Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Στον πυρετό του ποδοσφαίρου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 8/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kaith-b

kaith-b Αρχάριος στο φόρουμ

Μερικές φορές η ροή των αναδυομένων αυξάνεται επειδή σε πολλά ποστ υπάρχει σχετική διαπίστωση, αν εσύ το παίρνεις σαν γκρίνια, δεν το καταλαβαίνουμε έτσι όλοι, αλλά σαν διαπίστωση. Το "γκρινιάζουν όλοι" δεν το βλέπω να ισχύει.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Η συχνότητα των αναδυόμενων είναι προγραμματισμένη απο την έναρξη του δρώμενου και δεν αλλάζει κατα την διάρκεια του δρώμενου.

Εάν υπάρξει πρόβλημα , τότε μόνο αλλάζει και σας ανακοινώνεται με επίσημη ανακοίνωση.

Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα και δίνουμε λανθασμένα κίνητρα να σχολιάζονται αρνητικά τα δρώμενα για δήθεν αύξηση αναδυόμενων.

Επίσης να σας ενημερώσω οτι το τεχνικό τμήμα μπορεί ανα πάσα στιγμή να γνωρίζει την πρόοδο των παικτών βάση στατιστικών φορμών. Οπότε είναι άσκοπο να απαγορεύουμε σε παίκτες να μην αναφέρουν οτι τελειώσαν ενα δρώμενο νωρίς.

3. mkalo

mkalo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα στους απανταχου συναγροτες και "συμπασχοντες". Αυτο το τελευταιο που ειπα αφορα τα αναδυομενα. Με 4ωρο φυτο δε περιμενα και πολλα, ή εστω και 6ωρο. Ο,τι μαζεψα τα περισσοτερα ηταν απο τα πρωτα μαζεματα. Εβαλα 48ωρο βοηθο, μικρα χωραφακια και τα βοηθητικα στα φυτα για γρηγοροτερη παραγωγη και φυσικα, για περισσοτερα χρησιμοποιω τσατνι. Οσα αναδυομενα μαζεψω και μετα θα φτιαξω τη φαρμα μου οπως την ειχα πριν το δρωμενο, δλδ με μεγαλα χωραφια πολυωρων φυτων, δεντρα και σταβλους και αν δεν εχω προλαβει στις 48 ωρες τα φυτα του δρωμενου τοτε θα βαζω που και που και μπαλολουλουδα. Κουραστηκα αυτη τη πιεση και δε θα τα παρατησω επειδη μερικοι λενε οτι υπαρχει και η αλλη λυση :) "δε σε υποχρεωνει κανεις" ;) Αυτη η λογικη δε παει σε μενα, και δεν ειναι λυση. Παιζω, και στα ευκολα και στα δυσκολα. Καλη συνεχεια.

Αρέσει σε icons1, kolokythopitas, zouzou8686 και 4 σε άλλους.
  4. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα εχασα τα αναδυομενα στο βασικο χωραφι γειατη ειχε ξεκινησει το ιβεντ αλλα εγω ξεχασα να κανο ανανεοση αντι να παρο 200 και κατι αναδυομενα πηρα 165.

Αρέσει στους kolokythopitas και graganta.
  5. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

6. axillas

axillas Ανερχόμενος συντάκτης

Είναι λογικό το ότι στις 16:25, σήμερα, που μάζεψα λευκό μπαλολούλουδο, σε όλες τις εκτάσεις με μικρά χωραφάκια, χωρίς βιοτεχνικά και μόνο με νερό, να μου δίνει 5!!! αναδυόμενα σε κάθε έκταση? (εκτός το ξέφωτο που έδωσε....7!!!)

Αρέσει στους kolokythopitas, Megas_kokoriko και ioanna6929.
  7. renalian

renalian Ενεργός συντάκτης

απαισιο ιβεντ.απαραδεκτο

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  8. xrhstos20

xrhstos20 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους!Μέτα την ανακοίνωση ότι αυξήθηκαν τα αναδυόμενα περίμενα κάποια αλλαγή άλλα τίποτα, τα ίδια συνεχίζει να δίνει...εσείς είδατε κάποια διαφορά;

9. axillas

Σε 13' θα μαζέψω και θα σας πω! Θα μαζέψω λευκό μπαλολούλουδο με μικρά χωράφια σε όλες τις εκτάσεις.

10. mmixail

Καλησπερα σε 25 λεπτα θα σας πω και εγω τα ιδια εβαλα λευκο μπαλολουλουδο με μικρα χωραφια σε ολες της εκτασεις.

11. axillas

Λοιπόν, έχουμε και λέμε! Σε όλες τις εκτάσεις με μικρά χωράφια (μόνο σε μία έκταση έχω έναν σταύλο κουνάβι), χωρίς βιοτεχνικά και χωρίς να έχει μαζευτεί, ούτε ένα δένδρο (καθαρά χωράφια δηλαδή), πήρα:
    Από τις 2 εκτάσεις του Bahamarama 8+13=21 αναδυόμενα και από τις υπόλοιπες 3 εκτάσεις πήρα 9+10+10=29 αναδυόμενα. Σύνολο 50 αναδυόμενα απ' όλες τις εκτάσεις. Τα συμπεράσματα, δικά σας.
    Υ.Γ: Σας είχα πει ότι είχα βάλει λευκό μπαλολούλουδο, αλλά τελικά ήταν μαύρο.

Αρέσει στους kolokythopitas και zouzou8686.
  12. mmixail

Λοιπον εχουμε και λεμε απο ολες τις εκτασεις με μικρα χωραφια με βιοτεχνικα λευκο μπαλολουλουδο παντου πηρα 56 αναδυομενα τελικα αυτο που δεν ξερω τα βιοτεχνικα παιζουν κανα ρολο σε κατι.

13. axillas

Κοίτα! Δεν ξέρω αν είχες προσέξει, αν με το μάζεμα που έκανες μάζεψες και κανένα δένδρο κλπ (εκτός από καθαρά χωράφια). Έβαλες βιοτεχνικά όπως λες και μάζεψες 56 και μάλιστα με λιγόωρο φυτό σε σχέση με το δικό μου το μαύρο. Εγώ, χωρίς βιοτεχνικά όπως είπα, και με πιο πολλές ώρες φυτό μαζέματος πήρα 50!! Ξαναλέω...αν δεν είχες μαζέψει και κανένα δένδρο και ήταν όλα καθαρά χωράφια μόνο, τότε μάλλον τα βιοτεχνικά, έπαιξαν ρόλο.

14. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλό βράδυ, πήρα το πρώτο διακοσμητικό Τράβα Γραμμμή ,για να δούμε για τα υπόλοιπα. Καλή επιτυχία σε όλους.o_O:mad::cry:;)

Αρέσει σε kolokythopitas, Megas_kokoriko, zouzou8686 και 9 σε άλλους.
  15. mmixail

μονο χωραφια με βιοτεχνικα τιποτα αλλο απλα εχω και ζωντανο θρυλο τελειωμενο.

16. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

82 αναδυόμενα από μαύρο μπαλολούλουδο σε μικρά χωράφια με τσάτνι και κολοκυθομηλοπιτα.....βελτιώνεται νομίζω

Αρέσει στους kolokythopitas και Gulit1.
  17. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

παίρνοντας αυτούς τους υπολογισμούς
    και βλέποντας ότι σε μιαμιση μέρα έχω [​IMG] χωρίς σ.λιπάσμα, χωρίς εξευγενισμούς, χωρίς κόλπα,
    βγαίνει το συμπέρασμα ότι την φασολιά σε 3 μέρες την έχουμε.
    Οπότε μας μένουν άλλες 3 μέρες για ότι επιπλέον θέλουμε και μπορούμε να πάρουμε.
    Καλό θα ήταν να μην βιαζόμαστε, να έχουμε λίγο υπομονή γιατί απογοητεύουμε νέους παίκτες και δεν ξεκινάνε καν το event, βλέποντας ποστ για το πόσο δύσκολο είναι.
    Η συμβουλή μου είναι πάντα να παίρνετε μέρος σε όλα τα event. Μην απογοητεύεστε και ότι και να προλάβετε να πάρετε είναι ώφελος για την φάρμα σας. Έστω πχ ένα διακοσμητικό που θα μπορείτε να το ανταλλάξετε στο πάρε δώσε με κάτι που θέλετε ή με κάτι που θα έπρεπε να πληρώσετε με ευρώ για να το αποκτήσετε. Παίξτε όσο μπορείτε και μέχρι τέλους προσπαθήστε το.

Αρέσει σε kolokythopitas, antigonis_farm, Nantia123 και 30 σε άλλους.
  18. mmixail

Καλημερα πραγματικα ενα δυσκολο εβεν λευκα μπαλολουλουδα μαυρα μπαλολουλουδα στο τελος θα εχουμε μπαλουλουδομπερδεματα τελος παντων οτι παρουμε οφελος ειναι δεν θα το βαλουμε κατο eniena ευτυχως που υπαρχεις και εσυ και μας εμψυχωνεις.

Αρέσει στους kolokythopitas και zouzou8686.
  19. zouzou8686

zouzou8686 Ανερχόμενος συντάκτης

καλημερα φιλοι μου!λοιπον προς το παρων νομιζω καλα τα παω με το δρωμενο..θα συμφωνησω με την φιλη evieva με καλυψε πληρως με τα λεγομενα της..και στο κατω κατω ενα παιχνιδι ειναι οτι βρεξει ας κατεβασει ρε παιδια μην αγχωνεσται!!!τωρα οσο για τα βιοτεχνικα προιοντα νομιζω πως χωρις αυτα ειναι πιο ζορικα τα πραγματα..μαζι με το τσατνι καροτου μηλου και την κολοκυθομηλοπιτα εγω βαζω και ενα ψωμι καροτου δινει λιγο πιο πολλους π.ε. και το βραδυ βαζω παντα τριανταφυλλο και στο πρωινο μαζεμα προσθετω και τουρτα με ξινη κρεμα μαζι με τα 3 βιοτεχνικα που προανεφερα...επισης στο νησι βαζω το μεγαλυτερο φυτο μου [αυτα παντα βραδυ]και στο πρωινο μαζεμα απο βιοτεχνικα βαζω κολ/πιτα-τσατνι-και πρασινο ματε-τσαγο τωρα αν θελει καποιος μγαλυτερη παραγωγη μπορει να προσθεσει και μπισκοτα ανανα...εγω αυτα κανω και νομιζω καλα μου παει!!!αν καποιος εχει να προτεινει κατι καλυτερο και πιο αποτελεσματικο και θελει να το μοιραστει μαζι μας ας το κανει!!!καλη συνεχεια!!

Αρέσει σε starenia86, kolokythopitas, feggarenia και 5 σε άλλους.
  20. Mahi_tr

Mahi_tr Προχωρημένος

Καλησπέρα παιδιά! Εγώ αποφάσισα να πάρω μόνο τα δώρα που είναι ενδιαφέροντα και πάντα σε τέτοιου είδους δρώμενα τα χάνω τα περισσότερα γιατί παίρνω την φασολιά. Μπορεί να βγαίνει εξ ολοκλήρου αλλά θέλει συνεχές φύτεμα μέχρι την τελευταία μέρα οπότε δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ τόσο, χώρια που θέλω να φυτέψω για το επόμενο δρώμενο καναδυό μέρες πριν. Όπως και να χει καλή επιτυχία σε όλους! :)

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, Megas_kokoriko και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.