Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Σκυλοδιαγωνισμός Φρίσμπι"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .selia., 15/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα εγω στο μαζεμα εχω παρει απο 47 εως 62 ειναι καθαρα θεμα τυχης αυτο πυστευω και εγω.

2. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέρα!!! καλή επιτυχία σ' όλους και ειδικά σ' όσους συμμετέχουν στους 200. Ευχαριστώ τους γείτονες και φίλους
    [​IMG]και στα δικά σας...

Τελευταία επεξεργασία: 20/5/17
    Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, jimixatz και 12 σε άλλους.
  3. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα. Έπαιξα 101 φορές φρίσμπι και σταμάτησα.
    Καλή συνέχεια σε όσους προσπαθήσουν για τους 200.
    Ευχαριστώ για τα δώρα φίλους και γείτονες.

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, vagelis1968 και 8 σε άλλους.
  4. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Τώρα ξεκινάω το παιχνίδι μετά από σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας. Θα προλάβω κάτι άλλο εκτός από την τύφλα μου;

Αρέσει σε dora196501, beroniki555, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  5. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

ευχομαι περαστικα και να πανε ολα καλα πρωτα και κύριο αυτο. Παιξε να χαλαρωσεις γιατι ακομη και τα μικρα δωρακια που θα παιρνεις απ τα φρισμπι μπορει να σε ευχαριστησουν αν εχεις και λιγο τύχη/υπομονη. Εγω που προσφατα πετυχα 12ωρους βοηθους πολυ μ αρεσε και βοηθα στη συνεχεια του ιβεντ. Καλη τύχη

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  6. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Περαστικά!

Αρέσει σε beroniki555, kolokythopitas, mmixail και 6 σε άλλους.
  7. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Περαστικά και όλα κατ' ευχήν. Οι περισσότεροι για την τύφλα μας παίζουμε... λεφτά κερδίζεις μόνο στο καζίνο (εκεί μόνο χάνεις). Εδώ κερδίζεις μόνο διασκέδαση (εεε και λίγο αύξηση αδρεναλίνης άμα δε σου βγαίνει το αφιλότιμο το δρώμενο)!

Αρέσει σε dora196501, kolokythopitas, maria_palou και 9 σε άλλους.
  8. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλησπέρα στην αγροτοπαρέα, μόλις κλείδωσα την φασολιά, θα συνεχίσω και όπου φτάσω. Ευχαριστώ πολύ φίλους και
    γείτονες για την βοήθεια, καλή συνέχεια σε όλους.:mad::oops::wuerg:;)

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, gtrullis και 12 σε άλλους.
  9. Coinhunter01

Coinhunter01 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα! Έχω τελειώσει και εγώ με τη φασολιά μου, πολύ όμορφη θα έλεγα, μπράβο στους σχεδιαστές για τα ωραία διακοσμητικά!

Πολύ καλά και τα δώρα, πήρα από όλα, είμαι πολύ ευχαριστημένος!
    Τώρα θα μαζέψω τα απαραίτητα φυτά και μετά θα μπω στη μάχη για τα αναδυόμενα.

Συμφωνώ Εύη απόλυτα μαζί σου! Θέλει κόπο και υπομονή!

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Καλή συνέχεια σε όλους!

Αρέσει σε -lousi-leon2001, kolokythopitas, maria_palou και 12 σε άλλους.
  10. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

περαστικα να ειναι! οτι προλαβεις και παρεις, καλο ειναι!

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, skareleni και 3 σε άλλους.
  11. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα θελω 2 φρισμπι γεια τη φασολια δεν εχω φρισμπροκολο αναδυομενα εχω 256 εσεις τη λετε να δοκιμασο γεια την διακοσαδα η ειναι τσαμπα ο κοπος.

Αρέσει στους kolokythopitas, vickymou και Gulit1.
  12. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,πήρα την φασολιά και ξεκινώ για την 200αδα, <<strumfita>> περίμενε λιγακι και μάλλον θα είμαι κι εγώ εκεί για να σου κάνω παρέα, σε λίγες ώρες.ελπίζω να καταφέρω να μπω στην λίστα των 200σιων καλύτερων στο επίπεδο μου. εάν δεν θυσίαζα στο προηγούμενο εβεντ το σούπερ λίπασμα που είχα, τώρα θα ήμουν σίγουρα στον πίνακα,θα προσπαθήσω να μπω και ότι βγει.να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε monolith2, graganta, maria_palou και 6 σε άλλους.
  13. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Εγώ για την λίστα με τους 200 και να θέλω να δοκιμάσω δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω κάτι. Ο 200στος έχει δώσει 37 φρισμπι και εγώ θέλω ακόμα 2 φρισμπι για να πάρω την φασολιά. Αλλά θα συνεχίσω να βγάζω φυτά του δρώμενου για να δίνω φρισμπι και να παίρνω τα δωράκια.

Αρέσει σε dora196501, mmixail, maria_palou και 4 σε άλλους.
  14. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

Καλημέρα,καλή Κυριακή και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα!!!Συμπληρώθηκε επιτέλους και αυτή η φασολιά [​IMG] .Συνεχίζω με φυτά του δρώμενου και όπου με βγάλει...Αν και νομίζω,το να μπω στη 200άδα,είναι ένα άπιαστο όνειρο,αφού ο τελευταίος στην λίστα έχει ήδη δώσει ως τώρα 26 φρίσμπι...Πολλά δεν τα λες,αλλά θα συνεχίζει να δίνει,οπότε...Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Αρέσει σε gtrullis, kolokythopitas, maria_palou και 6 σε άλλους.
  15. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

τελειωσα και εγω . τα σημαντικοτερα που κερδισα ηταν 3 επι 5 σκιαθος 5 κοβαλτιο .:music: μπανανες πουθενα:mad: συνεχιζω για την 200αδα , αλλα ο τελευταιος εχει δωσει 28 φρισμπι...:eek:

Αρέσει σε gtrullis, kolokythopitas, -lousi-leon2001 και 5 σε άλλους.
  16. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

κι εγω δεν ειδα μπανανες που8ενά στα 130+ φρισμπι που εδωσα -.-

17. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα, καλή Κυριακή, χρόνια πολλά σε σας που γιορτάζεται σήμερα. Κλείδωσε η φασολιά απο χθες, αλλά η 200αδα σίγουρα άπιαστο όνειρο, καθώς ο τελευταίος έχει δώσει 48, παλεύω αλλά τα αναδυόμενα έρχονται με ρυθμούς σαλιγκαριού. Βλέπω φίλους στην 200αδα και χαίρομαι πολύ, καλή επιτυχία και καλή συνέχεια σε όλους;)

Αρέσει σε gtrullis, kolokythopitas, -lousi-leon2001 και 5 σε άλλους.
  18. yelander10

yelander10 Ενεργός συντάκτης

ουτε εγω βρηκα καμια μπανανα,αληθεια τις πετυχε κανεις?

Αρέσει σε triadioena, kolokythopitas, maria_palou και 2 σε άλλους.
  19. skareleni

skareleni Ειδικός του φόρουμ

Καμία μπανανα και σε μένα. Μόνο μία φορά βοηθός 1 ώρας. Ολοκλήρωσα όμως τη σειρά και από τους σταβλους μου ήρθαν 2αξολοτλ που δεν είχα καθόλου οπότε συνεχιζω χαρουμενη και όλα καλά. Ότι προλαβουμε ακόμη καλό είναι. Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα.

Αρέσει σε gtrullis, triadioena, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  20. vickymou

vickymou Κόμης

Xρονια πολλα σε οσους γιορταζουντελειωσα την μπαρα και μπανανα πουθενα!!! λιτοτητα!!!!!!!!!

Αρέσει σε gtrullis, triadioena, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.