Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Στον πυρετό του ποδοσφαίρου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 8/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας, για το δρώμενο
    Στον πυρετό του ποδοσφαίρου

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Στον-Πυρετό-του-Ποδοσφαίρου.20961/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Στο-πυρετό-του-ποδοσφαίρου.20960/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην vagelis1968.
  2. vickymou

vickymou Κόμης

τι ειναι παλι τουτο!!!!!!!!!με το νεο δρωμενο θα μαθω ποδοσφαιρο γυναικα πραμα και σ'αυτη την ηλικια.Καλα που παρακολουθω τα εγγονια μου υα οποια σημειοτεον παιζουν στον ΑΡΗ

Αρέσει σε ioanna6929, dalfani, vagelis1968 και 17 σε άλλους.
  3. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

καλημερα
    λοιπον το δρωμενο ευτυχως δεν φαινετε τοσο απαιτητικο.ναι μεν εχει πααααααλι φυτεμα-ξεφυτεμα το οποιο με εχει κουρασει και το εχω βαρεθεί κιολας!αλλα τουλαχιστον δεν θα απασχολουμε και τον μυλο.
    επισης πιστευω οτι με σωστες μπαλιες θα μπορεσουμε να παρουμε τα ποθουμενα!
    αντε καλη μας αρχη!!!

Αρέσει σε vagelis1968, RARANIARO, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  4. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα. Αν θυμάμαι καλά, το δρώμενο αυτό δεν έχει τον παράγοντα τύχη μαι μοιάζει με αυτό της 8/6/16.
    Μια διαφορά που εντοπίζω είναι η απόδοση του συννέφου. Πέρυσι έδινε 4.950 πόντοι εμπειρίας και 4.950 τροπικοί πόντοι εμπειρίας
    ανα 11 ώρες
    . Φέτος 250 τ.π.ε. x επίπεδο ανά 12 ώρες, που όμως μάλλον γίνεται ανά 24 ώρες, αν χάσεις έστω και ένα δευτερόλεπτο στο 2ο μάζεμα.
    Θα παίξω και ανάλογα με το ρυθμό των αναδυομένων θα το πάρω...

Και πάλι, όμως να παρακαλέσω την ετιαρία τα 24ωρα, 12ωρα και ίσως και 8ωρα, να τα κάνουν λίγο πιο σύντομα, πχ. 23, 11, 7:45, ώστε να προλαβαίνει ο επιμελής αγρότης να τα μαζεύει μία, δύο ή τρεις φορές τη μέρα.

Τελευταία επεξεργασία: 8/5/17
    Αρέσει σε ioanna6929, vagelis1968, βιβη.2003 και 12 σε άλλους.
  5. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

α) Απαράδεκτο να ζητάει ίδιο αριθμό φυτών ενώ είναι διαφορετική η ώρα του καθενός. Από το 6ωρο π.χ. θα έπρεπε να ζητούσε 100 λιγότερα δηλαδή 250 για κάθε παιχνίδι.
    β) Αφού και αυτό το δρώμενο δίνει αστερονομίσματα , καλό θα ήταν να μην μας εξαργυρώσουν αυτά που θα μας περισσέψουν από το τρέχων δρώμενο με την Σαγκα και να μας τα αφήσουν να πάρουμε κάτι επιπλέον από τα δώρα.

Αρέσει σε ioanna6929, vagelis1968, βιβη.2003 και 17 σε άλλους.
  6. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους!

Ένα δρώμενο που το έχουμε ξαναδεί, ένα δρώμενο χωρίς στάνταρ-σταθερούς υπολογισμούς, ένα δρώμενο καλύτερο από το αντίστοιχο του 2016. Στα θετικά οι 10 διαφορετικές πίστες, σε σχέση με τις 7 το 2016 και τα ζητούμενα για κάθε παιχνίδι (350 λευκά μπαλολούλουδα, 350 μαύρα μπαλολούλουδα 30 μπάλες από λαστιχάκια) σε σχέση πάλι με τα περσινά ζητούμενα που ήταν περισσότερα (510 λευκά μπαλολούλουδα, 260 μαύρα μπαλολούλουδα 30 μπάλες από λαστιχάκια). Στα αρνητικά η απουσία της περσινής γραμμής στη φασολιά για εκείνους που δεν την απέκτησαν και η απουσία ενός διακοσμητικού (Μπαλόνι μουντιάλ 2011) που νομίζω είναι αρκετά ωραίο και σπάνιο.

Κάθεστε; Καθίστε καλύτερα γιατί όποιος θέλει να αποκτήσει ΟΛΑ τα έπαθλα καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί ή να κάνει καμιά προσευχή γιατί αν παίρνει 9 αστερονομισμάτα όπως φαίνεται στο βίντεο θα χρειαστεί 103 τέλεια παιχνίδια που ισοδυναμούν με:
    928 Αστερονομίσματα.
    3.090 Μπάλες από λαστιχάκια (αναδυόμενο δρώμενου).
    36.050 Λευκά μπαλολούλουδα (φυτό δρώμενου).
    36.050 Μαύρα μπαλολούλουδα (φυτό δρώμενου).

Όποιος θέλει να αποκτήσει μόνο τη γραμμή στη φασολιά θα χρειαστεί 37 τέλεια παιχνίδια που ισοδυναμούν με:
    1.110 Μπάλες από λαστιχάκια (αναδυόμενο δρώμενου).
    12.950 Λευκά μπαλολούλουδα (φυτό δρώμενου).
    12.950 Μαύρα μπαλολούλουδα (φυτό δρώμενου).

Συνηθισμένοι είμαστε, δε θα κάτσω να σκάσω, θα πάρω ότι είναι να πάρω και τελειώνει η ιστορία. Σε άλλο θέλω όμως να αναφερθώ. Στο τέλος κάθε δρώμενου τα φυτά και τα αναδυόμενα μετατρέπονται σε ΧΤ και ΠΕ. Είναι κοροϊδία να μου μείνουν 2.000 φυτά ή 1.000 αναδυόμενα και να μετατραπούν απλά σε 24.000 ΧΤ και περίπου στους ίδιους ΠΕ. Καταξοδευτήκατε...
    Δώστε ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες να συμμετέχουν στα δρώμενα με το να μετατρέπονται αυτά που μένουν στο τέλος σε πολύ καλύτερα νούμερα. Ακόμα και γι αυτούς που δεν προλαβαίνουν να το τελειώσουν είναι κρίμα μετά από την προσπάθεια, τον χρόνο ή και τα χρήματα που μπορεί να ξόδεψαν, να βλέπουν στο τέλος ότι μπαίνουν στην αποθήκη τους ψίχουλα.
    Καλό μεσημέρι και καλή τύχη! ;)

Αρέσει σε Όμορφος, wywy., flyla78 και 62 σε άλλους.
  7. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Λάζαρε σ ευχαριστούμε πάρα πολύ για τους υπολογισμούς και την βοήθεια που μας δίνεις σε κάθε δρώμενο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, πιστεύω οτι τα δρώμενα αντι να γίνονται ευκολότερα, δυσκολεύουν κάθε φορά, και δυστυχώς τα δώρα που δίνουν πιο τσιγγούνικα πεθαίνεις:p Κανένα κίνητρο για να παίξει κάποιος, δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ και που θα φτάσω. Αν περισσέψει χρόνος απο τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ίσως το κάνω.
    Τα φυτά όλο και αυξάνονται, το ίδιο και τα αναδυόμενα. Αντί να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι, το αγχος κάθε φορά χτυπάει κόκκινο....
    Όπως και να χει, καλή μας επιτυχία, και υπομονή.

Αρέσει σε ioanna6929, vagelis1968, dkokka και 16 σε άλλους.
  8. *ΜΑΜΑ*

*ΜΑΜΑ* Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα !!
    Όσο μπορεί να είναι μετά από αυτό που είδαν τα ματάκια μουo_O

Πολύ..πολύ δουλειά και δεν έχουμε πάρει ανάσα. Φτάνει καλέεε....:oops:απο υπερκόπωση θα πάω η αγρότισσα:cry::cry:

Αρέσει σε vagelis1968, βιβη.2003, farmer_babis και 18 σε άλλους.
  9. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Kαλησπερα τον τελευταιο καιρο ολλο τα ιδια και τα ιδια που θα παει αυτο βαρεθηκα δεν αλλαζει τιποτα ποτε θα ερθει κατι καινουργιο κατι που θα αρεσει σε ολους τελος παντων θα παρο πρωτα την φασολια και μετα βλεπουμε.

10. dora196501

dora196501 Ανερχόμενος συντάκτης

Χαχαχαχα όσο πάει και το παιχνίδι γίνεται απαράδεκτο :mad:μηδέν δώρα και τα ίδια και τα ίδια στους στάβλους και τα δέντρα που παίρνουμε με κόπο ωρών και με χρήματα μερικοί, ούτε η φασολιά αξίζει τίποτα είναι φτωχή, μόνο να ψωνίσουμε αξίζει.
    Και δυστυχώς βλέπω πως μετά από σερί τέτοιων event έχουν αρχίσει και αποχωρούν παίχτες και το βλεπω από τα κόκκινα λαμπάκια που τελευταία ανάβουν στους γείτονες μου.

Αρέσει σε vagelis1968, kikko, maroula και 4 σε άλλους.
  11. alexbas

alexbas Αναλυτής του παιχνιδιού

καλησπερα σας...πηρα αφορμη απο τα γραφωμενα 2 συμπαικτων μου και συγκεκριμενα των dora196501 κ NOTHS58 που η πρωτη χαρακτηριζει τη φασολια ως φτωχη ο δε δευτερος παει ενα βημα πιο περα κ κανει κ συγκριση με την αντιστοιχη περσινη κ φτανει κ αυτος στο ιδιο συμπερασμα...
    ας βαλουμε λοιπον τα νουμερα κατω να δουμε ...
    η φασολια του 2016 εδινε 4950 πε +4950τπε=9900 (ετσι μια απλη προσθεση) και ας το διπλασιασουμε ,μας δινει 19800 ποντους τη μερα (συνολο πε+τπε) ...
    ας δουμε και την τωρινη η οποια μας δινει 250 τπε/επ. ανα 12ωρο. που σημαινει οτι αν καποιος ειναι επιπεδο 40 στο νησι θα παιρνει 40*250=10000... οποτε μαλλον ατοπο να τη λες φτωχη, για παραδειγμα εγω που ειμαι 344 επ στο νησι θα μου δινει 86000 τπε επι 2 φορες τη μερα 176.000 τπε δεν τα λες και λιγα σωστα???? ειδικα αν αναλογιστουμε κ τα 13μυρια ποντους (η καπου τοσα δεν θυμαμαι ακριβως) που απαιτουνται για ανοδο επιπεδου...βεβαια οτι δεν δινει πε για τη φαρμα ειναι ενα θεμα σε αυτο θα συμφωνησω ειδικα μετα την προσθηκη νεων φυτων στα μεγαλα επιπεδα...
    βεβαια δεν μπορω να μην αναφερθω οπως κ τοσοι αλλοι συμπαικτες μας στο γεγονος οτι τα δωρα στα δρωμενα εχουν μειωθει τοσο σε ποσοτητα οπως πχ οι σ.τρ (καποτε εδιναν 70-80 η κ πιο πολλες κ τωρα φτασαμε με αποκορυφωμα προηγουμενο δρωμενο εκτροφης με 0000 σ.τρ. δωρο) η τα κουπονια των βοηθων, οσο κ σε ποιοτητα κ ποικιλια οπως οι συνταγες κ.α.
    ακομα κατι που μου κανει ασχημη εντυπωση ειναι η συνεχομενη καθως κ συνεχιζομενη επαναληψη δρωμενων... στα προηγουμενα 5 χρονια που παιζω το παιχνιδι τα δρωμενα ειχαν μια πρωτοτυπια μια αλλαγη εστω στα γραφικα.... ενω τωρα εδω κ μερικους μηνες βλεπουμε ολο επαναληψεις....
    κλεινωντας κ αφου ζητησω συγγνωμη που σας κουρασα να ευχηθω καλη επιτυχια κ πολλααααα γκολλλλ σε ολους μας....
    υ.γ. προς συντονιστες .. παρακαλω οι αποψεις μου να ΜΗΝ μεταφερθουν στην εταιρεια γιατι οπως εχω διδαχθει στο παρελθον οι αλλαγες που προερχονται απο γερμανο-κινεζους κ λοιπες ιντερνετικες δυναμεις μαλλον χειροτερευουν τα πραγματα για εμας τους παιχτες..ευχαριστω...
    και καλη σας συνεχεια....

Αρέσει σε everme, vagelis1968, dkokka και 19 σε άλλους.
  12. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα και απο μενα.Να πω και εγω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Λαζαρο.Παντα πρωτος με τους υπολογισμους του και παντα με διαθεση να βοηθησει ολους τους συναγροτες.Οσο για το δρωμενο ..ειδομεν...ποσο ευκολο θα ειναι για να κερδισεις και να σκοραρεις.Με το περσινο δρωμενο εμαθα ποδοσφαιρο..ξεπερασα το γιο μου και ειχα καλυτερα σκορ.Οσο ζεις μαθαινεις.

Αρέσει σε wywy., sevenmarg, panos220570 και 10 σε άλλους.
  13. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα. Ξαναδιάβασα το ποστ μου και δεν βρίσκω κάπου το συμπέρασμα "μου" που λες. Και ναι για άλλους είναι φτωχότερο και για άλλους όχι, ανάλογα με το επίπεδοΈδωσα κάποια νούμερα ώστε ο καθένας να κάνει τη δική του σύγκριση.

Για το άλλο συμπέρασμά μου ότι το π.χ. ανά 24 ώρες σημαίνει ανά 25-48 ώρες, τελειώνω ένα φύλλο υπολογισμού και από ότι βλέπω το αποδεικνύει μέχρι τώρα...

Αρέσει στους everme και vagelis1968.
  14. alexbas

alexbas Αναλυτής του παιχνιδιού

καλημερα φιλε κ σε ολους μας...
    εχεις δικιο δεν γραφεις πουθενα οτι ειναι φτωχοτερη απλα η συγκριση που εκανες αυτη την αισθηση μου αφησε... μαλλον παρανοησα τα γραφομενα σου κ γι αυτο σου ζητω συγγνωμη...
    παντως ειναι αντικειμενικα σωστο οτι οποιοσδηποτε παρει αυτη τη γραμμη κ ειναι πανω απο το 80ο επιπεδο στο νησι ακομα κ αν τη μαζευει μια φορα τη μερα θα παιρνει πιο πολλους ποντους απο αυτους που εδινε η περσινη ακομα κ αν τη μαζευεις 2 φορες τη μερα...
    υ.γ. οσον αφορα την ιδεα σου για τους χρονους θα συμφωνησω απολυτα κ θα συμπληρωσω οτι αντιστοιχα καλο θα ηταν ν αυξηθει κ η διαρκεια των κουπονιων.... π.χ. το 12ωρο να γινει 12.30 το 24ωρο να γινει 24.30 η κατι αναλογο...
    ευχαριστω σας... και καλη σας συνεχεια...

15. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

ελα να ξεκινησουμε το ματς γιατι οι φιλαθλοι θα αρχισουνε να ξεσηκωνονται και ποιος τους μαζευει μετα!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε everme, vagelis1968, βιβη.2003 και 2 σε άλλους.
  16. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα αντα να αρχισει το ματς να βαλουμε κανενα γκολ να δουμε πως παμε γενικα απο αναδυομενα και οτι αλλο προς το παρον εγω κανω ζεσταμα.

Αρέσει στους everme, vagelis1968 και βιβη.2003.
  17. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλησπέρα και καλή επιτυχία στο ιβέντ, πρώτο μάζεμα 143 αναδυόμενα.

Αρέσει σε everme, vagelis1968, skareleni και 5 σε άλλους.
  18. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

155 εγω

Αρέσει σε vagelis1968, skareleni, βιβη.2003 και 4 σε άλλους.
  19. viktoria170903

viktoria170903 Ανερχόμενος συντάκτης

εγω στο πρωτο μαζεμα ειχα 198 αναδυομενα

Αρέσει σε vagelis1968, skareleni, βιβη.2003 και 4 σε άλλους.
  20. zouzou8686

zouzou8686 Ανερχόμενος συντάκτης

καλησπερα σε ολους!μολις τελειωσα με την κορη εβαλα ανετα χωραφια με γαρυφαλλο και μολις ειδα την ανακοινωση εχθες αναγκαστηκα να τα ξηλωσω και να βαλω μικρα χωραφακια με βαμβακι ανασα δεν περνουμε ...στο νησι ειχα δεντρα που προλαβαν να γινουν ευτυχως.πρωτο μαζεμα 147...λιγα μου φαινονται αλλα τεσπα βλεποντας και κανοντας..ωραιο μου φαινεται το ιβεντ αλλα η γνωμη μου ειναι τα 2 φυτα να ηταν στον ιδιο χρονο..καλη επιτυχια σε ολους!!

Αρέσει σε vagelis1968, mkalo, pap100 και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.