθω τσουκου τσουκου με τους τροπους που θεωρω οτι με βοηθανε και το βγαζω..αλλες φορες δεν προλαβαινω να τελειωσω καποια απο αυτα και δεν γκρινιαζω εχουμε και δουλειες τι να κανουμε μην τα θελουμε ολα δικα μας!!!ποτε θα βγαλουν ανακοινωση για το αυριανο δρωμενο??δεν αργησαν??

Αρέσει στους mmixail και gtrullis.
  6. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Σε σχέση με το συνηθισμένο (26 ώρες πριν) ναι. Αλλά όπως είπες κι εσύ για δουλειές, μπορεί στον υπεύθυνο να έχει τύχει κάτι. Ας κάνουμε υπομονή...

Αρέσει στους dora196501 και Megas_kokoriko.
  7. zouzou8686

zouzou8686 Ανερχόμενος συντάκτης

ευχαριστω νοτη!!περιμενουμε λοιπον!

Αρέσει στον/ην mmixail.
  8. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα!!!Πρόλαβα να πάρω κι αυτά [​IMG] Μακάρι να έπαιρνα και τις μπανάνες που χρειάζονται,αλλά δεν πειράζει,πήρα όλα τα μυστήρια...είμαι αρκετά ευχαριστημένη...Για να δούμε τι θα έχουν τα μυστήρια!!!

Αρέσει στους skareleni, gtrullis και Megas_kokoriko.
  9. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

Αυτό δεν ήταν δρώμενο ... παγίδα ήταν ...

Μήπως δέχεστε επιστροφές για να πάρω τα σουπερλιπασματάκια μου πίσω? :oops:

Αρέσει στον/ην graganta.
  10. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.