Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Στον πυρετό του ποδοσφαίρου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 8/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους γείτονες μου και τους φίλους μου και οσους με βοήθησαν να πάρω την φασολιά.να είστε όλοι πάντα καλά:inlove::inlove::inlove:.

Αρέσει σε gtrullis, nota.dim1802, mmixail και 5 σε άλλους.
  2. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Πάντως εγώ δεν κατάλαβα πώς τελειώσατε τη φασολιά... παίζω όλες τις μέρες με τσάτνι, άντε να έχασα κανένα μάζεμα (όχι παραπάνω) και με το ζόρι θα μπορούσα αύριο να πάρω και το τελευταίο διακοσμητικό (ευτυχώς που παράλληλα είχαμε πάρε δώσε και το βρήκα από αλλού !!!) Σε νορμάλ παίξιμο, χωρίς να ρίξεις φράγκα εννοώ, δεν πιστεύω ότι το δρώμανο έβγαινε. Από αναδυώμενα: πάρε κόσμε, έχω 300 περίσσευμα. Έξυπνο... σου δίνουν όσα αναδυώμενα θέλεις αλλά για τα απαραίτητα φυτά πρέπει να ρίξεις και κανένα φράγκο (για ΣΛ κτλ) για να προλάβεις.

3. vickyargi

vickyargi Ενεργός συντάκτης

Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που ισχυρίζεσαι, καθώς η πλειοψηφία των ατόμων έχει μαζέψει τα φυτά που χρειάζονται για τη φασολιά και τα διακοσμητικά ήδη από τη 2η μέρα του δρώμενου, χρησιμοποιώντας τσάτνι και χωρίς να χάσει μάζεμα. Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις να παίζεις σωστά στα δρώμενα? Ναι οκ μας λες ότι έχεις τσάτνι, αλλά χρησιμοποιείς μικρά χωράφια για μέγιστη απόδοση? Επίσης έχεις χωράφια και στους 5 χώρους της φάρμας? Αν κάνεις όλα αυτά, αποκλείεται να μην έχεις τελειώσει ως τώρα.

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, toylaaaaa και 5 σε άλλους.
  4. skareleni

skareleni Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στις μανουλες. Με μια ολόκληρη μέρα χαμένη και όχι όλα τα παιχνίδια τέλεια σήμερα κλείδωσα τη φασολια και συνεχιζω με τα πρώτα δώρα. Καλή συνέχεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ τους φίλους για τη βοήθεια και την προθημια τους και στα δύο δρώμενα.

Αρέσει σε graganta, gtrullis, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  5. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

τελος κι αυτο με λιγη πιεση εξτρα. επισης χρονια πολλα σε ολες οσες ειμαστε μανουλες και ευχομαι καθε γυναικα να μπορεσει να γινει μανα ειναι το μονο πραγμα που δινει πραγματικο νοημα στη ζωη μας

Αρέσει σε graganta, gtrullis, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  6. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Kαλησπερα εκτος την φασολια πηρα τους βοηθους συγ. 24 ω. 60 χ σουπερ λιπασμα και εχω αλλα 92 αστερονομισματα δεν ξερο τι να διαλεξω.

Αρέσει σε gtrullis, sofiapao76, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  7. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Μαμά, η πιο γλυκιά λέξη:inlove:, χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του φόρουμ, παιχνιδιού και του κόσμου ολόκληρου. Αχ αυτό το δρώμενο σκέτη ταλαιπώρια, αλλά επιτέλους τέλος, εννοώ δηλαδή οτι κλείδωσα τη φασολιά, και απλά παίζω και οτι μαζέψω. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και γείτονες καθότι η βοήθειά τους πάντα σημαντική στα εκάστοτε δρώμενα, καλή συνέχεια σε σας που προσπαθείτε ακόμη, και καλή μας εβδομάδα

Αρέσει σε graganta, zendaya_13, NOTHS58 και 6 σε άλλους.
  8. Megas_kokoriko

Ναι βίκυ μπορεί να έχεις δίκιο... μικρά χωράφια δεν χρησιμοποιώ καθότι δεν έχω χρόνο για τόσα κλικ !!! μιλάω να βγουν τα φυτά με έναν κανονικό ρυθμό παιχνιδιού που θα διασκεδάσεις και όχι θα χάσεις το χρόνο σου. Έτσι, παίζω πάντα χαλαρά και συνήθως τα δρώμενα βγαίνουν με αυτόν το ρυθμό. Για τέτοιο παιχνίδι μιλάω φυσικά...

Αρέσει στους graganta και kolokythopitas.
  9. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Mε τα στατιστικά των τελευταίων χρόνων και την αύξηση των φυτών σε κάθε event μόνο με μικρά χωραφάκια παντού θα είσαι χαλαρός και στα φυτά και στα αναδυόμενα ;)

Πάντως δεν σε βλέπω γενικώς να είσαι και πολύ χαλαρός όπως λές, αντιθέτως με την ψυχή στο στόμα
    Οπότε μήπως να αλλάξεις την τακτική σου?
    Από τον φεβρουάριο αναρωτιέσαι πως κάποιοι τελειώνουν και αντί να κατανοήσεις τον τρόπο,
    βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα για το event​
    και μάλιστα ενώ έχουν προηγηθεί ποστ που λένε και αποδεικνύουν ότι βγαίνει χωρίς κόλπα και χωρίς 'φράγκα'8)

Τελευταία επεξεργασία: 14/5/17
    Αρέσει σε katerina14450, dafro123, sofiapao76 και 6 σε άλλους.
  10. Megas_kokoriko

Evieva... Νιώθω πραγματικά κολακευμένος που με παρακολουθείς... όμως δεν κατανόησες την προηγούμενη ανάρτησή μου. Και την επαναλαμβάνω όμως πιο λιανά για να γίνω κατανοητός. Δεν έχω το χρόνο να αλλάζω δραματικά τη φάρμα μου, δεν έχω το χρόνο να ξεριζώνω τα δέντρα μου και να τα ξαναβάζω, δεν έχω το χρόνο να κάνω 250 κλικ σε κάθε χωράφι βάζοντας μικρά χωράφια ή αλλάζοντας τα χωράφια σε άνετα, χρησιμοποιώ βοηθούς μόνο όταν χρειάζεται μέσα σε λίγα κλεφτά λεπτά να μαζέψω σοδειά και όσους έχω προσπαθώ να τους χρησιμοποιώ με φειδώ. Δηλαδή δεν είμαι πορωμένος παίκτης και παίζω για να χαλαρώνω στις λίγες στιγμές που διαθέτω για χαλάρωση (εξ ου και το "παίζω χαλαρά"). Με αυτό το παίξιμο έχω καταφέρει να βγάλω όλα σχεδόν τα δρώμενα εκτός από αυτό!!! Προφανώς γνωρίζω ότι αν ξοδέψω χρήματα (πολλοί το κάνουν και μπράβο τους γιατί έτσι γουστάρουν να παίζουν, άλλωστε στοιχίζει λιγότερο από έναν καφέ σε καφετερία) ή να ξοδέψω πολυ χρόνο (ούτε τον έχω ούτε θέλω να τον διαθέσω) θα μπορούσα και εγώ να βγάλω το δρώμενο και μάλιστα σε λιγότερο χρόνο από τους συμπαίκτες μου. Τονίζω ότι εγώ το βρήκα να θέλει πιο πολύ δουλειά αν θέλεις μέτρησε τα φυτά που θα έπρεπε να μαζέψουμε να δεις γιατί το λέω (ή διάβασε προηγούμενες αναρτήσεις αφού διαθέτεις τόσο χρόνο και ψάχνεις τις παλιές αναρτήσεις και κάνε συγκρίσεις).

11. evieva

Δεν θέλει χρόνο, θέλει τρόπο και γνώσεις Έκανα ελάχιστα δευτερόλεπτα να τα βρω αυτά.
    Όπως και το παιχνίδι θέλει κυρίως τρόπο και κατόπιν χρόνο.
    Μπορείς να παίζεις όπως θέλεις και είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου.
    Αυτό που δεν μπορείς, όπως ήδη σου είπα είναι :
    1. Να βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα, να δίνεις λάθος εντυπώσεις για το event και να απαξιώνεις τον κόπο όλων μας, λέγοντας μας κατάμουτρα ότι με τα φράγκα μας το βγάλαμε το event.
    2. Να συνεχίζεις να αναρωτιέσαι πως βγαίνουν τα παιχνίδια ειδικά τώρα που 'παραδέχτηκες' ότι ξέρεις πως βγαίνουν τα event. (Διατηρώ αμφιβολίες βέβαια...)
    Φυσικά και είναι δικαίωμα σου να μην αφιερώνεις χρόνο και να μην πληρώνεις (αν και δίνεις κάνα φιορινάκι και κανα σ.λιπασματάκι που και που για να τελειώσεις τα event)
    Ενημερωτικά κι άλλοι παίκτες δεν πληρώνουν αλλά δεν ακολουθούν την δική σου τακτική
    Κάτι παραπάνω θα ξέρουν φαντάζομαι
    8)

Αρέσει σε vickymou, skareleni, martha72 και 4 σε άλλους.
  12. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Με κλειδωμένη την φασολιά συν αυτά:

Από τα κλασικά δεν πήρα τίποτα.
    Έχω ακόμα 12 αστερονομίσματα όπου μπορώ να πάρω και τις σ. τροφές, αλλά θα μαζέψω αύριο τα δέντρα από όλες τις εκτάσεις και μπορεί να πάρω κάτι παραπάνω ανάλογα τα αναδυόμενα. Όλα αυτά χωρίς να βάλω ούτε σεντς. Μόνο φύτεμα μάζεμα και από κάποιο σημείο και μετά δέντρα για περισσότερα αναδυόμενα μιας και δεν έχω αρκετά κουπόνια βοηθών για να μαζεύω τα χωράφια.
    Στο mini game είχα σε όλα επιτυχίες με 9 αστερονομίσματα εκτός από ένα που πήρα μόνο 3 αστερονομίσματα.

Αρέσει σε Gulit1, gtrullis, skareleni και 7 σε άλλους.
  13. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα.
    Έβγαλα τελικά περίπου 1640+ αναδυόμενα κι έτσι έπαιξα 55+ φορές. Με τις πρώτες 39 πήρα τη φασολιά και με τις υπόλοιπες διάφορα άλλα.
    9 αστερονομίσματα πήρα σε 50 περίπου παιχνίδια, σε 2 νομίζω τρία και στα υπόλοιπα 8. Είμαι ικανοποιημένος, αφού το αποτέλεσμα βασιζόταν στις ικανότητες και την αυτοσυγκέντρωσή μου και όχι στην τύχη. (Να σημειώσω ότι σε ένα μίνι παιχνίδι μου φάνηκε αδύνατον να πάρεις τα 9, ενώ σε δύο άλλα σκοράραμε από θέση οφφ-σάιντ, ούτε ο Θρύλος να ήμασταν...)
    Και στη ροή των αναδυομένων είμαι ικανοποιημένος, αλλά είχαμε δίκιο ότι είναι απίθανο να μαζέψεις τα 3.090 αναδυόμενα που χρειαζόντουσαν για να τα πάρει κάποιος όλα.
    Έτσι σήμερα μπορώ να πω ένα ευχαριστώ στους σχεδιαστές που τελικά αύξησαν τη συχνότητα των αναδυομένων.

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, gtrullis και 4 σε άλλους.
  14. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Δεν είναι κακό να τελειώνεις ένα δρώμενο στη λήξη του!! Αλλωστε τα δρώμενα σχεδιάζονται με συγκεκριμένη διάρκεια. Το να το βγάλει κάποιος νωρίτερα, δικαίωμα του είτε πληρώσει είτε όχι. Δεν είναι δικαίωμά του να κομπάζει ότι τελείωσε νωρίς ενω έχει πληρώσει ούτε το να παραπονιέται ότι δεν βγαίνει το δρώμενο ενώ τελειώνει εγκαίρως δηλ πριν τη λήξη του δρώμενου.

Αρέσει σε kolokythopitas, -foivos2000-, dora196501 και 3 σε άλλους.
  15. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα αρκετα καλο ιβεντ με ενδιαφερουσες αμοιβες με υπερ αρκετο χρονο πηρα τα μισα και παραπανο απο δωρα χωρις να ξοδεψω σχεδον τιποτα στην αρχη μονο 100 σ.λ. τιποτα αλλο δουλευοντας με κανονικους ρυθμους το βραδυ εσπερνα γαρυφαλλο εξευγενισμενο και πεπονια και την ημερα εσπερνα μπαλο-λουλουδα ενταξει ετυχε να εχω χρονο ελευθερο δεν θα εχω στο επομενο ιβεντ λογο δουλειας παντος το ευχαριστηθηκα καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, vickymou, Bambalines και 2 σε άλλους.
  16. vickymou

vickymou Κόμης

καλημερα σε ολους,παραπονιεσται οτι δεν βγαινουν τα δρωμενα και πρεπει να πληρωσετε!βρε παιδια αν δεν πληρωνουμε καθολου πως θα πληρωρουν αυτοι που ετοιμαζουν τα ιβεντ,που διορθωνουν τα προβληματα που τελικα μας προσφερουν ενα παιγνιδι σωστα για να παιξουμε, να χαλαρωσουμε οπως λετε,ετσι οταν εχουμε να πληρωσουμε προχωραμε πιο καλα αλλιως παιζουμε χαλαρωνοντας και οσο παει.Οχι και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.Λοιπον αν δεν δινουμε κατι, δεν εχει φαρμα,δεν παιζουμεκαι πεζουμε τετρις που δεν θελει ευρω.Δεν πας στο μαρκετ ψωνιζεις δωρεαν και λες τον φουρναρη μου δινεις 1 ψωμι δωρεαν για βοηθεια αλλα δεν εισαι ενταξη εγω θελω 5.αυτα απο μενα και οποιος παραπονιαρης δεν καταλαβε ας μου θυμωσει

17. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλησπέρα. Στη βιτρίνα του φούρναρη έχει κάποια επιγραφή πάρτε ψωμί ή παντεσπάνι ή σταφιδόψωμα δωρεάν;
    Γιατί αν έχει, είναι υποχρεωμένος να σου δώσει ό,τι λέει.
    Το Φαρμεράμα στη βιτρίνα του έχει ταμπέλλα που λέει "Παίξτε δωρεάν".
    Γι αυτό πολλοί παίκτες έχουν την απαίτηση να μπορούν να παίξουν δωρεάν, δηλαδή να παίζουν χωρίς να πληρώνουν.
    Το παιχνίδι μου το έμαθε πολλά χρόνια πριν μια μαθήτρια δημοτικού. Για πες μου πως θα πλήρωνε; Πως θα αγόραζε φιορίνια; Δεν μπορούσε και έτσι έπαιζε δωρεάν, όσο καιρό μπορούσε.
    Αντίθετα δεν έχει περάσει μήνας να μην έχω αγοράσει ο ίδιος κάτι. Οι βοηθοί π.χ. δεν μου έχουν λεέιψει καθόλου από το επίπεδο 21 μέχρι το 104 που είμαι τώρα. Και το αποδέχομαι -πρέπει η εταιρία να έχει κέρδη- γι αυτό και το κάνω
    Πρέπει όμως κιόλας να δίνει την ευκαιρία και στα παιδιά και στους μεγάλους που δεν έχουν (ή θέλουν) χρήματα ή πιστωτική κάρτα, να παίζουν σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Αν το ψάξεις νομικά (δικηγόρος είμαι) θα δεις ότι έχει νομική υποχρέωση να το κάνει αυτό -όπως έχει και ο φούρναρης που λέει δωρεάν σταφιδόψωμο ή έκπτωση 60% στις αρτοπλασίες....
    Και φυσικά δεν σου έχω θυμώσει καθόλου. Απλά λέω κι εγώ τη γνώμη μου, όπως είπες κι εσύ τη δική σου.

Αρέσει σε icons1, graganta, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  18. vickymou

vickymou Κόμης

αγαπητε νοτη58 το δωρεαν ειναι δωρεαν αλλα επειδη το 1συν1 κανει 2(τυχαινει να ειμαι μαθηματικος)αοσοι δεν μπορουν να πληρωσουν και ειναι πολλοι!παιζουν για να χαλαρωσουν αλλα δεν μπορουν να τα εχουν ολα γρηγορα σιγα-σιγα και χωρις γκρινια.και γω ετυχε να μη τελειωσω ιβεντ.Παιγνιδι,χαρα,και παμε για τους σκυλους στο επομενο δρωμενο και καλη καρδια βρε αδελφε!και πολυ-πολυ τυχησε ολους

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  19. evieva

Εδώ λοιπόν θα συμφωνήσω και πάμε να το δούμε στο συγκεκριμένο event.
    Την φασολιά και τα διακοσμητικά μπορούσαν να τα πάρουν και παίκτες που δεν θα πλήρωναν τίποτα συν τα δώρα απο τα παιχνίδια.
    Όσοι πληρώνουν βοηθούς μπόρεσαν να πάρουν και κάποια επιπλέον από τα διάφορα.
    Όσοι πληρώνουν καλάθια σ.λιπάσματα κλπ μπορούν να τα πάρουν όλα και όσες φορές θέλουν.
    Άρα η εταιρεία έδωσε ένα event με πάρα πολλά δώρα για όλους
    και κυρίως δεν ήταν event τύχης και μπορούσαμε να διαλέξουμε τι δώρα θέλουμε και μας χρειάζονται για να πάρουμε.
    ;)

Τελευταία επεξεργασία: 15/5/17
    Αρέσει σε skareleni, GaTe987, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  20. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Δεν θα διαφωνήσω σε κάτι από αυτά που λες, εκτός του ότι ονομάζεις γκρίνια τις επισημάνσεις που κάνουν παίκτες. Και στο συγκεκριμμένο παιχνίδι οι υπεύθυνοι απδέχτηκαν αυτές τις επισημάνσεις και έκαναν τισς σχετικές διορθωτικές κινήσεις.
    Κατά τη γνώμη μου οι επισημάνσεις αυτές δεν είναι γκρίνια. Οι περισσότερες είναι προσπάθεια βελτίωσης του παιχνιδιού -από τη σκοπιά του κάθε παίκτη.
    Και με ενοχλεί όταν η γκρίνια είναι 10-20 και 30% να ονομάζονται τα πάντα γκρίνια.

Αρέσει σε sofiapao76, GaTe987, graganta και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.