Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Σκυλοδιαγωνισμός Φρίσμπι"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .selia., 15/5/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα πηρα 151 αναδυομενα απο ζαχαρενια σφενταμια πολυ καλα πυστευω γεια αρχη ευκολο ιβεντ φαινεται.

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, toylaaaaa και 2 σε άλλους.
  2. Paradisenia

Paradisenia Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα κι απο μενα. Ακουσα για γκρινια και ηρθα!
    Μαζεψα 177 αναδυομενα με 20ωρα δεντρα και στις 3 εκτασεις και λογω πριμιουμ, μαζεψα αλλη μια φορα τα δεντρα και εφτασα αισιως τα 311 αναδυομενα.
    Και να συμπληρωσω στα λεγομενα του Λαγουδακιου, να πω πως τους πρωτους σπορους τους φυτευουμε σε μεγαλα χωραφια, με σουπερ λιπασμα, νερακι, ζωζω και κοπρια και καταναλωνοντας στολεν, λευκη αγνοτητα και τσατνι βεβαιως βεβαιως για μεγιστη αποδοση.
    Δεν θελει κοπο, θελει τροπο. Και τα εχουμε πει χιλιες φορες αλλα κανεις δεν διαβαζει, ο καθενας κανει οτι του ερθει και μετα παραπονιεται.

Αρέσει σε everme, zouzou8686, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  3. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Δεν ξέρω τι επ. είσαι, αλλά νομίζω είσαι καινούριος παίχτης. Αν δεν κάνω λάθος το διακοσμητικό θα το πάρουν 200 απο κάθε ομάδα κοντινών επιπέδων. Αν είσαι σχετικά χαμηλό επ. δε θα συναγωνιστείς παλιούς παίχτες που έχουν τζαμπόδεντρα. Οπότε είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Για μένα που μπήκα στο παιχνίδι, λίγο πριν το τελευταίο τρένο, είναι ακατόρθωτο, γιατί στο επίπεδό μου, υπάρχουν και παλαιότεροι παίχτες, έχοντες και κατέχοντες! Όπως και να χει, καλή τύχη σε όλους, και έτσι κι αλλιώς, είναι πάρα πολλά τα κατοικίδια που δεν έχουμε κι ούτε θα αποκτήσουμε ποτέ. Καλά που είναι κι ο Ρέντζο, και δίνει κάτι και σε μας τους φτωχούς αγρότες.
    Και καλή μας τύχη, στα επιμέρους δωράκια που δίνουν τα σκυλάκια. Ελπίζω να μην βγαίνουν πάλι, όλο χτ και π.ε. , τ.π.ε. Θέλω βοηθούς και μυστηριώδη!
    υσ. μια ου γίνεται κουβέντα για τα αναδυόμενα, πήρα 146 απο μικρά χωραφάκια με κυνόροδο. πολύ λίγα δέντρα και 4-5 σταύλους πολύωρους.

Τελευταία επεξεργασία: 16/5/17
    Αρέσει σε zouzou8686, Megas_kokoriko, giannissuper και 9 σε άλλους.
  4. IRENE26

IRENE26 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα,με μικρά παρτέρια με εξευγενισμένο γαρύφαλο και στις τρεις εκτάσεις πήρα 160 αναδυόμενα.Κάτι δεν κάνεις σωστά.

Αρέσει σε zouzou8686, kolokythopitas, skareleni και 4 σε άλλους.
  5. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Στόλεν και λευκή αγνότητα, τα βάζεις πριν φυτέψεις; Τα πρόσθεσα μετά που είδα την ανάρτησή σου και δεν είδα κάτι διαφορετικό. Ευχαριστώ!

6. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Στα 160 αυτοκόλλητα κόκαλα ήταν και σε μένα το πρώτο μάζεμα. :)
    Και μην ξεχνάτε να κάνετε και μια αποστολή στην Συλλογή κόμικ. ;)

Αρέσει σε everme, zouzou8686, jimixatz και 8 σε άλλους.
  7. Paradisenia

Paradisenia Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Το στολεν και η αγνοτητα μειωνουν το χρονο στο φυτο, αν βαλεις σουπερ λιπασμα. Οποτε το καταναλωνεις πριν φυτεψεις, μετα φυτευεις και βαζεις σουπερ λιπασμα.

Αρέσει σε zouzou8686, vagelis1968, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  8. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Εντάξει! Τα έχασα, αλλά έμαθα! Ευχαριστώ πολύ! Καλή επιτυχία!

9. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Εγω δεν ειμαι premium παιχτης.Ειχα βαλει μικρα χωραφια με το μεγαλυτερο σε διαρκεια φυτο.Αφηνω παντα τα δεντρα μου και μερικους σταυλους μεγαλης διαρκειας.Πηρα 130 αναδυωμενα στο πρωτο μαζεμα. Οχι ασχημα νομιζω!Εξευγενισμο με γαρυφαλλο κανω οταν ξεμεινω απο αναδυωμενα.Με τα καταλληλα αγαθα που καταναλωνω γινονται σε 1 λεπτο

Αρέσει σε zouzou8686, vagelis1968, wywy. και 14 σε άλλους.
  10. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Ειμαι επ. 94 και ειμαι απο τους πρωτους παικτες απλα γεια 2 χρονια περιπου ισως και παραπανο δεν ημουν ενεργως και γενικα δεν ριχνω πολλα λεφτα στο παιχνιδη κοιταω να εχω βοηθους και τουρμπο μυλο γεια τροφες στο μισο χρονο οποτε τζαμποδεντρα δεν εχω ουτε ενα αλλα και το 94 επ. δεν το λες και μικρο οποτε θα εχω να συναγωνιστω παικτες που σιγουρα θα εχουν αρκετα τζαμποδεντρα και δεν θα τα καταφερο οποτε θα παρο την φασολια και τερμα γεια μενα.

Αρέσει στους zouzou8686, kolokythopitas και vagelis1968.
  11. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

1) Γιατί το εξευγενισμένο βγάζει περισσότερα αναδυόμενα, εσύ γιατί νόμισες ότι το αναφέρω;
    2) Η zouzou8686 είπε:
    Μάλλον δεν πρόσεξες τη διαφορά γαρύφαλλου από τριαντάφυλλο. Δεν πειράζει, έχει συμβεί και σε μένα. Διαφορετικό φυτό, διαφορετική αρχική ώρα, διαφορετικά αναδυόμενα.
    -----------------

Ακολουθώντας συμβουλες εμπειρότερων παικτών πριν από κάθε δρώμενο έχω εξευγενίσει (με μείωση χρόνου) 3 φυτά, το τριαντάφυλλο, τη γιρλάντα καλαμποκιού και το γαρύφαλλο. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού φυτεύω ανάλογα το 1 από τα 3 προκειμένου ο μειωμένος αρχικός χρόνος να μου δώσει περισσότερα αναδυόμενα σε λιγότερο χρόνο. Αφού μαζέψω όλα τα φυτά του δρώμανου που χρειάζονται (εδώ 11.000) βάζω πάλι το 1 από αυτά τα 3 ώστε σε λιγότερο χρόνο να μαζεύω περισσότερα αναδυόμενα. Φυσικά βάζω πάντα νερό και όταν έχω βάζω και κοπριά, σούπερ λίπασμα (κυρίως στην αρχή), φασολιά, βιοτεχνικά προϊόντα και ότι άλλο μπορώ, εκτός από το μίξερ.
    Πρόσφατα αντάλλαξα και πήρα και το Χιούι και τον έβαλα στο βασικό χωράφι, θεωρώντας ότι είναι το καλύτερο, αφού έχει τα περισσότερα μικρά χωράφια.
    Αν κάνω κάτι λάθος σε παρακαλώ πολύ συμβούλεψέ με.

Γενικότερα: Πάντα αγοράζω και έχω βοηθούς, γενικά ξοδεύω αρετά για το παιχνίδι. Χρησιμοποιώ ειδικό πρόγραμμα στο κινητό μου ώστε να χτυπάει ακριβώς στη λήξη του κάθε χωραφιού (τμήματος) του παιχνιδιού, ώστε να μη χάνω χρόνο. Παίζω από τις 07:00 μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα κάθε μέρα. Μάλιστα αφήνω ανοιχτό το παιχνίδι ώστε να μη χάνω χρόνο ξαναμπαίνοντας.
    Καταβάλω λοιπόν κάθε προσπάθεια ώστε να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα. Για αυτό έχω και απαιτήσεις. Και να ξαναπώ ότι δεν θεωρώ κανένα ποστ μου "γκρίνια". Π.χ. βλέπω ότι συχνά δεν έχω κοπριά και έχω κάνει ποστ να βρει τρόπο η εταιρία να έχουμε κοπριά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αυτό είναι γκρίνια;
    Πάντως όποιος νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να ονομάζει τα ποστ μου γκρίνια, ας το κάνει, ο ίδιος όμως πιστεύω ότι δεν το έχει.

Εν κατακλείδι και για τους παραπάνω λόγους, όποιος νομίζει ότι μπορεί να με συμβουλέψει, παρακαλώ να το κάνει.

Αρέσει σε dora196501, maria_palou, zouzou8686 και 6 σε άλλους.
  12. lagoudaki

lagoudaki Γνώστης του φόρουμ

Το έχεις δει κάπου γραμμένο αυτό ή είναι απλά δική σου θεωρία;
    Αυτο που ξέρω είναι κανένας εξευγενισμός δεν δίνει περισσότερα αναδυόμενα.

Τεράστιο λάθος! Σου εξήγησα τι πρέπει να φυτεύεις για να πάρεις περισσότερα αναδυόμενα στην έναρξη. Είτε το μεγαλύτερο σε διάρκεια φυτό σε άνετα χωράφια ή σε μικρά χωράφια ή 20ωρα δέντρα.
    Σε καμία περίπτωση ένα μεγάλο χωράφι με καλαμποκίσιο κύκλο αρχικής διάρκειας 12:42 δεν θα δώσει τα ίδια αναδυόμενα με 4 δέντρα 20ωρα. Ούτε τα μισά δεν θα πάρεις. Το ίδιο ισχύει για να χρήση γαρύφαλλου σε μεγάλα χωράφια. Είναι λάθος. Δεν ξέρω που ακριβώς διάβασες οτι με καλαμποκίσιο κύκλο θα πάρεις το μαξ αναδυόμενων. Είναι μέρος κάποιου δικού σου αλγόριθμου;

Σε τι ακριβώς βοηθάνε τα βιοτεχνικά; Αφού τα αναδυόμενα εξαρτώνται μόνο από την διάρκεια του κάθε φυτού/δέντρου;
    Το μόνο χρήσιμο βιοτεχνικό προϊόν είναι το τσάτνι καρότου μήλου για μεγαλύτερη παραγωγή φυτών.
    Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις λευκή αγνότητα και στόλεν σε περίπτωση που χρησιμοποιείς σούπερ λίπασμα για να μειώσεις το χρόνο αλλά κανένα βιοτεχνικό δεν σου δίνει επιπλέον αναδυόμενα.

Αρέσει σε zouzou8686, -lousi-leon2001, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
  13. [stsimpouklis]

[stsimpouklis] Γνώστης του φόρουμ

Καλησπερα το να εξευγενισεις το τριανταφυλλο π.χ. εχει ελαχιστα αποτελεσματα στα αναδυομενα αν δεν χρησιμοποιησεις σ.λ. οποτε το να βαζεις φυτα σε απλο χωραφι ειτε μικρα ειτε μεγαλα δεν σου αποφερει πολλα αναδυομενα σε σχεση με τα δεντρα. επισης αν βαλεις ακομα και γαρυφαλλο σε σουπερ χωραφια για την εναρξη του εβεντ παλι δεν συμφερει γιατι θα παρεις μεχρι 127 αναδυομενα (1 ανα χωραφι). για αυτο σε συμβουλευω να γεμιζεις τα χωραφια σου με δεντρα 20ωρα οχι χχλ .
    μονο με 20ωρα δεντρα παντου εκτος απο κατι 11 νεον σταυλους και μερικα τζαμποδεντρα εβγαλα 180 αναδυομενα χωρις πρεμιουμ.
    τα φυτα ειναι καλο να τα βαζεις εξευγενισμενα σε σουπερ χωραφια για αμεσα αναδυοεμνα μολις τελειωσεις με τα φυτα η κατα την διαρκεια οχι απο την αρχη. βεβαια μπορεις επισης να τα εξευγνισεις και χρησιμοποιωντας τα καταλληλα βιοτεχνικα και μπονους χωρις σ.λ. να μειωσεις το 1/3 του χρονου(βλ. ας μιλησουμε για τα βιοτεχνικα αγαθα ποστ #117)
    ελπιζω να σε βοηθησα, καλη συνεχεια!

Αρέσει σε zouzou8686, Megas_kokoriko, -lousi-leon2001 και 2 σε άλλους.
  14. triadioena

triadioena Νέος ειδικός

τα εξευγενισμενα φυτα δε δινουν περισσοτερα αναδυομενα. Ωστοσο εινα σωστο οτι σε λιγοτερο χρονο θα παρεις περισσοτερα αναδυόμενα απλα και μόνο γιατι προλαβαινεις να κανεις περισσοτερες συγκομιδες. Οποτε ειτε βαλεις εξευγενισμενο ΠΡΙΝ το ιβεντ και το μαζεψεις οταν ξεκινησει το ιβεντ, ειτε βαλεις το ιδιο αλλα απλό φυτο(οχι εξευγενισμενο) 2 μερες πριν και το μαζεψεις με την εναρξη του ιβεντ τα ιδια αναδυομενα θα παρεις.

Καλη επιτυχια σε όλους

Υ.Γ. : εγώ απ τα φρισμπι θελω τα 10 να ειναι 12ωροι βοηθοι και τα 90 μπανανες χ2 ! xD

Αρέσει σε zouzou8686, pap100, Megas_kokoriko και 9 σε άλλους.
  15. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Σε όλα τα άλλα σου απάντησαν ήδη οι συμπαίκτες ώστε να δεις τα λάθη που κάνεις.
    Να σου πω ότι η βασική και το άγριο λιβάδι έχουν τα ίδια μικρά χωραφάκια και τον χιουι που φαντάζομαι ακριβοπλήρωσες για να τον πάρεις θα πρέπει να τον μεταφέρεις απο μέρος σε μέρος για να έχεις παντού όφελος.

Αρέσει σε everme, zouzou8686, -lousi-leon2001 και 6 σε άλλους.
  16. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Ακομα εμείς μιλαμε για αναδυομενα....... και εδω τρεχουνε με χίλια

Αρέσει σε zouzou8686, Megas_kokoriko, jimixatz και 11 σε άλλους.
  17. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι ότι ο χιούι δεν δουλεύει στα αναδυόμενα των event;Δεν θυμάμαι πού το είχα δει, αν κάποιος μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει θα ήταν χρήσιμο, ευχαριστώ.
    Λάθος μου, το βρήκα από συντονιστή, ο χιούι επιδρά κανονικά.

Αρέσει στους zouzou8686, kolokythopitas και vagelis1968.
  18. vickymou

vickymou Κόμης

φανταστικο το δρωμενο!ειναι γιατι κατι παθαινω οταν βλεπω σκυλακια και ειδικα αυτα τα μικρουλια και θελω να τα ταισω

Αρέσει σε zouzou8686, Gulit1, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  19. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Καλησπερα ...
    Ενα κατεβατο ξανα μανα για στρατηγικες παιχνιδιου σε μια κουβεντουλα για ενα δρωμενο και μαλιστα πολυ σοβαρο ... και παιρνει μερος και η GTL ενω αυτα πρεπει να λεγονται στο νημα "για το παιχνιδι"... και οχι τιποτα αλλο αλλα φαινεται οτι εχουμε ενδιαφερον για το δρωμενο ενω εμεις εδω κουβεντιαζουμε για γαρυφαλα και γαρδενιες ...
    Παω στο δρωμενο λοιπον και εχω να πω οτι αυτο το 200 ανα τμημα δεν μου αρεσει ειναι κακιστο σπρωχνει σε μεγιστο βαθμο τους παικτες να βαλουν το χερι στην τσεπη διοτι πλεον δεν κυνηγαμε μια θεση στη χιλιαδα αλλα μια θεση στους 200 και βεβαια μιλαω για τα μεγαλα επιπεδα , δευτερον δεν μπορουμε να δουμε φιλους και γνωστους που ειναι σε αλλο τμημα απο εμας ...δλδ παιζουμε τρεις και ο κουκος ...
    Ελπιζω , ελπιζω λεω να μη δουμε τιποτα προσφορες σε λιπασματα για να φανει εντελως οτι αυτο το δρωμενο θα ειναι χαρισμενο στα μεγαλα πορτοφολια ...
    Μερσι για την κατανοηση ....

Αρέσει σε Coinhunter01, zouzou8686, sofiapao76 και 11 σε άλλους.
  20. lagoudaki

lagoudaki Γνώστης του φόρουμ

Εγώ δεν είδα καμία GTL να γράφει αλλά παίκτες.
    Είδες εσύ να συμμετέχει κανένας συντονιστής;
    Οι συντονιστές είναι και αυτοί παίκτες και έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να εκφράζονται και ως παίκτες!

Και αν δεις καλύτερα θα δεις οτι πολύ σωστά γράφουμε εδώ , για να βοηθήσουμε τους συμπαίκτες μας να ολοκληρώσουν το δρώμενο.
    Το να μοιραζόμαστε τις στρατηγικές μας δεν είναι νομίζω τραγικό , ούτε είναι εθνικό μυστικό να το κρύβουμε. Ούτε να το γράφουμε σε νήμα που κανείς δεν θα το διαβάσει.
    Και όπως βλέπεις, ελάχιστοι ξέρουν πως να βγάζουν αναδυόμενα. Μην βλέπεις που εσύ, εγώ και άλλα 10 άτομα που ξέρουμε.
    Αυτές οι οδηγίες για σένα μπορεί να είναι ανούσιες αλλά για άλλους είναι χρήσιμες και έτσι θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν το συγκεκριμένο δρώμενο.

Και στα του δρώμενου τώρα... Ο διαχωρισμός των επιπέδων είναι πιο δίκαιος αφού τώρα έχουν την ευκαιρία και μικρά επίπεδα να συμμετάσχουν.
    Ομως πιστεύω οτι θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στα μεγάλα επίπεδα και θα ξεφύγει πολύ από τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Αρέσει σε *ΜΑΜΑ*, RARANIARO, zouzou8686 και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.