Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Στον πυρετό του ποδοσφαίρου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 8/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα.
    Είναι οριστικό. Evieva & Lazos έχουν δίκιο.
    Δεν βλέπω να προλαβαίνω για όλα, ούτε φυτά, ούτε αναδυόμενα. Εύκολα θα πάρω τη φασολιά και θα συνεχίσω σε ότι άλλο προκύψει.

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, skareleni και 4 σε άλλους.
  2. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Μην ξεχνάμε και αυτά που παίρνουμε στην διάρκεια των παιχνιδιών
    σημαδεύω τροφές και σ.λίπασμα γιατί ως γνωστόν φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι:p

Τελευταία επεξεργασία: 12/5/17
    Αρέσει σε kolokythopitas, vickymou, toylaaaaa και 13 σε άλλους.
  3. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Το εύκολο 1ο ημίχρονο τελείωσε με νίκη μου.1_0.

Πάμε τώρα για το 2ο και πιο δύσκολο.

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, skareleni και 11 σε άλλους.
  4. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα ξερει κανεις με γαρυφαλλο και πεπονια ποσα αναδυομενα περιπου δινει σκεφτομαι να το κανο.

Αρέσει στους kolokythopitas και jimixatz.
  5. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

σε απλά χωράφια το γαρύφαλλο δίνει 90% αναδυόμενα (χωρίς "ενισχυτικά" απόδοσης αλλά με γεμάτο τον θρύλο). Με άνετα χωράφια δίνει 100% (ένα αναδυόμενο από κάθε χωράφι). Για μεγάλα χωράφια πάντα. Αν βάλεις μικρά χωράφια δεν θα πάρεις 4πλάσια από τα μεγάλα.
    Τα πεπόνια δίνουν λιγότερο, γύρω στα 70% (από 30 χωράφια παίρνεις περίπου 20 αναδυόμενα).

Αρέσει σε nota.dim1802, kolokythopitas, vaso1963 και 4 σε άλλους.
  6. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα στην αγροτοπαρέα, πήρα και το 2ο διακοσμητικό Είμαστε Πια Πρωταθλητές και θέλω άλλα 2 διακοσμητικά και την
    φασολιά, θα δούμε. Καλή συνέχεια σε όλους και ακόμη μια φορά ευχαριστώ πολύ όσους με βοηθάνε με τα αναδυόμενα.o_O:mad::oops:;)

Αρέσει σε graganta, skareleni, kolokythopitas και 11 σε άλλους.
  7. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλημέρα.
    Τέλος η φασολιά και για μένα.

Αρέσει σε skareleni, kolokythopitas, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  8. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τελος και εγω. παμε για τα υπολοιπα

Αρέσει σε skareleni, foufoula, maria_palou και 9 σε άλλους.
  9. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα τελος και εγω πηρα την φασολια απο εδω και περα οτι προλαβω καλυ συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε skareleni, maria_palou, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  10. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους,το εβεντ είναι πολύ καλό και με ωραία δώρα,όμως,δεν θα προλάβω να πάρω ούτε την φασολιά,άργησα να συμμετέχω στο δρώμενο λόγω δουλειάς και πολλών άλλων θεμάτων που προέκυψαν. ελπίζω να βρω τα διακοσμητικά στο πάρε δώσε,πάντως εν έχει κάποιος δυο φόρες κάποιο από τα διακοσμητικά,ας μου το στείλει και θα του δώσω,αρκετά καλά δωράκια,να είστε όλοι πάντα καλά.με μεγάλη προσπάθεια έχω ξεκλειδώσει την φασολιά και έχω πάρει και το διακοσμητικό <<τράβα γραμμή>>μου λείπουν τα πρώτα τρία και δεν έχω αναδυόμενα για να τα πάρω,άντε να πάρω ακόμη ένα...<<επιτελούς τα κατάφερα με την βοήθεια των γειτόνων και των φίλων μου και θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς,δεν προλάβαινα με τίποτα το εβεντ και σήμερα το πρωί δουλεύω,να είστε όλοι πάντα καλά:inlove::inlove::inlove:.>>

Τελευταία επεξεργασία: 15/5/17
    Αρέσει σε toylaaaaa, soyla74, graganta και 8 σε άλλους.
  11. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

[​IMG] και στα δικά σας...

Αρέσει σε smacsyl, gtrullis, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  12. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Η φασολιά εύκολη.....για τους άνεργους είναι περίπατος ;)
    Και εις άλλα με υγεία....

Αρέσει σε sofiapao76, gtrullis, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  13. Gulit1

Kαλησπέρα στην παρέα, πήρα και το 3ο διακοσμητικό Υπενθύμιση και την φασολιά . Θέλω ακόμη 49 αστερονομίσματα για να πάρω και
    το διακοσμητικό Γουργουρίσματα για να κλειδώσω την φασολιά. Καλή συνέχεια σε όλους.o_O;)

Αρέσει σε sofiapao76, nota.dim1802, toylaaaaa και 7 σε άλλους.
  14. Paradisenia

Paradisenia Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα σας. 46 ωρες πριν να ληξει το δρωμενο και οπως φαινεται ειναι αρκετοι αυτοι που κλειδωσαν τη φασολια κι εχουν ακομα αρκετο χρονο για να παρουν και κατι ακομα. Εγω προσωπικα κλειδωσα τη φασολια απο χθες, πηρε σουπερ λιπασμα και σουπερ τροφες και θα παρω και οτι αλλο προλαβω, χωρις να πιεζομαι καθολου.Δεν χρειαζεται μολις ανακοινωνεται καποιο δρωμενο να φερνουμε την καταστροφη. Για καποιον παικτη που ασχολειται με τη φαρμα του ολα τα δρωμενα βγαινουν ανετα. Καλο σας απογευμα

Αρέσει σε gtrullis, starenia86, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  15. Gulit1

Kαλημέρα στην παρέα, τέλος και εγώ κλείδωσα την φασολιά και τώρα θα προσπαθήσω να πάρω ότι μπορώ απο τα διάφορα.
    Καλή συνέχεια στην αγροτοπαρέα.:oops::D

Αρέσει σε skareleni, toylaaaaa, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
  16. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

[​IMG] Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!!!Ετοιμη και η φασολιά μου!!!Συνεχίζω την σπορά μέχρι και αύριο τελευταία ώρα μπας και προλάβω να πάρω και καμία μπανανούλα ή τίποτα μυστηριώδες.Ευχαριστώ πολύ όλους τους γείτονες και φίλους που με βοήθησαν με τα αναδυώμενα.Καλή επιτυχία σε όσους ακόμα προσπαθούν!!!

Αρέσει σε jimixatz, mmixail, skareleni και 5 σε άλλους.
  17. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου,μετά από πολύ κόπο και φυσικά με την βοήθεια των γειτόνων και των φίλων μου, κατάφερα να πάρω τα 3 διακοσμητικά και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου,ακόμη και σε ένα παιχνίδι εικονικό βλέπεις το μεγαλείο της ψυχής των Ελλήνων όλοι να βοηθήσουν,όλοι να νοιαστούν,δηλαδή φιλότιμο,μια λέξη που δεν έχει κανένα άλλο λεξικό πάρα μόνο το δικό μας. επίσης για να κλειδώσω την φασολιά μου λείπει η<<υπενθύμιση>>.σας ευχαριστώ και πάλι,να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε dafro123, graganta, skareleni και 7 σε άλλους.
  18. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες με φασολια ή χωρις αυτην.Ευχομαι υπομονη..υπομονη.. υπομονη

Αρέσει σε graganta, sevenmarg, moutzoura2009 και 9 σε άλλους.
  19. vickymou

vickymou Κόμης

Χρονια πολλα στις <ουρασμενε>αγροτησες μανουλες!!!!οσο για το ιβεντ ακομη δεν συμπληρωσα την φασολια για τα υπολοιπα ουτε λογος

Αρέσει σε mmixail, skareleni, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  20. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Εκτός από την φασολιά με τα διακοσμητικά της, το αυτοκόλλητο και όσα κέρδισα παίζοντας,
    σχεδόν 1 μέρα πριν το τέλος έχω προλάβει και έχω πάρει και αυτά
    και συνεχίζω μέχρι τέλους απλώς με φύτεμα - θέρισμα,
    χωρίς να έχω χαλάσει σούπερ λίπασμα για αναδυόμενα ;)

Υ.Γ. το ποστάρω για να αποδείξω ότι μπορούμε να πάρουμε πολλά αν αφιερώσουμε χρόνο και προσπαθήσουμε και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε και να τα παρατάμε από την αρχή ακόμη.

Τελευταία επεξεργασία: 14/5/17
    Αρέσει σε mmixail, skareleni, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.