Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Στον πυρετό του ποδοσφαίρου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 8/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Εκτος βασικο χωραφι γειτη τα εχασα τα αναδυομενα πηρα 165.

2. xrhstos20

xrhstos20 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους!Πρώτο μάζεμα από τις 5 εκτάσεις γεμάτες με δεντρά πολλών ΠΕ μάζεψα 160..πάρα πολύ λίγα πιστεύω....αλλά κ εσείς απ ότι βλέπω τα ίδια μαζέψατε.

Αρέσει σε ioanna6929, vagelis1968, skareleni και 3 σε άλλους.
  3. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

Οι ΠΕ συμφωνα και με επισημες αναρτήσεις πλέον, δεν παιζουν ρολο στα αναδυόμενα αλλα ο αρχικός χρόνος ωρίμανσης.
    Βεβαια να πω οτι αν και τα περισσοτερα δέντρα έχουν ίδιους χρόνους, περα απ τα χχλ και χλ , οταν βάζω μπανανιες στο ενα χωραφι και δέντρα ιδιου χρόνου αλλα μεγαλυτερων ΠΕ στο άλλο, έχω την εντύπωση πως απ τις μπανανιες δεν παίρνω όσα απ τα άλλα δέντρα. Μπορεί να είναι τυχαίο αλλά εμένα έτσι μου φαίνεται.
    Για τα αναδυόμενα τωρα εγώ μάζεψα γυρω στα 200 απο σουπερ χωράφια με γαρύφαλλο και πεπόνια, αλλα προς το παρόν αυτό που με ανησυχεί είναι τα φυτά του δρώμενου καθως δεν υπαρχει συγκεκριμμενος αριθμός που πρεπει να φυτεψεις.όσο θες κι άλλα απο τα δωρα που δινει ..τοσο θα φυτευεις! που σημαινει οτι εκει ισως παρουστιαστει και προβλημα στα αναδυόμενα καθως τα φυτα του ιβεντ δεν ειναι πολύωρα.
    Τα δωρα γενικά εμενα μου αρεσαν , η φασολια θα μου δινει πολλους ποντους στο μπαχαμαραμα και αν καταφερω να μαζεψω αρκετα νομισματα ειναι μια καλη ευκαιρια να παρω διακοσμητικα που δινουν 3800 και 7600πε και να αντικαταστήσω πολύ φτωχότερα που έχω.
    Τα αστερονομίσματα ομως μου φαίνονται λίγα αν και δεν εχω παιξει ακομη αλλα θα δούμε τι θα γίνει.Θα συμφωνησω με αλλον συναγρότη που ειπε πως αφου παλι παιζουμε με αστερονομισματα θα επρεπε να μας αφησουν αυτα του προηγουμενου ιβεντ. Και γιατι μας συμφερει φυσικα :p αλλα δεν φαινεται και ωραιο να βλεπω μηνυμα οτι τα 100 αστερονομισματα σου μετατραπηκαν σε ποντους...και ξεκινα παλι τωρα να μαζευεις αστερονομισματα απ την αρχη. -.-
    Καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε ioanna6929, nota.dim1802, vagelis1968 και 10 σε άλλους.
  4. farmer_babis

farmer_babis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Δέν ξερω αν το έχετε παρατηρήσει στο ημερολόγιο, αλλά αυτό το μήνα ανάσα δέν θα πάρουμε με τα δρώμενα. Το ένα πίσω απο το άλλο χωρίς ούτε μέρα κενή.
    Άσχετη η παρατήρηση με το θεματάκι εδώ, το ξέρω.......

Και ένα σχετικό. 163 αναδυόμενα και γώ.
    (Βασικά ήταν 164 αλλά η μία μπάλα κύλησε και έφυγε εκτός φάρμας...!!!) :)

Αρέσει σε ioanna6929, vagelis1968, vaso1963 και 11 σε άλλους.
  5. mmixail

Καλησπερα το μονο σιγουρο ειναι οτι ουτε ανασα δεν θα παρουμε απο τα πολλα τα δρωμενα θα παλεψουμε οσο μπορουμε εμενα αλλο πραγμα με ανησυχει η συχνοτυτα απο τα αναδυομενα δεν ξερω αν ειναι καλη εγω θα κλεισω την βραδια με 220 αναδυομενα.

Αρέσει σε vagelis1968, vaso1963, farmer_babis και 2 σε άλλους.
  6. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Και γω νόμιζα ότι δε μου έδωσε αναδυόμενα η βασική, γιατί δεν τα έγραφε στο παραθυράκι κάτω, αλλά όταν μέτρησα αυτά που πήρα απο τις άλλες και απο δώρα, είδα ότι είχα 40 παραπάνω. Σύνολο 240 [ τα 20 απο δώρα. και ευχαριστώ πολύ τα φιλαράκια και τους γείτονες που δε με ξεχνούν! τα άλλα απο μικρά χωραφάκια με κυνόροδο, και δέντρα στο νησί. Είναι ίσως και η πρώτη φορά που παίρνω τόσα, ίσως κανα δυο ακόμα. Μακάρι να εξελιχτεί καλά, γιατί πάλι χάνω μια μέρα λόγω δουλειάς.

Αρέσει σε mmixail, ioanna6929, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  7. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

καλημερα εχω την αισθηση οτι οι πιστες ειναι πιο δυσκολες η εγω ακομα δεν εχω ξυπνησει καλα

Αρέσει σε ioanna6929, vagelis1968, farmer_babis και 3 σε άλλους.
  8. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα σας.
    Δεν είμαι ικανοποιημένος από τη ροή των αναδυόμενων. 3.090 μπάλες από λαστιχάκια δεν βλέπω να μαζεύονται...
    Μόνο 274 έχουν βγει, με χρήση και σ.λ.
    Και χάνουμε και τους ΠΕ από το άλλο παράλληλο δρώμενο.... Πάλι δεν θα το χαρώ το παιχνίδι...

Αρέσει σε ioanna6929, antonispap, graganta και 4 σε άλλους.
  9. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Με τους υπολογισμους του Λαζαρου(ευχαριστουμε για αλλη μια φορα)μονο για τη φασολια θα χρειαστουμε 37 παιχνιδια και αυτο αν πετυχαινουμε καθε φορα το ανωτατο σκορ των 9!!!!!αστερονομισματων.Καταξοδευτηκανε........

Αρέσει σε ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, wywy., sevenmarg και 11 σε άλλους.
  10. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Μέτρησα ακριβώς τα αναδυόμενα από λευκά που μπήκαν μαζί με νερό και βγήκαν 26. Δεν είναι πολύ λίιγα;
    Μπορεί να τα μετρήσει και κάποιος άλλος να σιγουρευτούμε; Να σημειώσω ότι έβαλα μικρά χωράφια κι έχω αφήσει 3 στάβλους, 2 ζωοκομεία και μερικά δένδρα...

Αρέσει σε panos220570, ioanna6929, kaith-b και 4 σε άλλους.
  11. mmixail

Καλημερα εγω με μικρα χωραφια εσπειρα χτες γαρυφαλλο τροπικο δασος και νησι ειχα σουπερ χωραφια με μαυρο μπαλο-λουλουδο και απο αναδυομενα αστα πιο χαλια δεν γινεται μονο 137.

Αρέσει στους ioanna6929, Gulit1 και vagelis1968.
  12. dinaspyro

Μετρησα τα αναδυωμενα απο 124 μικρα χωραφια(αυτα ηταν ετοιμα)και ηταν ......προσοχη προσοχη......οσυνταρακτικος αριθμος 4!!!!!!Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.Ευχαριστουμε πολυ εταιρεια, μας υποχρεωσατε για αλλη μια φορα.

Αρέσει σε wywy., sevenmarg, panos220570 και 7 σε άλλους.
  13. Paradisenia

Paradisenia Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημερα σας. Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω. Το δρωμενο δεν εχει κλεισει ακομα 24 ωρες και θελετε να το τελειωσετε αν γινεται και σημερα; Ειμαστε σοβαροι; Αν εχετε τοσες πολλες απαιτησεις απο ενα παιχνιδι, τοτε τι απαιτησεις εχετε απο τη ζωη;
    Ναι συμφωνω πως για να παρεις οοοοολα τα επαθλα απο το ποδοσφαιρικο μαγαζι θελει πολλα αναδυομενα αλλα γιατι να ειμαστε απληστοι και να τα παρουμε ολα; Ας παρει ο καθενας αυτα που πραγματικα χρειαζεται και ας αρκεστουμε σε οτι μπορουμε να παρουμε.

Αρέσει σε ioanna6929, Nantia123, skareleni και 4 σε άλλους.
  14. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Δεν θέλω να τα πάρω όλα. Ο ρυθμός αναδυομένων μέχρι τώρα, όμως, μου δείχνει ότι δεν θα πάρω όσα θέλω. Και κυρίως ότι πολλοί δεν θα μπορέσουν να πάρουν το ελάχιστο, που είναι η φασολιά. Και επιμένω ότι τουλάχιστον για να πάρουμε τα βασικά δώρα ο ρυθμός πρέπει να είναι τέτοιος που με κάποια προσπάθεια να τελειώνουμε 24-28 ώρες πριν τη λήξη ώστε να τις υπόλοιπες να μπορούμε να πάρουμε ότι προλάβουμε από τα επιπλέον. Και το μάζεμα όλων των απαιτούμενων φυτών θα πρέπει να δώσει το 85-90% των αναδυομένων. Πάντα γράφω με γνώμονα το συμφέρον και της ετιαρίας και των παικτών. Και πάντα ξοδεύω αρκετά χρήματα γιατί καταλαβαίνω ότι και η εταιρία πρέπει να κερδίζει, να έχει κάθε χρόνο καθαρά κέρδη. Αλλά κι εγώ θέλω να διασκεδάζω και όχι να αγχώνομαι.

Αρέσει σε Megas_kokoriko, panos220570, ikariaf και 11 σε άλλους.
  15. dinaspyro

Αγαπητη συναγροτισσα Paradisenia,δεν θεωρω τον εαυτο μου απληστο,διαπιστωση εκανα ο,τι ακομα και τη φασολια που θελω δεν ξερω αν θα τα καταφερω.Ναι θεωρω ο,τι ζηταει πολλα και αναδυωμενα και φυτα.θα σε παρακαλεσω αφου δεν με γνωριζεις να μην συνχεεις το παιχνιδι με τη ζωη.Σ'ευχαριστω.

Αρέσει σε dora196501, wywy., sevenmarg και 11 σε άλλους.
  16. mmixail

Καλημερα το φορουμ υπαρχει γεια να λεει ο καθενας την αποψη του μεσα στα πλαισια των κανονισμων η περισσοτερη απο εμας πυστευουμε οτι τα αναδυομενα ειναι λιγα και η απαιτησεις μεγαλες παραδειγμα οπως προειπε ο συναγρ/της λαζος οποιος θελει να αποκτησει μονο τη γραμη φασολιας θα χρειαστει 37 τελεια παιχνιδια που ισοδυναμουν με 1110 μπαλες απο λαστυχακια αναδυομενα. 12950 λευκα μπαλολουλουδα φυτο δρωμενου. 12950 μαυρα μπαλολουλουδα φυτο δρομενου. η γνωμη μου ειναι οτι οποιος γκρινιαζει γεια αυτους που γκρινιαζουν τοτε οποιος και να ειναι αυτος ειναι δυο φορες γκρινιαρης. και θελω να πο κατι τελευταιο χωρις να το σχολιασω δεν εχω τετοια προθεση καποιος συναγροτης παραπανο εγραψε οτι δεν φτιαχτηκαμε ολοι για συζητηση. καποιοι απλα γενηθηκαν για να εκνευριζουν τους υπολοιπους ειλικρινα εσεις πυστευετε κατι τετοιο ο καθενας για τον εαυτο του γειατη αυτο μας αφορα ολους εμας που πυστευουμε οτι τα αναδυομενα ειναι λιγα.

Αρέσει σε ikariaf, 2014chr, antonismou και 3 σε άλλους.
  17. Kodessa

Kodessa Δούκας του φόρουμ

Καλημερα Ξεφωτο του Δασους με μαυρο μπαλο λουλουδο 3 αναδυομενα μου εδωσε προς ενημερωση ολων και ιδικα της εταιριας

Αρέσει σε Megas_kokoriko, graganta, Gulit1 και 2 σε άλλους.
  18. Paradisenia

Paradisenia Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καταρχήν δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα, αν το πηρες προσωπικα ειναι δικο σου θεμα.
    Εγω ειπα γενικα οτι μολιςς μπει το ιβεντ γκρινιαζουν ολοι αλλα στο τελος ολοι το τελειωνουν και νωριτερα απο την ημερομηνια ληξης. Οποτε δεν καταλαβαινω τον λογο που γκρινιαζουν πριν συμπληρωθει το 24ωρο.

Αρέσει στον/ην lfok2.
  19. dinaspyro

Ειμαι 7 χρονια στο παιχνιδι και δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα επιθετο για συμπαικτη,καλο ή κακο.Σχολιαζουμε το παιχνιδι και καλο ειναι να μην χρησιμοποιουμε κοσμητικα επιθετα για τους συμπαικτες.Φυσικο ειναι να μην συμφωνουν οι αποψεις ολων αλλα δεν σημαινει ο,τι δεν πρεπει να τις λεμε.

Αρέσει σε kitsena, Megas_kokoriko, wywy. και 9 σε άλλους.
  20. pap100

pap100 Τακτικός στο φόρουμ

Με αυτα τα αναδυομενα ενας τροπος κ μοναδικος για να βγει ειναι, το βραδυ γαρυφαλλα και πρωινο ξυπνηματακι για non stop φυτεμα μαζεμα και μπωρει να χρειαστει κ κανενα τριανταφυλλακι μεσα στην μερα.Kαι παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγει.Καλη επιτυχια σε ολους μας.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.